Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων εννοώ όχι του κινητού.Επειδή η samsung έχει δικιά της εφαρμογή μηνυμάτων λόγω touchwiz ρώτησε μήπως γνωρίζει κάποιος στο θέμα του s7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7037928#post7037928

καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει τις διαφήμισης από τις εφαρμογές αλλα να μην μένει μόνιμα ειδοποίηση στην καρτέλα ότι είναι ενεργοποιημένη?

spacer.png

καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει τις διαφήμισης από τις εφαρμογές αλλα να μην μένει μόνιμα ειδοποίηση στην καρτέλα ότι είναι ενεργοποιημένη?

Adaway για root

AD guard για no root

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Adaway για root

AD guard για no root

το είχα δοκιμάσει το AD guard πριν κάτι μήνες και μου το εμφάνιζε στην μπάρα ειδοποιήσεων το έκαναν τώρα να βγαίνει?

spacer.png

το είχα δοκιμάσει το AD guard πριν κάτι μήνες και μου το εμφάνιζε στην μπάρα ειδοποιήσεων το έκαναν τώρα να βγαίνει?

Όχι δεν βγαίνει , το κλειδάκι εμφανίζεται πάντα.

Παραμένει στην μπάρα αλλά θεωρώ μικρό το κακό γι αυτό που προσφέρει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει από θέμα ασφάλειας και το πληροφορίες αντλεί από εμάς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τα παντα αντλει, καθοτι τα παντα περνανε μεσα απ αυτο,

το τι τα κανει επαφίεται στην κριση του καθενος

Σε Android 6 και πάνω πατάς πολύ ώρα στη ειδοποίηση και επιλέγεις να μην εμφανίζεται. Έτσι μπορείς να την βγάλεις κανονικά ενώ τρέχει στο background.

Γεια χαρά παιδιά είμαι ροοτ με kingroot και προσπαθώ να το κάνω αντικατάσταση σε Supersu αλλά δεν γίνεται το έχει κανείς για να με βοηθήσει?

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε Android 6 και πάνω πατάς πολύ ώρα στη ειδοποίηση και επιλέγεις να μην εμφανίζεται. Έτσι μπορείς να την βγάλεις κανονικά ενώ τρέχει στο background.

Είναι πολύ πιθανό το Android να στην τερματίσει την εφαρμογή όμως. Θέλει προσοχή.

Είναι πολύ πιθανό το Android να στην τερματίσει την εφαρμογή όμως. Θέλει προσοχή.

Ναι σωστό αυτό δεν είναι ο κανόνας όμως δεν συμβαίνει σε όλες σε ελάχιστες και σε βγάζει προειδοποίηση.

Γεια χαρά παιδιά είμαι ροοτ με kingroot και προσπαθώ να το κάνω αντικατάσταση σε Supersu αλλά δεν γίνεται το έχει κανείς για να με βοηθήσει?

Πολύ παλιά το είχα κάνει αλλά πρέπει να έχεις custom recovery.

Kατέβασa το zip του SuperSu , μπήκα recovery και το φλάσαρα , reboot και θα το είδα στο συρτάρι εφαρμογών.

Το άνοιξα και αφού μου ζήτησε αναβάθμιση και έγινε κανονικά μετά ξεπάστρεψα το kingroot και όλες τις υπόλοιπες χαζοεφαρμογές που είχε εγκαταστήσει μαζί του

Όλα αυτά με δική σου ευθύνη εννοείται... :D

Σε μένα δεν το βγάζει. Εμφανίζεται συνεχώς

Σε μένα δεν το βγάζει. Εμφανίζεται συνεχώς

Τα έχεις απενεργοποιηση όλα όπως παρακάτω και ακόμα στο βγάζει?

http://i.picresize.com/images/2017/01/10/xJfCT.png

Σου έχω απαντήσει στο θέμα της συσκευής σου. Περαιτέρω συζήτηση να συνεχιστεί εκεί. Το παρόν κλειδώνεται.

Ναι King. Τι κάνω λάθος?

Να μην γίνεται στο AD guard? Μήπως είναι Force η ειδοποίηση μέσα από την εφαρμογή? Έπρεπε να γίνεται κανονικά. Χρησιμοποιώ adaway και δεν έχω ασχοληθεί με AD guard καθόλου.

Να μην γίνεται στο AD guard? Μήπως είναι Force η ειδοποίηση μέσα από την εφαρμογή? Έπρεπε να γίνεται κανονικά. Χρησιμοποιώ adaway και δεν έχω ασχοληθεί με AD guard καθόλου.

Νομίζω πως ισχύει αυτο. Είναι force η ειδοποίηση και δεν μπορούμε να απαλλαγούμε. Δεν πειράζει, μικρο το κακό.

Εννοείς το κλειδάκι ή κάποια άλλη ειδοποίηση στο status bar? Το κλειδάκι δεν μπορεί να φύγει εφόσον χρησιμοποιείται VPN σύνδεση, είναι χαρακτηριστικό του Androind.

Παραμένει στην μπάρα αλλά θεωρώ μικρό το κακό γι αυτό που προσφέρει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει από θέμα ασφάλειας και το πληροφορίες αντλεί από εμάς.

τα παντα αντλει, καθοτι τα παντα περνανε μεσα απ αυτο,

το τι τα κανει επαφίεται στην κριση του καθενος

Το adguard χρησιμοποιεί δικό του DNS server όπου εκεί πηγαίνουν όλες οι πληροφορίες και φιλτράρονται ώστε να κοπούν οι διαφημίσεις. Το ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγει και πως τις χρησιμοποιεί για λογαριασμό της η εφαρμογή εξαρτάται από το privacy policy που έχει.

Επειδή το έψαξα λίγο αυτό το διάστημα, αν θέλετε adblocker για non-rooted συσκευές που είναι open source, να κόβει διαφημίσεις από browsers και εφαρμογές και δεν χρησιμοποιεί εξωτερικούς servers όπου αποστέλνονται δεδομένα για φιλτράρισμα διαφημίσεων δείτε την NetGuard . Στο φόρουμ ο developer δίνει ξεχωριστό λινκ για το version της εφαρμογής που έχει το επιπλέον χαρακτηριστικό για adblock γιατί αυτή του playstore δεν έχει φυσικά αυτό το επιπλέον χαρακτηριστικό. Βασικά, η εφαρμογή δημιουργεί μια τοπική VPN σύνδεση στο κινητό και όλο το φιλτράρισμα διαφημίσεων γίνεται μέσω hosts files τοπικά στο κινητό, οπότε δεν χρειάζεται να αποσταλεί καμία πληροφορία σε εξωτερικό server. Είναι η μοναδική εφαρμογή για non-rooted συσκευές (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα άλλη) που χρησιμοποιεί hosts files, όπως ακριβώς δηλαδή και το adaway για rooted συσκευές. Και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι open source εφαρμογή.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

ναι, δουλευει, αλλα εχεις και σ αυτη την περιπτωση το θεμα του notification στο status bar που μαλιστα ειναι διπλο γιατι σου δειχνει και το hosts file

Πως το κάνουμε απεγκατασταση αν δεν το θέλουμε?

ναι, δουλευει, αλλα εχεις και σ αυτη την περιπτωση το θεμα του notification στο status bar που μαλιστα ειναι διπλο γιατι σου δειχνει και το hosts file

Ποιο διπλό notification? Αν κατάλαβα τι εννοείς, Ένα notification έχει (εκτος από το κλειδακι που δεν γίνεται να φύγει) που φαινεται οταν κατεβάζεις την κουρτινα. Ανάλογα τη ρόμ που έχεις, μπορείς να το κάνεις να μην εμφανίζεται. Αλλά πρέπει να εμφανίζεται γιατί αλλιώς μπορεί το Android να την κλείσει την εφαρμογή

Πως το κάνουμε απεγκατασταση αν δεν το θέλουμε?

Στο netguard αναφέρεσαι? Κανονικά απεγκατάσταση όπως όλες τις εφαρμογές. Μετά reboot και είσαι έτοιμος.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ποιο διπλό notification? Αν κατάλαβα τι εννοείς, Ένα notification έχει (εκτος από το κλειδακι που δεν γίνεται να φύγει) που φαινεται οταν κατεβάζεις την κουρτινα. Ανάλογα τη ρόμ που έχεις, μπορείς να το κάνεις να μην εμφανίζεται. Αλλά πρέπει να εμφανίζεται γιατί αλλιώς μπορεί το Android να την κλείσει την εφαρμογή

Στο netguard αναφέρεσαι? Κανονικά απεγκατάσταση όπως όλες τις εφαρμογές. Μετά reboot και είσαι έτοιμος.

Οκ. Απλά δεν έβγαζε την επιλογή από την συντόμευση.

διπλο μου βγαζει εμενα, βγαζει κι ενα για τα hosts που εχει φορτωσει,

και δεν μπορουμε να το κανουμε να μην εμφανιζεται γιατι ειμαστε με "μανουλα",

στο αλλο που εχω cm, ειμαι και root και εχω adaway, χαιρω πολυ :)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned