minast Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) οκ αυτά κατανοητά, αλλά έχω κάποιες φωτό που είναι μέσω mms στο τηλ εμφανιζονται στο λεύκωμα αλλά όχι σε κάποιο από τους παραπάνω φακέλλους που αναφέρεις Δεν είμαι μεγάλος οπαδός των MMS για να το επιβεβαιώσω, αλλά έχω δει συχνά να αναφέρεται ότι η προεπιλεγμένη τοποθεσία είναι sdcard/downloads. Διαισθητικά θα έλεγα ότι λίγο ψάξιμο στους φακέλους αρκεί. Αφού τις βλέπεις στο gallery, μπορείς κάλλιστα να δεις λεπτομέρειες, οπότε σου δείχνει και την τοποθεσία που βρίσκεται η φωτογραφία... Εκτός από τις εφαρμογές που κλειδώνουν την οθόνη και ζητάνε κωδικό κάθε φορά που πας να χρησιμοποιήσεις το κινητό, υπάρχει κάποιος τρόπος που να κλειδώνει το κινητό στο άνοιγμα/κλείσιμο (εκτός από το pin της sim φυσικά) ??? Προσωπικά με καλύπτουν οι ενσωματωμένες δυνατότητες κλειδώματος. (Σε ICS: Settings -> Security -> Screen Lock) Συνηθισμένες επιλογές είναι: None, Slide, Face Unlock, Pattern, PIN, Password. Επιπλέον, υπάρχουν και εφαρμογές που εγκαθιστάς εκ των υστέρων και ελέγχουν την πρόσβαση σε συγκεκριμέα σημεία του ξεκλείδωτου κινητού (πχ για να μη σου ψάχνουν φωτογραφίες, μηνύματα, κλπ) Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία, αλλά δύο παραδείγματα είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock Edited June 17, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ---------------- Καλημέρα και καλό ....βόλι σε όσους δεν έριξαν! Στον υπολογιστή μου έχω δύο λογαριασμούς mail . Εναν GMAIL και ένα του παρόχου μου. ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ,HTC HD2 ,WM6.5 ,ROM 314-ELL μου κοινοποιούνται τα mail αλλά και μπορώ να στείλω αυτόνομα . Χθές προσπάθησα να δημιπυργήσω ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ και έναν άλλο λογ. gmail με σκοπό να δέχομαι -στέλνω μειλ σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ [πχ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ] . Απο τον δεύτερο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ αλλά μπορώ ,νομίζω ,να ΣΤΕΙΛΩ μειλ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γράφεις σε λάθος θέμα.Εδώ μιλάμε για android. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Προσωπικά με καλύπτουν οι ενσωματωμένες δυνατότητες κλειδώματος. (Σε ICS: Settings -> Security -> Screen Lock) Συνηθισμένες επιλογές είναι: None, Slide, Face Unlock, Pattern, PIN, Password. Επιπλέον, υπάρχουν και εφαρμογές που εγκαθιστάς εκ των υστέρων και ελέγχουν την πρόσβαση σε συγκεκριμέα σημεία του ξεκλείδωτου κινητού (πχ για να μη σου ψάχνουν φωτογραφίες, μηνύματα, κλπ) Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία, αλλά δύο παραδείγματα είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι εφαρμογές αυτές κλειδώνουν συγκεκριμένα πράγματα και όχι όλο το τηλέφωνο. Οι συνηθισμένες επιλογές πάλι, κλειδώνουν το τηλέφωνο και ζητάει κωδικό κάθε φορά που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, ακόμα και από αναμονή/αδράνεια, κάτι πολύ εκνευριστικό. Εγώ ψάχνω κάτι που να ζητάει κωδικό στο άνοιγμα του τηλεφώνου (εκτός του sim pin). Όπως π.χ. όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή μας που πρέπει να κάνουμε login (ρύθμιση). Αυτό το είχαν όλα τα παλιά κινητά, όπως και όλοι οι παλιοί αλλά και σύγχρονοι Η/Υ. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει σε ένα σύγχρονο κινητό ??? Edited June 17, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Είμαι νέος στο Android, με έχουν μπερδέψει λίγο τα push notifications. Έχω κάποιες εφαρμογές που έχουν Push (πχ eBay, tapatalk) και άλλες φορές μου έρχεται απευθείας το push, άλλες μου έρχεται το e-mail από την notification, πχ για κάποιο αντικείμενο που λήγει η δημοπρασία, νέα από κάποια συναλλαγή, απάντηση σε κάποιο τόπικ κλπ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει να καταλάβω πώς ακριβώς δουλεύουν; Δοκίμασα 1-2 φορές να "αγνοήσω" το e-mail για να μην σβηστεί η notification ως διαβασμένη, αλλά πάλι δεν μου ήρθε μετά η Push.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αγορασα 2 handsfree με jack 3,5 χιλιοστων για balckberry, με την απλοϊκή υπόθεση οτί θα παιζουν στο κινητο μου skate, που επισης εχει 3,5 υποδοχη. Κι αυτο γιατι τα nokia handsfree παιζουν κανονικα, αν και ειναι και δυσευρετα και ακριβα. Και με αυτη την υποθεση, και με το γεγονος οτι τα βρηκα τα 2 handsfree στο ebay φτηνα, εκανα την αγορα. Σημερα τα παρελαβα. Αλλα εχω το εξης προβλημα: ενω ο ηχος εντος των ακουστικων ακουγεται, ακουγεται σιγανα! Και ανακαλυψα οτι μπορει να ακουστει δυνατα, αλλα αυτο συμβαινει μονο αν πατω συνεχως το κουμπι του handsfree!!! Φυσικα αυτο δεν ειναι νορμαλ τροπος. Διοτι αν ειναι να πατω το κουμπι επι ωρα/ωρες, μονο handsfree δεν ειναι, και θα με πονεσει και το χερι μου. Το αναφερω εδω, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα, μηπως το μυαλο καποιου σκεφτει κατι, ή μηπως καποιος ξερει κατι σχετικο και ισως ελυνα το προβλημα. (ειχα την φανταστικη σκεψη μεχρι και να 'σφηνωσω' καπως το πληκτρακι του handsfree ωστε να ειναι συνεχως πατημενο, αλλα δεν εχω βρει καταλληλη πατεντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ωχ.. Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω κανένα handsfree από eBay και διστάζω γιατί φοβάμαι κάτι τέτοια.. Όσο για πατέντα που λες, δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι το handsfree, αλλά το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι με μια ταινία σφιχτά γύρω-γύρω και αναλόγως ίσως κάτι σκληρό σε εκείνο το σημείο που να το κρατάει πατημένο. Βέβαια αυτό δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει στην λειτουργία της απάντησης της κλήσης. Δηλαδή, με το που σε καλεί κάποιος αν το'χεις συνδεδεμένο θα ανοίγει ακαριαία η γραμμή; Ίσως και πριν προλάβεις να ακούσεις το κουδούνισμα; Άγνωστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αγορασα 2 handsfree με jack 3,5 χιλιοστων για balckberry, με την απλοϊκή υπόθεση οτί θα παιζουν στο κινητο μου skate, που επισης εχει 3,5 υποδοχη. Κι αυτο γιατι τα nokia handsfree παιζουν κανονικα, αν και ειναι και δυσευρετα και ακριβα. Και με αυτη την υποθεση, και με το γεγονος οτι τα βρηκα τα 2 handsfree στο ebay φτηνα, εκανα την αγορα. Σημερα τα παρελαβα. Αλλα εχω το εξης προβλημα: ενω ο ηχος εντος των ακουστικων ακουγεται, ακουγεται σιγανα! Και ανακαλυψα οτι μπορει να ακουστει δυνατα, αλλα αυτο συμβαινει μονο αν πατω συνεχως το κουμπι του handsfree!!! Φυσικα αυτο δεν ειναι νορμαλ τροπος. Διοτι αν ειναι να πατω το κουμπι επι ωρα/ωρες, μονο handsfree δεν ειναι, και θα με πονεσει και το χερι μου. Το αναφερω εδω, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα, μηπως το μυαλο καποιου σκεφτει κατι, ή μηπως καποιος ξερει κατι σχετικο και ισως ελυνα το προβλημα. (ειχα την φανταστικη σκεψη μεχρι και να 'σφηνωσω' καπως το πληκτρακι του handsfree ωστε να ειναι συνεχως πατημενο, αλλα δεν εχω βρει καταλληλη πατεντα) Προσπάθησε σιγά-σιγά να βγάλεις τα ακουστικά ακούγοντας μουσική. Σε κάποιο σημείο θα ακούγεται μια χαρά. Το θέμα κάπου το είχαμε ξανασυζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Προσπάθησε σιγά-σιγά να βγάλεις τα ακουστικά ακούγοντας μουσική. Σε κάποιο σημείο θα ακούγεται μια χαρά. Το θέμα κάπου το είχαμε ξανασυζητήσει. Μολις ειδα το post σου, μια ελπιδα γεννηθηκε! Το δοκιμασα αμεσως, πολλες φορες, εβαλα εβγαλα το handsfree ακουγοντας μουσικη, και αντιστοιχως η μουσικη επαιζε μια μες το ακουστικο και μια με το ηχειο, αλλα ομως το προβλημα δεν λυθηκε. Χαμηλη ενταση. Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει, θα με εβγαζε απο το αδιεξοδο, γιατι εχω μεινει με τα δυο handsfree και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μολις ειδα το post σου, μια ελπιδα γεννηθηκε! Το δοκιμασα αμεσως, πολλες φορες, εβαλα εβγαλα το handsfree ακουγοντας μουσικη, και αντιστοιχως η μουσικη επαιζε μια μες το ακουστικο και μια με το ηχειο, αλλα ομως το προβλημα δεν λυθηκε. Χαμηλη ενταση. Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει, θα με εβγαζε απο το αδιεξοδο, γιατι εχω μεινει με τα δυο handsfree και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω. απλά ανοιξα το κομμάτι που χει το κουμπί, και κανε καμιά πατέντα ώστε να ναι μονιμα πατημένο. δεν θα επηρεάσει τις κλήσεις ή κατι άλλο, καθώς η λειτουργεία του δεν υποστηρίζεται απ τη συσκευή σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 απλά ανοιξα το κομμάτι που χει το κουμπί, και κανε καμιά πατέντα ώστε να ναι μονιμα πατημένο. δεν θα επηρεάσει τις κλήσεις ή κατι άλλο, καθώς η λειτουργεία του δεν υποστηρίζεται απ τη συσκευή σου Εμ τι πατεντα να κανω? σφηνωσα ενα συνδετηρα, του εβαλα κολα uhu, τιποτε δεν πιανει, παραμενει μη-πατημενο το σκασμενο! Ελεγα μηπως υπηρχε καμια πατεντα μεσω λογισμικου, μονο ετσι το βλεπω εφικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εμ τι πατεντα να κανω? σφηνωσα ενα συνδετηρα, του εβαλα κολα uhu, τιποτε δεν πιανει, παραμενει μη-πατημενο το σκασμενο! Ελεγα μηπως υπηρχε καμια πατεντα μεσω λογισμικου, μονο ετσι το βλεπω εφικτο. εχμ, απλά βγάλε το κουμπί κι ένωσε τα καλώδια:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εφόσον τα πράγματα που πήρες έχουν ελάττωμα, ενημερώνεις τον πωλητή να στείλει άλλα η τα λεφτά πίσω. Τώρα που έκανες όλες αυτές τις πατέντες να δω τι θα τα κάνεις (μάλλον σκουλαρίκια :-P). Προσωπικά έχω αγοράσει 3-4 διαφορετικά κινέζικα hands free από. Ebay, αλλά τέτοιο θέμα ποτέ δεν είχα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Εφόσον τα πράγματα που πήρες έχουν ελάττωμα, ενημερώνεις τον πωλητή να στείλει άλλα η τα λεφτά πίσω. Τώρα που έκανες όλες αυτές τις πατέντες να δω τι θα τα κάνεις (μάλλον σκουλαρίκια :-P). Προσωπικά έχω αγοράσει 3-4 διαφορετικά κινέζικα hands free από. Ebay, αλλά τέτοιο θέμα ποτέ δεν είχα. Δεν φταιει ο πωλητης. Εγω φταιω, που υπεθεσα, ατυχως αυτη τη φορα, οτι τα εν λογω handsfree θα παιζουν. Και οντως παιζουν, αλλα με χαμηλη ενταση ηχου. Στο παρελθον παλι ειχα παρει αλλα, αλλης μαρκας, και κανονικοτατα επαιξαν. εχμ, απλά βγάλε το κουμπί κι ένωσε τα καλώδια:p Και δεν ειμαι καλος στις μαστοριες και τις κολλησεις, αραγε θα τα καταφερω... Edited June 23, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Δεν είναι κάτι δύσκολο. Επίσης, δεν είναι χαλασμένα τα ακουστικά. Αν παρατηρήσετε τα ακουστικά στο βύσμα έχουν κάτι μαύρους κύκλους. Η συσκευή σου μπορεί να θέλει 3 και εσύ να βάζεις ένα με 4. Εκεί είναι το πρόβλημα. πχ τα ακουστικά του neo v μου όταν τα βάζω στον υπολογιστή ακούγετε πολύ σιγά ο ήχος (ακριβώς αυτό το πρόβλημα που έχει και το παιδί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Δεν είναι κάτι δύσκολο. Επίσης, δεν είναι χαλασμένα τα ακουστικά. Αν παρατηρήσετε τα ακουστικά στο βύσμα έχουν κάτι μαύρους κύκλους. Η συσκευή σου μπορεί να θέλει 3 και εσύ να βάζεις ένα με 4. Εκεί είναι το πρόβλημα. πχ τα ακουστικά του neo v μου όταν τα βάζω στον υπολογιστή ακούγετε πολύ σιγά ο ήχος (ακριβώς αυτό το πρόβλημα που έχει και το παιδί). οι 2 μαύροι κύκλοι ειναι το stereo,;) μην μπερδεύετε τα πράγματα..!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 το μονο λαθος που βρισκω σε ενα android κινητο (για μενα τουλαχιστον) ειναι στο οταν μεταφερεις στην καρτα μνημης εφαρμογες δεν μπορεις να βαλεις το widget τους και χανονται και απο το μενου λογαριασμοι συγχρωνισμος οτι εφαρμογη εχει μπει στην καρτα μνημης..την πατησα με το skype και εκανα εκκαθαριση δεδομενων ωστε να ξαναμπει εκει ο λογαριασμος μου...καποιος τροπος να αποφεχθουν αυτα τα 2? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Αγορασα 2 handsfree με jack 3,5 χιλιοστων . . . Αλλα εχω το εξης προβλημα: ενω ο ηχος εντος των ακουστικων ακουγεται, ακουγεται σιγανα! Και ανακαλυψα οτι μπορει να ακουστει δυνατα, αλλα αυτο συμβαινει μονο αν πατω συνεχως το κουμπι του handsfree!!! Ίδιο ακριβώς θέμα έχει και το Alcatel OT-990 και δεν μπορώ να βρω με τίποτα handsfree. Έστειλα email στην Alcatel να τους ρωτήσω για ποιο λόγο κανένα μα κανένα δεν δουλεύει σωστά και η απάντησή τους ήταν πως η έξοδος για τα handsfree είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι συμβατή μόνο με "αυθεντικά" accessories. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) το μονο λαθος που βρισκω σε ενα android κινητο (για μενα τουλαχιστον) ειναι στο οταν μεταφερεις στην καρτα μνημης εφαρμογες δεν μπορεις να βαλεις το widget τους και χανονται και απο το μενου λογαριασμοι συγχρωνισμος οτι εφαρμογη εχει μπει στην καρτα μνημης..την πατησα με το skype και εκανα εκκαθαριση δεδομενων ωστε να ξαναμπει εκει ο λογαριασμος μου...καποιος τροπος να αποφεχθουν αυτα τα 2? ναι μεγαλο προβλημα αυτο ...και ετσι αυτες τις εφαρμογες δεν μπορουμε να τις μεταφερουμε...και δεν υπαρχει και μηνυμα για το θεμα αυτο οταν κανεις την μετακινηση... Ίδιο ακριβώς θέμα έχει και το Alcatel OT-990 και δεν μπορώ να βρω με τίποτα handsfree. Έστειλα email στην Alcatel να τους ρωτήσω για ποιο λόγο κανένα μα κανένα δεν δουλεύει σωστά και η απάντησή τους ήταν πως η έξοδος για τα handsfree είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι συμβατή μόνο με "αυθεντικά" accessories. ειναι και αυτος ενας λογος που "πετανε" στις πωλησεις!!! :lol: Edited June 23, 2012 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quasimodos Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα. Εχω ένα android κινητό και θέλω να το πουλήσω. Συνεπώς πρέπει να βγάλω ότι έχει εκεί μέσα, σωστά; Πώς θα κάνω backup τις εφαρμογές μου και να τις μεταφέρω στο καινούριο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα. Εχω ένα android κινητό και θέλω να το πουλήσω. Συνεπώς πρέπει να βγάλω ότι έχει εκεί μέσα, σωστά; Πώς θα κάνω backup τις εφαρμογές μου και να τις μεταφέρω στο καινούριο; Ευχαριστώ. titanium back up;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 To Titanium είναι πράγματι πολύ καλό, αλλά παίρνει backup μόνο τα δεδομένα σου (Πρέπει να επανεγκαταστήσεις τις εφαρμογές στο νέο τηλέφωνο και μετά restore) Επίσης είναι πολύ χρήσιμο για να "παγώνεις" εφαρμογές (για να είναι ανενεργές χωρίς να τις σβήσεις εντελώς). Το nandroid backup κρατάει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 To Titanium είναι πράγματι πολύ καλό, αλλά παίρνει backup μόνο τα δεδομένα σου (Πρέπει να επανεγκαταστήσεις τις εφαρμογές στο νέο τηλέφωνο και μετά restore) Επίσης είναι πολύ χρήσιμο για να "παγώνεις" εφαρμογές (για να είναι ανενεργές χωρίς να τις σβήσεις εντελώς). Το nandroid backup κρατάει τα πάντα. Λαθος το Titanium περνει backup και τις εφαρμογές. Το nandroid backup απο μια συσκευη σε αλλη = καταστροφη Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Λαθος το Titanium περνει backup και τις εφαρμογές. Το nandroid backup απο μια συσκευη σε αλλη = καταστροφη Τελευταία φορά που είχα χρησιμοποιήσει Titanium μου είχε κρατήσει μόνο δεδομένα, αλλά φαντάζομαι είναι επιλέξιμο αυτό. Το nandroid προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει, γιατί πολύ απλά δεν έχει χρειαστεί... Αρχικά είχα συμπεριλάβει την (διαισθητική) παρατήρηση ότι καλό θα ήταν οι συσκευές να είναι σχετικά όμοιες -λόγω του τρόπου που δουλεύει το nandroid. Τελικά είπα να το παραλείψω μια και υπάρχει ολόκληρο thread για αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Τελευταία φορά που είχα χρησιμοποιήσει Titanium μου είχε κρατήσει μόνο δεδομένα, αλλά φαντάζομαι είναι επιλέξιμο αυτό. Το nandroid προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει, γιατί πολύ απλά δεν έχει χρειαστεί... Αρχικά είχα συμπεριλάβει την (διαισθητική) παρατήρηση ότι καλό θα ήταν οι συσκευές να είναι σχετικά όμοιες -λόγω του τρόπου που δουλεύει το nandroid. Τελικά είπα να το παραλείψω μια και υπάρχει ολόκληρο thread για αυτό :) Προφανώς στο titanium επέλεξες την πρώτη επιλογή αντί για τη δεύτερη, για αυτό και δε σου επανέφερε τα προγράμματα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismfz Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Τρέχω rooted cyanogenmod 7 (Android 2.3.7) και σκέφτομαι για 9 ελέω Android 4. Αλλά "κολλάω" γιατί έχω πάνω απο 30 κωδικούς αποθηκευμένους μέσα από wifi, καφετέριες, σπίτια φίλων, public μέρη, γείτονες, γραφεία κ.ο.κ. Και θέλω να τα μεταφέρω. Βρίσκονται αυτές οι πληροφορίες κάπου σε κάποιο αρχείο που μπορώ είτε να αρπάξω από την sdcard είτε από τη rom με adb και να τα μεταφέρω στο φρεσκαρισμένο cyanogenmod 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts