mrmatchris Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Εφόσον πρόκειται για την ίδια ρομ το να κρατάει σε μένα 10 ωρες με ανοιχτή την οθονη και σε σένα 8 ειναι μεγάλη διαφορά. Συν ότι είναι προφανως κάτι μετρησιμο καθώς δεν παίζει ρολο αν στον εναν κρατάει 5 μερες και στον αλλον μια. Η ερώτηση είναι με ανοιχτό gps, wifi, δεδομένα. Όχι φίλε μου. Αν με την ίδια ROM εσύ έχεις 5 εφαρμογές και εγώ αλλες 5, αλλά οι δικές σου απλά υπάρχουν και δεν απαιτούν να τρέχουν στο παρασκήνιο την λειτουργία του επεξεργαστή, το δίκτυο για ενημέρωση δεδομένων κλπ, κλπ.... (καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ...), ενώ οι δικές μου όλα τα προαναφερόμενα, είναι λογικό και επόμενο, εμένα να κρατάει 8 ώρες και λιγότερο (άσχετα με το SOT) ενώ εσένα 10+ ώρες. Ρε παιδιά, θα το πω και θα συνεχίσω να το ξαναλέω, Για να βγάλετε συμπεράσματα αν το κινητό σας έχει πρόβλημα ή όχι σε σχέση με άλλη όμοια συσκευή, απλά κάντε του ένα Factory Reset, μην του πετάξετε τίποτα 3ες εφαρμογές ή δικά σας "σκουπίδια" και μετρήστε το έτσι, με την δεύτερη συσκευή δίπλα δίπλα. Αν η σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις όμοιες συσκευές (και απείραχτες) είναι ανομοιογενής, τότε υπάρχει λόγος περαιτέρω ψαξίματος και ανησυχίας ! Οτιδήποτε άλλο, είναι κουβέντες του καφενείου και απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε... Υ.Γ.: Και ακόμα καλύτερα να έχετε αφήσει το κινητό με την μαμίσια ROM και να μην έχετε βάλει κάποια DEV ROM και μετά να κλαίγεστε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι μεγαλη διάφορα. Παίζουν ρολο σήμα, εφαρμογές που τρεχουν, ζορισμα στην χρηση κα. Να σου πω πχ ενα παράδειγμα. Μπορεί κάποιος να εχει το σβησιμο οθονης στα 2 λεπτα και εσυ στο μισο. Αυτός μπορεί οταν αφηνει το κινητο να μην σβηνει την οθονη και να "γράφει" αμέσως ενα SOT 2 λεπτών "ξεκούραστο" γιατι απλα φωτιζει η οθόνη. Εσυ μπορει σε αυτα τα 2 λεπτα να βλεπεις youtube η να σερφαρεις. 2 λεπτά SOT θα "γράψει" και εσένα αλλα θα καταναλωσει πιο πολυ μπαταρία. Ολα είναι σχετικά. Πες τα ρε δικέ μου.... Άμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα τα αυτονόητα, τι να πούμε περαιτέρω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλημερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο αγορασα τα Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone απο TomTop μεσο ενος μειλ που ελαβα απο την xiaomi-miui hellas , δουλευουν πολυ καλα και σε μουσικα κομματια και σε τηλεφωνικες κλησεις, το μονο προβλημμα που εχω (και ειναι σημαντικο) ειναι οτι αυτος με τον οποιο συνομιλω στο τηλεφωνο ακουει και την δικη μου και την δικη του την φωνη και μαλιστα σε επαναληψη (σαν αντιλλαλο). Δεν ξερω αν καποιος εχει συναντησει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει..... και συγνωμη αν η ερωτηση δεν βρισκετε σε σωστο μερος αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο στην αναζητηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ως ειδικοι που ειστε μερικοι θα έπρεπε να ξέρετε πως η διαφορά στην καταναλωση μπαταρίας είναι πολύ μικρη οταν μια εφαρμογή εκτελειται στο παρασκήνιο και τον μεγαλύτερο ρολο παίζει η φωτεινότητα της οθόνης και αν πρόκειται για παιχνίδι. Εγω ως ασχετος που εκανα port 3-4 ρομ για το λενοβο αφηστε με να εχω την δικη μου γνώμη. Κατα τα αλλα θα ηταν πιο εύκολο είτε να δινατε μια απάντηση για αυτό που ρώτησα είτε να μην απαντατε με αερολογιες. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά η κακή ποιότητα σήματος δικτύου επίσης ρουφάει την μπαταρία. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά η κακή ποιότητα σήματος δικτύου επίσης ρουφάει την μπαταρία. Για να το συνεχίσω. Όπως και οι παλιές κάρτες sim. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ως ειδικοι που ειστε μερικοι θα έπρεπε να ξέρετε πως η διαφορά στην καταναλωση μπαταρίας είναι πολύ μικρη οταν μια εφαρμογή εκτελειται στο παρασκήνιο και τον μεγαλύτερο ρολο παίζει η φωτεινότητα της οθόνης και αν πρόκειται για παιχνίδι. Εγω ως ασχετος που εκανα port 3-4 ρομ για το λενοβο αφηστε με να εχω την δικη μου γνώμη. Κατα τα αλλα θα ηταν πιο εύκολο είτε να δινατε μια απάντηση για αυτό που ρώτησα είτε να μην απαντατε με αερολογιες. Ευχαριστώ προκαταβολικά Εγώ δεν βλέπω διαφορά στην τελευταία global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmatchris Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ως ειδικοι που ειστε μερικοι θα έπρεπε να ξέρετε πως η διαφορά στην καταναλωση μπαταρίας είναι πολύ μικρη οταν μια εφαρμογή εκτελειται στο παρασκήνιο και τον μεγαλύτερο ρολο παίζει η φωτεινότητα της οθόνης και αν πρόκειται για παιχνίδι. Εγω ως ασχετος που εκανα port 3-4 ρομ για το λενοβο αφηστε με να εχω την δικη μου γνώμη. Κατα τα αλλα θα ηταν πιο εύκολο είτε να δινατε μια απάντηση για αυτό που ρώτησα είτε να μην απαντατε με αερολογιες. Ευχαριστώ προκαταβολικά Πόσα ξέρεις εσύ, ώχου το...πόσα ξέρεις ! Καλά, αδερφέ...κάτσε να διερωτάσαι λοιπόν γιατί έχεις drain στην μπαταρία σου ! Καλό βράδυ και καλή τύχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Όλοι καλά τα λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Βγήκε καινούργια ενημέρωση σήμερα για τα θέματα και τώρα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 παράξενο ακόμα δεν μου έχει έρθει. συνήθως τέτοια ώρα είχε έρθει η αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Βγήκε καινούργια ενημέρωση σήμερα για τα θέματα και τώρα δουλευουνμε Ελλάδα περιοχή ακόμα δεν δουλεύουν η πιο σωστά ακόμα δεν δουλεύουν όπως σε άλλες περιοχές που μπορείς να αλλάξεις και γραμματοσειρές κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 19, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 με Ελλάδα περιοχή ακόμα δεν δουλεύουν η πιο σωστά ακόμα δεν δουλεύουν όπως σε άλλες περιοχές που μπορείς να αλλάξεις και γραμματοσειρές κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Συμφωνώ, τουλάχιστον ομως μπορείς τωρα να μπεις στα θεματα σου και να επιλέξεις κάποιο άλλο. Κάτι που δεν μπορούσες να κάνεις πριν βγει το τελευταίο update. (Εκτός κι αν άλλαζες περιοχή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ την έκανα αλλά πάλι δεν μου ανοίγει τα θέματα, ούτε καν για να δω αυτά που έχω αποθηκευμενα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ την έκανα αλλά πάλι δεν μου ανοίγει τα θέματα, ούτε καν για να δω αυτά που έχω αποθηκευμενα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου εστρωσε με το τελευταίο update. Πριν από αυτό έπρεπε να αλλαξω region για να μπορεσω να δω τα θεματα μου και να κατεβάσω κάποιο καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σε μένα με τη τελευταία stable μόλις την αναβάθμισα και πάλι τα ίδια ότι δεν υποστηρίζεται στη περιοχή... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλημερα ηθελα καποια βοηθεια εχω το xiaomi note 4 global 32 giga rom 3 giga ram ελληνικης αντιπροσωπειας απο αλυσίδα και θελω να το δωσω αλλα καπου εχω διαβασει οτι δε φτανουν μονο μηδενισμος εργοστασιακων ρυθμισεων χρειαζεται κατι αλλο πριν; για να το παρει καθαρό ο επομενος; δεν εχει πειραχτει ποτε ειναι μαμά με υπολοιπο εγγυησης. Επισης αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλη πμ κυριως απο Αθήνα ευχαριστω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Το βασικό που πρέπει να κάνεις πριν την επαναφορά είναι να βγάλεις τους λογαριασμούς Google - xiaomi. Μετά την επαναφορά τσέκαρε αν ζητάει mi ή Google λογαριασμό για να ανοίξει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλημέρα. Έχω το RN4 global version και σε λίγες ώρες θα ξεκλειδώσω τον bootloader, το κάνω μόνο για να ενεργοποιήσω το camera2api. Αφού το ενεργοποιήσω,μπορώ να ξανακλειδώσω τον bootloader ή με το κλείδωμα θα γίνει reset και θα χαθεί το camera2api? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλημέρα. Έχω το RN4 global version και σε λίγες ώρες θα ξεκλειδώσω τον bootloader, το κάνω μόνο για να ενεργοποιήσω το camera2api. Αφού το ενεργοποιήσω,μπορώ να ξανακλειδώσω τον bootloader ή με το κλείδωμα θα γίνει reset και θα χαθεί το camera2api?Εγω που τον ειχα ξανακλειδωσει δουλευε κανονικα η gcam.....εννοειται και το camera2api. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Αν όμως κάνεις αναβάθμιση δεν θα δουλεύει το gcam μετά. Οπότε ξανά όλη η διαδικασία ενεργοποιησης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Αν όμως κάνεις αναβάθμιση δεν θα δουλεύει το gcam μετά. Οπότε ξανά όλη η διαδικασία ενεργοποιησης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο gcam δουλευει και μετα απο αναβαθμιση.Αυτο που δεν δουλεύει και θελει ξανα απο την αρχη ειναι το mod απο 4pda που τραβαει βιντεο η gcam με 60 fps 1080p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 με τις τελευταίες 2 beta στον nova launcher ότι και να κάνω δεν έχω το νούμερο των μηνυμάτων στο εικονίδιο του viber. το έχει κανείς άλλος αυτό; μόνο στο viber όχι whatsapp κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Διάβασα ότι στην miui 10 που αναμένεται να πάρουμε δεν παίζει η gcam, μαύρη οθόνη... Οπότε θα αναβάλω το ξεκλείδωμα, μιας και ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι η gcam. Υποτίθεται ότι σε 8 ώρες θα μπορώ να ξεκλειδώσω.. αν δεν το κάνω τώρα (για να γλυτώσω το factory reset) και δοκιμάσω να το κάνω π.χ. σε 1 μήνα ή όποτε βγει gcam που να δουλεύει, θα μου βγάλει εκ νέου αναμονή ή θα ξεκλειδώσω κατευθείαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Διάβασα ότι στην miui 10 που αναμένεται να πάρουμε δεν παίζει η gcam, μαύρη οθόνη... Οπότε θα αναβάλω το ξεκλείδωμα, μιας και ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι η gcam. Υποτίθεται ότι σε 8 ώρες θα μπορώ να ξεκλειδώσω.. αν δεν το κάνω τώρα (για να γλυτώσω το factory reset) και δοκιμάσω να το κάνω π.χ. σε 1 μήνα ή όποτε βγει gcam που να δουλεύει, θα μου βγάλει εκ νέου αναμονή ή θα ξεκλειδώσω κατευθείαν??μαλλον οχι,αλλα xiaomi ειναι,τα αλλαζει ολα αυτα για πρωινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 τελικά για το ότι ο νοβα ήθελε delayed lock screen για να δουλέψει το fingerprint unlock δεν έφταιγε ο νοβα αλλά οι τελευταίες beta της xiaomi. με την τελευταία και με το άμεσο κλείδωμα οθόνης με swipe ξεκλειδώνει με αποτύπωμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts