manan69t Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Θα ξαναγυρίσουμε στο θέμα του νήματος ή θα συνεχιστεί το παντελώς άσχετο ποσταρισμα? Γράφετε για οτιδήποτε άλλο εκτος της συγκεκριμένης συσκευής! Ημαρτον, δηλαδή! Φτάνει! Ακούω για σχετικά αργή εστίαση. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τι έχετε δει όσοι το έχετε? Εστιάζει ή ταλαιπωρείται? Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Ισχύει.. Στην πράξη θέλει σχεδόν διπλό (και βάλε) χρόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού απ το S7 edge Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Ξαναγυρίζουμε στα κόλπα του g2? Εντάξει! Όλο κουσουρια βλέπω να βγαίνουν σιγά - σιγά! Μάλλον βλέπω να το αναβαλω για λίγο, να πάρει κανένα update, μπας και δουμε καμία διορθωτικη κίνηση απο πλευράς τους. Απλά, για να καταλάβω, επειδή δεν έχω το s7, θέλει παραπάνω απο 2-3 δεύτερα για να εστιάσει? Που είναι δηλαδή ήδη πολύ, αλλά τέλος πάντων! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited July 5, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Μάλλον έχεις μείνει πίσω απ τις εξελίξεις γιατί το S7 edge εστιάζει σε χρόνο dt!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Η πτώση τιμής είναι απίστευτη πάντως που είχαμε χρόνια να δούμε από flex 2. Σε 1 μήνα 300 ευρώ σχεδόν κάτω. Πιστεύω μια καλή τιμή είναι τα 350 που εκεί θα σταθεροποιηθει. Τη φοβούνται πολλοί την LG κακά τα ψέμματα με την αν αξιοπιστία της εδώ και 4 χρόνια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Μάλλον έχεις μείνει πίσω απ τις εξελίξεις γιατί το S7 edge εστιάζει σε χρόνο dt!! Ναι, δεν το ξέρω το s7. Έχω φύγει απο την Sammy απο το s5 και μετά. Και μετά απο αυτά που έκανε και με το ταμπλετ μου, έφυγα ακόμη περισσότερο. Γι' αυτό ρωταω, δεν έχω αίσθηση του χρόνου που χρειάζεται. Αν ομως, μιλάμε για χρόνους 2 ή 3dt δεν υπάρχει πρόβλημα. Τις βλακείες του g2 να μην έχουμε πάλι και δεν υπάρχει πρόβλημα. Για μένα τουλάχιστον. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Ναι, δεν το ξέρω το s7. Έχω φύγει απο την Sammy απο το s5 και μετά. Και μετά απο αυτά που έκανε και με το ταμπλετ μου, έφυγα ακόμη περισσότερο. Γι' αυτό ρωταω, δεν έχω αίσθηση του χρόνου που χρειάζεται. Αν ομως, μιλάμε για χρόνους 2 ή 3dt δεν υπάρχει πρόβλημα. Τις βλακείες του g2 να μην έχουμε πάλι και δεν υπάρχει πρόβλημα. Για μένα τουλάχιστον. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. φιλε μου επειδη ειχα το G5 και τα s7/s8, η διαφορα στο χρονο εστιασης ειναι μεγαλη. Δεν λεμε να εχεις στηθει και να την αραζεις και οποτε βγαλει. Τοτε οκ, δε σε πειραζει. Αν ομως θες να ανοιξεις καμερα και να πιασεις μια σκηνη, με το G5 την εχεις χασει, εγγυημενα. Αυτο λοιπον περιμεναμε στο G6 να το βελτιωσει, αλλα δεν το βλεπω. Και εγω το περιμενα πως και πως το G6, αλλα θα το χτυπησω οταν θα πεσει ακομα πιο κατω. Στην τιμη που ειναι δεν αξιζει για τα θεματακια που εχει, τα οποια λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαζευονται, με πιο βασικο την κυρια καμερα που για μενα δεν ειναι κορυφαια οπως ηταν το G5. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι και θα ήθελα μια αντικειμενική απάντηση από τους κατόχους..έχω 3 χρόνια το g2, δεν αλλάζω κινητά κάθε χρόνο ούτε μπορώ να διαθέσω 500+ ευρώ για να παίρνω ναυαρχιδες και φυσικά δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν..θεωρώ ότι αν προβώ σε αγορά θα ειναι σαφώς ένα μεγάλο upgrade και ιδιαίτερα στα λεφτά που παίζει η συσκευή είναι vfm..Δεν με ενδιαφέρουν τα ελάχιστα ml second που θα υστερεί από τον 835 και η λιγότερη καταναλωση αλλά με ενδιαφέρει μια καλή πισω κάμερα..υστερεί τόσο πολύ σε αυτή την κατηγορία?? Έχει δηλαδή κάποιος να προτείνει ένα άλλο κινητό σε αυτά τα λεφτά που overall να είναι καλύτερο από το g6?? Ειδικά από eglobal με dac και 64 gb θεωρώ την τιμή χώμα.. Sent from my LG-D802 Edited July 6, 2017 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αν αγοράσω από eglobal έχω εγγύηση ένα χρόνο από το μαγαζί εάν αγοράσω από το Σκρουτζ έχω επίσημο service ;;;; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Για το 32αρι ναι για το 64αρι δικαρτο από το μαγαζί με ότι αυτό σημαίνει.. Αν αγοράσω από eglobal έχω εγγύηση ένα χρόνο από το μαγαζί εάν αγοράσω από το Σκρουτζ έχω επίσημο service ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αρα από Σκρουτζ προκορντια κανονικά ; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αρα από Σκρουτζ προκορντια κανονικά ; Όχι, σου εξήγησε ο φίλος παραπάνω. Αν είναι το 32άρι που εισάγεται κανονικά στην Ευρώπη, έχεις εγγύηση κανονικά, είτε αγοράσεις από σκρουτζ είτε από Ε.Ε. Αν πάρεις το 64άρι (το δίκαρτο ασιάτικο) είτε από σκρουτζ είτε από οπουδήποτε αλλού, τότε έχεις εγγύηση μόνο του καταστήματος. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι και θα ήθελα μια αντικειμενική απάντηση από τους κατόχους..έχω 3 χρόνια το g2, δεν αλλάζω κινητά κάθε χρόνο ούτε μπορώ να διαθέσω 500+ ευρώ για να παίρνω ναυαρχιδες και φυσικά δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν..θεωρώ ότι αν προβώ σε αγορά θα ειναι σαφώς ένα μεγάλο upgrade και ιδιαίτερα στα λεφτά που παίζει η συσκευή είναι vfm..Δεν με ενδιαφέρουν τα ελάχιστα ml second που θα υστερεί από τον 835 και η λιγότερη καταναλωση αλλά με ενδιαφέρει μια καλή πισω κάμερα..υστερεί τόσο πολύ σε αυτή την κατηγορία?? Έχει δηλαδή κάποιος να προτείνει ένα άλλο κινητό σε αυτά τα λεφτά που overall να είναι καλύτερο από το g6?? Ειδικά από eglobal με dac και 64 gb θεωρώ την τιμή χώμα.. Sent from my LG-D802 Ακριβως στην ιδια θεση βρισκομαι και εγω. Κοντευω τρια χρονια με το G2 και ακομα δουλευει απροβληματιστα με αυτονομια για σεμιναριο. Μου αρεσει το G6,το ειδα απο κοντα στο Plaisio-Mall (το εχουνε στο Platinum). Premium κατασκευη,πολυ ωραια οθονη (καμμια σχεση με G3-G4) και ταχυτατο χωρις lag για κανα μισαωρο που το δουλεψα. Θεωρω πως μεχρι τελος Ιουλιου θα κυμαινεται στα 350-370 (skroutz) οποτε με 2 χρονια εγγυηση νομιζω πως αξιζει η μεταβαση απο το G2. Απο eglobalcentral δεν ρισκαρω αν και η τιμη ειναι χωμα αποκλειστικα και μονο λογω της εγγυησης. Το διλημμα μου ειναι μονο στο χρωμα. Μαυρο ή platinum (θυμιζει εντονα εποχες Km 900 Arena!!)? Ηδη αναμενω την παρακατω sandstone θηκη της Imak: https://www.aliexpress.com/item/For-LG-G6-Case-Imak-cowboy-case-and-screen-protector-with-stand-for-LG-G6-Back/32794456733.html?spm=2114.search0104.3.1.E0PWSl&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10068_10084_10083_10080_10304_10082_10081_10177_10110_10136_10137_519_10111_10302_10060_10112_5360018_10155_10113_10114_437_10154_10056_10055_10054_10182_10059_303_100031_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10189_10052_10053_10142_10107_142_10050_10051,searchweb201603_49,ppcSwitch_5&btsid=8ea6219c-a846-4ba5-b6ff-089b5e0644b7&algo_expid=9d7634ae-35f0-483d-b9c4-9c327dde6404-0&algo_pvid=9d7634ae-35f0-483d-b9c4-9c327dde6404 Edited July 6, 2017 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Το διλημμα μου ειναι μονο στο χρωμα. Μαυρο ή platinum (θυμιζει εντονα εποχες Km 900 Arena!!)? titanium! Φιλε μου νομιζω οτι το γκρι χρωμα του παει πολυ του κινητου καθως δινει την στιβαρη αισθηση του μεταλλου που δε δινουν τα αλλα χρωματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Επειδή θέλω να χαλάσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα μπορώ υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό καταστήμα που να δίνει το ευρωπαϊκό g6 φθηνότερα; Αξίζει αγορά από eglobal ;να φοβάμαι για bootloop ; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι και θα ήθελα μια αντικειμενική απάντηση από τους κατόχους..έχω 3 χρόνια το g2, δεν αλλάζω κινητά κάθε χρόνο ούτε μπορώ να διαθέσω 500+ ευρώ για να παίρνω ναυαρχιδες και φυσικά δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν..θεωρώ ότι αν προβώ σε αγορά θα ειναι σαφώς ένα μεγάλο upgrade και ιδιαίτερα στα λεφτά που παίζει η συσκευή είναι vfm..Δεν με ενδιαφέρουν τα ελάχιστα ml second που θα υστερεί από τον 835 και η λιγότερη καταναλωση αλλά με ενδιαφέρει μια καλή πισω κάμερα..υστερεί τόσο πολύ σε αυτή την κατηγορία?? Έχει δηλαδή κάποιος να προτείνει ένα άλλο κινητό σε αυτά τα λεφτά που overall να είναι καλύτερο από το g6?? Ειδικά από eglobal με dac και 64 gb θεωρώ την τιμή χώμα.. Sent from my LG-D802 Κινητά υπάρχουν για όλα τα γούστα, καλύτερα να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο θέμα για εναλλακτικές. Overall καλύτερο, δύσκολα θα πάρεις απάντηση που να σε καλύπτει, γιατί ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Για την κάμερα, νομίζω είναι σχεδόν ομόφωνο ότι με αρκετό φως είναι πολύ καλές οι πίσω κάμερες (όπως τεκμαίρεται και από τα blind tests που βγήκε πρώτο) και έχεις την πρόσθετη ευκολία της ευρείας. Σε χαμηλό φωτισμό, η εστίαση και η ποιότητα φαίνονται να υστερούν σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Για εμένα που έχω περάσει από G2 σε G4 και σκέφτομαι το G6, o προβληματισμός είναι ο εξής: Από ένα εξαιρετικό σε όλα τηλέφωνο όπως το G2, αναβάθμισα οριακά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, αποθηκευτικό χώρο, οθόνη, κάμερα) και λίγο την αισθητική (το δερμάτινο είναι αρκετά πιο premium), ενώ πήρα και νεότερη έκδοση Android. Τα μόνα δύο που υποβάθμισα ήταν η διάρκεια της μπαταρίας και το "πιάσιμο" - το αυξημένο πλάτος του G4 ποτέ δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το τέλειο στο χέρι μου G2. Περίμενα το G6, ακριβώς για καλύτερο κράτημα, και το πήρα με το παραπάνω. Τί χάνω: IR blaster, notification LED, Slimport και ίσως νυχτερινές φωτογραφίες. Εγώ έχω σχεδόν καταλήξει, προκρίνοντας το G6 σε σχέση με άλλες συσκευές... Είναι τέλειο? Σίγουρα όχι, αλλά για τις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις είναι πολύ κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Κινητά υπάρχουν για όλα τα γούστα, καλύτερα να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο θέμα για εναλλακτικές. Overall καλύτερο, δύσκολα θα πάρεις απάντηση που να σε καλύπτει, γιατί ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Για την κάμερα, νομίζω είναι σχεδόν ομόφωνο ότι με αρκετό φως είναι πολύ καλές οι πίσω κάμερες (όπως τεκμαίρεται και από τα blind tests που βγήκε πρώτο) και έχεις την πρόσθετη ευκολία της ευρείας. Σε χαμηλό φωτισμό, η εστίαση και η ποιότητα φαίνονται να υστερούν σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Για εμένα που έχω περάσει από G2 σε G4 και σκέφτομαι το G6, o προβληματισμός είναι ο εξής: Από ένα εξαιρετικό σε όλα τηλέφωνο όπως το G2, αναβάθμισα οριακά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, αποθηκευτικό χώρο, οθόνη, κάμερα) και λίγο την αισθητική (το δερμάτινο είναι αρκετά πιο premium), ενώ πήρα και νεότερη έκδοση Android. Τα μόνα δύο που υποβάθμισα ήταν η διάρκεια της μπαταρίας και το "πιάσιμο" - το αυξημένο πλάτος του G4 ποτέ δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το τέλειο στο χέρι μου G2. Περίμενα το G6, ακριβώς για καλύτερο κράτημα, και το πήρα με το παραπάνω. Τί χάνω: IR blaster, notification LED, Slimport και ίσως νυχτερινές φωτογραφίες. Εγώ έχω σχεδόν καταλήξει, προκρίνοντας το G6 σε σχέση με άλλες συσκευές... Είναι τέλειο? Σίγουρα όχι, αλλά για τις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις είναι πολύ κοντά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου..Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για πολύ αξιοπρεπή κάμερα κινητού..αν αποζητουσα το τέλειο Για όλες τις περιπτώσεις θα έπαιρνα dslr..Από μπαταρία που και πάλι είναι υποκειμενικό είστε γενικότερα ευχαριστημένοι για την χρήση που κάνετε?? Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου..Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για πολύ αξιοπρεπή κάμερα κινητού..αν αποζητουσα το τέλειο Για όλες τις περιπτώσεις θα έπαιρνα dslr..Από μπαταρία που και πάλι είναι υποκειμενικό είστε γενικότερα ευχαριστημένοι για την χρήση που κάνετε?? Sent from my LG-D802 Η μπαταρία είναι εξαιρετική...είχα παλαιότερες συσκευές με πολυ καλή μπαταρία πχ sony Z2,Ζ3c αλλά του G6 είναι ακομα καλύτερη..χωρίς να κάνεις "οικονομία" βγάζει άνετα 6:30 ωρες οθόνη..(το διπλάσιο απο το προηγούμενο τηλέφωνο μου s6 edge) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου..Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για πολύ αξιοπρεπή κάμερα κινητού..αν αποζητουσα το τέλειο Για όλες τις περιπτώσεις θα έπαιρνα dslr..Από μπαταρία που και πάλι είναι υποκειμενικό είστε γενικότερα ευχαριστημένοι για την χρήση που κάνετε?? Sent from my LG-D802 Α ρε άρχοντα Vag koun κ εγώ εδώ θα έρθω όμως τις μόντες του g2 δε θα τις ξαναβρουμε πουθενά... Σκυλί το g2 κ 3 χρόνια τώρα... Εγώ μάλλον θα πάω για το δικαρτο... Αν κ δε το βιάζομαι... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Α ρε άρχοντα Vag koun κ εγώ εδώ θα έρθω όμως τις μόντες του g2 δε θα τις ξαναβρουμε πουθενά... Σκυλί το g2 κ 3 χρόνια τώρα... Εγώ μάλλον θα πάω για το δικαρτο... Αν κ δε το βιάζομαι... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα...πρέπει να έχω κάνει πάνω από 100 φλασαρισματα και δεν έχει ανοίξει ρουθουνι..εγώ παράλληλα για το g6 κοιτάω και στο xda να δω τι γίνεται με root κτλ...και ακόμα δεν το έχω δει από κοντά.. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Χωρις κανενα σκοπο να ριξω λαδι στη φωτια, ειδα οτι αναρτηθηκε στο dxomark βαθμολογια για το g6, η οποια ειναι χαμηλοτερη απο τα g5 και v20. Ωστοσο, δεν εχει ακομη ανεβει το τεστ. Εν αναμονη... https://www.dxomark.com/mobiles/column-right/mobile-scores Edit: και μολις χαθηκε!!!!!! Κουφαθηκα, ειμαι σιγουρος οτι το ειδα στο 84. Οριστε και ο συνδεσμος που πατησα στο αποτελεσμα, και αρνηθηκε να με οδηγησει στο τεστ. https://www.dxomark.com/Mobiles/LG-G6-Mobile-review-Punchy-pictures Edited July 6, 2017 by zamponis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Δηλ επειδη το λεει το dxo mark εχει χαλια καμερα...;για χαλαρωστε λιγο.αμα πας στο htc u11 ο αλλος λεει την καλυτερη καμερα.ημαρτον!μην πω οτι το xz premium εχει την καλυτερη καμερα..εγω σε οσα site,video,4k το g6 το δειχνουν με καλυτερη καμερα απο ολα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά... Γρήγορη ερώτηση.. Έπεσε σε νερό το τηλέφωνο. Έχω εγγύηση για οτιδήποτε γίνει από κωτσοβολο δηλαδή αύριο πάω και μου δίνουν άλλο. Σταμάτησε το ακουστικό να δουλεύει ΑΛΛΑ όταν του έκανα επαναφορά να το παω αύριο, ζεστάθηκε και δούλεψε το ακουστικό.... Τι να κάνω εγώ τώρα; να το αφήσω όπως έχει και Ν το κρατήσω; η να χρησιμοποιήσω την εγγύηση; παίζει να σταματήσει να λειτουργεί ξανά μετά από κανένα μήνα; τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ... Δεν μιλάω για G6 αλλά ρωτάω εμπειρικά αν γνωρίζει κανένας, τι Ν κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αν και είμαι σε λάθος topic, έσκασε μύτη το G6+ Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αν και είμαι σε λάθος topic, έσκασε μύτη το G6+ Ειδικά τώρα που το απλό πήγε στα 350 περίπου δεν βλέπω καν τον λόγο ύπαρξης του plus εκτος κι αν πέσει στα ίδια λεφτά περίπου. Όσο για το eglobal, επιτέλους έφτασε το δικό μου στο κ.δ αττικής. Ελπίζω να το χω σήμερα αν και χλωμό το κόβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δηλ επειδη το λεει το dxo mark εχει χαλια καμερα...;για χαλαρωστε λιγο.αμα πας στο htc u11 ο αλλος λεει την καλυτερη καμερα.ημαρτον!μην πω οτι το xz premium εχει την καλυτερη καμερα..εγω σε οσα site,video,4k το g6 το δειχνουν με καλυτερη καμερα απο ολα! gsmarena και phonarena δινουν καλυτερο το s8. απο φωτο που εχω δει και εχουν βαλει και παιδια εδω μαλλον htc και s8 εχουν τις καλυτερες καμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts