trtr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Θέλω να πάρω το mi6 το μπλε. Λόγω έλλειψης μπάντας 20 θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με Vodafone; Πρακτικά πράγματα όποιος έχει δοκιμάσει τη Vodafone. Με ενδιαφέρει κυρίως η Αθήνα και η Καλαμάτα! Edited August 28, 2017 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Κανένα θέμα. Χτυπατο.. θα είσαι φουλ κομπλέ.. έχω vodafone k wind επαρχία είμαι 4g . Το κινητο φυσαει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μετά από 10 ημέρες συμβίωσης με το θηριακι επανέρχομαι. Πρόκειται για ότι καλύτερο έχει βγάλει η xiaomi έως τώρα. Τουλάχιστον από αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια μου (mi 4/mi note pro/mi max). Δεν βρίσκω ένα ψεγάδι πραγματικά. Εχει καταφέρει να παραγκωνισει όσον αφορά την καθημερινή χρήση το mi max που είχα και το note 4 που πάντως το χρησιμοποιώ για άλλες δουλειές. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, μπαταρία τέρας, δεν ζεσταίνεται, κι έχει άψογο digitizer, παρά πολύ καλή κάμερα και μπρος και πίσω. Eξακολουθώ να μη μπορώ να καταλάβω πως χώρεσαν τόσο μεγάλη μπαταρία σε τόσο εκλεπτυσμένη συσκευή. Επιμενω ότι αξίζει την τιμή του στα ελληνικά μαγαζια. Μακαρι να συνεχίσει έτσι η xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ξέρει κανείς την διαφορά από τα παρακάτω; 1) INTERNATIONAL VERSION 6GB RAM 2) CMCC VERSION 6GB RAM Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Λογικά πρέπει να αναφέρεται στη ρομ. Βάλε λινκ να δούμε για σίγουρα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Είναι η ρομ τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 σήμερα μου ήρθε η MIUI-V8.5.1.0.NCAMIEG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 σήμερα μου ήρθε η MIUI-V8.5.1.0.NCAMIEG Eμενα μου ήρθε εχθές, so far so good Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Κι εμένα μου ήρθε η 8.5.1.0 αλλά δε πρόσεξα κάτι διαφορετικό. Αναφέρει κάποια fixes αλλά δεν είχα θέμα έτσι κι αλλιώς με αυτά Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dms1 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 καλησπέρα, μία ερώτηση προς τους χρήστες. βλέπω πως το πιο συμφέρον να το πάρεις είναι μέσω banggood, geekbuying ή gearbest. από που λέτε είναι καλύτερα από θέμα του να μην περάσει τελωνείο και από θέμα να έρθει με σωστή ρομ? βλέπω μόνο στο banggood έχει την άσπρη έκδοση σε 357€ ενώ τα άλλα την έχουν 411€. επίσης να το ρισκάρω με την δωρεάν υπηρεσία του ταχυδρομείου ή να πάω στην επόμενη που έχει και κανά 30€αρι κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 καλησπέρα, μία ερώτηση προς τους χρήστες. βλέπω πως το πιο συμφέρον να το πάρεις είναι μέσω banggood, geekbuying ή gearbest. από που λέτε είναι καλύτερα από θέμα του να μην περάσει τελωνείο και από θέμα να έρθει με σωστή ρομ? βλέπω μόνο στο banggood έχει την άσπρη έκδοση σε 357€ ενώ τα άλλα την έχουν 411€. επίσης να το ρισκάρω με την δωρεάν υπηρεσία του ταχυδρομείου ή να πάω στην επόμενη που έχει και κανά 30€αρι κόστος? Παρτο απ όπου θες αλλά μη τσιγκουνευτεις το priority line. Eτσι και στο τσακωσουν πας για 150αρσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 καλησπέρα, μία ερώτηση προς τους χρήστες. βλέπω πως το πιο συμφέρον να το πάρεις είναι μέσω banggood, geekbuying ή gearbest. από που λέτε είναι καλύτερα από θέμα του να μην περάσει τελωνείο και από θέμα να έρθει με σωστή ρομ? βλέπω μόνο στο banggood έχει την άσπρη έκδοση σε 357€ ενώ τα άλλα την έχουν 411€. επίσης να το ρισκάρω με την δωρεάν υπηρεσία του ταχυδρομείου ή να πάω στην επόμενη που έχει και κανά 30€αρι κόστος? 388Ε μαζι με το κοστος της DHL. https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html?spm=2114.13010708.0.0.aKyHpl 100% χωρις τελωνειο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Σήμερα παρήγγειλα το mi6 6/128 ceramic απο gearbest, μέχρι να έρθει αυτή η έκδοση εχω στα χέρια μου το mi6 64gb απο eglobal central και οταν παραλάβω το 64ρι θα φύγει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα θέλω να παραγγείλω το mi 6 κι έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις. Στο gearbest υπάρχει με international rom και με global rom . Επίσης είδα ότι υπάρχει και η global version της συσκευής όχι μόνο rom όπου στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής για Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν ξέρω εκτός από αυτό αν διαφέρει και σε κάτι άλλο. Το θέμα είναι να το πάρω και να μην μπω στη διαδικασία να φλασάρω άλλη rom και να μπορώ να κάνω OTA updates. Sorry αν κούρασα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα θέλω να παραγγείλω το mi 6 κι έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις. Στο gearbest υπάρχει με international rom και με global rom . Επίσης είδα ότι υπάρχει και η global version της συσκευής όχι μόνο rom όπου στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής για Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν ξέρω εκτός από αυτό αν διαφέρει και σε κάτι άλλο. Το θέμα είναι να το πάρω και να μην μπω στη διαδικασία να φλασάρω άλλη rom και να μπορώ να κάνω OTA updates. Sorry αν κούρασα. Αν ισχύει αυτό είμαστε οκ και με international version; https://techmaniacs.gr/xiaomi-mi-6-kykloforise-i-global-rom-ke-anavathmizi-tin-international-85729-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατι λετε οτι δεν εχει την 800αρα μπαντα; Ενας που το εχει αγγελια μου ειπε οτι την εχει κι οτι ειναι η global εκδοση του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατί δεν υπάρχει global έκδοση του κινητού... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Δεν υποστηρίζει την 800 μπάντα, όσο για την global εννοεί global miui ρομ . Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Γιατί δεν υπάρχει global έκδοση του κινητού... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αυτή είναι η global version. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες. Δεν έχει την Β20 απλώς η συσκευασία έχει αγγλικά και περιέχει τον κανονικό φορτιστή τίποτα άλλο απ ότι κατάλαβαhttp://https://m.aliexpress.com/s/item/32810995086.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.7f25570faLUwqy Edited September 5, 2017 by Basilis_Limpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οκ. Βάλανε φορτιστή ευρωπαϊκό και την βάφτισαν global. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οκ. Βάλανε φορτιστή ευρωπαϊκό και την βάφτισαν global. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κάπως έτσι φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποίο και να πάρω είναι το ίδιο δηλαδή; θα έχω official έκδοση και OTA update international ή global rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν βρήκα ένα mi 6 μερικών ημερών με global rom.Στα 370 μου το δίνουν.Αξίζει το τηλ στα χρήματα αυτά?Έχω ένα k3 note τώρα κ σκέφτομαι να το πάρω,διάβασα ότι για τα λεφτά του κοιτάει ναυαρχίδες στα μάτια,σε επιδόσεις τουλάχιστον.Επίσης δεν μπορώ να βρω αν θα πάρει oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Ξεκινάτε ρε σεις με τα oreo κλπ Εγώ στο νεξους 5χ που το έβαλα δεν είδα καμία διαφορά Ολόιδιο Τώρα στα 370 η τιμή δεν είναι ούτε ακριβή αλλά ούτε και φτηνή Το κινητό μοιάζει σούπερ Τζαμακι έχει βάλει κανείς ; Edited September 5, 2017 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παρήγγειλα το ceramic προσφορά από Gearbest international version. Θα το στείλουν με priority line. Πιστεύω να είμαι οκ με τελωνείο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Όλα καλά θα είναι Δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Παρήγγειλα το ceramic προσφορά από Gearbest international version. Θα το στείλουν με priority line. Πιστεύω να είμαι οκ με τελωνείο κτλ. Και εγω παρήγγειλα το κεραμικό 6/128 και απο το Ίδη υπάρχων mi6 64gb που εχω στην κατοχή μου είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά απο την αρχή ειχα αμφιβολίες για τον αποθηκευτικό χώρο και έτσι παρήγγειλα και το 128gb απο gearbest μόνο που δεν πρόλαβα το κουπόνι που έτρεχε εως το Σάββατο αν θυμάμαι καλά.Priority line/ Eu express αυτό μου πρότεινε φιλος που αγορασε και δεν ειχε τελωνείο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts