Aggeloskouk Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 ερωτηση..ισως χαζη ή εχει απαντηθει 50 φορες..με ξεκλειδωμα bootloader χανονται ολες οι εφαρμογες? δουλευω με το τηλ και ειναι δυσκολο λιγο να το ξαναστησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 ερωτηση..ισως χαζη ή εχει απαντηθει 50 φορες..με ξεκλειδωμα bootloader χανονται ολες οι εφαρμογες? δουλευω με το τηλ και ειναι δυσκολο λιγο να το ξαναστησω!Οχι, δεν διαγράφεται τπτ αν κανεις μονο ξεκλειδωμα και δεν κανεις factory reset ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με dev όταν έρχεται ειδοποίηση email δε μπορώ να κάνω διαγραφή πάρα μόνο απάντηση any ideas? Και ενα ρητορικό ερώτημα. Οι custom roms κατά πόσο είναι ασφαλής; θέλω να πω, βάζω άνετα τραπεζικές εφαρμογές κλπ; Μια χαρά ασφαλής είναι, δουλεύω custom roms + root με ebank,ebay κλπ εφαρμογές εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyr Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Γεια σας παιδιά! Αγόρασα σήμερα ένα Redmi Note 4x (ή έτσι νόμιζα) της Infoquest, είναι όμως όπως λέτε κι εσείς τελικά Redmi Note 4 Global Edition, που η Infoquest για κάποιο λόγο έχει πάνω του κολλήσει ετικέτα όπου το ονομάζει 4x. Η αρχική μου απόφαση στο να πάρω 4x κι όχι 4 στηρίχτηκε στο ότι είχα ακούσει ότι έχει καλύτερη κάμερα, το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει. Είχα διαβάσει κι αυτήν την σύγκριση: https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Xiaomi-Redmi-Note-4-vs-Xiaomi-Redmi-Note-4X . Αφού είδα ότι στο κουτί γράφει κάτι διαφορετικό, τσέκαρα το IMEI και μου βγάζει ότι είναι αυτό: Redmi Note 4 4GB RAM 64GB ROM. Πήρα λοιπόν στην Infoquest και μου έλεγαν ότι είναι το ίδιο είτε γράφει το κουτί Redmi Note 4 είτε γράφει Redmi Note 4x, Και μου είπαν ότι αυτοί στέλνουν στα καταστήματα που προμηθεύουν και κινητά σε κουτιά που γράφουν Redmi Note 4 και κουτιά που γράφουν Redmi Note 4x. (Έτσι μου είπαν, δεν ξέρω αν ισχύει) Η ερώτησή μου είναι: πιστεύετε ότι αξίζει να κυνηγήσω να τους το επιστρέψω και να μου δώσουν (αν όντως έχουν) ένα που να είναι σε κουτί Redmi Note 4x Και που το IMEI του να το βγάζει ως Redmi Note 4x; Υπάρχουν τελικά και τέτοια; Και είναι καλύτερα ή καλύτερα να κρατήσω αυτό που πήρα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τι να το κάνεις το 4χ;; πήρες το σωστό τηλέφωνο με την 800αρα στο 4g και θέλεις το κινέζικο 4χ χωρίς την 800αρα;;; άλλο πάλι και τούτο. Μία χαρά είσαι και να χαρείς το τηλέφωνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyr Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τι να το κάνεις το 4χ;; πήρες το σωστό τηλέφωνο με την 800αρα στο 4g και θέλεις το κινέζικο 4χ χωρίς την 800αρα;;; άλλο πάλι και τούτο. Μία χαρά είσαι και να χαρείς το τηλέφωνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον είχα καταλάβει λάθος και νόμιζα ότι το 4x είναι καλύτερο γι'αυτό ανησυχούσα μήπως πρέπει να το αλλάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 1 εκατομμύριο ευχαριστώ Να είσαι καλά χάρηκα που βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Είμαι με τελευταία global dev και αντιμετωπίζω το εξής: δεν κάνει backup στο mi cloud τις εφαρμογές, αρχικές οθόνες κλπ. Μου δείχνει ότι έχω 3,63gb κατειλημμένα, αλλά το μοναδικό backup που μετά από ώρα μου εμφανίζει φαίνεται corrupted και δεν μπορώ να το σβησω μέσω browser ή απευθείας από το delete που εμφανίζει δίπλα. Καμιά ιδέα;; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4Anyone? From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Anyone? From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4Υπάρχει παρόμοιο bug απ'οτι φαίνεται κ σε άλλες συσκευές xiaomi. http://en.miui.com/thread-1530988-1-1.html Κάποιος αναφέρει ότι μέσω κινέζικου dns κατάφερε να σβήσει το corrupted backup αλλά δεν τον άφηνε να δημιουργήσει καινούργιο. Όλα αυτά σε chinese dev όμως νομίζω. Να φανταστώ από browser sto mi cloud δεν φαίνεται το backup, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Υπάρχει παρόμοιο bug απ'οτι φαίνεται κ σε άλλες συσκευές xiaomi. http://en.miui.com/thread-1530988-1-1.html Κάποιος αναφέρει ότι μέσω κινέζικου dns κατάφερε να σβήσει το corrupted backup αλλά δεν τον άφηνε να δημιουργήσει καινούργιο. Όλα αυτά σε chinese dev όμως νομίζω. Να φανταστώ από browser sto mi cloud δεν φαίνεται το backup, ε?Ούτως ή άλλως απ' όσο ξέρω τα backup αυτά δεν φαίνονται στο mi cloud από browser γενικά. Οπότε μάλλον δεν βλέπω λύση. Εκτός αν κάνω νέο mi λογαριασμό. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μια χαρα διαχειριση ραμ εχει και μπαταρια σουπερ 52 ωρες με 7,5 ωρες οθονη και 18% ακομα υπολοιπο. Φίλε μου έχεις πέσει και εσύ! Τα 12άρια που έπιανες σε 2 μέρες δεν τα πιάνεις πλέον όπως φαίνεται. Και κάτι που είχα γράψει πολύ παλιά για άλλο κινητό. Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για αναβάθμιση (δηλαδή καλύτερο) και στο θέμα της μπαταρίας (εκεί που το κινητό είχε άσσο στο μανίκι) να έχεις υποβάθμιση; Όταν εγώ με τη δική μου χρήση είχα 12-13 ώρες sot σε 2 μέρες και 10-11 ώρες στις 3 μέρες, τώρα που μετά βίας πιάνω 9 στις 2 μέρες έχω υποβάθμιση άνω του 30%!!! Προσωπικά κάποια στιγμή θα γυρίσω στην 8.2.10.0. Το μόνο θέμα της ήταν ο ήχος στο video. Κατά τα άλλα σκυλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) βγηκε τελικα σημερα το note 5 pro https://www.gizchina.com/2018/02/14/redmi-note-5-pro-note-5-launched-specs-prices-and-related-info/ ο snap 636 τα σπαει σε performance και τα 6 gb ram ειναι σουπερ,αλλα ακομα micro usb συνδεση και χωρις fast charging.Μενει να δουμε τις καμερες.Μπροστα sony λεει αλλα πισω δε λεει οποτε λογικα omnivision Edited February 14, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ρε σεις τη άδεια δίνω στο messenger ώστε όταν σκάει μήνυμα να φαίνεται μόνο το εικονίδιο του άλλου και να μη βγαίνει και ξεχωριστά εικονίδιο με το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Ευτυχώς μου περασε κατευθείαν την 9.2.2.0 και δεν ειχα το προβλημα της μπαταριας. Απ οτι καταλαβα καταλαβαν γρήγορα το προβλημα με την μπαταρία και εδωσαν την λυση αμεσα με την νέα stable rom... εξω απο τη λιστα με τα υψηλα επιπεδα SAR η xiaomi https://www.statista.com/chart/12797/the-phones-emitting-the-most-radiation/ Edited February 14, 2018 by thyreates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ευτυχώς μου περασε κατευθείαν την 9.2.2.0 και δεν ειχα το προβλημα της μπαταριας. Απ οτι καταλαβα καταλαβαν γρήγορα το προβλημα με την μπαταρία και εδωσαν την λυση αμεσα με την νέα stable rom... εξω απο τη λιστα με τα υψηλα επιπεδα SAR η xiaomi https://www.statista.com/chart/12797/the-phones-emitting-the-most-radiation/ Η 9.2.2.0 έχει το πρόβλημα με την μπαταρία όχι η προηγούμενη..Χειρότερα τα έκανε όχι καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η 9.2.2.0 έχει το πρόβλημα με την μπαταρία όχι η προηγούμενη..Χειρότερα τα έκανε όχι καλύτερα!! Νομίζω πως από την 9.0.5 και μετά άρχισε η κατρακύλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Νομίζω πως από την 9.0.5 και μετά άρχισε η κατρακύλα Σωστοτατος. Αν δεν στρώσει με επόμενη αναβάθμιση μπορούμε να γυρίσουμε στην συγκεκριμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Νομίζω πως από την 9.0.5 και μετά άρχισε η κατρακύλα Σίγουρα εσείς που το δουλέψατε και με τις προηγούμενες εκδόσεις θα ξέρετε καλύτερα !! Εγώ έχω εμπειρία απο την 9.0.5 και ύστερα που με την τελευταία είμαι πολύ δυσαρεστημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η εφαρμογή ενημέρωση μου εξαφανίστηκε από το φάκελο εργαλεία. Μήπως ξέρετε πως θα την ξαναβρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η εφαρμογή ενημέρωση μου εξαφανίστηκε από το φάκελο εργαλεία. Μήπως ξέρετε πως θα την ξαναβρώ? Με την τελευταία αναβάθμιση έφυγε από όλους. Πλέον πας στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και το βρίσκεις εκεί. Μόλις φορτισα το τηλέφωνο. Με μηδενική χρήση και όλα κλειστά σε 10 λεπτά πήγε στο 99%. Ελπίζω να διορθωθεί η απόδοση της σε επόμενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση έφυγε από όλους. Πλέον πας στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και το βρίσκεις εκεί. Μόλις φορτισα το τηλέφωνο. Με μηδενική χρήση και όλα κλειστά σε 10 λεπτά πήγε στο 99%. Ελπίζω να διορθωθεί η απόδοση της σε επόμενο update Με την τελευταία ενημέρωση δεν δουλεύει σωστά ο μετρητής. Και σε εμένα πέφτει αρκετά γρήγορα στην αρχή αλλά όταν φτάσω στο πχ 20% έχω πάντα το ίδιο sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση έφυγε από όλους. Πλέον πας στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και το βρίσκεις εκεί. Μόλις φορτισα το τηλέφωνο. Με μηδενική χρήση και όλα κλειστά σε 10 λεπτά πήγε στο 99%. Ελπίζω να διορθωθεί η απόδοση της σε επόμενο update Τι παει να πει ολα κλειστα? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δυστυχώς το τηλέφωνο έχει χάσει με τις τελευταίες δυο αναβαθμίσεις το 25% τις απόδοσης του. Κι εγώ καμάρωνα για το sot και τώρα δυο μέρες με 5 ώρες sot και ακριβώς την ίδια χρήση δεν τις βγάζω. Αν συνεχίσει η κατρακύλα θα το ξεκλειδώσω και θα βάλω custom... Κοιμούνται εκεί στην Xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δυστυχώς το τηλέφωνο έχει χάσει με τις τελευταίες δυο αναβαθμίσεις το 25% τις απόδοσης του. Κι εγώ καμάρωνα για το sot και τώρα δυο μέρες με 5 ώρες sot και ακριβώς την ίδια χρήση δεν τις βγάζω. Αν συνεχίσει η κατρακύλα θα το ξεκλειδώσω και θα βάλω custom... Κοιμούνται εκεί στην Xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε custom είναι καλύτερη η κατάσταση δλδ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Με custom είναι καλύτερη η κατάσταση δλδ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο 20% αυτη τη στιγμη εχω 9ωρες sot σε 1ημερα κ 3ωρες χρήσης απο 93% σε custom rom (rr) Μεσολάβησε και ενα flasharισμα/update rom στο ενδιάμεσο και 3-4 reboot gia μικροflashαρισματα. Δεν έχω εμπειρία σε miui stock γιατί τη δούλεψα ελάχιστα χωρίς πολλές εφαρμογές, απλά αναφέρω τα νούμερα αν θέλει κάποιος ενα μετρο σύγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Τι παει να πει ολα κλειστα? Δεδομένα Bluetooth GPS wifi ακόμα και την οθόνη ούτε που την άνοιξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts