mylw_4 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 με ΟΤΑ δεν χρειάζεται.... τέλος!!!! Αυτό. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Οπως ειπες δεν εχει στην ελλαδα σερβις οποτε ορθα το πηραν αυτοι. Ομως για φαντασου κωτσοβολος, μιντια, κλπ κλπ που χαλανε 100αδες κουζινες πλυντηρια, ψυγεια κινητα πιστολακια, φρυγανιερες κινητα τηλεορασεις καλοριφερ, υπολογιστες, δονητες χαχαχα να κανανε αυτη τη δουλεια ε θα ηθελαν αλλα τοσα μαγαζια και προσωπικο, οποτε αφου υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα ορθα οπως συμβαινει δεκαετιες ο πελατης εχει να κανει με αυτες και οχι με τον μεταπωλητη εφοσον περασει το doa. :) Όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην Infoquest, οι ίδιοι μου είπαν να πάω στο κατάστημα πρώτα. Και το κατάστημα με έστειλε στην Infoquest επειδή δεν είχα τη δική τους εγγύηση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Τελικά ρε παιδιά θα πει κανείς υπεύθυνα καμμιά φορά, χρειάζεται Factory Reset πρίν ή μετά απο κάθε νέα OTA ROM ή Όχι ? Γιατί θα μας τρελάνετε εδώ με τα όσα γράφονται !!Δεν χρειαζεται.Factory κανεις μονο αν εχεις καποιο σημαντικο προβλημα που βλεπεις οτι δεν εχουν οι αλλοι. Βεβαια ειναι πιθανο καποια στιγμη μετα απο αρκετα update και χρηση του τηλεφωνου κατι να εχει παει λαθος,ειτε απο καποια ρυθμιση που εχεις κανει εσυ ειτε απο καποιο update που δεν πηγε καλα.Το factory reset θα καθαρισει τυχον λαθος ρυθμισεις που προκαλεσαν το θεμα.Πχ καποια permissions που αλλαξες και δημιουργησαν προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 πάντως εγώ με την τελευταία dev 8.3.8 ακόμα και μετά από reset του netgear extender με τίποτα δεν συνδέεται σε αυτό, το κινητό. της γυναίκας με τελευταία stable, 3 ταμπλετ, εκτυπωτής ασύρματος κλπ όλα συνδέονται μια χαρά. παράξενο η bug της 8.3.8 αλλά και της προηγούμενης οπότε και ξεκίνησε το πρόβλημα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Η πιο νέα Dev Rom είναι η 8.3.15? Θέλω να την περάσω αύριο και έχω μερικές ερωτήσεις. 1.Θα πρέπει να την κατεβάσω στο τηλ και απλά μέσω του updater την περνάω; 2.Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; 3.Επίσης την Παρασκευή θα πάρω την αμέσως επόμενη μέσω ΟΤΑ; 4.Και αν ναι θα μου κάνει ξανά επαναφορά το τηλ και στήσιμο ξανά από την αρχή; 5.Πρέπει να κάνω κάποιο wipe; 6.Γενικά είναι καλύτερες οι dev από τις stable; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 πάντως εγώ με την τελευταία dev 8.3.8 ακόμα και μετά από reset του netgear extender με τίποτα δεν συνδέεται σε αυτό, το κινητό. της γυναίκας με τελευταία stable, 3 ταμπλετ, εκτυπωτής ασύρματος κλπ όλα συνδέονται μια χαρά. παράξενο η bug της 8.3.8 αλλά και της προηγούμενης οπότε και ξεκίνησε το πρόβλημα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Βγήκε η 8.3.15 beta. Δοκίμασε την μήπως κάτι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Η πιο νέα Dev Rom είναι η 8.3.15? Θέλω να την περάσω αύριο και έχω μερικές ερωτήσεις. 1.Θα πρέπει να την κατεβάσω στο τηλ και απλά μέσω του updater την περνάω; 2.Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; 3.Επίσης την Παρασκευή θα πάρω την αμέσως επόμενη μέσω ΟΤΑ; 4.Και αν ναι θα μου κάνει ξανά επαναφορά το τηλ και στήσιμο ξανά από την αρχή; 5.Πρέπει να κάνω κάποιο wipe; 6.Γενικά είναι καλύτερες οι dev από τις stable; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι η τελευταία development είναι. 1 δεν την πήρες ota;; 2 σαν τι πρόβλημα;; dev είναι και κάποιο θέμα να έχει την Παρασκευή φτιάχνει. 3 ναι 4 όχι από πάνω μπαίνει κάθε Παρασκευή 5 όχι 6 κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερες. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Βγήκε η 8.3.15 beta. Δοκίμασε την μήπως κάτι καλύτερα. ναι αυτην εχω μπερδευτηκα και σε αυτην και στην 8.3.8 εννοουσα το κανει γμτ και βαριεμαι να κανω ρεσετ το κινητο για ενα extender! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 MIUI 9.5 Rolling Out: Check Schedule, Changelogs and Download Links Here http://c.mi.com/thread-860054-1-0.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Την πέρασε κανείς την 9.5 να μας πει αν όντως αυτά που γράφει για διόρθωση στο battery drain ισχύουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Είναι για την snapdragon η την mtk έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Θα τη φλασάρω πιο βράδυ. Σύμφωνα με τον κωδικό είναι για τη snapdragon έκδοση Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Πέρασα και εγώ την 9.5.4, το TWRP και root. Τώρα δεν δουλεύει το system app remover pro και δεν μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές συστήματος. Δοκίμασα και το root unistaller pro και πάλι τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει καμία εφαρμογή να διαγράψω τις εφαρμογές που δεν θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Την πέρασε κανείς την 9.5 να μας πει αν όντως αυτά που γράφει για διόρθωση στο battery drain ισχύουν ; Η κατανάλωση είναι μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη , είναι όμως μεγαλύτερη σε σχέση με την πρώτη 9άρα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κατά την διάρκεια της νύχτας ( με κλειστά δεδομένα ) υπάρχει κατανάλωση έστω και μικρή ενώ μέχρι και την πρώτη 9άρα δεν υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Καλησπερα.Αντιμετωπιζω θεμα στις κλησεις.Οι συνομιλητες μου παραπονουνται οτι δεν μ'ακουνε.Τι να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Η κατανάλωση είναι μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη , είναι όμως μεγαλύτερη σε σχέση με την πρώτη 9άρα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κατά την διάρκεια της νύχτας ( με κλειστά δεδομένα ) υπάρχει κατανάλωση έστω και μικρή ενώ μέχρι και την πρώτη 9άρα δεν υπήρχε.Κάτι σου τρέχει στο παρασκήνιο. Εμένα πλέον όλο το βράδυ με δύο κάρτες ανοιχτά WiFi και Bluetooth το πολύ 2% θα πέσει ενώ με την 9.2.2 έπεφτε 7-10 χαλαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κάτι σου τρέχει στο παρασκήνιο. Εμένα πλέον όλο το βράδυ με δύο κάρτες ανοιχτά WiFi και Bluetooth το πολύ 2% θα πέσει ενώ με την 9.2.2 έπεφτε 7-10 χαλαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς αυτό λέω. Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο , χωρίς να έχω προσθέσει εφαρμογές και χωρίς να έχω αλλάξει ρυθμίσεις. Άρχισε μετά την πρώτη 9αρα και συνεχίζει μέχρι την τελευταία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Μέχρι στιγμής αυτό που παρατήρησα ήδη είναι η σαφώς καλύτερη διαχείριση μνήμης ( έπαιζα στα 500-700 και τώρα πήγα πάλι στο 1.2) Αυτό που περιγράφεις αποτελεί χειρότερη διαχείριση μνήμης και όχι καλύτερη. Γιατί το να αφήνει περισσότερη ελεύθερη μνήμη, σημαίνει ότι δεν εκμεταλλεύεται όπως πρέπει τη διαθέσιμη μνήμη. Το ζητούμενο (ιδανικό) θα ήταν να βλέπαμε 0 ΜΒ ελεύθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Σωστός ο φίλος η ραμ είναι για να δουλεύει όχι να είναι ελεύθερη,. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Αυτό που περιγράφεις αποτελεί χειρότερη διαχείριση μνήμης και όχι καλύτερη. Γιατί το να αφήνει περισσότερη ελεύθερη μνήμη, σημαίνει ότι δεν εκμεταλλεύεται όπως πρέπει τη διαθέσιμη μνήμη. Το ζητούμενο (ιδανικό) θα ήταν να βλέπαμε 0 ΜΒ ελεύθερο. ε,οχι ακριβως!Αν ηταν στο 0 το τηλεφωνο θα εκανε 1 λεπτο να ανοιξει μια εφαρμογη,αν ανοιγε κιολας ποτε χωρις να φας reboot.Δεν ειναι και τοσο super wow η διαχειριση μνημης του android,ειναι απλα διαφορετικη (απο τα windows). Χρειαζεται να εχει τουλαχιστον 800mb-1 gb ελευθερο για να ανοιγουν πιο γρηγορα οι νεες εφαρμογες,που δεν ειναι κασαρισμενες ηδη στη μνημη αλλα και για να χει χωρο να ανοιγει το συστημα γρηγορα οτι θελει,καθως μην ξεχναμε οτι για να ανοιξει κατι θα πρεπει κατι αλλο να κλεισει πρωτα,και αυτο παιρνει χρονο. Και ολη τη μνημη να δεσμευσει το android,ακομα και τα 4gb που εχουμε,παλι ειναι ενα μικρο ποσοστο σε σχεση με τα προγραμματα που δεν ειναι κασαρισμενα. Το 0 διαθεσιμα θα ειχε νοημα αν ειχαμε ενα τηλεφωνο με 20-30gb ram ωστε να αντεχει και να εχει ανοιχτο οτιδηποτε υπαρχει στο τηλεφωνο και μην πω και οτιδηποτε θα ειχε ποτε απαιτηση μια εφαρμογη να χρησιμοποιησει,που τοτε μιλαμε για τρελα νουμερα,πρακτικα αδυνατα καθως οι εφαρμογες χρησιμοποιουν διαφορετικα ποσα μνημης αναλογα την χρηση της στιγμης.Πχ ενας browser δεν θα μπορουσε ποτε να μενει στη μνημη οτι και να του εχεις ανοιξει γιατι θεωρητικα μπορει να χρησιμοποιησει απειρα gb μνημης. Γι αυτο και δεν υπαρχει καμια συσκευη που να δεσμευει ολη τη διαθεσιμη μνημη,ολες αφηνουν εστω ενα gb ελευθερο για να υπαρχει ανεση και ολες κλεινουν εφαρμογες οταν πλησιαζουν σε αυτο το οριο. Μεχρι να βγουν να βγουν τα κινητα με απειρη ram (και οι ροζ μονοκεροι!) Edited March 21, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 ε,οχι ακριβως!Αν ηταν στο 0 το τηλεφωνο θα εκανε 1 λεπτο να ανοιξει μια εφαρμογη,αν ανοιγε κιολας ποτε χωρις να φας reboot.Δεν ειναι και τοσο super wow η διαχειριση μνημης του android,ειναι απλα διαφορετικη (απο τα windows). Χρειαζεται να εχει τουλαχιστον 800mb-1 gb ελευθερο για να ανοιγουν πιο γρηγορα οι νεες εφαρμογες,που δεν ειναι κασαρισμενες ηδη στη μνημη αλλα και για να χει χωρο να ανοιγει το συστημα γρηγορα οτι θελει,καθως μην ξεχναμε οτι για να ανοιξει κατι θα πρεπει κατι αλλο να κλεισει πρωτα,και αυτο παιρνει χρονο. Και ολη τη μνημη να δεσμευσει το android,ακομα και τα 4gb που εχουμε,παλι ειναι ενα μικρο ποσοστο σε σχεση με τα προγραμματα που δεν ειναι κασαρισμενα. Το 0 διαθεσιμα θα ειχε νοημα αν ειχαμε ενα τηλεφωνο με 20-30gb ram ωστε να αντεχει και να εχει ανοιχτο οτιδηποτε υπαρχει στο τηλεφωνο και μην πω και οτιδηποτε θα ειχε ποτε απαιτηση μια εφαρμογη να χρησιμοποιησει,που τοτε μιλαμε για τρελα νουμερα,πρακτικα αδυνατα καθως οι εφαρμογες χρησιμοποιουν διαφορετικα ποσα μνημης αναλογα την χρηση της στιγμης.Πχ ενας browser δεν θα μπορουσε ποτε να μενει στη μνημη οτι και να του εχεις ανοιξει γιατι θεωρητικα μπορει να χρησιμοποιησει απειρα gb μνημης. Γι αυτο και δεν υπαρχει καμια συσκευη που να δεσμευει ολη τη διαθεσιμη μνημη,ολες αφηνουν εστω ενα gb ελευθερο για να υπαρχει ανεση και ολες κλεινουν εφαρμογες οταν πλησιαζουν σε αυτο το οριο. Μεχρι να βγουν να βγουν τα κινητα με απειρη ram (και οι ροζ μονοκεροι!)Με πρόλαβες και με κάλυψες απολύτως με την εξαιρετική τοποθέτηση σου. Εγώ βλέπω ότι πλέον πετάει χωρίς κολλήματα το κινητό και κινούμαι ανάμεσα σε 700-1.2. Με την προηγούμενη πήγαινα 300-700 και σερνόμουν. Δε θέλω να διαψεύσω τους δύο φίλους που έγραψαν πιο πριν προς Θεού,απλά γράφω ότι βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 γνωριζει καποιος απο που να κατεβασω την 9,5 για Note 4x snap και πως την περναω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μου ήρθε σήμερα το πρωί η ενημέρωση για την 9.5 αλλά όταν του λέω να την ενημερώσει κολλάει στη λήψη 0% και δεν κατεβάζει τπτ. Φουλαρισε ο σέρβερ η παίζει τπτ άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 http://en.miui.com/download-309.html#468 Οποιος θελει την κατεβαζει, αν δε του βγαζει ενημερωση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts