chios Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Άμα δεν μας πεις με τι ρομ το πήρε πως θα σου απαντήσει κάποιος; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μηπως εχεις ανοιχτο gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 καλησπερα παιδια, θελω να το αγορασω το κινητακι αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παρω αυτο με τον mtk η τον 625? ποιες οι διαφορες? ευχαριστω καποιος? η διαφορα στην τιμη τους ειναι μηδαμινη Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Οχι, εγω αναφερομαι στο επισημο ελληνικο forum... Οποτε καταλαβα, μαλλον τα παιδια δουλευουν πανω σε αυτο και θα το βγαλουν τις επομενες μερες λογικα.. Στο miui.gr δεν έχει βγει ακόμα stable ούτε βέβαια και στο ευρωπαϊκό site. Αναμένουμε και από τα δύο στις επόμενες ώρες λογικά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια, θελω να το αγορασω το κινητακι αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παρω αυτο με τον mtk η τον 625? ποιες οι διαφορες? ευχαριστω καποιος? η διαφορα στην τιμη τους ειναι μηδαμινη Mtk έχει καλύτερες επιδόσεις στα benchmarks αλλά ζεστενεται απ ότι λένε. 625 απίστευτη διαχείριση μπαταρίας Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 εκτος απο τις επιδοσεις εχουν διαφορες στα updates? ακουσα οτι η καμερα με τον 625 ειναι καλυτερη...... κατι αλλο που πρεπει να ξερω? Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Mtk έχει καλύτερες επιδόσεις στα benchmarks αλλά ζεστενεται απ ότι λένε. 625 απίστευτη διαχείριση μπαταρίας Στο gaming τα παει καλυτερα ο 625 οτι και αν λενε τα benchmarks και δεν εχει σχεση με το αν ζεσταινεται. Απλα κλασσικα οι mediatek εχουν ωμη δυναμη αλλα κακη αξιοποιηση. Γενικα δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις mtk. Ακομα και σε καμερα και updates διαφερουν (ο mtk θα μεινει στην 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη; https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-sparkle-xiaomi-redmi-note-4x-golden-5356-proion?lang=el#%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC Στην φωτό πρέπει να είναι το Note 4... Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 εγω παιδια δεν παιζω παιχνιδια και δεν με νοιαζει η μπαταρια(εχει 4100 ετσι κι αλλιως) απλα δουλευω maps gmail yahoo linkedin kai browsing και αν παρω τον 625 θα ανοιγει τα apps πιο αργα? εκει ειναι το θεμα ευχαριστω και παλι Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ισα ισα που οι mtk δεν φημιζονται για τη ταχυτητα κλειδωματος του location. Σε γενικες γραμμες δεν διαφερουν στη ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων. Παρομοια εμπειρια χρησης εχουν. Ξαναλεω, δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το mtk εναντι του snap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ισα ισα που οι mtk δεν φημιζονται για τη ταχυτητα κλειδωματος του location. Σε γενικες γραμμες δεν διαφερουν στη ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων. Παρομοια εμπειρια χρησης εχουν. Ξαναλεω, δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το mtk εναντι του snap. Θα συμφωνήσω και γω με τον συμφουριτη. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgi Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη; https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-sparkle-xiaomi-redmi-note-4x-golden-5356-proion?lang=el#%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC Στην φωτό πρέπει να είναι το Note 4... Αυτη έχω και γω. Πολυ καλη θήκη, τελεια εφαρμογή και λεπτή. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το τζαμακι επίσης βοηθάει πολύ για να απαντάς κλήσεις απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Το εικονίδιο δίπλα στο Bluetooth σου δείχνει την μπαταρία νομίζω της συνδεδεμένης συσκευής Sent from my C103 using Tapatalk Έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη; https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-sparkle-xiaomi-redmi-note-4x-golden-5356-proion?lang=el#%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC Στην φωτό πρέπει να είναι το Note 4... Εγω θα σου πρότεινα αυτή την θήκη. https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/mofi-θηκη-προστασιας-flip-cover-με-παράθυρο-για-xiaomi-redmi-note-4-golden-5303-5304-proion?lang=el Την εχω επάνω στο κινητό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Απλά ρώτα για σίγουρα στο κατάστημα αν είναι για το global note 4. Την συγκεκριμμένη πάντως εγώ την αγόρασα απο Aliexpress στα 8.41 ευρώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μετά την τελευταια αναβάθμιση που έκανα πριν περιπου 2 βδομάδες, νομίζω ότι έχει μειωθεί η φωτεινότητα του κινητού ειδικά στον ήλιο. το βάζω τέρμα και νομίζω ότι έχει χαμηλοτερη απόδοση απ΄ότι πριν. Η μήπως να φταίει ο καλοκαιρινός ήλιος που είναι πιο φωτεινός; :) Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μετά την τελευταια αναβάθμιση που έκανα πριν περιπου 2 βδομάδες, νομίζω ότι έχει μειωθεί η φωτεινότητα του κινητού ειδικά στον ήλιο. το βάζω τέρμα και νομίζω ότι έχει χαμηλοτερη απόδοση απ΄ότι πριν. Η μήπως να φταίει ο καλοκαιρινός ήλιος που είναι πιο φωτεινός; :) Εγώ το έχω στα χέρια μου 2 μέρες, πήρε το update απευθείας και δεν μπόρεσα να συγκρίνω αλλά μου κάνει εντύπωση ότι πλάι στο Redmi 3 μου, με την αντικατεστημένη (και συνεπώς όχι αυθεντική) οθόνη του, η οθόνη του RN4 φαίνεται λιγότερο φωτεινή και πιο κίτρινη (αν και το λευκό του R3 είναι λίγο αφύσικο). Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μετά την τελευταια αναβάθμιση που έκανα πριν περιπου 2 βδομάδες, νομίζω ότι έχει μειωθεί η φωτεινότητα του κινητού ειδικά στον ήλιο. το βάζω τέρμα και νομίζω ότι έχει χαμηλοτερη απόδοση απ΄ότι πριν. Η μήπως να φταίει ο καλοκαιρινός ήλιος που είναι πιο φωτεινός; :) Μηπως απλα σου αλλαξε το contrast? Δες σχετικες ρυθμισεις στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 τελικα τοσο research εκανα αλλα με πεισατε μαγκες θα παρω αυτο με τον 625, ειδα στο ιντερνετ οτι ο 625 υποστηριζει fast charge 3.0 αν βρω τετοιο φορτιστη,το τηλ θα υποστηριζει ομως?(fast charge 3.0) ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα, αλλα τα φραγκα ειναι μετρημενα και πρεπει τουλαχιστον να κανουμε σωστη επιλογη...... Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Άμα δεν μας πεις με τι ρομ το πήρε πως θα σου απαντήσει κάποιος; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηπως εχεις ανοιχτο gps? MIUI 8.2 σταθερή 8.2.5.0(MCFMIDL) Εκδοση βασικού φάσματος-8953_GEN_PACK-1 .87223.1.88508.1 Κλειστό GPS Τελικά το GPS ήταν ανοιχτό. Πως μου ξέφυγε αυτο !!! Λες και ειμαι κανας noobas, Θα το δω πως θα πάει αλλα πείτε μου για την ρομ αν ειναι οκ. Edited June 9, 2017 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 MIUI 8.2 σταθερή 8.2.5.0(MCFMIDL) Εκδοση βασικού φάσματος-8953_GEN_PACK-1 .87223.1.88508.1 Κλειστό GPS Τελικά το GPS ήταν ανοιχτό. Πως μου ξέφυγε αυτο !!! Λες και ειμαι κανας noobas, Θα το δω πως θα πάει αλλα πείτε μου για την ρομ αν ειναι οκ. Μια χαρα ειναι η ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 MIUI 8.2 σταθερή 8.2.5.0(MCFMIDL) Εκδοση βασικού φάσματος-8953_GEN_PACK-1 .87223.1.88508.1 Κλειστό GPS Τελικά το GPS ήταν ανοιχτό. Πως μου ξέφυγε αυτο !!! Λες και ειμαι κανας noobas, Θα το δω πως θα πάει αλλα πείτε μου για την ρομ αν ειναι οκ. Ειναι η τελευταια επισημη Ρομ.Μην αγχωνεστε για τα update επειδη το κινητο φοραει απο την μανα του την επισημη global Ρομ η οποια τα δινει ΟΤΑ αμεσα. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για τους εραστές του φλασαρισματος, οι νέες Developer η ελληνική εδώ... https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634776515 και η ευρωπαϊκή του Τσέχου εδώ.... https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298961888 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 σωωωωραιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παντως σε σημερινη καθημερινη μου χρηση η νεα Developer Global 7.6.8 μου φανηκε πιο ενεργοβορα απο την 7.5.25:cry: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παιδιά, να πω μιας και ξέχασα πώς από 22 Μαΐου παρέλαβα 7 Ιούνιου από Bangood το 4/64. Μια βδομάδα νωρίτερα είχαν έρθει οι θήκες και μια μέρα νωρίτερα τα τζαμάκια - από ebay αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παντως σε σημερινη καθημερινη μου χρηση η νεα Developer Global 7.6.8 μου φανηκε πιο ενεργοβορα απο την 7.5.25:cry: Δωσε λιγο χρονο να κατσει ο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts