Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/m/15053/Xiaomi.html

Δες και xiaomi μια χαρά είναι.

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παρατήρησα κάτι που κάνει αραιά αλλά το κάνει (δε ξέρω αν το έκανε πριν με την 9.5.9, την είχα λίγο, τώρα έχω περάσει την 9.5.10): Στα καλά καθούμενα ανάβει για 5-10 δευτερόλεπτα η οθόνη σε κλειδωμένο, μένει ανοιχτή και μετά σβήνει. Δε ξέρω τι κάνει εκείνη την ώρα, ούτε βγάζει κάποιο notification. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;

νομίζω το έχει κάνει και σε μένα κάποιες φορές και με την 9.5.9

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ψάχνω βάση αυτοκινήτου για το εν λόγω κινητό. Μια γενική ερώτηση, που δε συνδέεται συγκεκριμένα μ' αυτό: Οι λύσεις τύπου μαγνήτη (χωρίς κλιπς κλπ. δηλαδή) απαιτούν απαραίτητα να κολλήσουμε backplate στο ίδιο το κινητό ή σε τυχόν θήκη; Δεν κολλάει απευθείας το κινητό στο μαγνήτη της βάσης; Ρωτάω, γιατί όσο ωραία κι αν φαίνεται η εν λόγω λύση με μαγνήτες, σου μένει ένα μόνιμα κολλημένο backplate πάνω στο κινητό (ή τη θήκη). Οπότε εκτός από άσχημο εκτός αυτοκινήτου, τί κάνεις αν πχ. θες να πουλήσεις το κινητό ή να αλλάξεις τη θήκη;

Ναι αυτές με τον μαγνήτη έχουν συνήθως είτε έναν αντίθετο μαγνήτη που κολλάει στο κινητό είτε απλά ένα μεταλλικό εξάρτημα για να κολλάει πάνω ο μαγνήτης-βάση

κάποια από αυτά είναι πάρα πολύ ψιλά, πχ 2mm και δεν είναι ενοχλητικά

απλά αν έχεις θήκη είναι κάλυμμα είναι καλύτερο να το βάλεις στο κάλυμμα, γιατί παρότι πιάνει και κάτω από το κάλυμμα (αν δηλ το έχεις στην πλάτη του κινητού και έχεις από πάνω κάλυμμα), σε καμιά λακούβα κλπ μπορεί να σου φύγει και να πέσει

νομίζω το έχει κάνει και σε μένα κάποιες φορές και με την 9.5.9

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αυτές με τον μαγνήτη έχουν συνήθως είτε έναν αντίθετο μαγνήτη που κολλάει στο κινητό είτε απλά ένα μεταλλικό εξάρτημα για να κολλάει πάνω ο μαγνήτης-βάση

κάποια από αυτά είναι πάρα πολύ ψιλά, πχ 2mm και δεν είναι ενοχλητικά

απλά αν έχεις θήκη είναι κάλυμμα είναι καλύτερο να το βάλεις στο κάλυμμα, γιατί παρότι πιάνει και κάτω από το κάλυμμα (αν δηλ το έχεις στην πλάτη του κινητού και έχεις από πάνω κάλυμμα), σε καμιά λακούβα κλπ μπορεί να σου φύγει και να πέσει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου το έκανε και χτες πάλι, άναψε στα καλά καθούμενα η οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα και έσβησε χωρίς να κάνει τίποτα. Μάλλον είναι bug...

Για τους μαγνήτες μάλλον τότε είναι καλύτερη η λύση με κλιπς (αν και πιο άσχημη), γιατί δε χρειάζεται να κολληθεί τίποτα πουθενά. Αν κολληθεί ο μαγνήτης στο κινητό, όταν θες να το δώσεις, θα έχεις θέμα-θα αφήσει σημάδι και δε ξέρω και κατά πόσο βγαίνει. Αν κολληθεί στη θήκη και θες να αλλάξεις θήκη φαντάζομαι δε θα βγαίνει -ή κι αν βγαίνει δε θα ξανακολλάει στη νέα. Οπότε σε περίπτωση αλλαγής θήκης δεν θα έχεις και μαγνήτη για να ξανακολλήσεις στην καινούρια θήκη και όλο το σύστημα θα πάει άχρηστο, έτσι δεν είναι;

σε παλιό κινητό που είχα και χρειάστηκε να το βγάλω βγήκε σχετικά εύκολα και καθάρισε από τις κόλλες

σε αυτό που το έχω το πρόβλημα είναι όταν βάζω θήκες γιατί έχω διάφορες θήκες

οπότε μένει από κάτω και δεν πιάνει καλά στον μαγνήτη

αναγκάζομαι αν το θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν βάση να βγάζω την θήκη

αν έχεις πάντως μία θήκη που χρησιμοποιείς τότε έιναι πάρα πολύ βολικό

πιο βολικό από άλλες βάσεις

στο κινητό ναι

γιατί μου αρέσει να αλλάζω θήκες και γιατί οι θήκες έχουν σχέδιο που έχω κι αν μπει ο μαγνήτης πάνω χαλάει το σχέδιο

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Έχω το Plantronics M70 σχεδόν ένα χρόνο κι είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ποιότητα του ήχου και από την διάρκεια της μπαταρίας

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου το έκανε και χτες πάλι, άναψε στα καλά καθούμενα η οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα και έσβησε χωρίς να κάνει τίποτα. Μάλλον είναι bug...

Για τους μαγνήτες μάλλον τότε είναι καλύτερη η λύση με κλιπς (αν και πιο άσχημη), γιατί δε χρειάζεται να κολληθεί τίποτα πουθενά. Αν κολληθεί ο μαγνήτης στο κινητό, όταν θες να το δώσεις, θα έχεις θέμα-θα αφήσει σημάδι και δε ξέρω και κατά πόσο βγαίνει. Αν κολληθεί στη θήκη και θες να αλλάξεις θήκη φαντάζομαι δε θα βγαίνει -ή κι αν βγαίνει δε θα ξανακολλάει στη νέα. Οπότε σε περίπτωση αλλαγής θήκης δεν θα έχεις και μαγνήτη για να ξανακολλήσεις στην καινούρια θήκη και όλο το σύστημα θα πάει άχρηστο, έτσι δεν είναι;

Εγώ έχω βάλει το λαμαρινάκι ανάμεσα στη θήκη και το κινητό χωρίς να το έχω κολλήσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα παρόλο που το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση αφού το δουλεύω σαν κοντέρ επειδή μου έχει χαλάσει του αυτοκινήτου.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Έχει στο AliExpress ωραιότατες θηκουλες αντοχής με ενσωματωμένο δακτυλίδι - μαγνήτη στα 2 ευρώ max

Φαντάζομαι κάνει το δαχτυλίδι για κάθε βάση; Για δώσε κάνα λινκ! Εδώ υπάρχει τίποτα;

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω βάλει το λαμαρινάκι ανάμεσα στη θήκη και το κινητό χωρίς να το έχω κολλήσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα παρόλο που το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση αφού το δουλεύω σαν κοντέρ επειδή μου έχει χαλάσει του αυτοκινήτου.

Έξυπνη λύση, αν και μου φαίνεται λίγο...επίφοβο :) ποια βάση έχεις;

Καλημέρα! Επιβεβαιώνω και εγώ έντονο battery drain μετά την αναβάθμιση σε 9.5.10. Το βράδυ, ενώ πριν έπεφτε 1 με 2%, τώρα πέφτει 6-7%! Με την ίδια χρήση που του έκανα και πριν. Το έβγαλα από τη φόρτιση Δευτέρα απόγευμα γύρω στις 8 (100%) και τώρα είμαι στο 55%. Φορτίζω πάντα όταν είμαι στο 30-40% και στις 2,5 άντε και τρεις μέρες! Βέβαια, δεν ξέρω αν μετά το 50% πέφτει πιο αργά, έχει αλλάξει απλά κάτι δηλαδή στον μετρητή και στην ένδειξη και δεν είναι κατανάλωση μπαταρίας στην πραγματικότητα...

Φαντάζομαι κάνει το δαχτυλίδι για κάθε βάση; Για δώσε κάνα λινκ! Εδώ υπάρχει τίποτα;

https://www.skroutz.gr/s/10733484/Scosche-magicMOUNT-Dash.html

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Παιδιά το βάζω εδώ γτ μπερδέυτηκα και το έγραψα στο άλλο thread

Καλημέρα παιδιά. Έχει ένας συνάδελφος το Xiaomi Redmi Note 4x Global Edition, αγορασμένο απο Κωτσόβολο και του έσπασε η οθόνη αφής. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει, γτ ειλικρινά δεν βγάζω άκρη, ποιο ανταλλακτικό να του παραγγείλω? Βρίσκω κάποια με τιμή κοντά στα 30€, ταιριάζουν αυτα? Προτίμηση αγορά απο κατάστημα Ελλάδα γτ το θέλει σχετικά σύντομα

Πως γινεται να ξεφορτωθω την εφαρμοη Apps ενεργοποιει μονο του την επιλογη για ενημερωσεις παρολο που την απενεργοποιω, δεν θελω να μου ενημερωνει τιποτα γιατι κατεβαζει και εφαρμογες απο το google play και ενημερωνει.

Αν βαλω αλλη ρομ π.χ lineage θα πρέπει να υποστω τα εβδομαδιαια updates ?

Οχι, αν θες κάνεις τα updates.

Γω φοραω aex 4.6 και δεν εχω κάνει update απο περσυ ακόμη

Τελικα παιδια, πρεπει να γινεται που και που reboot...

Μετα απο μια βδομάδα χρησης, "μπουκωνει" σε ασχετες στιγμές...

Μετα το reboot και για 5-6 μερες "φυσάει"!!!!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

For Xiaomi Redmi note 4X Case Car Holder Stand Magnetic Suction Finger Ring TPU Armor For redmi Note 4 Global Version Cover

http://s.aliexpress.com/ZnuYBNZ7?fromSns=Copy to Clipboard

FLOVEME 2 Types Luxury Magnetic Car Phone Holder For iPhone Universal GPS Magnet Air Vent Dash Board Movil Stand Holder Soporte

http://s.aliexpress.com/ANrymemY?fromSns=Copy to Clipboard

Μια χαρά λύσεις. Και οι παραλαβές από Κίνα δεν αργούν περισσότερο από 2 εβδομάδες πλέον. Τώρα, όποιος είναι χουβαρντας ψωνίζει στο skroutz

Οχι, αν θες κάνεις τα updates.

Γω φοραω aex 4.6 και δεν εχω κάνει update απο περσυ ακόμη

Τελικα παιδια, πρεπει να γινεται που και που reboot...

Μετα απο μια βδομάδα χρησης, "μπουκωνει" σε ασχετες στιγμές...

Μετα το reboot και για 5-6 μερες "φυσάει"!!!!

Αν θες βαλε Los 15.1 εγω αναγκαστικά πηγα εκει αφου σταμάτησε την ανάπτυξη και συνέχεια της Advanced Los 14.1 μακραν η καλύτερη ρομ έως τωρα για mido..εχει βγει και unofficial aex 4.6 με το security patch του Μαϊου.

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Γειά σας παίδες... Πρώτη φορά γράφω στο νήμα μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με το note 4 global. Αν και σας παρακολουθώ καθημερινά δεν βλέπω να έχουν πολλοί το πρόβλημα με το battery drain. Σε μένα τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγες μέρες το τηλ δούλευε απροβλημάτιστα αν και δούλευε υπερωρίες... Με 4G, wifi πάντα ανοιχτό έφτανα σπίτι κατά τις 16:00 - 16:30 με ένα 65-70% τουλάχιστον. Ποτέ δεν το είχα φορτίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και σημειωτέον πως τη μπαταρία την προσέχω πολύ αφού δεν την έχω κατεβάσει ποτέ κάτω από 20%. Μετά το update 9.5.10.0 όμως η συσκευή υπερθερμένεται (48-50°) και μου εμφανίζει το μήνυμα "ο διακομιστής πολυμέσων λειτουργεί στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρία". Τώρα το απόγευμα θέλει οπωσδήποτε φόρτιση για να τη βγάλει μέχρι το βράδυ...Με λίγα λόγια την καταπίνει.... Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα και αν ναι, υπάρχει λύση; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε κάποιο άλλο update απ' τη μαμά για να λυθεί το θέμα;

Αν θες βαλε Los 15.1 εγω αναγκαστικά πηγα εκει αφου σταμάτησε την ανάπτυξη και συνέχεια της Advanced Los 14.1 μακραν η καλύτερη ρομ έως τωρα για mido..εχει βγει και unofficial aex 4.6 με το security patch του Μαϊου.

Οταν βρω χρονο (καλο Ιούλιο δηλαδη) θα περάσω καποια 8.1

Δεν εχω αποφασίσει ποια...

Btw υπήρχε ενα τοπικ με καστομ ρομς για το νοτε. Ενα λινκ θα βοηθουσε

Γειά σας παίδες... Πρώτη φορά γράφω στο νήμα μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με το note 4 global. Αν και σας παρακολουθώ καθημερινά δεν βλέπω να έχουν πολλοί το πρόβλημα με το battery drain. Σε μένα τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγες μέρες το τηλ δούλευε απροβλημάτιστα αν και δούλευε υπερωρίες... Με 4G, wifi πάντα ανοιχτό έφτανα σπίτι κατά τις 16:00 - 16:30 με ένα 65-70% τουλάχιστον. Ποτέ δεν το είχα φορτίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και σημειωτέον πως τη μπαταρία την προσέχω πολύ αφού δεν την έχω κατεβάσει ποτέ κάτω από 20%. Μετά το update 9.5.10.0 όμως η συσκευή υπερθερμένεται (48-50°) και μου εμφανίζει το μήνυμα "ο διακομιστής πολυμέσων λειτουργεί στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρία". Τώρα το απόγευμα θέλει οπωσδήποτε φόρτιση για να τη βγάλει μέχρι το βράδυ...Με λίγα λόγια την καταπίνει.... Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα και αν ναι, υπάρχει λύση; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε κάποιο άλλο update απ' τη μαμά για να λυθεί το θέμα;

Κι εγώ από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά μετά το update αυτό. Και πάνω που είχα χαρεί, είχα μόλις 4-5 μέρες το κινητό και είχα ενθουσιαστεί και μόλις την πέρασα μου κόπηκε ο αέρας. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να περιμένουμε την 10, είναι θέμα της ρομ. Μου έγινε μάθημα να μην τις περνάω αμέσως τις αναβαθμίσεις. Και το χειρότερο, δε κατάλαβα ποτέ τι 'αναβαθμισε' η συγκεκριμένη 'αναβάθμιση'... Πάντως την ειδοποίηση που λες εγώ τουλάχιστον δεν την έχω δει. Σε μένα ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ ανάβει μια δυο φορές την μέρα η οθόνη κλειδωμένη, δε κάνει τίποτα και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα απλά σβήνει... Δε ξέρω αν το έκανε αυτό στην 9.5.9, δε το είχα παρατηρήσει

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

For Xiaomi Redmi note 4X Case Car Holder Stand Magnetic Suction Finger Ring TPU Armor For redmi Note 4 Global Version Cover

http://s.aliexpress.com/ZnuYBNZ7?fromSns=Copy to Clipboard

FLOVEME 2 Types Luxury Magnetic Car Phone Holder For iPhone Universal GPS Magnet Air Vent Dash Board Movil Stand Holder Soporte

http://s.aliexpress.com/ANrymemY?fromSns=Copy to Clipboard

Μια χαρά λύσεις. Και οι παραλαβές από Κίνα δεν αργούν περισσότερο από 2 εβδομάδες πλέον. Τώρα, όποιος είναι χουβαρντας ψωνίζει στο skroutz

Τα αγγλικά των Κινέζων τα σπάνε :lol::lol: Ωραία όπως πάντα στις περιγραφές και στις εικόνες, στην πράξη δεν ξέρω... Οι μαγνήτες κρατάνε καλά; Η θήκη βγάζει κάνα δόντι μπροστά ή είναι τελείως ψεύτικη; Και με τελωνείο τί διαλεγουμε από τα λινκς που έδωσες για αποστολή;

Edited by nikoskazanakis

Καλημέρα, επιβεβαιώνω κι εγώ την χειροτερευση της διάρκειας της μπαταρίας με το τελευταίο update στην Global Stable έκδοση.....

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα! Επιβεβαιώνω και εγώ έντονο battery drain μετά την αναβάθμιση σε 9.5.10. Το βράδυ, ενώ πριν έπεφτε 1 με 2%, τώρα πέφτει 6-7%! Με την ίδια χρήση που του έκανα και πριν. Το έβγαλα από τη φόρτιση Δευτέρα απόγευμα γύρω στις 8 (100%) και τώρα είμαι στο 55%. Φορτίζω πάντα όταν είμαι στο 30-40% και στις 2,5 άντε και τρεις μέρες! Βέβαια, δεν ξέρω αν μετά το 50% πέφτει πιο αργά, έχει αλλάξει απλά κάτι δηλαδή στον μετρητή και στην ένδειξη και δεν είναι κατανάλωση μπαταρίας στην πραγματικότητα...

Σήμερα σαν να φαίνεται ότι έστρωσε κάπως... Νομίζω και το βράδυ κατέβηκε 1 ή 2%. Θα το παρακολουθήσω...

Σήμερα σαν να φαίνεται ότι έστρωσε κάπως... Νομίζω και το βράδυ κατέβηκε 1 ή 2%. Θα το παρακολουθήσω...

Εγώ επίτηδες το αφήνω 100% το βράδυ, για να το δω το πρωί (με κλειστό wifi). Ενώ πριν έτρωγε 1-2, άντε το πολύ 3%, τώρα κυμαίνεται σε 6-7%. Γενικά η όλη εικόνα είναι χειρότερη.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)