Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς χρεώνεται περισσότερο; άμα γράφεις μ μικρά χρεώνεται πιο πολύ; Με το γράμμα πάει η χρέωση; Με το μήνυμα δε πάει είτε είναι 1 είτε 160 χαρακτήρες;

Ναι, με το μήνυμα πάει, οπότε αν τα μηνύματά σου είναι μικρά (ως 70 χαρακτήρες) δεν υπάρχει διαφορά. Αν όμως σε κάποιο μήνυμα γράψεις πάνω από 70 χαρακτήρες, τότε αυτόματα χωρίζεται σε 2 μηνύματα. Έτσι χρεώνεσαι 2 μηνύματα αν το μήνυμά σου έχει πχ 140 χαρακτήρες. Με την ρύθμιση για 160 χαρακτήρες λοιπόν, μπορείς να γράφεις 2πλάσια σε μέγεθος μηνύματα λοιπόν. Και επειδή το όριο των 70 ξεπερνιέται εύκολα νομίζω, η ρύθμιση αυτή συμφέρει σε πολλές περιπτώσεις.

Όσοι βάλατε hotmail, δηλώσατε χώρα Αμερική?

Μπορείτε να το τσεκάρετε?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να συνδεομαι στο facebook εχοντας ομως και συνομιλια....δηλαδη να συνδεομαι αλα και να μπορω να μιλαω στο chat του facebook

υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να συνδεομαι στο facebook εχοντας ομως και συνομιλια....δηλαδη να συνδεομαι αλα και να μπορω να μιλαω στο chat του facebook

Τι εννοεις;η επισημη εφαρμογη φβ εχει και τσατ!

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι βάλατε hotmail, δηλώσατε χώρα Αμερική?

Μπορείτε να το τσεκάρετε?

Βασικά εγώ δεν νομίζω να δήλωσα καν χώρα. Είναι υποχρεωτικό; Δεν το βρίσκω στα details μου οπότε νομίζω οτι όχι.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ αλλα θελω να ρωτησω,επειδη σε λιγο ερχεται το optimus 2x που εχω παραγγειλει και θελω να παιξω μαζι του, σε τι ακριβως χρησιμευει το clockworkmod recovery γιατι στο google που το εψαξα μπερδευτηκα λιγο..Βασικα με αυτη την εφαρμογη αν πας να βαλεις rom και αποτυχει η εγκατασταση και δεν boot-αρει το κινητο (τοτε λεγεται bricked?) τοτε μπορεις να εκγαταστησεις ξανα την αρχικη custom rom που θα εχεις στην sd card ή μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα οπως unroot..;

Συγγνωμη αν ειχε απαντηθει αλλου η ερωτηση αλλα απ οτι εψεξα στην αναζητηση δεν βρηκα κατι σχετικο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Τι εννοεις;η επισημη εφαρμογη φβ εχει και τσατ!

που θα την βρω την επισιμη εφαρμογη...εχω S.E X8 αλλα η εφαρμογη του facebook δεν εχει chat

που θα την βρω την επισιμη εφαρμογη...εχω S.E X8 αλλα η εφαρμογη του facebook δεν εχει chat

Αληθεια;κατεβασε την απο το μαρκετ.η μπορει να χρειαζεται update

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκίμασα και αυτό με την χώρα στις ρυθμίσεις του hotmail.

Καμιά διαφορά..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σημερα εψαχνα για ανταλλακτικα yamaha,και το 90% των σαιτ ηθελαν φλας για να δεις το οτιδηποτε.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καταρχας το χρησιμοποιω στο myp2p και ξεγνοιασα,βλέπω ματσάκια απο το κινητό.βλεπω και επεισοδια απο το αρβυλα και απο το ουκ αν λαβεις.μου έχει τύχει επίσης απειρα σαιτ να μην δείχνει τα μισά,το κατάλαβα αφού έβαλα το φλας,γενικά το χρησιμοποιώ και αν δεν το είχαν θα ήταν αρκετά πραγματάκια που θα έχανα.

Sent from my Milestone

Το χρησιμοποιώ καθημερινά για youtube,streaming γενικά

αλλά και για την φόρτωση ιστοσελίδων που βασίζονται κυρίως σε αυτό για να προβληθούν σωστα (skai,real κτλ.)

Δυστυχώς πλέον browser που δεν υποστηρίζει

flash είναι σχεδόν "ανάπηρος"..

Σε γενικές γραμμές δεν πολυχρησιμοποιώ το netbook,

από τότε που απέκτησα flash στο Milestone (God bless Cyanogen).:happy:

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Το Flash παίζει σε οπιαδήποτε συσκευή έχει Froyo+ ? Για παράδειγμα στο Joy παίζει με Froyo?

To clockworkmod recovery είναι μια προσαρμοσμένη recovery image η οποία περιλαμβάνει λειτουργίες που επιτρέπουν την εγκατάσταση custom roms το backup & restore του λειτουργικού και των δεδομένων χρήστη, τη διαμόρφωση των διαμερισμάτων της συσκευής κ.α. To rooting είναι μια διαδικασία που δίνει δικαιωματα υπερχρήστη, ώστε να μπορεί να γίνει αντιγραφή σε χώρους και αρχεία συστήματος. Είναι προϋπόθεση για να μπορέσει να εγκατασταθεί η custom recovery image(πχ clockworkmod recovery). Τώρα αν για κάποιο λόγο η διαδικασία αποτύχει και δεν bootαρει η συσκευή, τότε ναι, λέγεται bricked.

Τώρα ανάλογα με τη συσκευή μπορεί να υπάρχουν λίγο διαφορετικές διαδικασίες επαναφοράς. Συνήθως πάντως υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την εργοστασιακή ρομ(αφού βέβαια τηρήσεις τη διαδικασία που αναφέρεται πριν προχωρήσεις στην εγκατάσταση της custom ρομ και έτσι έχεις τα απαραίτητα αρχεία και ρυθμίσεις για να περάσεις πάλι την εργοστασιακή ρομ).

Εγώ έχω λογαριασμό στη VoipDiscount εδώ και δύο χρόνια για κλήσεις από το σπίτι μου (εννοώ ότι έχω ένα VoIP ATA και ένα τηλέφωνο συνδεμένο πάνω του).

Για να έχω VoIP και στο κινητό πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό ή είμαι ΟΚ με αυτόν που έχω;

Καλησπερα, πως κανουμε backup μια εφαρμογη που κατεβασαμε απο το μαρκετ?

Με το titanium backup δυστυχώς και θέλει root. Μια άλλη λύση που δεν χρειάζεται root είναι my backup αλλά δεν είναι τόσο αξιοπρεπές.

Γενικά, δεν έχει ένα ωραίο native σύστημα το android για αυτόματο backup :/

Με το titanium backup δυστυχώς και θέλει root. Μια άλλη λύση που δεν χρειάζεται root είναι my backup αλλά δεν είναι τόσο αξιοπρεπές.

Πληκτρολόγησε στον explorer του υπολογιστή σου android market και βαλε τα ίδια στοιχεία που έχεις και στο market του κινητού σου. Πήγαινε λογαριασμός μου στο market και θα είναι όλες εκεί

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Γιατι όχι αξιοπρεπές;; Μια χαρα την κάνει τη δουλειά του:P H καλύτερη λύση πάντως είναι root, και titanium η mybackup root

Backup μπορείς να κάνεις και με το Astro File Manager αν θυμάμαι καλά. O ποιο εύκολος,απλός "ξερός" τρόπος είναι το app manager

Καλησπερα, πως κανουμε backup μια εφαρμογη που κατεβασαμε απο το μαρκετ?

appmonster

https://market.android.com/details?id=de.android_telefonie.appmanager&feature=search_result

Εγώ έχω λογαριασμό στη VoipDiscount εδώ και δύο χρόνια για κλήσεις από το σπίτι μου (εννοώ ότι έχω ένα VoIP ATA και ένα τηλέφωνο συνδεμένο πάνω του).

Για να έχω VoIP και στο κινητό πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό ή είμαι ΟΚ με αυτόν που έχω;

Λογικα μπορεις να το χαρησιμοποιησεις κανονικα, αν περασεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου στην εφαρμογη για voip που θα χρησιμοποιησεις. Απο voipdiscount, το χρησιμοποιουσα στο Ν95 πριν 3 χρονια, που ειχε απο μονη της η συσκευη επιλογη για voip κλησεις.

Γεια σας να κάνω μια ερώτηση; Έχω το htc desire και έχω κάνει συγχρονισμό τις επαφές μου με το outlook μέσω htc sync. Απ’ ότι έχω διαβάσει βολεύει να συγχρονίζω μέσω Gmail που έχω μάλιστα. Πως μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές-ημερολόγιο από το outlook με το Gmail λογαριασμό μου; Πηγαίνω στις επαφές μου-εισαγωγή, επιλέγω το office outlook αλλά δεν γίνεται κάτι. Μήπως πρέπει να μετατρέψω τις επαφές μου σε CSV και αν ναι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Γεια σας να κάνω μια ερώτηση; Έχω το htc desire και έχω κάνει συγχρονισμό τις επαφές μου με το outlook μέσω htc sync. Απ’ ότι έχω διαβάσει βολεύει να συγχρονίζω μέσω Gmail που έχω μάλιστα. Πως μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές-ημερολόγιο από το outlook με το Gmail λογαριασμό μου; Πηγαίνω στις επαφές μου-εισαγωγή, επιλέγω το office outlook αλλά δεν γίνεται κάτι. Μήπως πρέπει να μετατρέψω τις επαφές μου σε CSV και αν ναι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Υπάρχει αντίστοιχο thread εδώ και συγκεκριμένα το 17 ποστ του καμπίνα τα λέει ωραία..

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned