Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και που βρισκουμε fastboot εκδοση;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκα εδω

http://en.miui.com/a-234.html

Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download

Απο οτι καταλαβα θα το ξαναφερεις σε official? Αν ναι, στη πρωτη σελιδα εχω link για απενεργοποιηση των google apps. Απλα εχουν γραφτει καποια μεμονομενα περιστατικα μπρικαρισματος και χρειαστηκαν φλασαρισμα. Στους περισσοτερους ομως δεν ειχε θεμα.

Απο οτι καταλαβα θα το ξαναφερεις σε official? Αν ναι, στη πρωτη σελιδα εχω link για απενεργοποιηση των google apps. Απλα εχουν γραφτει καποια μεμονομενα περιστατικα μπρικαρισματος και χρειαστηκαν φλασαρισμα. Στους περισσοτερους ομως δεν ειχε θεμα.

Οχι θελω να περασω παλι την rom μπας και φτιαξει που δεν το βλεπει πλεον κανενας υπολογιστης δεν θελω να επαναφερω παραδειγμα το δικο του recovery για αυτο ελεγα μπας και την φλασαρω με TWRP

Νομιζω δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ισως ξερουν περισσοτερα τα παιδια στο xiaomi-miui.gr . Ρωτησε τους μηπως σε βοηθησουν με το προβλημα που εχεις.

Νομιζω δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ισως ξερουν περισσοτερα τα παιδια στο xiaomi-miui.gr . Ρωτησε τους μηπως σε βοηθησουν με το προβλημα που εχεις.

Δηλαδη με TWRP μπορεις να βαλεις αλλες rom εκτος απο τις γνησιες σωστα;

Κριμα γιατιθελω να βαλω την γνησια αλλα να μην χασω το TWRP και να μην χρειαστει να το ξαναπερασω.

Δηλαδη με TWRP μπορεις να βαλεις αλλες rom εκτος απο τις γνησιες σωστα;

Κριμα γιατιθελω να βαλω την γνησια αλλα να μην χασω το TWRP και να μην χρειαστει να το ξαναπερασω.

Κανονικα μπορεις αρκει να βαλεις το αρχειακι που σου ειπα. Δεν ξερω γιατι σου κανει θεματα εσενα. Για αυτο σου λεω ρωτα τα παιδια που ειναι γνωστες :)

Οχι τελικα δεν μπορω γνησια μονο με το mi flash

Δεν με καταλαβες. Για το twrp και root μιλαγα. :) Θεωρητικα με το αρχειακι δουλευει.

Προσωπικα οταν ρουταρω προτιμω να βαζω και την ελληνικη rom, οποτε δεν το χω ψαξει ιδιαιτερα.

Τις κατεβαζω και τις δυο απλα η Ελληνικες αν θυμαμαι καλα δεν παιρνουν update αλλα μικρο το κακο.

Σωστα θυμασαι. Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα ελληνικη βασισμενη σε stable οποτε δεν εχεις την επιλογη της stable αν την προτιμουσες.

Προσωπικα γυρισα σε official stable επειδη σε developers δεν δουλευε αυτοματα το HHT στη καμερα και ο ηχος κλησεων ανεβαινε μονο προοδευτικα που αποτελουσαν deal breaker για μενα.

Σε λιγο θα φλασαρω την μαμα rom να δω απο περιεργεια αν θα σβησει το TWRP που λογικα θα το σβησει και αν μετα θα με βαζει στο Recovery με Volume Up και Power

Παιδιά το RN4 που πωλείται στα Ελληνικά καταστήματα είναι ίδιο με αυτό;
Φιλικά.Γιώργος.

Το εκανα root και τωρα οταν το συνδεω στον υπολογιστη δεν μου βγαζει το μηνυμα αν θελω απλα φορτιση η να το συνδεσω σαν σκληρο η σαν φωτογραφικη και δεν μπορω να το συνδεσω για να περασω μεσα πραγματα.

Αν το συνδεσω σαν TWRP οπως γραφω ποιο πανω το βλεπει κανονικα σαν σκληρο.

Τι κολλημα ειναι αυτο τωρα; :confused:

Δοκίμασε την εφαρμογή "MIUI USB Settings" από το play store.

Δοκίμασε την εφαρμογή "MIUI USB Settings" από το play store.

Αργα πλεον φλασαρα παλι την 8.2.10 με το mi flash :(

Lefteri αφού ξεκίνησες τα φλασαρισματα πέρασε του για δοκιμή την official nougat να δούμε πως πάει.

Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Lefteri αφού ξεκίνησες τα φλασαρισματα πέρασε του για δοκιμή την official nougat να δούμε πως πάει.

Ποια Nugat ποια Αμστελ που την βρισκουμε αυτη;

http://en.miui.com/download-309.html#468

Μην μας τρελάνεις lefteri

Official development είναι nougat

http://en.miui.com/download-309.html#468

Μην μας τρελάνεις lefteri

Official development είναι nougat

Αυτη που γραφει 7.6.29 :confused:

Ναι αυτή

Ναι αυτή

Καλα κρασια εγω εβλεπα οτι εχουμε 8.2.10 και ελεγα παλια θα ειναι αυτη που γραφει 7.6.29 :lol:

Και η Ελληνικη Nougat ειναι;

Edited by LLLEFTERIS

Μόλις το έλαβα(προχθές) από Gearbest το Global με την 800αρα σε total black στα 122€ σε προσφορά και το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι ότι το πίσω μέρος στις άκρες τρίζει κάθε που πας να το πιάσεις στα χέρια σου και έχω ξενερώσει τέρμα. :( Έχω δοκιμάσει παρά πολλά τηλφωμα της Xiaomi αλλά πότε δεν μου έχει τύχει τέτοια πράγμα! Σκέφτομαι να το δώσω και να το ξανά παραγγείλω.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ 4x και 4? Ρωτάω γιατί στο σκρουτζ έχουν τα ίδια λεφτά και τα ίδια σπεκς. Το 4 όμως έχει φορουμ στο xda με custom ρομς κλπ το οποίο είναι μεγάλο συν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις 2 συσκευές ή το 4x είναι εντελώς διαφορετικό κινητό; Υπάρχουν λόγοι για να προτιμήσει κανείς κάποιο από τα δύο; Ευχαριστώ.

800αρα + ευρωπαικο φορτιστη. Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια. Δεδομενου οτι δεν ειναι ακριβοτερο το Global, δεν αξιζει να παρεις το "κινεζικο". Για περισσοτερα δες το πρωτο μηνυμα. ;)

Κάνω την εξής σκέψη: Είναι πολύ πιθανό το 4Χ και το 4global έχουν ακριβώς το ίδιο hardware και το γεγονός ότι το ένα δεν έχει την 800ρα ενώ το άλλο την έχει να είναι θέμα software! Το θέμα (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) είναι ποιος θα το εξακριβωσει και ποιος θα το "σπάσει".

Καλα κρασια εγω εβλεπα οτι εχουμε 8.2.10 και ελεγα παλια θα ειναι αυτη που γραφει 7.6.29 :lol:

Και η Ελληνικη Nougat ειναι;

Ε ναι nougat είναι και η ελληνική αφού βασίζεται στην official. To 7.6.29 σημαίνει ότι η Ρομ αυτή βγήκε 29.06.17 και να ξέρεις ότι η developer βγαίνουν κάθε Παρασκευή.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)