mol Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Up n running miui10pro 8.11.8 με 3.18.125 francokernel! Smooth εμπειρία μέχρι στιγμής Όμως έχω ένα θεμα Δε μπορώ να συνδεσω τον mi account μου Γράφει: couldnt check device security Καμία ιδέα ??? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Ενα με εκδοση με 3gb ραμ πηρε και αυτο κανονικα miui10 με ενα που εχει 4gb ram ? Global version δεν υπαρχει, σωστα? Αρα ολα ειναι με κινεζικο φορτιστη ? Δεν είναι απαραίτητο να έχει eu φορτιστή για να είναι Global version (international). Εγώ το πήρα από έξω χωρίς ευρωπαϊκό φορτιστή και είναι global version με την Β20 μπάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Up n running miui10pro 8.11.8 με 3.18.125 francokernel! Smooth εμπειρία μέχρι στιγμής Όμως έχω ένα θεμα Δε μπορώ να συνδεσω τον mi account μου Γράφει: couldnt check device security Καμία ιδέα ??? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Δυστυχώς, για να συνδεθείς με mi account με την miui pro, πρέπει πριν την βάλεις, στην rom που είχες, να ενεργοποιήσεις την εύρεση θέσης.... Για να δουλεψει τώρα, πρέπει να ξαναβάλεις την προηγούμενη rom που είχες και να το ξανακάνεις. Αν είχες πάρει backup, πάρε επίσης backup τώρα και όλα θα γίνουν σχετικά εύκολα. Πριν κάνεις οτιδήποτε, πήγαινε xda και διάβασε για να με επιβεβαιώσεις, γιατί κρατάω και μια επιφύλαξη να κάνω λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μου εμφανίζει έτσι τα θέματα πού ακολουθώ και μάλιστα με παράθεση πού δεν αφορά τ την συγκεκριμένη απάντηση; ΥΓ έκανα και εκκαθάριση δεδομένων αλλά τπτ. Μπορώ να βγάλω την φωτό από τα αρχικά θέματα πού ακολουθώ; Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 31, 2018 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Δυστυχώς, για να συνδεθείς με mi account με την miui pro, πρέπει πριν την βάλεις, στην rom που είχες, να ενεργοποιήσεις την εύρεση θέσης.... Για να δουλεψει τώρα, πρέπει να ξαναβάλεις την προηγούμενη rom που είχες και να το ξανακάνεις. Αν είχες πάρει backup, πάρε επίσης backup τώρα και όλα θα γίνουν σχετικά εύκολα. Πριν κάνεις οτιδήποτε, πήγαινε xda και διάβασε για να με επιβεβαιώσεις, γιατί κρατάω και μια επιφύλαξη να κάνω λάθος.... Ωχ, αλήθεια ??? Δεν είχα miui πριν, άρα ούτε mi account... Το πιο απλό που σκέφτομαι είναι να κρατήσω back up την miui10pro, όπως είμαι τώρα. Να φλασαρω μια miui Να ενεργοποιήσω εντοπισμό θέσης Να επαναφέρω το back up. Θα δουλέψει ??? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καλημέρα, εχουμε καμμια γνωμη για custom rom? Δοκιμασα pixel experience 9, ωραια ειναι σαν αίσθηση αλλα μου φαίνεται να εχει αργη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών κ ενοχλεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για να περάσω pixel experience 9 ; Έχω stable με κλειδωμένο bootloader. Όσοι την έχετε περάσει είστε ευχαριστημένοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καλημέρα, εχουμε καμμια γνωμη για custom rom? Δοκιμασα pixel experience 9, ωραια ειναι σαν αίσθηση αλλα μου φαίνεται να εχει αργη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών κ ενοχλεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλές χρυσές οι aosp/vanilla/κλπ όμως οι miui πατάνε πολύ καλύτερα στο τηλέφωνο. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές ρομς, σιχαίνομαι miui, όμως πάντα γυρνάω σε αυτές! Ρίξε μια ματιά στην miui10pro Σε αυτήν είμαι τώρα Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Φίλε mol καλή χρονιά να έχεις... Τα λέγαμε και παλιότερα στο νήμα του ZTE 967 το οποίο παρεμπιπτόντως ζει ακόμα το σκυλί... Δηλαδή δε παίζει τίποτα καλύτερο σε android 9 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Επίσης! Τα δικά μου υπάρχουν ακόμη, αλλά δυστυχώς βρίσκονται στο κουτί της συλλογής. Άγνωστο αν λειτουργούν (πιστεύω ότι είναι οκ) Όλο και κάτι δε θα λειτουργεί σωστά. Μια οι υπέρυθρες, μια ή κάμερα θα σκαλωνει, μια το ένα μια το άλλο. Σε miui όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Βέβαια κάνε και συ τις δοκιμές σου! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) Καλη χρονια σε ολους. Θελω να εξαφανισω απο την lockscreen αυτο που γραφει κατω αριστερα σε ξενη γλωσσα μεσω καποιου theme editor. Γνωριζει κανεις αν ειναι απλη διαδικασια; Edited January 1, 2019 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 παιδιά έχει κανείς να προτείνει από που να πάρω μια καλή οθόνη? κάποια που να ξέρει ότι είναι καλή γιατί μου βάλανε μία που είναι σκοτεινή πολύ κανείς παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Επίσης! Τα δικά μου υπάρχουν ακόμη, αλλά δυστυχώς βρίσκονται στο κουτί της συλλογής. Άγνωστο αν λειτουργούν (πιστεύω ότι είναι οκ) Όλο και κάτι δε θα λειτουργεί σωστά. Μια οι υπέρυθρες, μια ή κάμερα θα σκαλωνει, μια το ένα μια το άλλο. Σε miui όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Βέβαια κάνε και συ τις δοκιμές σου! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Καλή χρονιά και χρόνια καλα να εχουμε με υγεία!! Παντως με την los 15.1 ολα ειναι ρολόι αν ηθελες κατι σε aosp!! miui pro και miui.eu χρησιμοποιουσα χρόνια με την δεύτερη να μην δουλεύει μονο το cloud της miui και να λενε οτι φταίνε η servers την xiaomi...αθανατα τα v967s και εγω το εχω και αραζει και ποτε ποτε το ανοίγω να δω τη "κανει"!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Miui10pro δε παίζουν οι υπέρυθρες Να είναι λόγω francokernel? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε τα εικονίδια των εφαρμογών να ταξινομηθουν αλφαβητικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Ρε σεις στο ίντερνετ μπανκινγκ της εθνικής από το Web site της, όχι την εφαρμογή μέσω στοκ broswer μπαίνει κανείς; εμενα δε δουλεύει. Το σιτε φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Αν και δεν χρησιμοποιώ τον stock έκανα μια δοκιμή. Κάνω login αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω στο μενού. Την ίδια στιγμή με Chrome κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Ρε σεις στο ίντερνετ μπανκινγκ της εθνικής από το Web site της, όχι την εφαρμογή μέσω στοκ broswer μπαίνει κανείς; εμενα δε δουλεύει. Το σιτε φταίει;Δε φταίει ο browser, μερικές τράπεζες δε σε αφήνουν να μπεις με οποιονδήποτε Browser παρά μόνο με συγκεκριμένους, πχ Chrome ή mozila Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 στο ebanking της eurobank δε μπορεις να μπεις με chromium Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 στο ebanking της eurobank δε μπορεις να μπεις με chromiumΑν εννοείς με Chrome εμένα μπαίνει κανονικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 (edited) Παιδια καλησπερα. Θυμαται κανεις πως θα κανω ενω μιλαω στο τηλεφωνο να ειναι σβηστη η οθονη; Edited January 3, 2019 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Παιδι καλησπερα. Θυμαται κανεις πως θα κανω ενω μιλαω στο τηλεφωνο να ειναι σβηστη η οθονη;Ρυθμίσεις κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Ρυθμίσεις κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το "γύρισα" σε mi globe Από miuipro Καλά πάει και τούτη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το "γύρισα" σε mi globe Από miuipro Καλά πάει και τούτη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υποθέτω εισαι σε miui 10?Δουλευει η google camera σε αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts