rzr86 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τι ακριβως κανει? την εχω στο neo V ΠΟυ ειναι rooted αλλα δεν εχω δει και καμια διαφορα. αδρανοποιει εφαρμογες που εχεις ορισει στη λιστα του Greenify ωστε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο εξoiκονομωντας μπαταρια και ram Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 αδρανοποιει εφαρμογες που εχεις ορισει στη λιστα του Greenify ωστε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο εξoiκονομωντας μπαταρια και ram αχα, και αυτο γινεται και αν δεν εισαι ρουτ? γενικως δεν το εχω ψαξει μιας και το neo V το εχω με 5 εφαρμογες μεσα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 αχα, και αυτο γινεται και αν δεν εισαι ρουτ? γενικως δεν το εχω ψαξει μιας και το neo V το εχω με 5 εφαρμογες μεσα. υπαρχει και η εκδοση greenify που δεν απαιτει root με την μονη διαφορα οτι θα πρεπει να αδρανοποιεις μονος σου καθε φορα την εφαρμογη Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υπαρχει και η εκδοση greenify που δεν απαιτει root με την μονη διαφορα οτι θα πρεπει να αδρανοποιεις μονος σου καθε φορα την εφαρμογη Καταλαβα..θα το αφησω οπως ειναι, χωρις αυτοματη συνδεση, και τελος.δεν ψηνομαι για ρουτ τωρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Helium . Πολύ καλό εγώ έχω αγοράσει την πλήρη έκδοση. Δεν χρειάζεται root μόνο σύνδεση σε υπολογιστή σε κάποιες περιπτώσεις. Πολύ ωραίο φαίνεται. Αλλά, δεν έιναι συμβατό με το κινητό μου (Huawey Ideos X5). Όταν πάρω άλλο κιντό, θα το έχω υπόψην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Υπαρχει τροπος στο messenger του Facebook να εχω πανω απο εναν λογαριασμο ; Βαριεμαι να ανοιγω συνεχεια τον browser και να βλεπω τα μηνυματα στο αλλο μου account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360&page=171 Ασχολούμε συνεχώς, δεν έχω ούτε καν φάει, έχω εκνευριστεί πάρα πολύ και θέλω να κάνω το X5 κομματάκια και να πάρω άλλο με το Aurora απάνω. Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά αν δεν καταφέρω να εγκαταστήσω το AICS, μιας και, στην προσπάθειά μου να το βάλω, τα έχω διαγράψει όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω στο πανάθλιο ίδιο λειτουργικό. Αν το είχα εγκαταστήσει, τώρα θα είμουν επαρχεία. Ο οδηγός έχει ελλείψεις, άρα είναι για advanced χρήστες. Αν το ήξρα, δε θα είχα αγοράσει ποτέ το κινητό αυτό, το πήρα με την προοπτική να βάλω το AICS. :angry: Edited May 30, 2014 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Number Fixer και σε χρόνο ντετέ έχουν όλες σου οι επαφές όποιο πρόθεμα θέλεις στην αρχή (0030) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 το θεμα ειναι μετα οτι δε σου εμφανιζει στις κλησεις τα ανοματα αλλα το νουμερο με το 0030 φαινεται αλλιως αναγνωριζονται στις κλησεις και αλλιως στα sms Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 λειτουργεί και από μία συσκευή σε μια άλλη ;;; Ναι, αλλά κατά 99% χρειάζεται την επί πληρωμή έκδοση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Στο γραφείο που είμαι οι υπολογιστές παίρνουν Internet από router που δεν έχει WiFi. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόγραμμα για Windows XP, το οποίο να μπορεί να μετατρέψει ένα laptop που έχει WiFi δέκτη σε WiFi hotspot, έτσι ώστε να μοιράσει το Internet που παίρνει από το ethernet, σε Android συσκευή; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γνωρίζει κανείς αν σβηστεί ένα αρχείο από το Evernote, αν υπάρχει τρόπος επαναφοράς...? ( την έκανα τη πατάτα, προφανώς δεν υπήρχε offline ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες και να δω αν έχει τεθεί και απαντηθεί η απορία μου. Ζητώ, λοιπόν, ανοχή και απάντηση στο εξής: Χρησιμοποιώ τη σύνδεση με το gmail για να διατηρώ επικαιροποιημένες τις επαφές μου και κάθε προσθήκη, διόρθωση, συμπλήρωση κλπ γίνεται στο pc και αμέσως περνάει στο κινητό. Έχω παρατηρήσει, όμως, ότι ορισμένα στοιχεία (σημειώσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και, κυρίως, ομάδες επαφών) δεν περνάνε στο κινητό. Γνωρίζει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως διορθώνεται; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Στο γραφείο που είμαι οι υπολογιστές παίρνουν Internet από router που δεν έχει WiFi. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόγραμμα για Windows XP, το οποίο να μπορεί να μετατρέψει ένα laptop που έχει WiFi δέκτη σε WiFi hotspot, έτσι ώστε να μοιράσει το Internet που παίρνει από το ethernet, σε Android συσκευή; έχω την εντύπωση ότι γίνεται και με ένα πραγματάκι να κάνεις ένα ρούτερ χωρίς Wi-Fi να έχει.... τώρα για τη διαδικασία που λες την έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 έχω την εντύπωση ότι γίνεται και με ένα πραγματάκι να κάνεις ένα ρούτερ χωρίς Wi-Fi να έχει.... Και πως θα εκπέμψει ο ρουτερ σήμα WiFi χωρίς κεραία;:confused: Για τον φίλο που ρώτησε, άλλο WiFi δέκτης και άλλο πομπός. Δεν γίνεται εύκολα αυτό που θες, ειδικά σε ΧΡ που δεν είναι κανένα προχωρημένο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 βασικά δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία.... νομίζω πάντως πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Στο γραφείο που είμαι οι υπολογιστές παίρνουν Internet από router που δεν έχει WiFi. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόγραμμα για Windows XP, το οποίο να μπορεί να μετατρέψει ένα laptop που έχει WiFi δέκτη σε WiFi hotspot, έτσι ώστε να μοιράσει το Internet που παίρνει από το ethernet, σε Android συσκευή; Άσε να λένε ότι δεν γίνετε, πλέων και του σπανού γένια του βγάζουν http://www.pcsteps.gr/255-wifi-hotspot-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-laptop/ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Και πως θα εκπέμψει ο ρουτερ σήμα WiFi χωρίς κεραία;:confused: Για τον φίλο που ρώτησε, άλλο WiFi δέκτης και άλλο πομπός. Δεν γίνεται εύκολα αυτό που θες, ειδικά σε ΧΡ που δεν είναι κανένα προχωρημένο λειτουργικό. έχω την εντύπωση ότι γίνεται και με ένα πραγματάκι να κάνεις ένα ρούτερ χωρίς Wi-Fi να έχει.... τώρα για τη διαδικασία που λες την έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω περισσότερα Στο γραφείο που είμαι οι υπολογιστές παίρνουν Internet από router που δεν έχει WiFi. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόγραμμα για Windows XP, το οποίο να μπορεί να μετατρέψει ένα laptop που έχει WiFi δέκτη σε WiFi hotspot, έτσι ώστε να μοιράσει το Internet που παίρνει από το ethernet, σε Android συσκευή; Γίνεται αλλά θέλει υπομονή και έναν καλό οδηγό. Το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα στο σπίτι για κάποιον λόγο. Σε πολύ γενικές γραμμές πρέπει: -Να έχεις ιντερνετ μέσω Ethernet από ρούτερ. -Μια κάρτα Ασύρματου δικτύου. ΚΑΙ 1) Να δημιουργήσεις γέφυρα συνδέσεων μεταξύ του Ethernet και WiFi. 2) Να πας στις ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων και να φτιάξεις χειροκίνητα ένα δίκτυο "ad hoc" Ψάξε να βρεις έναν οδηγό στο νετ για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θυμάμαι περισσότερα. ΒΕΒΑΙΑ!... το πιο εύκολο θα είναι να πάρετε ένα ρουτερ με wifi. Όλες οι εταιρείες δίνουν ένα με καινούρια σύνδεση, ξέρεις πόσα έχω μαζέψει και δεν ξέρω τι να τα κάνω; Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Άσε να λένε ότι δεν γίνετε, πλέων και του σπανού γένια του βγάζουν http://www.pcsteps.gr/255-wifi-hotspot-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-laptop/ Σωστά, τι γίνεται όμως αν ο σπανός τρέχει ΧΡ; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Στο γραφείο που είμαι οι υπολογιστές παίρνουν Internet από router που δεν έχει WiFi. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόγραμμα για Windows XP, το οποίο να μπορεί να μετατρέψει ένα laptop που έχει WiFi δέκτη σε WiFi hotspot, έτσι ώστε να μοιράσει το Internet που παίρνει από το ethernet, σε Android συσκευή; connectify λέγεται το πρόγραμμα, αλλά μπορείς να το κάνεις και με ένα παλιό σου ασύρματο ρούτερ που μπορείς να το συνδέσεις με καλώδιο δικτύου στο ήδη υπάρχον δίκτυο. Edited June 2, 2014 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Σωστά, τι γίνεται όμως αν ο σπανός τρέχει ΧΡ; ;) τον κάνουμε κοντσιτα http://www.geekyblogger.com/2008/05/sharing-internet-connection-using-wifi.html http://www.ehow.com/how_7189539_share-ethernet-connection-over-wifi.html Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 βασικά πολλές εταιρείες αν τους ζητήσεις καινούριο ρούτερ σου δίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 τον κάνουμε κοντσιτα http://www.geekyblogger.com/2008/05/sharing-internet-connection-using-wifi.html http://www.ehow.com/how_7189539_share-ethernet-connection-over-wifi.html Είπες το μαγικό όνομα, δεν μιλάω άλλο :lol: βασικά πολλές εταιρείες αν τους ζητήσεις καινούριο ρούτερ σου δίνουν Και αν στη δουλειά του φίλου δεν θέλουν WiFi για να μην το "κλέβουν" οι εργαζόμενοι; Πιο εύκολο να βάλουν router χωρίς WiFi παρά να κυνηγούν τη χρήση που κάνει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είπες το μαγικό όνομα, δεν μιλάω άλλο :lol: Και αν στη δουλειά του φίλου δεν θέλουν WiFi για να μην το "κλέβουν" οι εργαζόμενοι; Πιο εύκολο να βάλουν router χωρίς WiFi παρά να κυνηγούν τη χρήση που κάνει ο καθένας. να μην τους πει το κωδικό ίσως ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες και να δω αν έχει τεθεί και απαντηθεί η απορία μου. Ζητώ, λοιπόν, ανοχή και απάντηση στο εξής: Χρησιμοποιώ τη σύνδεση με το gmail για να διατηρώ επικαιροποιημένες τις επαφές μου και κάθε προσθήκη, διόρθωση, συμπλήρωση κλπ γίνεται στο pc και αμέσως περνάει στο κινητό. Έχω παρατηρήσει, όμως, ότι ορισμένα στοιχεία (σημειώσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και, κυρίως, ομάδες επαφών) δεν περνάνε στο κινητό. Γνωρίζει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως διορθώνεται; Επαναφέρω την ερώτηση ψάχνοντας απάντηση Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts