achilleas10 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Όχι θέλω επειδή η εφαρμογή κολλάει καμία φορά αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν, η οποία είναι παραμετροποιήσιμη. Επιλέγεις βαθμό διαφάνειας και τι θέλεις να σου δείχνει σαν widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Πως απενεργοποιουμε την εξοικονόμηση όταν φτάσει στο 20%; Το απενεργοποιω αλλά όταν φτάσει πάλι στο 20%ενεργοποιητε αυτόματα. Έχεις καμιά εφαρμογή που εμποδίζει την ορθή λειτουργία ή ενεργοποιεί την εξοικονόμηση; Αν όχι, σε αντίθετη περίπτωση κάνε factory reset. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Θα προτείνατε το συγκεκριμένο κινητό για παρακολούθηση βίντεο σε youtube, netflix κλπ; Σε σύγκριση με S7 edge ας πούμε η οθόνη είναι αξιοπρεπής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλώς ήρθες στη παρέα της κινητάρας μας. Δες εδώ (και χωρίς τελωνείο). Επέλεξε στο bundle τη σωστή έκδοση για τον SD.Τι εννοείς στο bundle την σωστή έκδοση για τον SD; Αυτή η θήκη που μου έδειξες είναι το note 4 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς στο bundle την σωστή έκδοση για τον SD; Αυτή η θήκη που μου έδειξες είναι το note 4 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαιδιά συγγνώμη λάθος νήμα, εγώ έχω το xiaomi redmi 4x. Έκανα λάθος. Να διαγραφεί η ανάρτηση να μην πιάνει χώρο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δεν την πολυκαταλαβαίνω αυτή την ερώτηση με τη λοκσκρίν. Ακολούθησες σίγουρα αυτά τα βήματα; How to use OTA Updates with Red Wolf Recovery Start your Phone into Red Wolf Recovery Open ''Advanced Settings'' Open ''Special Action'' Click ''OK'' at the Popup Message Scroll down and CHECK ''Support MIUI Incremental OTA'' and ''Include System in OTA Survival'' Reboot to System Enjoy your OTA Updates! Και δουλεύει, εχτές μου ήρθε ΟΤΑ ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Γενικά πολύ ωραίο εργαλείο το Red Wolf που απλοποιεί πολλές βαρετές διαδικασίες, μακάρι να το επεκτείνουν και σε άλλα Xiaomi. Τώρα ερώτηση από μένα. Δεν μπορώ να απελευθερώσω χώρο στο Mi Cloud, αρχικά μου είχε κάνει μπακάπ φωτογραφίες μου χωρίς να ξετικάρω τον συγχρονισμό τους και τώρα ενώ όταν διαγράφω τις φωτό από το τηλέφωνο, δεν μου αδειάζει τον ανάλογο χώρο στο Cloud. Τί δεν καταλαβαίνω εδώ; Ναι, αυτό ακριβώς έκανα απλά διάβασα ένα παλαιότερο ποστ γιαυτό και ρώτησα. Incremental Ota ποιες θεωρούνται ; κατι τετοιο ειχα διαβασει παλιοτερα αλλα ηταν και παλιοτερη εκδοση του redwolf τοτε,δεν ξερω τωρα αν χρειαζεται. Οπως ειπα χρησιμοποιω το redwolf αλλα δεν χρησιμοποιω ota, γι αυτο και παραπεμπω και στο thread στο xda για πιο πολλα info σχετικα μ αυτο το θεμα. Αν επιτρέπεται ανοικτό ή κλειστό το φορτίζεις; Σβήνει η πράσινη ένδειξη όταν φορτιστεί πλήρως; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις το φορτισα κλειστό. Ήταν στο 9% με κόκκινο λεντ και πήγε στο 100% το πράσινο παραμένει μέχρι να το αποσυνδέσω από το φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Θα προτείνατε το συγκεκριμένο κινητό για παρακολούθηση βίντεο σε youtube, netflix κλπ; Σε σύγκριση με S7 edge ας πούμε η οθόνη είναι αξιοπρεπής; Καταλαβαίνεις πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση και από άποψη κατηγορίας τιμής και τεχνολογίας οθόνης (OLED Vs IPS). Όμως η απάντηση είναι ναι, η οθόνη είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Θα προτείνατε το συγκεκριμένο κινητό για παρακολούθηση βίντεο σε youtube, netflix κλπ; Σε σύγκριση με S7 edge ας πούμε η οθόνη είναι αξιοπρεπής; Καταλαβαίνεις πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση και από άποψη κατηγορίας τιμής και τεχνολογίας οθόνης (OLED Vs IPS). Όμως η απάντηση είναι ναι, η οθόνη είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Όπως τα λέει ο φίλος z3et. Καλότατη, ισορροπημένη, σίγουρα πάνω από το μέσο όρο των lcd χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις αν δεν σκάσεις 300άρι και πάνω. Όχι επιθετική amoled, που ειλικρινά δεν τις γουστάρω, αλλά κάνει μια χαρά και τίμια τη δουλειά της στην κατηγορία τιμής της συσκευής και με πολύ καλή φωτεινότητα στους εξωτερικούς χώρους. Και το κυριότερο, δεν κουράζει τα μάτια τα βράδυα με τις ρυθμίσεις που έχει στα ενδότερα αν προσέξεις τι θες να κάνεις. Edited December 4, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ναι, αυτό ακριβώς έκανα απλά διάβασα ένα παλαιότερο ποστ γιαυτό και ρώτησα. Incremental Ota ποιες θεωρούνται ; . Μόλις το φορτισα κλειστό. Ήταν στο 9% με κόκκινο λεντ και πήγε στο 100% το πράσινο παραμένει μέχρι να το αποσυνδέσω από το φορτιστή Δε σβηνει αμεσως κραταει μερικα λεπτα πρασινο 100% και σβηνει καποια στιγμη Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Όχι θέλω επειδή η εφαρμογή κολλάει καμία φορά αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κλειδώσεις την εφαρμογή στο παρασκήνιο δεν θα κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καμία οικονομική τιμή για το 64αρι από ευρωπαϊκή αποθήκη που μπορούμε να βρούμε που να το στέλνουν κιόλας γιατί έχω χάσει επαφή και δεν ξέρω πλέον ποιά μαγαζιά θεωρούνται οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Είναι πια απελπιστική η κατάσταση στο φόρουμ. Εδώ και άπειρες σελίδες όλο για τζαμάκια και λάδια, απίθανες θήκες και από που να το αγοράσετε το 4. Ειδικά το τελευταίο, απλή έρευνα αγοράς κάνετε, σας προσφέρονται άπειρα λινκ και επειδή βαριόσσατε να ψάξετε στο γκουγκλ έχετε την απαίτηση να κάνουμε εμείς την έρευνα για σας όταν ο ευκολότερος δρόμος είναι το σκρουτζ που κατέληξε να έχει ακριβώς τις ίδιες τιμές με την Κίνα όταν συνυπολογίζετε και το κόστος μεταφοράς που τώρα το 4 έχει τέλειο VFM. Μας κουράσατε. Σόρι αλλά δεν πάει άλλο η κατάσταση. Και δεν απαντούνται ακόμα στοιχειώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τρωγόμαστε σελίδες επί σελίδων με τζαμάκια, λάδια, θήκες και από που να το αγοράσουμε 100 ευρώ. Έλα πια. Edited December 4, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι από χθες χρήστης note 4 και προσπαθώ να το ρυθμίσω στις ανάγκες μου (με αρκετή επιτυχία μπορώ να πω). Έχω όμως μερικές απορίες: 1) Έχω βάλει τη nano sim της cosmote στη θέση 2, παράλληλα έχω παραγγείλει έναν αντάπτορα (σε micro sim) για να τη βάλω στη θέση 1 γιατί κάπου διάβασα ότι εκεί θα υποστηρίζει κλήσεις volte. Ισχύει; 2) Το 4G δουλεύει κανονικά, όμως όταν πάω να μπω στη σελίδα του cosmote myinternet μου βγάζει το ίδιο μήνυμα που θα έβγαινε αν είχα ανοιχτό το wifi, δηλαδή ότι δεν είμαι στο δίκτυο δεδομένων της cosmote. Έχει σχέση με τη sim που είναι στη θέση 2 ή έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του apn; 3) Στις φωτογραφίες βλέπω ότι η ποιότητα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, υπάρχει τρόπος να πετύχω καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να ρουτάρω το κινητό και χωρίς να αλλάξω ρομ; 4) Βλέπω ότι αρκετοί εδώ μέσα έχετε περάσει άλλες ρομ, εγώ θα ήθελα να το αποφύγω αν γίνεται, γιατί στο παρελθόν έχω φάει ήττες με άλλα κινητά που μου στοίχησαν πολλές εργατοώρες. Υπάρχει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα που κερδίζετε και πραγματικά είναι «αναγκαίο» το πέρασμα άλλης ρομ; Ή πειραματίζεστε από χόμπι; 1)Υποστηριζει η συσκευη,η κοσμοτε δεν την εχει στην λιστα με συμβατες συσκευες. 2) ρυθμισε δεδομενα απο την θεση 2,προεπιλογη ειναι η θεση 1. 3)Υπαρχει port google camera.Μπορεις να το περασεις με root απ οσο εχω διαβασει. 4)Υπαρχουν roms για να πειραματιστεις.Δεν αξιζει ομως να ασχοληθεις αν σε καλυπτει η Miui. Οι περισσοτεροι το συνηθιζουν.Εχω 4 ατομα στον κυκλο μου με Xiaomi κινητο,ο ενας εβαλε Nova Launcher γιατι δεν μπορει να μην εχει app drawer(συρταρι εφαρμογων).Δεν τον βολεψε το να τα εχει ολα σε Homescreen. Εμενα ισα ισα με βολευει,απιστευτικα πρακτικο και το εκτιμησα στο iPhone που εχω τωρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Έχεις καμιά εφαρμογή που εμποδίζει την ορθή λειτουργία ή ενεργοποιεί την εξοικονόμηση; Αν όχι, σε αντίθετη περίπτωση κάνε factory reset. Δεν νομιζω γιατι 5-6 εφαρμγες εχω εγκατεστημενες χωρις φεισμπουκ και αλλα τετοια ενεργοβορα.Καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το παρακάτω σημείο δεν το κατάλαβα: 2) ρυθμισε δεδομενα απο την θεση 2,προεπιλογη ειναι η θεση 1. Αυτή τη στιγμή έχω την κάρτα στη θέση 2 και παίζουν κανονικά τα δεδομένα με 4G. Χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι για να φανεί στην cosmote ότι μπαίνω από το δίκτυό της; Ή είναι μονόδρομος να χρησιμοποιήσω τη θέση 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Έχεις καμιά εφαρμογή που εμποδίζει την ορθή λειτουργία ή ενεργοποιεί την εξοικονόμηση; Αν όχι, σε αντίθετη περίπτωση κάνε factory reset. Στην διαχειριση χρησης μπαταριας εφαρμογων πρεπει να απενεργοποιησω το MIUI Εξοικονομηση μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Είναι πια απελπιστική η κατάσταση στο φόρουμ. Εδώ και άπειρες σελίδες όλο για τζαμάκια και λάδια, απίθανες θήκες και από που να το αγοράσετε το 4. Ειδικά το τελευταίο, απλή έρευνα αγοράς κάνετε, σας προσφέρονται άπειρα λινκ και επειδή βαριόσσατε να ψάξετε στο γκουγκλ έχετε την απαίτηση να κάνουμε εμείς την έρευνα για σας όταν ο ευκολότερος δρόμος είναι το σκρουτζ που κατέληξε να έχει ακριβώς τις ίδιες τιμές με την Κίνα όταν συνυπολογίζετε και το κόστος μεταφοράς που τώρα το 4 έχει τέλειο VFM. Μας κουράσατε. Σόρι αλλά δεν πάει άλλο η κατάσταση. Και δεν απαντούνται ακόμα στοιχειώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τρωγόμαστε σελίδες επί σελίδων με τζαμάκια, λάδια, θήκες και από που να το αγοράσουμε 100 ευρώ. Έλα πια. Καλα τα λες αλλά οι πιο πολλοί ειναι "πιτσιρικια" οποτε χανεις τα λογια σου. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/simvouli-apo-tin-xiaomi-gia-na-apodidi-to-kinito-sou-akoma-kalitera Τελικά το memory optimization που πρέπει να το έχουμε; Παλιότερα σε ποστ είχε γραφτεί ότι καλυτερα είναι να επιλέξουμε υψηλή. Εδώ η xiaomi λέει low ή απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Στην διαχειριση χρησης μπαταριας εφαρμογων πρεπει να απενεργοποιησω το MIUI Εξοικονομηση μπαταριας; Στο μπαταρία-> ενέργεια-> εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποίησε τα όλα. Στο μενού που μου λες εγώ ενεργοποιημενο το έχω και δεν μου ενεργοποιεί την εξοικονόμηση όπως εσένα, απλώς κάνει καλύτερη ενεργοβόρα διαχείριση στις εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/simvouli-apo-tin-xiaomi-gia-na-apodidi-to-kinito-sou-akoma-kalitera Τελικά το memory optimization που πρέπει να το έχουμε; Παλιότερα σε ποστ είχε γραφτεί ότι καλυτερα είναι να επιλέξουμε υψηλή. Εδώ η xiaomi λέει low ή απενεργοποίηση. Το καλύτερο πειστήριο, είναι η ατομική δοκιμή. Το δοκιμάζεις, και πείθεσαι. Προσωπικά στο υψηλό το έχω και είδα πιο smooth τη συσκευή μου. Από εκεί και πέρα τι να σου πω, κάνε εσύ δοκιμή στο off και μετέφερε μας αν θες εντυπώσεις. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ευχαριστω φιλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ευχαριστω φιλος. Να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καμία οικονομική τιμή για το 64αρι από ευρωπαϊκή αποθήκη που μπορούμε να βρούμε που να το στέλνουν κιόλας γιατί έχω χάσει επαφή και δεν ξέρω πλέον ποιά μαγαζιά θεωρούνται οκ Εγώ το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες από εδώ. https://www.geekbuying.com/item/Offical-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-64GB-Smartphone---Gold-386232.html Στην τιμή πρόσθεσε 5-7 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) για τα μεταφορικά. Εγώ το παρήγγειλα Πέμπτη βράδυ και μου είχε έρθει Τρίτη πρωί. Δεν ξέρω αν θα βρεις πιο οικονομικό από ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Στο μπαταρία-> ενέργεια-> εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποίησε τα όλα. Στο μενού που μου λες εγώ ενεργοποιημενο το έχω και δεν μου ενεργοποιεί την εξοικονόμηση όπως εσένα, απλώς κάνει καλύτερη ενεργοβόρα διαχείριση στις εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το καλύτερο πειστήριο, είναι η ατομική δοκιμή. Το δοκιμάζεις, και πείθεσαι. Προσωπικά στο υψηλό το έχω και είδα πιο smooth τη συσκευή μου. Από εκεί και πέρα τι να σου πω, κάνε εσύ δοκιμή στο off και μετέφερε μας αν θες εντυπώσεις. Στο off κλείνει τη zram, το δοκίμασα. Η zram είναι ειναι εικονικό swap file όπως αυτό που χρησιμοποιούν τα Windows στα PC με τη διαφορά οτι κρατάει τα δεδομένα στην RAM σε συμπιεσμένη μορφή. Το αποτέλεσμα απο την οπτική του χρήστη είναι οτι μπορεί και κρατάει περισσότερες ενεργές εφαρμογές στην RAM και αποδίδει καλύτερα στο multitasking. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Θέλω να συνδέσω το τηλέφωνο μου με την τηλεόραση μου μέσω hdmi. Στο παρελθόν είχα πάρει ένα καλώδιο για το samsung s3 που είχα και το συνέδεα. Δοκίμασα Μ αυτό να κάνω το ίδιο αλλά μάλλον δεν είναι συμβατό. Έχουμε καμία οικονομική σχετικά λύση με ή και χωρίς καλώδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 η ασυρματη συνδεση tv με τηλεφωνο δε σε καλυπτει; ποια tv εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seiferakos Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν, η οποία είναι παραμετροποιήσιμη. Επιλέγεις βαθμό διαφάνειας και τι θέλεις να σου δείχνει σαν widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweatherΝαι αυτή χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή. Αυτήν θέλω να αλλάξω γιατί αν δεν έχω κλειδωμένο το απ, κολλάει και δείχνει άλλη ώρα η ημερομηνία, κτλ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts