AndreasL Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Στην τελευταία αναβάθμιση του google maps πριν από 2 ημέρες σταματησε να δουλεύει, ξεκινάει και κολλάει η εφαρμογή. Έτυχε και σε άλλον; Είμαι με την τελευταία σταθερή. Edited May 11, 2018 by AndreasL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 δεν έχω το πρόβλημα αυτό. προτείνω να δοκιμάσεις έναν καθαρισμό cache memory της εφαρμογής, επανεκκίνηση τη συσκευή, δούλεψε την εφαρμογή όπως την δουλεύεις συνήθως και παρακολούθησε την. wild guess: μήπως εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από πρόσφατη εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής; Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 9.5.9.0 stable μόλις ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 9.5.9.0 stable μόλις ήρθε Ναι μολις ηρθε θα παω σπιτι και θα την κανω άμεσα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Ναι μολις ηρθε θα παω σπιτι και θα την κανω άμεσα. Όχι ότι αλλάζει και τίποτα αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Την έκανα και γω από το πρωι Είδε κανείς κάποια αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Την έκανα και γω από το πρωι Είδε κανείς κάποια αλλαγή? Καμία απολύτως διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 δεν έχω το πρόβλημα αυτό. προτείνω να δοκιμάσεις έναν καθαρισμό cache memory της εφαρμογής, επανεκκίνηση τη συσκευή, δούλεψε την εφαρμογή όπως την δουλεύεις συνήθως και παρακολούθησε την. wild guess: μήπως εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από πρόσφατη εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής; Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Τα δοκίμασα όλα αυτά και τίποτα. Το μόνο που έπιασε τελικά ήταν κατάργηση των αναβαθμίσεων και αναβάθμιση εκ νέου. Τώρα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Την έκανα και γω από το πρωι Είδε κανείς κάποια αλλαγή? Εκανε καποιες σπανιες αποσυνδεσεις απο το δυκτιο ενω εδειχνε φουλ σημα οταν πηγαινες να κανεις κλγση εγραφε εκτος δικτύου σπανια το εκανε αλλα το εκανε. Αυτο διορθωσαν κυριως αλλες αλλαγές δεν θα δεις. Το θεμα ειναι οτι η εταιρία ασχολειται με τα ταπεινά xiaomi της και μπράβο. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Με την 9.5.9.0 οι χαρτες google σας κανουν εντοπισμο μονο με wifi είτε δεδομενα;; Χωρις gps ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Με δεδομένα εμένα μου ζητάει να ενεργοποιήσω το gps. Wifi εδώ που είμαι δεν εχω. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Εδώ με την 9.5.9.0 global stable, με εντόπισε στο σπίτι χωρίς GPS, με το WiFi του σπιτιού. Με δεδομένα δε δοκίμασα. Μόλις δοκίμασα και με δεδομένα. Με εντόπισε, αλλά 100 μέτρα περίπου λάθος. Ενημέρωση. Έφτασα στη δουλειά. Χωρίς GPS με δεδομένα, με βρίσκει, κανονικά. Με την 9.5.9.0 οι χαρτες google σας κανουν εντοπισμο μονο με wifi είτε δεδομενα;; Χωρις gps ενεργοποιημένο. Edited May 14, 2018 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το εικονίδιο της μπαταρίας άλλαξε χρώμα; Έγινε πορτοκαλί όταν το φορτισα και μειώνεται απο τα αριστερά ενω πριν κανονικά απο δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το εικονίδιο της μπαταρίας άλλαξε χρώμα; Έγινε πορτοκαλί όταν το φορτισα και μειώνεται απο τα αριστερά ενω πριν κανονικά απο δεξια. Μου γινεται πορτοκαλι οταν ενεργοποιειται το Battery save mode. Απο τα αριστερα μειωνεται αν δεν κανω λαθος και στο κανονικο και στο battery save mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχεις δίκιο, κάπως ενεργοποιηθηκε χωρίς να το καταλαβω, πάντως δεν είδα κάποια διαφορά στην απόδοση του κινητού, ενω απο 100% εως 67% εχω 4 ωρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχεις δίκιο, κάπως ενεργοποιηθηκε χωρίς να το καταλαβω, πάντως δεν είδα κάποια διαφορά στην απόδοση του κινητού, ενω απο 100% εως 67% εχω 4 ωρες sot.χάχα εγώ σε 4 κινητά για να έχουμε 4 ώρες sot πάει κάπου στο 40%!τι δι@ολο και τα 4 ελαττωματικά σε εμένα έτυχαν;;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εννοώ με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ειχα τοσο sot, το απενεργοποιησα και ηδη έχει φτάσει στο 50% ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και 1 ωρα ακομη sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ρε παιδια, δεν ξερω τι μαγικα εχω κανει αλλα χθες ειχα απο full φορτιση 55 ωρες με 4 ωρες SOT και 35% υπολοιπο. Σε ολη αυτη τη διαρκεια, data & wifi ανοιχτα και για 2 ωρες (απο τις 55) το Torque ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 η εξοικονόμηση μπαταρίας τι κάνει? εννοώ τι "κόβει" ώστε να εξοικονομεί μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 νομίζω κόβει όλα τα data! και άλλα όπως συγχρονισμός. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) Κάντε μου μια χάρη και διαβάστε τι μου συμβαίνει τα τελευταία δύο 24ωρα με το κινητό: Είμαι στο σπίτι και κάθε φορά που κλείνω την οθόνη χάνεται και το σήμα WiFi, το οποίο επανέρχεται όταν την ανοίγω. Το θέμα είναι πως όσο είναι κλειστή δεν έρχεται τίποτα - ούτε Viber, ούτε Messenger, ούτε τίποτα μιας και δεν έχει ίντερνετ, και μετά σκάνε μαζεμένα. Τι μπορεί να φταίει; (Από τις ρυθμίσεις, τσέκαρα πως το Keep WiFi on during sleep είναι στην επιλογή Always). Edited May 15, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Τις εφαρμογές στην εξοικονόμηση μπαταρίας, τις έχεις βάλει εκτός περιορισμού;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό. Πάντως, αν εννοείς αυτό, στη Διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών, στο πλαίσιο που λέει για Πλάνα εξοικονόμησης ενέργειας, είναι στο Ενεργό (Το MIUI θα περιορίσει όλη τη δραστηριότητα παρασκηνίου όταν είναι δυνατό). Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Μπαταρία κ απόδοση-επιλογή εφαρμογών εκεί εγώ Viber Facebook messenger Instagram τα έχω βάλει χωρίς περιορισμούς κ δεν χάνω κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Το θέμα μου δεν είναι ότι δεν λειτουργούν στο παρασκήνιο κάποιες εφαρμογές, μια χαρά λειτουργούν, το θέμα μου είναι ότι δεν έχω καθόλου σήμα WiFi από τη στιγμή που σβήνω την οθόνη. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά. Αλλά 2 κινητά καθώς και λάπτοπ, ipad έχουν κανονικά σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts