flandra Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Τι ρυθμιση εκανες στο HD Widgets? Παντως πιστευω οτι ειναι αρκετα βαρυ. Εχει ανοιξει η συσκευη και περιμενω 10-15 δευτ. να εμφανιστει το widget καιρου. Στα settlings, στο battery savers τα ξετσεκαρισα όλα. Πριν τα είχα τικαρισμενα. Δεν έχω πια καθόλου καθυστέρηση. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Όποιο android κι αν πάρεις θα μπορείς να επαναφέρεις τις επαφές από το αντίγραφο που έχεις.. Αν πάρεις το Nokia ίσως γίνει να τις κάνεις import στο gmail και μετά συγχρονισμό μέσω exchange.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Πηρα προσφατα 1 ταμπλετ ARIOS δουλευε κανονικα μεχρι που εκανα βλακεια λογο φορτισεις μνημης εκανα φορματ γενικο 2 με 3 φορες! μετα κατι επαθε το wifi αντι για μπλε χρωματισμο εχει χρωμα ασιμη μπαινει μεν στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να μπω στο Google market να κατεβασω παιχνιδια και εφαρμογες!δεν ξερω τι να κανω αν εχει καταλαβει καποιος ας μου πει και να βρουμε μια λυση!Ευχαριστω προαιρετικα Το γκρι χρώμα σημαίνει ότι συνδέθηκε με το μόντεμ αλλά δεν παίρνει ίντερνετ από εκεί. Κάνε έναν έλεγχο στο μόντεμ σου. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημερα σας. Εχω το samsung note 2 και οταν ανοιγω το προγραμμα να μεταφερω στην καρτα δεν μου εμφανιζει την επιλογη "μεταφορα σε καρτα. Η εκδοση του android εναι η 4.1.2. Αν εχει τυχει σε κανεναν αυτο τον παρακαλω να βοηθησει:( Είναι γνωστός περιορισμός, εδώ θα βρεις ενδιαφέροντα πράγματα για τη συσκευή σου και θα λύσεις πολλές απορίες σου... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RADIOMANIS Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Υπάρχει call manager το οποίο να μπλοκάρει κλήσεις και να ξεκινάει ένα ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα ακούει αυτός που καλεί? Και επίσης να μπορείς να ορίσεις ποιες μέρες και ποιες ώρες θα γίνεται αυτό? π.χ. το avast σου έχει επιλογή μπλοκαρίσματος κλήσεων συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας, συγκεκριμένες ώρες, όπως εσύ ορίσεις. Απλά όταν το κλείνει βγάζει σήμα κατειλημμένου. Το Mr. Number έχει επιλογή αντί για κατειλημένο να στέλνει την κλήση στον τηλεφωνητή, και από θα γινόταν να ηχογραφηθεί κάποιο μήνυμα, αλλά η ενεργοποίηση πρέπει να γίνεται χειροκίνητα δεν έχει schedule. To NQ Call Blocker επίσης δεν έχει schedule. Μπορεί να στέλνει sms σε αυτόν που καλεί, αλλά νομίζω αυτό δε με συμφέρει οικονομικά (αν κάποιος επιμένει και καλεί :wacko:) Το Advanced call manager έχει schedule, αλλά την ηχογράφηση του μηνύματος την υποστηρίζει μόνο σε symbian εκδόσεις :blink: Κάποια εφαρμογή να μου προτείνετε? :worry: Μάλλον θα απογοητευθείς. Το είχα ρωτήσει και εγώ και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν "Αμα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα θα το ήθελα" (ακολουθήσανε γελάκια). Εκτός και αν ξέρει κανένας τίποτε άλλο... Πφφφφ...:( κατάλαβα... θα συνεχίσω το ψάξιμο πάντως, αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω. Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πόσο hater της Samsung παίζει να είναι ο developer;... :rolleyes: Σε Galaxy S Advance δε λειτουργεί.. Edit: Τι μπορεί να είναι αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγει τους χάρτες μου;!;!;!; Όποτε πάω να δω τις εφαρμογές που τρέχουν ( Applications --> Running services ), θα έχει ανοίξει η εφαρμογή των χαρτών!!! :mad: Μη σκάς, μία από τα ίδια και στη συσκευή μου. Το led παίζει μόνο με ανοιχτή οθόνη.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αποφάσισα σήμερα να περιορίσω τα δικαιώματα κάποιων εφαρμογών στο android μιας και παρατήσα εφαρμογής ελασσονως σημασίας να έχουν πολλά δικαίωματα. Παιχνίδια που είχαν πχ πρόσβαση στις επαφές και στα sms μου. Τον περιορισμό των δικαιωμάτων τον έκανα με το LBE Privacy. Παρατήρησα πως είχα εκατοντάδες εφαρμογές με το δικαίωμα πρόσβασης στο phone ID. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν: 1)Τι είναι ακριβώς αυτό το δικαίωμα 2)Σε τι χρειάζεται σε τόσες πολλές εφαρμογές και μάλιστα σε παιχνίδια και άλλες μη σημαντικές εφαρμογες ,ώστε να βεβαιωθώ πως έχοντας μπλοκάρει αυτό το δικαίωμα σε πολλές εφαρμογές δεν θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία τους. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μη σκάς, μία από τα ίδια και στη συσκευή μου. Το led παίζει μόνο με ανοιχτή οθόνη.:p Τότε καλύτερα να μην έχει κάποιος led στη συσκευή του; :P Πέρα από τις Htc, που απ' ό,τι έχω δει λειτουργούν με κλειστή την οθόνη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δοκιμασα και το gosms που ειπε καποιος σμφορουμιτης σε αλλο θεμα, οτι εστελνε mms χωρις προβληματα. Ουτε με αυτο λυθηκε το προβλημα. Τα ίδια ακριβώς και με WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτο που έκανες δεν θα εχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το phone Id ειναι μάλλον το device id και ειναι σχεδόν αναγκαστικο. Ειναι αυτο που κάνει ταυτοποίηση με το play store ώστε να κατεβαζεις το σωστο apk extension για την συσκευη σου και όχι για άλλη με διαφορετικο hardware. Επίσης να ξέρεις το οτι εχει μια εφαρμογη "δικαίωμα" στις επαφές σου δεν σημαίνει οτι μπορει να εχει πρόσβαση σε αυτες μονη της και ποσο μάλλον να στέλνει αντίγραφα στον δημιουργό της. Αυτο ειναι σενάριο απολυτης κακολογιας. Σημαίνει οτι εχει την επιλογη αν της δώσεις πρώτα την έγκριση να ανοίξει τις επαφές σου ώστε να στέλνεις μηνύματα στους φίλους σου για αυτην την εφαρμογη ώστε να την κατεβάσουν και αυτοί ή να κανεις γνωστο το σκορ σου. Το ίδιο ισχυει για το μειλ. Αν πάρεις τα δικαιώματα αυτα τοτε κάποιες επιλογές δεν θα λειτουργούνε σωστα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Θα συμφωνήσω. Επίσης κάποιες εφαρμογές έχουνε πρόσβαση στην κατάσταση τηλεφώνου. Αυτό γίνεται ώστε αν έχεις κάποια στιγμή κλήση, να διακοπεί σωστά και μετά το τέλος της κλήσης να επιστρέψεις στο σημείο που ήσουνα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τότε καλύτερα να μην έχει κάποιος led στη συσκευή του; :P Πέρα από τις Htc, που απ' ό,τι έχω δει λειτουργούν με κλειστή την οθόνη. Και στο Nexus4 λειτουργούν κανονικά όλα τα χρώματα που έχεις ορίσει, και με κλειστή οθόνη. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Αυτο που έκανες δεν θα εχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το phone Id ειναι μάλλον το device id και ειναι σχεδόν αναγκαστικο. Ειναι αυτο που κάνει ταυτοποίηση με το play store ώστε να κατεβαζεις το σωστο apk extension για την συσκευη σου και όχι για άλλη με διαφορετικο hardware. Επίσης να ξέρεις το οτι εχει μια εφαρμογη "δικαίωμα" στις επαφές σου δεν σημαίνει οτι μπορει να εχει πρόσβαση σε αυτες μονη της και ποσο μάλλον να στέλνει αντίγραφα στον δημιουργό της. Αυτο ειναι σενάριο απολυτης κακολογιας. Σημαίνει οτι εχει την επιλογη αν της δώσεις πρώτα την έγκριση να ανοίξει τις επαφές σου ώστε να στέλνεις μηνύματα στους φίλους σου για αυτην την εφαρμογη ώστε να την κατεβάσουν και αυτοί ή να κανεις γνωστο το σκορ σου. Το ίδιο ισχυει για το μειλ. Αν πάρεις τα δικαιώματα αυτα τοτε κάποιες επιλογές δεν θα λειτουργούνε σωστα μετα. To LBE privacy αναφέρει αυτό το permission ως "get your phone ID, including IMEI, IMSI, etc. Ε, εμένα μου την εσπασε όταν είδα ΙΜΕΙ, σκέφτηκα πως ο δημιουργός της εφαρμογής θέλει να γνωρίζει σε ποιες συσκευές έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή του. ΙΜΕΙ=ταυτοποίηση του χρήστη της εφαρμογής. Αυτό που είπες πάντως δεν το κατάλαβα. Αφού πρώτα κατεβαίνει η εφαρμογή και μετά μέσω του δικαιώματος αυτού μπορεί να δει το είδος της συσκευής μου. Πώς το ότι θα το δει μετά θα βοηθήσει στο να έχει κατεβεί το σωστό αρχείο πιο πριν? Επίσης κάποιες εφαρμογές δεν έχουν καμία εμφανή λειτουργία που να χρειάζεται πρόσβαση στις επαφές. π.χ. κάτι χαζοπαιχνίδια. Θα συμφωνήσω. Επίσης κάποιες εφαρμογές έχουνε πρόσβαση στην κατάσταση τηλεφώνου. Αυτό γίνεται ώστε αν έχεις κάποια στιγμή κλήση, να διακοπεί σωστά και μετά το τέλος της κλήσης να επιστρέψεις στο σημείο που ήσουνα. Αυτός ο λόγος ακούγεται λογικός. Γενικά τι προτείνετε? Να επαναφέρω τα δικαιώματα κανονικα? Edited January 20, 2013 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Γενικά τι προτείνετε? Να επαναφέρω τα δικαιώματα κανονικα? Σε γενικές γραμμές ναι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Γενικά τι προτείνετε? Να επαναφέρω τα δικαιώματα κανονικα?[/b] Από την ώρα που η εφαρμογή/παιχνίδι τρέχει κανονικά, άστο ως έχει Αν σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, Θα ξέρεις που να ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παίδες καλημέρα η εφαρμογή Facebook σας κάνει νερά; Εμένα κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Πολύ εκνευριστικό θα έλεγα.. Send from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παίδες καλημέρα η εφαρμογή Facebook σας κάνει νερά; Εμένα κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Πολύ εκνευριστικό θα έλεγα.. Send from my note Τα ίδια κάνει και σε iPhone.. Το είδα χθες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Τα ίδια κάνει και σε iPhone.. Το είδα χθες :p Οκκκ.. Άρα είναι θέμα της εφαρμογής.. Κρίμα πάντως γιατί σαν εφαρμογή τα σπάει πλέον. Αν δεν έτρωγε αυτά τα κολλήματα θα ήταν κορυφή. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπέρα κύριοι, να σας αναφέρω το πρόβλημα που έχω στην συσκευή μου η οποία είναι το Nexus s με 4.1.2 stock. Πριν περίπου 2 μήνες εγκατέστησα από Google Store την εφαρμογή Kaspersky Parental Control, η όποια παρέχει ας πούμε ένα είδος γονικου ελέγχου. Για περίπου 2 εβδομάδες την δούλευα και όλα οκ. Λοιπόν, το πρόβλημα ξεκίνησε πλέον όταν θέλησα να απ εγκαταστήσω την εν λόγω εφαρμογή, όπου από την στιγμή της απεγκαταστασης και μετά σταμάτησε να υπάρχει Internet στη συσκευή. Αποτέλεσμα καμιά εφαρμογή, καιρός_ειδήσεις_browsers κ.α να μην μπορεί να κάνει σύνδεση στο ίντερνετ μέσω δικτύου 3G!!! μα καμία.... Είχε μπλοκάρει το ίντερνετ!!! Τηλέφωνα_κλήσεις_ μνμ όλα οκ. Μέσω WiFi όλα λειτουργουσαν τέλεια!!! Δοκιμάζω να ξανά βάλω την παραπάνω εφαρμογή, με το που έγινε η εγκατάσταση κ την άνοιξα, χωρίς να προχωρήσω στις υπόλοιπες ρυθμίσεις της εφαρμογής... όλα ξανά έγιναν μια χαρά, το ίντερνετ οκ , οι υπόλοιπες εφαρμογές οκ. Έχω ψάξει τα πάντα, έχω στείλει email στην εν λόγω εταιρεία, αλλά τίποτα. Το παράξενο ότι εάν ξανά απ εγκαταστήσω θα συμβεί το ίδιο και το ίδιο συνέχεια. Με λίγα λόγια κόβει την είσοδο στο Mobile Internet. Πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα που θα μπορούσε να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπέρα κύριοι, να σας αναφέρω το πρόβλημα που έχω στην συσκευή μου η οποία είναι το Nexus s με 4.1.2 stock. Πριν περίπου 2 μήνες εγκατέστησα από Google Store την εφαρμογή Kaspersky Parental Control, η όποια παρέχει ας πούμε ένα είδος γονικου ελέγχου. Για περίπου 2 εβδομάδες την δούλευα και όλα οκ. Λοιπόν, το πρόβλημα ξεκίνησε πλέον όταν θέλησα να απ εγκαταστήσω την εν λόγω εφαρμογή, όπου από την στιγμή της απεγκαταστασης και μετά σταμάτησε να υπάρχει Internet στη συσκευή. Αποτέλεσμα καμιά εφαρμογή, καιρός_ειδήσεις_browsers κ.α να μην μπορεί να κάνει σύνδεση στο ίντερνετ μέσω δικτύου 3G!!! μα καμία.... Είχε μπλοκάρει το ίντερνετ!!! Τηλέφωνα_κλήσεις_ μνμ όλα οκ. Μέσω WiFi όλα λειτουργουσαν τέλεια!!! Δοκιμάζω να ξανά βάλω την παραπάνω εφαρμογή, με το που έγινε η εγκατάσταση κ την άνοιξα, χωρίς να προχωρήσω στις υπόλοιπες ρυθμίσεις της εφαρμογής... όλα ξανά έγιναν μια χαρά, το ίντερνετ οκ , οι υπόλοιπες εφαρμογές οκ. Έχω ψάξει τα πάντα, έχω στείλει email στην εν λόγω εταιρεία, αλλά τίποτα. Το παράξενο ότι εάν ξανά απ εγκαταστήσω θα συμβεί το ίδιο και το ίδιο συνέχεια. Με λίγα λόγια κόβει την είσοδο στο Mobile Internet. Πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα που θα μπορούσε να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 καλησπερα φιλε μου, προφανως εχει πειραξει τις ρυθμισεις του ιντερνετ, δεν ειναι τιποτα. πηγαινε ρυθμισεις, εκει που λεει more/περισσοτερα, μετα mobile networks, μετα access point names και πες μας τι γραφει. (εκει αν μπεις σε καποιο APN θα δεις οτι εχει πειραξει μαλλον τη διευθυνση του APN, μπορει να εχει βαλει καποια καταληξη, αν το φτιαξεις θα παιζει λογικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Τότε καλύτερα να μην έχει κάποιος led στη συσκευή του; :P Πέρα από τις Htc, που απ' ό,τι έχω δει λειτουργούν με κλειστή την οθόνη. Κατά τη γνώμη μου, τo led, αν και δεν είναι απαραίτητο, είναι "εφετζίδικο" και συμβάλλει στις ειδοποιήσεις. Ο χειρισμός του είναι θέμα συσκευής, εφαρμογής αλλά και της έκδοσης λειτουργικού συστήματος. Χρησιμοποιώ το Lightflow που στην JB τα πήγαινε περίφημα με κλειστή οθόνη. Τώρα που περασα στην ICS δουλεύουν μόνο οι ήχοι. Σκέψου ότι αν και δεν θα έχεις πάντα οπτική επαφή, τον ήχο θα τον ακούς. Ελπίζω πάντως σε κάποιο update του Lightflow να διορθωθεί και αυτό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) καλησπερα φιλε μου, προφανως εχει πειραξει τις ρυθμισεις του ιντερνετ, δεν ειναι τιποτα. πηγαινε ρυθμισεις, εκει που λεει more/περισσοτερα, μετα mobile networks, μετα access point names και πες μας τι γραφει. (εκει αν μπεις σε καποιο APN θα δεις οτι εχει πειραξει μαλλον τη διευθυνση του APN, μπορει να εχει βαλει καποια καταληξη, αν το φτιαξεις θα παιζει λογικα) Καλησπέρα. Τον έλεγχο αυτόν να τον κάνω αφού απ εγκαταστήσω την εφαρμογή? ή δεν έχει σημασία? Edited January 20, 2013 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπέρα. Τον έλεγχο αυτόν να τον κάνω αφού απ εγκαταστήσω την εφαρμογή? ή δεν έχει σημασία? καν' τον οταν δε σου δουλευει το ιντερνετ ωστε να βρεις το λαθος στις ρυθμισεις και να το φτιαξεις. βγαλε την εφαρμογη εφοσον δεν την θελεις για να μη σου δημιουργησει ξανα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 καν' τον οταν δε σου δουλευει το ιντερνετ ωστε να βρεις το λαθος στις ρυθμισεις και να το φτιαξεις. βγαλε την εφαρμογη εφοσον δεν την θελεις για να μη σου δημιουργησει ξανα προβλημα. Λοιπόν φίλε μου εδώ είναι οι ρυθμίσεις του Όνομα :Cosmote Wireless Internet APN: Internet Διακομιστής μεσολαβητης : Θύρα: 3128 Τύπος APN: default, supl Πρωτόκολλο APN: IPv4 Τι λες; Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts