geo_lapithiotis Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 HONOR MEDIA X2.7 IN. Παράθεση ΓΙΩΡΓΗΣ ΛΑΠΙΘΙΩΤΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommimetal Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 5" ιντσες :lol::lol::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εγώ έμεινα ακόμη με το redmi1s.ειναι 4.7 ιντσες,αλλά με τα bezel που έχει είναι σαν 5ιντσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 5" ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mangistar Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις διαστασεις οθονων και εχω καταληξει στις 5.5''. Δυσκολα πλεον να κατεβω σε μικροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 προς το παρών έχω κινητό με 5.2 αλλά δεν με χαλάει να είναι πιο μεγάλη θα δούμε όταν πάρω το Motorola Moto Z και το Motorola Moto G5 Plus. στις πόσες ίντσες θα ανέβω σε οθόνη κινητού. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 5.2 αλλά ίσως καλά θα ήταν και για 5.5 Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αυριο μεταβαινω σε 5.7 απο 5.5 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αυριο μεταβαινω σε 5.7 απο 5.5 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα σου κακοφανει σίγουρα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Για ποιο λογο????? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Για ποιο λογο????? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ρε συ το διάβασα σαν από 5.7 σε 5.5. Οπότε κομπλέ θα είσαι θα σου καλοφανει οι 5.7 θεωρώ είναι οι ιδανικές η 6 με ελάχιστα Bezel όπως Mi mix. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Οπως τα λες ειναι. Δυσκολα να πεσω ξανα κατω απο 5.5 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 (edited) Εγώ πάντως επέστρεψα στις 5" για να μπορώ να χειρίζομαι το κινητό και με ένα χέρι. Ωραίες οι μεγάλες οθόνες αλλά για κάποιον που δεν έχει μεγάλα χέρια είναι δύσχρηστες στην καθημερινότητα. Στάλθηκε από το HTC One M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 22, 2017 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanDts Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 5.5 και το χειρίζομαι οριακά με το ένα χέρι λόγω πολύ μικρών bezel (LG G3). Δύσκολα επιστρέφεις σε οθόνη κάτω των 5" μετά από αυτό και εννοείται πως το επόμενο θα ειναι Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 6.44 με mi max υπέροχο σε όλα του αλλά πραγματικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι χωρίς μπουφάν και πολλα-πολλα αν είσαι τύπος που δεν θέλει να κουβαλάει αρκετά η μεταφορά του δεν το κρύβω με προβληματίζει... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 6.44 με mi max υπέροχο σε όλα του αλλά πραγματικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι χωρίς μπουφάν και πολλα-πολλα αν είσαι τύπος που δεν θέλει να κουβαλάει αρκετά η μεταφορά του δεν το κρύβω με προβληματίζει... Πιστεύω ένα τσαντάκι θα σε βοηθήσει. Βάζεις μαζί με κινητό τα κλειδιά, το πορτοφόλι, τα γυαλιά, καμιά κρέμα ενυδατική...τα τσιγάρα εάν είσαι θεριακλής...και ότι άλλο Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Με το shark στις 6" in. δεν υπαρχει γυρισμος! Το επόμενο mi max πιο κατω με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Αναλογα ποσο μεγαλο καρπο εχει καποιος Εμενα μετα απο 5" υστερα 5.5" τελικα βρηκα τη χρυση τομη και εχω τωρα ενα με 5.3" και πιστευω οτι βολευει πιο πολυ απ'ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αν και αρχικά έλεγα με τίποτα, οι 5.7" συνηθίζονται, και μάλιστα με το ένα χέρι έγραφα μηνύματα κτλ. Το είχα 1μιση χρόνο, στις αρχές δεν μπορούσα καθόλου, μετά άνετα και με θήκη flip. Τώρα έπεσα στις 5" και με ενοχλεί λίγο :ninja: . Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 5,15 ίντζες. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πάντως τώρα που βλέπω με απεριόριστο internet όπως έχει στο εξωτερικό ξανα ψηφίζω τις 6.8" για multimedia περιεχόμενο και ποιό ξεκούραστο web browsing. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 6,44" .... και όμως χωράει και στην τσέπη του τζίν .... μόνον αν είσαι σε ποδήλατο ή μηχανάκι θα σε δυσκολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 10ιντσο LTE tablet με δυνατότητα κλήσεων, χωράει σε όλες τις τσέπες μου, είτε φορέσω κιμονό είτε ράσο, και επίσης δεν δυσκολεύομαι στη χρήση με το ένα χέρι καθώς έχω πάντα μαζί ένα στήριγμα φυσαρμόνικας απ αυτά που χρησιμοποιούν οι πλανόδιοι μουσικοί όταν παίζουν και κιθάρα. Για κλήσεις σε περιβάλλον με θόρυβο που δε βολεύει η ανοικτή συνομιλία, έχω ένα σετ ακουστικών over ear με σπιράλ καλώδιο και ένα μικρό dacάκι/ενισχυτή για καλύτερο ήχο. Sent from my SM-G900FD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 3,7", ξέρω είναι αρχαίο το κινητό, αλλά αυτό έχω τώρα. Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGI Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 5.9 μα άριστη θέαση και ποτέ ξανά πιο κάτω. Μακάρι το 10 να είναι 6.5. Απο Mate9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts