Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι περισσοτεροι στις αγγελιες ειναι για τα πανηγυρια.Παιδια μηδεν ο Ελληνας.

Αλλοι δεν σου αναφερουν καν απο που ειναι,αλλοι δεν αναφερουν καν αν το κινητο εχει εγγυηση ή οχι,αλλοι δεν αναφερουν καν απο που εχει αγοραστει το κινητο και ποτε ακριβως.

Ποιο 200ρι να τους προτεινεις δειτε τις αγγελιες των τελευταιων ημερων που ειναι ολες κοντα στα 300ευρω.

Και δεν μιλαω για τα ατομα που φυσικα εχουν τετοιες τιμες αλλα δινουν ποσα εξτρα μαζι τυπου 8 θηκες 5 τζαμακια,βεβαια απο την αλλη τα πληρωνεις ενω δεν τα χρειαζεσαι.

στις αγγελιες για αυτο υπαρχουν και οι βαθμολογίες διπλα ...και στον πωλητη και στον αγοραστη ..

για να βλεπεις και να κρινεις ..δεν θα πας να αγορασεις απο ενα που εχει μηδεν βαθμολογία ..

χρονια ολοκληρα αγοραζω και παντα οτι εχω παρει ηταν του κουτιού ...

οπως και το v10 που εχω ακομη και σημερα..

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις πήρα το LG G6 H870. Χθες το άνοιξα, ακόμα ψάχνομαι. Μία ερώτηση για την έλλειψη LED για ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων, μηνύματα, whatsapp κλπ. Με το Always On Display είναι δυσκολότερο να δεις τις ειδοποιήσεις. Παλιά με το LED το έβλεπες από μακριά και με τη μία, τώρα πρέπει να ελέγξεις την οθόνη. Έχει βρει κάποιος κανά βολικό application να ειδοποιεί για αναπάντητες κλπ;

Ευχαριστώ πολύ.

(Καλοδούλευτο και καλώς ήρθες στην παρέα) Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω την αλήθεια, αλλά κάπου διάβασα πως το NoLED app δουλεύει μια χαρά με το κινητό μας! --->> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify

Ότι ειδοποίηση θα σου έρχεται , θα ... κόβει βόλτα στην οθόνη. Πόσο μπαταρία θα σου φάει??? Άγνωστο. :p

image-246.jpg

Υπάρχουν επίσης

Light Manager - LED Settings

Light Flow - LED Control

Light Flow Pro - LED Control

LED Blinker Notifications Pro - Manage your lights

Ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα το NoLED και το Light Manager - LED Settings. Το NoLED μου φαίνεται λίγο καλύτερο και πιο έντονο στην οθόνη, αλλά έχει να γίνει update από το 2013. Το Light Manager - LED Settings το έχω βάλει σε φωτεινότητα οθόνης 130% αλλά πάλι δεν φαίνεται αρκετά καλά.

Θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω .

Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, στο gsmarena λέει ότι κάρτα μνήμης παίρνει μόνο το δίκαρτο. Ισχύει;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις κλειστό το WiFi και όλες τις εφαρμογές; ΑOD;

Θα περίμενα 2-4% στο 10ωρο.

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

Πολύ καλά θα έλεγα :)

Τόσο που μπορεί να με ξανακάνουν πελάτη...

Έχεις κλειστό το WiFi και όλες τις εφαρμογές; ΑOD;

Θα περίμενα 2-4% στο 10ωρο.

Όλα κλειστά και έκανα και τις ενέργειες πιο πίσω σελίδες disable από την LG (παρακολούθηση)

Γεια χαρα παιδια. Ενας φιλος χθες μου εφερε ενα LG G6 που οτι καρτα μνημης και να του βαζουμε δεν την βλεπει καν.

Εψαξα λιγο εδω, δεν βρηκα κατι σχετικο. Ειναι βλαβη ; Καμια ιδεα ;

Ευχαριστω.

Γεια χαρα παιδια. Ενας φιλος χθες μου εφερε ενα LG G6 που οτι καρτα μνημης και να του βαζουμε δεν την βλεπει καν.

Ευχαριστω.

Προφανώς αν δεν την βλέπει ούτε από ρυθμίσεις έστω για να στη φορμαρει και μα παίξει, σημαίνει ότι η υποδοχή έχει το θέμα, τώρα αν αξίζει επισκευή ή αν φταίει κάτι άλλο, πχ πειραγμενη ρομ δεν ξέρω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Προφανώς αν δεν την βλέπει ούτε από ρυθμίσεις έστω για να στη φορμαρει και μα παίξει, σημαίνει ότι η υποδοχή έχει το θέμα, τώρα αν αξίζει επισκευή ή αν φταίει κάτι άλλο, πχ πειραγμενη ρομ δεν ξέρω

Δεν βλεπει καμια (δοκιμασα 2-3 και την δικη μου). Βλεπει μονο εσωτερικη μνημη.

Δεν ειναι πειραγμενο. Η τιποτα περιεργο.

Βρηκα στο youtube κατι με Adoptable storage απενεργοποιημενο πριν λιγο, παιζει να ειναι κατι τετοιο; Δεν ξερω και απο που το αγορασε, απο εδω η κατι αλλο.

Δεν βλεπει καμια (δοκιμασα 2-3 και την δικη μου). Βλεπει μονο εσωτερικη μνημη.

Δεν ειναι πειραγμενο. Η τιποτα περιεργο.

Βρηκα στο youtube κατι με Adoptable storage απενεργοποιημενο πριν λιγο, παιζει να ειναι κατι τετοιο; Δεν ξερω και απο που το αγορασε, απο εδω η κατι αλλο.

Μάλλον έχει θέμα η sim sd card reader. Και εγώ έτσι την πάτησα πήγα να βγάλω την κάρτα sd το τράβηξα κάπως άγαρμπα με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο σιδεράκια. Procordia πήγαν να μου αλλάξουν sim sd reader δεν τα κατάφεραν μου άλλαξαν ολόκληρη πλακέτα με κόστος 38€

Ευχαριστω.

Ενας απατεωνας πουλαγε ενα τετοιο στο Insomnia με σπασμενo card tray,πουλωντας μου παραμυθι οτι και καλα δεν βγαινει ολη η sim tray αλλά η μιση..Κατοπιν βεβαια που το πηρα σπιτι και αφαιρεσα ολο το sim tray διαπιστωσα οτι ηταν σπασμενη στη θεση της micro sd.Αμεσως τον πηρα και ακυρωσα την συναλλαγη δινοντας του το πισω...Αυτο το περιστατικο εγινε βεβαια τα περασμενα Χριστουγεννα.Το κινητο ηταν αγορασμενο Αυγουστο του 17.Ισως να ειναι συμπτωση...Σημειωνω οτι απλως παραθετω το παθημα μου χωρις να θελω να θιξω ουτε να υποννοησω τιποτα για το φιλο σου...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ενας απατεωνας πουλαγε ενα τετοιο στο Insomnia με σπασμενo card tray,πουλωντας μου παραμυθι οτι και καλα δεν βγαινει ολη η sim tray αλλά η μιση..Κατοπιν βεβαια που το πηρα σπιτι και αφαιρεσα ολο το sim tray διαπιστωσα οτι ηταν σπασμενη στη θεση της micro sd.Αμεσως τον πηρα και ακυρωσα την συναλλαγη δινοντας του το πισω...Αυτο το περιστατικο εγινε βεβαια τα περασμενα Χριστουγεννα.Το κινητο ηταν αγορασμενο Αυγουστο του 17.Ισως να ειναι συμπτωση...Σημειωνω οτι απλως παραθετω το παθημα μου χωρις να θελω να θιξω ουτε να υποννοησω τιποτα για το φιλο σου...

Χα χα χα χα πάντως έχω διαβάσει να συμβαίνει σε πολλούς στο εξωτερικό και δεν ξέρω το λόγο...

Edited by black1180

Ο φιλος το πηρε απο το gearbest. Τωρα αν ειναι βλαβη η οχι (σπασιμο κλπ) δεν μπορω να το ξερω, αλλα δεν το νομιζω μια και δεν ειναι ασχετος ο ανθρωπος.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χα χα χα χα πάντως έχω διαβάσει να συμβαίνει σε πολλούς στο εξωτερικό και δεν ξέρω το λόγο...

Εννοεις να μην βλεπει external storage.

Παιδιά να το αγοράσω τελικα?Ειχα ξανα ρωτήσει και στο παρελθον αλλά κολλούσα στο χρηματικό.Για πείτε μου εν τάχει 2 με 3 αρνητικά του.Δηλαδή αυτό που δεν διάβάζει την κάρτα sd συμβαίνει σε όλα? Θέλω να πάρω το single. Και αυτή την κίτρινη κουκίδα κάτω αριστερά από καμμέμο πίξελ από ότι διάβάσα συμμβαίνει σε όλα ? Πειράζει που είναι 4πύρηνο?Το εχω βρεί 316 από το best price από το kinitinet στην Ελευσίνα. Αξίζει τα λεφτά του αν και είναι ενός χρόνου μοντέλο?θενσκς anyway

Παιδιά να το αγοράσω τελικα?Ειχα ξανα ρωτήσει και στο παρελθον αλλά κολλούσα στο χρηματικό.Για πείτε μου εν τάχει 2 με 3 αρνητικά του.Δηλαδή αυτό που δεν διάβάζει την κάρτα sd συμβαίνει σε όλα? Θέλω να πάρω το single. Και αυτή την κίτρινη κουκίδα κάτω αριστερά από καμμέμο πίξελ από ότι διάβάσα συμμβαίνει σε όλα ? Πειράζει που είναι 4πύρηνο?Το εχω βρεί 316 από το best price από το kinitinet στην Ελευσίνα. Αξίζει τα λεφτά του αν και είναι ενός χρόνου μοντέλο?θενσκς anyway

ειχα το s7 , μολις πηρα το g6 μετεχερω 5 μηνων, κ είμαι απολυτα ευχαριστημένος σε μπαταρια-οθοναρα-καμερα-disign . κανενα καμενο pixel , κανενα πρόβλημα με την sd . αξιζει κ με το παραπαμω, κ επειδή παρακολουθώ κ το s8 εχει βγαλει παρα πολλα θεματακια σε μπαταρια ειδικα κ καμερα :lol:

Xiaomi Mi 9t pro red

Μετά από 5 περίπου μήνες μαζί του κανένα πρόβλημα.Για την κάρτα δεν ξέρω τι παίζει , αλλά αυτό με την κιτρινίλα αριστερά που ανέφερε κάποιος , δεν ήταν πρόβλημα , ήταν κάτι που το είχε η προστασία οθόνης.Κατά τα άλλα , και στην τιμή του είναι πολύ καλό..Ολα αυτά φυσικά εκτός απρο΄πτοθ που πάντα υπάρχει σε μία ηλεκτρονική συσκευή..

ειχα το s7 , μολις πηρα το g6 μετεχερω 5 μηνων, κ είμαι απολυτα ευχαριστημένος σε μπαταρια-οθοναρα-καμερα-disign . κανενα καμενο pixel , κανενα πρόβλημα με την sd . αξιζει κ με το παραπαμω, κ επειδή παρακολουθώ κ το s8 εχει βγαλει παρα πολλα θεματακια σε μπαταρια ειδικα κ καμερα :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά από 5 περίπου μήνες μαζί του κανένα πρόβλημα.Για την κάρτα δεν ξέρω τι παίζει , αλλά αυτό με την κιτρινίλα αριστερά που ανέφερε κάποιος , δεν ήταν πρόβλημα , ήταν κάτι που το είχε η προστασία οθόνης.Κατά τα άλλα , και στην τιμή του είναι πολύ καλό..Ολα αυτά φυσικά εκτός απρο΄πτοθ που πάντα υπάρχει σε μία ηλεκτρονική συσκευή..

Σε ευχαριστώ πολύ.

Προσωπικα θα σου ελεγα οτι στην τωρινη πιο χαμηλη του τιμη αξιζει αλλα δεν προτεινω/εμπιστευομαι τα φθηνοτερα καταστηματα του bestprice.