Cmd Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) διότι χρειάζομαι κάποια apps που να μην έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω βαρεθεί να κάνω κλικ από δω και από κει για να δω τις permissions. αν ξέρει κανείς τίποτα ας ποστάρει πλζ Edited September 2, 2013 by Cmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια ξερετε που μπορω να βρω την εφαρμογη gallery που να δειχνει κατω στην οθονη σε μικρογραφιες τις φοτο για να μπορεις να διαλεξεις πιο γρηγορα? Εννοεις καποια συγκεκριμενη; Αν οχι, εγω χρησιμοποιω αυτη: Gallery ICS Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Μια ερώτηση, μπορώ να συνδέσω χρεωστική που ήδη χρησιμοποιώ στο play και σε άλλο λογαριασμό για αγορές πάλι από το play (της γυναίκας μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Μια ερώτηση, μπορώ να συνδέσω χρεωστική που ήδη χρησιμοποιώ στο play και σε άλλο λογαριασμό για αγορές πάλι από το play (της γυναίκας μου)? Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όπου θέλεις τη βάζεις την κάρτα σου ούτως η άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εννοεις καποια συγκεκριμενη; Αν οχι, εγω χρησιμοποιω αυτη: Gallery ICS ευχαριστω πολυ!κατι τετοιο εψαχνα αλλα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κανω νεο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Χαιρετώ! Έχω το galaxy ace 2 με jb rooted από χθες. Θαήθελα να μου πείτε ενα πρόγραμμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα sd όταν τις κάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Χαιρετώ! Έχω το galaxy ace 2 με jb rooted από χθες. Θαήθελα να μου πείτε ενα πρόγραμμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα sd όταν τις κάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ! Link2sd. Ψάξε όμως guide για το πως.. θέλει partition κτλ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδια πήρα ένα καινουριο κινητό το οποίο είναι jelly bean ενώ εγώ στο προηγουμενο έχω gingerbread και έχω όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου εγκαταστημενες την κάρτα sd.Ερωτηση: πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στο καινούργιο κινητό??Αν βάλω την κάρτα μνήμη στο καινούργιο κινητό θα διαβάζει κανονικά τις εφαρμογές?? Ρωτάω επειδή στην έκδοση jelly bean δεν γίνεται να τις μεταφέρω στην sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδια πήρα ένα καινουριο κινητό το οποίο είναι jelly bean ενώ εγώ στο προηγουμενο έχω gingerbread και έχω όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου εγκαταστημενες την κάρτα sd.Ερωτηση: πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στο καινούργιο κινητό??Αν βάλω την κάρτα μνήμη στο καινούργιο κινητό θα διαβάζει κανονικά τις εφαρμογές?? Ρωτάω επειδή στην έκδοση jelly bean δεν γίνεται να τις μεταφέρω στην sd card. θα πρεπει να τις εγκαταστησεις απο την αρχη... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ωχχ.δηλαδή θα χάσω όλα τα data/saves??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ωχχ.δηλαδή θα χάσω όλα τα data/saves??? Αν δεν είσαι root χρησιμοποίησε το Carbon Αν είσαι root τότε χρησιμοποίησε το Titanium Backup Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Όχι δεν είμαι ρουτ.αυτό το carbon τι είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Όχι δεν είμαι ρουτ.αυτό το carbon τι είναι?? Το Carbon (helium λέγεται τώρα) δυστυχώς δε δουλεύει σε gingerbread. Η μόνη σου λύση είναι να κάνεις root και να κάνει backup μέσω titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κατάλαβα.μάλλον δεν γλυτωνω το ρουτ.Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meliounis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κάνω quote ένα post μου από το thread του Galaxy S3 mini επειδή δεν μου έχει απαντήσει κάποιος, μήπως βρω κάποια άκρη εδώ όπου διαβάζουν και χρήστες άλλων συσκευών. Χρονια πολλα σε ολους. Δημιουργεις ενα φακελο στην internal η external card και τον ονομαζεις Media. Μεσα στον φακελο media δημιουργεις παλι ενα φακελο και τον ονομαζεις Audio. Μεσα στον φακελο Audio δημιουργεις 2 φακελους που τον εναν τον ονομαζεις Notifications και βαζεις μεσα ηχους για μηνυματα και ειδοποιησεις και τον αλλον Ringtones και βαζεις μεσα ηχους για κλησεις και για τις επαφες σου. Το ξερω οτι μοιαζει σαν ανεκδοτο αλλα μονο ετσι θα στους αναγνωριζει το τηλεφωνο σου απο τι ρυθμισεις - ηχος - ηχος κλησης συσκευης κ.λ.π Κάπως παλιό το post που κάνω quote, και ενώ όσα γράφονται μού είναι γνωστά και φυσικά τα έκανα στο S3 mini που μόλις αγόρασε η ξαδέλφη μου, η συσκευή δεν αναγνωρίζει τα .mp3 του φακέλου ως ήχους κλήσης, αλλά ούτε μπορεί να τους δει και να τους παίξει με τους media players που υπήρχαν μέσα (Google Music και Αναπαραγωγή αν θυμάμαι καλά (λογικά η 2η είναι εφαρμογή της Samsung), αλλά ούτε και με το Winamp που πέρασα από το Market. Είπα, ότι παίζοντας σε κάποιον Player, θα έχει επιλογή για Set As -> Ringtone. Τζίφος. Ps. Έχω δημιουργήσει τον φάκελο Media μαζί με τα subfolders και στον εσωτερικό χώρο, αλλά και στην sdcard. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα, καινούρια στο android. Κάθε φορά που συνδέομαι στο wifi,μου ερχονται κατευθειαν μαζεμενες ολες οι ειδοποιησεις facebook, ακομα κι αν τις εχω δει στον υπολογιστη. Πώς γινεται να το απνεργοποιησω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα, καινούρια στο android. Κάθε φορά που συνδέομαι στο wifi,μου ερχονται κατευθειαν μαζεμενες ολες οι ειδοποιησεις facebook, ακομα κι αν τις εχω δει στον υπολογιστη. Πώς γινεται να το απνεργοποιησω αυτο? Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής που σε ειδοποιεί ξεχωριστά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν ξέρω αν λύσατε το πρόβλημά σας,απλά επειδή πέτυχα το θέμα αυτό και θυμήθηκα να το συζητάω με φίλο που έχει S4 και cosmote και αντιμετώπισε πρόβλημα με τα mms.Μία από τις φορές που πήρε στην εξυπηρέτηση πελατών,πέτυχε μια σχετική κοπέλα η οποία του σύστησε να απενεργοποιήσει το 4G στη συσκευή.Από τότε, τα mms λειτουργούν.Δοκιμάστε το,ίσως δουλέψει. :) Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής που σε ειδοποιεί ξεχωριστά.. :) Για απενεργοποιηση εντελως βρηκα..μαλλον αυτο εννοεις ! ειπα μηπως γινεται για να μην ερχονται ολες,οχι καμια,αλλα δεν πειραζει! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι? Εκτός από τα tablet που υποστηρίζουν multi-Window, πως αλλιώς γίνεται να ακούς μουσική από το YouTube app και να κάνεις και κάτι άλλο π. χ. Να διαβάζεις pdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι? Εκτός από τα tablet που υποστηρίζουν multi-Window, πως αλλιώς γίνεται να ακούς μουσική από το YouTube app και να κάνεις και κάτι άλλο π. χ. Να διαβάζεις pdf? Αυτή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar Και αν θες και floating window τότε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 guyz τα φώτα σας. Χρησιμοποιούσα google ears (ή sound search αν θέλετε) για να ανιχνεύω ότι ακούω. Έκανα 2 φορές την μέρα συγχρονισμό. άλλαξα ρομ, τρέχω μια custom, τώρα μπορώ να βρω τα τραγούδια που είχε ανιχνεύσει το google ears??? thanks in advance Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπερα,ειχα ενα κινητο android,και το ειχα ξεχασει πανω στο τραπεζι μου.Ο μικρος μου ξαδερφος ηθελε να παιξει με τον pou,οποτε παταγε οτι ηθελε...Ετσι μου μπλοκαρε το κινητο.Τωρα μου ζηταει gmail και κωδικο,βαζω το gmail που ειχα βαλει και τιποτα,μου λεει οτι ειναι λανθασμενο.Βοηθεια!Τι μπορω να κανω τωρα?:worry: Αν δεν έχεις το wifi on πάντα και δεν σου παίρνει το gmail username/password, τότε η μόνη λύση είναι factory reset Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts