mantilas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 εγω αυτο φοραω απο το καλοκαρι και δεν περνει χαμπαρι τπτ το εχω ξαναπει εδω μεσα πριν καιρο και δεν ειναι τζαμακι ουσιαστικα ειναι μεμβρανη απλα σκληρη απο το ιδιο καταστημα το εβαλα και γω και εκει τα παληκαρια ειναι τζιμανια.εγω το φοραω απο τον αυγουστο Καποιο λινκ αν επιτρεπετε για το που το βρισκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σημερα εκανα την διαδικασια για ξεκλειδωμα bootloader...πηρα μηνυμα κτλ αλλα οταν παω developer option κι επιλεγω oem unlocking bootloader....μολις βγω μου το ξεκλικαρει.γιατι; Sent from my NX551J using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δεν πειράζει αυτό, μόνο στο mi Unlock status να βάλεις το mi account για επιβεβαίωση και τρέξε το mi Unlock tool Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καποια απάντηση; Μπορεις, δεν θα σου κανει απο μονο του factory reset, αλλα δεν ξερω αν χρειάζεται να κανεις μετα εσυ μονος σου, για τυχόν προβληματακια που ίσως προκύψουν, το ειχα κανει απο 9.0.7.0 σε 9.0.5.0 και δεν ειχα δει καποιο προβληβα, ομως την αλλη μερα εβαλα dev και εκανε reset μονο του, οποτε δεν ξερω αν θα μου εβγαζε καποιο προβλημα αν το άφηνα ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μ' αυτόν τον τρόπο παιδιά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7236169#post7236169 Παίρνει back up και τα δεδομένα των εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μ' αυτόν τον τρόπο παιδιά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7236169#post7236169 Παίρνει back up και τα δεδομένα των εφαρμογών;Αν θες και τα δεδομένα μόνο με root και Titanium. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.... Αυτό φέρνει μόνο τα βασικά χωρίς δεδομένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καποιο λινκ αν επιτρεπετε για το που το βρισκουμε; δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω λινκ εγω το δινω και αν δεν επιτρεπετε συγνωμη σβηστε το https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-note-4-4x-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω λινκ εγω το δινω και αν δεν επιτρεπετε συγνωμη σβηστε το https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-note-4-4x-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan Ευχαριστω,αυτο ειναι μεμβρανη;Γιατι στο βιντεο που εχει φαινεται σαν κανονικο τεμπερεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ευχαριστω,αυτο ειναι μεμβρανη;Γιατι στο βιντεο που εχει φαινεται σαν κανονικο τεμπερεντ. ειναι μεμβρανη αλλα σκληρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Με google camera hdr+ ειναι τραβηγμενο το βιντεο.Δεν ξερω ποια καμερα φοραει.Πως μπορω να το δω αυτο?Εχω stock pixel 2 android rom με 8.1 oreo. https://drive.google.com/file/d/19YIgJVsaKXKMUDjgpz9FCKcltKDlOVz7/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 ρε παιδιά που είναι το εικονίδιο για να στείλω εικόνα μέσω cast;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 παιδια καλησπερα. Πειτε μου σας παρακαλω εαν γινεται το back up να πηγαινει κατευθειν στην sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Με google camera hdr+ ειναι τραβηγμενο το βιντεο.Δεν ξερω ποια καμερα φοραει.Πως μπορω να το δω αυτο?Εχω stock pixel 2 android rom με 8.1 oreo. https://drive.google.com/file/d/19YIgJVsaKXKMUDjgpz9FCKcltKDlOVz7/view?usp=drivesdkΠηγαινεις settings-about phone-kernel version και πατας πολλες φορες μεχρι να σου ανοιξει ενα μενου.Στο μενου αυτο πατας στο version information κι εκει θα δεις. ΥΓ Περιμενω τις 72 ωρες για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω,να το ρουταρω και να περασω google camera.Ειλικρινα αν φτιαχνεται το βιντεο τοτε μιλαμε για θαυμα!! Sent from my NX551J using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πηγαινεις settings-about phone-kernel version και πατας πολλες φορες μεχρι να σου ανοιξει ενα μενου.Στο μενου αυτο πατας στο version information κι εκει θα δεις. ΥΓ Περιμενω τις 72 ωρες για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω,να το ρουταρω και να περασω google camera.Ειλικρινα αν φτιαχνεται το βιντεο τοτε μιλαμε για θαυμα!! Sent from my NX551J using Tapatalk Τι πρόβλημα έχεις με το βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δεν κανει κατι.Δειτε φωτο. https://drive.google.com/folderview?id=1CWxNO3ymk6_4Z3ZmFkHVrKP7Tneevq57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τι πρόβλημα έχεις με το βίντεο;Μολις πας να τραβήξεις σε χαμηλο φωτισμο χανει frames και δεν ειναι "ομαλο" το βίντεο. Sent from my NX551J using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κανει κατι.Δειτε φωτο. https://drive.google.com/folderview?id=1CWxNO3ymk6_4Z3ZmFkHVrKP7Tneevq57Δεν το ανοιγει...βγαζει error 404 Sent from my NX551J using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μολις πας να τραβήξεις σε χαμηλο φωτισμο χανει frames και δεν ειναι "ομαλο" το βίντεο. Sent from my NX551J using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το ανοιγει...βγαζει error 404 Sent from my NX551J using Tapatalk Εγώ έχω περάσει το μοντ που ξεκλειδώνει τις επιπλέον ρυθμίσεις, το έχω στο 4κ και είναι άψογο. Προχθές τράβηξα μέσα σε κλαμπ και είναι μια χαρά. Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Εγώ έχω περάσει το μοντ που ξεκλειδώνει τις επιπλέον ρυθμίσεις, το έχω στο 4κ και είναι άψογο. Προχθές τράβηξα μέσα σε κλαμπ και είναι μια χαρά. Το δοκίμασες;Δωσε μου τα φωτα σου!!! Θελει root;Εχω παρει το sms αλλά πρέπει να περιμενω τις 72 ωρες.Αν επιτρεπεται στο φορουμ δωσε λινκ ειδαλλιως στειλε μου το σε προσωπικό μηνυμα. Edited February 22, 2018 by leuteris23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nestora Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 παιδια 1 βοηθεια μολισ πηρα το note 4 3gb/32 global version model 2016102 και οταν το εβαλα διπλα διπλα με το redmi 3s που εχω , σε ασπρο χρωμα το note 4 ειναι πολυ κιτρινοπο το redmi 3s ειναι αρκετα πιο ασπρο και φωτεινο. σε βιντεο youtube δεν εχει μεγαλη διαφορα αλλα σε ασπρο φοντο μεγαλη διαφορα. οι ρυθμησεις φωτεινοτιτα κτλ ειναι ιδιες και στα 2 τηλεφωνα. ετσι ειναι ; ξερει κανεις τιποτα; εχω ενα φιλο με note 4 για να συγκρινω αλλα μεχρι να τον βρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κοίτα μήπως είναι ενεργοποιημενη η νυχτερινή ανάγνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 παιδια 1 βοηθεια μολισ πηρα το note 4 3gb/32 global version model 2016102 και οταν το εβαλα διπλα διπλα με το redmi 3s που εχω , σε ασπρο χρωμα το note 4 ειναι πολυ κιτρινοπο το redmi 3s ειναι αρκετα πιο ασπρο και φωτεινο. σε βιντεο youtube δεν εχει μεγαλη διαφορα αλλα σε ασπρο φοντο μεγαλη διαφορα. οι ρυθμησεις φωτεινοτιτα κτλ ειναι ιδιες και στα 2 τηλεφωνα. ετσι ειναι ; ξερει κανεις τιποτα; εχω ενα φιλο με note 4 για να συγκρινω αλλα μεχρι να τον βρω....για μπες στις ρυθμίσεις της οθόνης.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nestora Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κοίτα μήπως είναι ενεργοποιημενη η νυχτερινή ανάγνωση. το ειδα ανενεργη ειναι. ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για μπες στις ρυθμίσεις της οθόνης.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ετσι ακριβως ειναι οι ρυθμίσεις της οθόνης αν δεν ειχα το redmi 3s δε θα το καταλαβενα αλλα η διαφορα στο ασπρο ειναι μεγαλη οταν τα συγκρινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 το ειδα ανενεργη ειναι. ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ετσι ακριβως ειναι οι ρυθμίσεις της οθόνης αν δεν ειχα το redmi 3s δε θα το καταλαβενα αλλα η διαφορα στο ασπρο ειναι μεγαλη οταν τα συγκρινεις.βάλτο στο cool και δες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nestora Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 βάλτο στο cool και δες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στο κρυο φευγει η κιτρινιλα αλλα παλι με το redmi 3s καμια σχεση. ευχαριστω παντως. ισως παω σε κανενα μαγαζι να το συγκρινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μπορεί να είναι και θέμα του panel οθόνης, το Note 4 φοράει 2-3 διαφορετικά panel ανάλογα την παρτίδα, τα χειρότερα είναι τα tianma που έβγαλαν και προβλήματα burn-in. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts