nikoskat Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ειχα εντυπωση οτι γινεται και στο 2Χ να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. ακριβως.μακαρι να υπηρχε η παραδοσιακη gsm βιντεοκληση.και μακαρι να ερχοταν με το παγωτο για ολες τις συσκυες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyria_sophia Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σας, εχω ενα καινουργιο σμαρτ κινητο Samsung και μπαινει η δονηση αν και δεν εχω μηνυμα η κληση η e mail η κατι αλλο, και χωρίς να το αγγιξω. τι μπορει να εχει; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σας, εχω ενα καινουργιο σμαρτ κινητο Samsung και μπαινει η δονηση αν και δεν εχω μηνυμα η κληση η e mail η κατι αλλο, και χωρίς να το αγγιξω. τι μπορει να εχει; :cry: καπου στις ρυθμισεις ηχου ενεργοποιειται,εκτος αν πηγαινει σαν προφιλ ηχου ''ηχος+δονηση''..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πρεπει να μαι root εγω για να βαλω ενα apk στο κινητο και να εγκαταστησω την εφαρμογη (swype) ? Θα το βαλω στον φακελο data ή στον φακελο apk ? Δε χρειάζεσαι root για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. Και εγώ έχω το HTC Incredible S. Όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση. Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Galaxy s 1&2 μπορείς σίγουρα πάντως Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Galaxy s 1&2 μπορείς σίγουρα πάντως Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Και στο Galaxy note μπορείς :D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε παράνομο λογισμικό (αφού είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum) Εγώ θα σου πω πως για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή εκτός market πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη .apk (ίσως μέσα στο rar?). Θα ανοίξεις ένα file explorer (αν δεν έχεις κατέβασε το astro file manager από το market) και θα πας να βρεις το αρχείο με την κατάληξη .apk στην κάρτα μνήμης σου ή όπου το έχεις αποθηκεύσει. Θα το τρέξεις και θα σου ζητήσει μόνο του να το εγκαταστήσει. --> Edit, επίσης θα σου έλεγα να προσέχεις τι βάζεις στο κινητό σου... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Όπως αναφέρθηκε, αν μιλάς για παράνομο λογισμικό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο παρόν forum. Ωστόσο να σε ενημερώσω ότι για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ, διάβασε στο σχετικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 την πολιτική του forum για τα παράνομα την γνωρίζω και την υποστηρίζω . και σήμερα πια ξαναβλέποντας το κείμενο μου καταλαβαίνω ότι δεν είναι σωστα γραμμένο τελος διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για παρανομο-σπασμένο-rar Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 κανε το unrar, μεσα στο zip υπαρχει αρχειο .apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) κανε το unrar, μεσα στο zip υπαρχει αρχειο .apk?καλησπερα ασχετος ,λιγο βοηθεια.πως μπορω να σβησω εφαρμογες που κατεβασα και δεν μου αρεσουν,παταω και της στελνω στον καδο αλλα δεν σβηνουν ,τη λαθος κανω Edited December 22, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) εαν τις εχεις κατεβάσει απο το μαρκετ τότε πηγαινε στο μαρκετ στην εκάστοτε εφαρμογή και κανε απεγκατασταση ή ο πιο εύκολα long press στην εφαρμογη -->πληροφορίες -->κατάργηση εγκατάστασης ΥΓ-αυτό που πετας στο καλάθι είναι η <<συντόμευση>> της εφαρμογής ΥΓ2--πιο σωστό είναι να πατάς απάντηση και όχι παράθεση στην περιπτωση μου όμως που απαντω στο ερωτημα σου θα μπορούσα να πατήσβ και παράθεση ΥΓ3 ελπίζω να είναι η τελευταία τροποποίηση που κάνω Edited December 20, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_gr Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Και εγώ έχω το HTC Incredible S. Όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση. Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Καλησπέρα. Κι εγώ το παλεύω με το alcatel ot-990 με android 2.2.2 αλλά τίποτα ακόμη. Βέβαια δεν το έχω πολυψάξει ακόμα..Επί την ευκαιρία μήπως ξέρει κάποιος γιατί γράφει στον παροχέα COSMOT αντί για GR COSMOTE? Το έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει αυτό και τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Καλησπέρα, Αλλάζοντας μάρκα κινητού (από HTC DESIRE HD σε SAMSUNG GALAXY NOTE) android και τα δύο, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να λειτουργούν σωστά όλες οι εφαρμογές που είχαμε κατεβάσει στη προηγούμενη συσκευή, είτε πρόκειται για δωρεάν είτε αγορασμένες εφαρμογές ????? Ευχαριστώ Edited December 21, 2011 by GSAKALYPTOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mergr9 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα!! Έχω το Sony ericsson X8 με λογισμικό android 2.1 μπορώ να το αναβαθμίσω και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 μπορείς για πληροφορίες και βοήθεια κοίτα στο forum της συσκευής σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mergr9 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 μπορείς για πληροφορίες και βοήθεια κοίτα στο forum της συσκευής σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211 σε ευχαριστώ! είμαι καινούργιος και τα ψάχνω ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αλλάζοντας μάρκα κινητού (από HTC DESIRE HD σε SAMSUNG GALAXY NOTE) android και τα δύο, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να λειτουργούν σωστά όλες οι εφαρμογές που είχαμε κατεβάσει στη προηγούμενη συσκευή, είτε πρόκειται για δωρεάν είτε αγορασμένες εφαρμογές ????? Απλά τις κατεβάζεις και τις εγκαθιστάς. Σχεδόν όλες παίζουν κανονικά στο Note εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (λόγω ανάλυσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μας έχουν ξεχάσει τελείως. Ανοίγω μια ταμπλέτα με Android 3.2 , Μπαίνω στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσω ελληνικό πληκτρολόγιο και τι βλέπω; Βλέπω κάτι γλώσσες Ζουλου κτλ και δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Όποιος ξέρει καλά αγγλικά ας συντάξει εδώ http://www.gopetition.com/how-to-start-a-petition.php ένα κείμενο πχ. Γεια σου google. Εμείς οι Έλληνες είμαστε καλά παιδιά και γουστάρουμε το λειτουργικό σας αλλά θέλουμε ελληνικό πληκτρολόγιο μπλα μπλα μπλα. ))) Θα το στείλουμε παντού το λινκ για να ψηφιστεί. Edited December 22, 2011 by Aeras28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα παιδια εδω και μερικες μερες δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη απο το amazon appstore app.Απο τοτε που ξεκινησε με το rio δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα τις τελευταιες μερες μου γραφει the amazon appstore is not yet available in your region.Tι εγινε ξαφνικα;Τι μπορω να κανω; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μας έχουν ξεχάσει τελείως. Ανοίγω μια ταμπλέτα με Android 3.2 , Μπαίνω στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσω ελληνικό πληκτρολόγιο και τι βλέπω; Βλέπω κάτι γλώσσες Ζουλου κτλ και δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Όποιος ξέρει καλά αγγλικά ας συντάξει εδώ http://www.gopetition.com/how-to-start-a-petition.php ένα κείμενο πχ. Γεια σου google. Εμείς οι Έλληνες είμαστε καλά παιδιά και γουστάρουμε το λειτουργικό σας αλλά θέλουμε ελληνικό πληκτρολόγιο μπλα μπλα μπλα. ))) Θα το στείλουμε παντού το λινκ για να ψηφιστεί. Καλη ιδεα το σιτε αυτο το μονο ειναι καποιος που ξερει καλα αγγλικα να το δημιουρησει , ΚΑΠΟΙΟΣ ??????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 ξαναπερνα τη ρομ απο πανω. Εν τελει, την ξαναπερασα. Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα τροπο, που με ΑΣΦΑΛΕΙΑ θα μπορεσω να ορισω ως default launcher αυτον που επιθυμω? Καθως οι προηγουμενες προσπαθειες απεγκαταστασης μεσω του antek app manager, μου εκαναν αχρηστο το τηλεφωνο, δηλαδη δεν μπουταρε; Εστω, ας μην αφαιρεθει ο ενσωματωμενος launcher, μπορω τουλαχιστον με ΑΣΦΑΛΕΙΑ να τον αφησω στην ακρη οριζοντας τον awlauncher ως default για τα παντα; Γιατι καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο μετα απο boot, και λεω για τωρα που ξαναπερασα την rom απο πανω, μου ανοιγουν απο την αρχη ολα με τον ενσωματωμενο -αθλιο- launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts