favas21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 al3x1k0 said: ποια συσκευη εχεις; μηπως δεν εχεις τον απαραιτητο χωρο; σου βγαζει καποιο μηνυμα σφαλματος; star n9500 απο χωρο λεει οτι εχω ελευθερο 500mb και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη σε αυτη την τοποθεσια ή κατι τετοιο.μου λεει οτι για να βαλω το youtybe πρεπει να αναβαθμισω τις υπηρεσειες google και αυτες δεν.......τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 EΧω android 2,3,6 και εχω κανει αντιγραφα ασφαλειας τα παντα στην συσκευη μου. Οταν μεταβω σε android 4.X.X θα εχω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου στο ακεραιο υστερα απο την ανακτηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Barlost said: EΧω android 2,3,6 και εχω κανει αντιγραφα ασφαλειας τα παντα στην συσκευη μου. Οταν μεταβω σε android 4.X.X θα εχω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου στο ακεραιο υστερα απο την ανακτηση;; μάλλον δεν θα εχεις τπτ. Αλλη δομή έχουν οι εφαρμογές σ αυτή την εκδοση. Γιατί όμως να κάνεις αναβάθμιση? Τι περιμένεις να γίνει εκτός από το να βαρύνει η συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 pavlitakis1 said: μάλλον δεν θα εχεις τπτ. Αλλη δομή έχουν οι εφαρμογές σ αυτή την εκδοση. Γιατί όμως να κάνεις αναβάθμιση? Τι περιμένεις να γίνει εκτός από το να βαρύνει η συσκευή σου? Σκεφτομαι να αγορασω συσκευη με το παραπανω λειτουργικο. Και επειδη εχω αντιγραφα ασφαλειας στο παλιο μου τηλεφωνο, σκεφτηκα οτι ισως ειναι συμβατη η ανακτηση. Αλλα μαλλον θα πρεπει να το ξαναρυθμισω απο την αρχη ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 adi32 said: Βλεπω οτι στο φακελο .android_secure folder εχουν μαζευτει 2,8GB αρχεια τυπου .asec Μπορω καποια απο αυτα να τα σβησω ? (Βεβαια εχω βαλει καμια 300αρια εφαρμογες) και εχω βγαλει πολλες Δοκίμασε με το Clean Master πρώτα να δεις αν θα στα καθαρίσει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 γεια χαρα! ειμαι ροοτ σε 4.1.2 πως μπορω να αλλαξω το boot animation?ειναι ευκολο? υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα γενικοτερα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 diecast said: γεια χαρα! ειμαι ροοτ σε 4.1.2 πως μπορω να αλλαξω το boot animation?ειναι ευκολο? υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα γενικοτερα στο κινητο? Εξαρτάται από το κινητό σου. Στην χειρότερη, μπορεί να πάθεις bootloop, αναλόγως με τον τρόπο που θα το αλλάξεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 jastonas said: Εξαρτάται από το κινητό σου. Στην χειρότερη, μπορεί να πάθεις bootloop, αναλόγως με τον τρόπο που θα το αλλάξεις. galaxy s advance! λες να το επιχειρησω ή δεν αξιζει ο κοπος! υπαρχει καποιο λινκ για το πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 diecast said: galaxy s advance! λες να το επιχειρησω ή δεν αξιζει ο κοπος! υπαρχει καποιο λινκ για το πως γινεται? Αν έχεις root, τότε κατεβάζεις ένα bootanimation που να υποστηρίζεται από την ανάλυση της οθόνης σου και το μεταφέρεις στο /system/media ... αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα δουλέψει αν δεν έχεις custom kernel. Καλύτερα ρώτα στο θέμα του κινητού σου. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 diecast said: galaxy s advance! λες να το επιχειρησω ή δεν αξιζει ο κοπος! υπαρχει καποιο λινκ για το πως γινεται? Και αφού το βάλεις στο system/media και αντικαταστήσεις το υπάρχων, να του δώσεις τα σωστά δικαιώματα... Το έχω κάνει δεκάδες φορές, googlare το λίγο για να δεις τον σωστό τρόπο ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 DimitrisAndNiki said: Και αφού το βάλεις στο system/media και αντικαταστήσεις το υπάρχων, να του δώσεις τα σωστά δικαιώματα... Το έχω κάνει δεκάδες φορές, googlare το λίγο για να δεις τον σωστό τρόπο ;) Τα δικαιώματα φτιάχνονται μόνα τους νομίζω στο reboot.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 jastonas said: Τα δικαιώματα φτιάχνονται μόνα τους νομίζω στο reboot.... Έτσι είναι. Όποτε βαζω bootanimation.zip, δεν αλλάζω permissions και μετά το reboot τρέχει μια χαρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Barlost said: EΧω android 2,3,6 και εχω κανει αντιγραφα ασφαλειας τα παντα στην συσκευη μου. Οταν μεταβω σε android 4.X.X θα εχω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου στο ακεραιο υστερα απο την ανακτηση;; Εγώ σε καινούργια συσκευή με jelly bean, επανέφερα μέσω titanium backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους που είχα σε συσκευή με gingerbread και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά,ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω εφαρμογή που είναι κανονικά μόνο για τάμπλετ, στο κινητό μου ? (έχω το sony Xperia S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Στη χειρότερη περίπτωση απλά να μην ανοίξει η εφαρμογή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 s2117 said: Καλησπέρα παιδιά,ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω εφαρμογή που είναι κανονικά μόνο για τάμπλετ, στο κινητό μου ? (έχω το sony Xperia S) Βρες το apk της εφαρμογής και τρεξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 SERS1612 said: Βρες το apk της εφαρμογής και τρεξτο. Πώς να το κατεβάσω?βρήκα μόνο το apk downloader αλλά δε δουλεύει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 s2117 said: Πώς να το κατεβάσω?βρήκα μόνο το apk downloader αλλά δε δουλεύει :( Άν το έχεις σε κάποια άλλη συσκευή στείλτο με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kayan.nurav.apkshare και εγκατέστησε το. Άν δεν το έχεις ,ζητά βοήθεια από την Google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ευχαριστώ, αλλά δεν το έχω σε άλλη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 s2117 said: Ευχαριστώ, αλλά δεν το έχω σε άλλη συσκευή.. Για ποιά εφαρμογή μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σημερα παρελαβα το lenovo s820. Ποιο launcher προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 jkap said: Για ποιά εφαρμογή μιλάς? Δεν είναι γνωστή αυτή που με νοιάζει τώρα, smart santorini λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 καλησπέρα! είμαι κάτοχος ενός S3 και έχω αγοράσει ορισμένες εφαρμογές στο play store. Είμαι σε σκέψη να προχωρήσω στην αγορά ενός note 3 και προβληματίζομαι όσον αφορά τις εφαρμογές,αν απλά διαγράψω τον λογαριασμό μου στην παλιά συσκευή και τον προσθέσω στην καινούρια,μπορώ να ξαναεγκαταστήσω τις εφαρμογές αυτές ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αυτο ακριβως θα κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 mol said: Αυτο ακριβως θα κανεις οι εφαρμογές στο s3 παραμένουν ή διαγράφονται μαζί με τον λογαριασμό; (μ' ενδιαφέρουν κυρίως τα live wallpapers) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts