Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Δώσε του λίγο χρόνο για να φύγει πραγματικά η υγρασία. Για να το επισπεύσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις παραδοσιακές λύσεις όπως να το βυθίσεις σε ρύζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Του έκανα με κρύο αέρα όπως μου έλεγε η ενημέρωση και το έβαλα στον ήλιο. Θεωρώ ότι δε θα μου αφήσει άλατα. Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Του έκανα με κρύο αέρα όπως μου έλεγε η ενημέρωση και το έβαλα στον ήλιο. Θεωρώ ότι δε θα μου αφήσει άλατα. Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο. Όταν πέφτει σε αλμυρό νερό το πλενουμε καλά με γλυκό νερό και το φυσαμε απαλά στις θύρες να φύγουν οι πολλές σταγόνες και περιμένεις τουλάχιστον 3 ώρες πριν το βάλεις φορτιση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Όταν πέφτει σε αλμυρό νερό το πλενουμε καλά με γλυκό νερό και το φυσαμε απαλά στις θύρες να φύγουν οι πολλές σταγόνες και περιμένεις τουλάχιστον 3 ώρες πριν το βάλεις φορτιση Και πως το πλένω με γλυκό νερό;; πειράζει που έχουν περάσει αρκετές ώρες από το συμβάν; εάν βρεξω λίγο την οδοντοβουρτσα μου με γλυκό νερό και τριψω λίγο τη θύρα usb, θα γίνει δουλειά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Απαλά με άσπρο οινόπνευμα την USB. Πολύ προσεχτικά με μπατονετα. Το είχα πάθει και μου έβγαλε την ψυχή. Είχε θέμα για πολύ καιρό (... Και την πατήσα με ψιχάλες από θαλασσινό νερό μόνο). Κάπου στο κρυφό μενού έχει και μια επιλογή να απενεργοποιήσεις την προστασία. Δεν πιάνει πάντα όμως. Ψάξε και στο νετ. Είναι γνωστό πρόβλημα. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Απαλά με άσπρο οινόπνευμα την USB. Πολύ προσεχτικά με μπατονετα. Το είχα πάθει και μου έβγαλε την ψυχή. Είχε θέμα για πολύ καιρό (... Και την πατήσα με ψιχάλες από θαλασσινό νερό μόνο). Κάπου στο κρυφό μενού έχει και μια επιλογή να απενεργοποιήσεις την προστασία. Δεν πιάνει πάντα όμως. Ψάξε και στο νετ. Είναι γνωστό πρόβλημα. Tapatalked Σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα. Δείχνει ότι λειτουργεί. Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν το βάζω στη φόρτιση δεν μου κάνει τη δόνηση όταν βάζω το βισμα. Αλλά μέχρι στιγμής είναι οκ. Τώρα αν βγάλει στο μέλλον κάποιο πρόβλημα δεν το ξέρω. Πειράζει αν σε καμία βδομάδα το ξανά κάνω με το οινόπνευμα; ή δεν υπάρχει λόγος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Το ξανακάνεις οπότε θες. Αν θεωρείς πως υπάρχει λόγος. Δες αν φορτίζει γρήγορα ή μόνο αργά. Μου το έκανε και αυτό για λίγο καιρό. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει άλλη rom? Πχ pixel experience; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εδώ και μερικό καιρό εχω ενα θεμα με το netflix στο κινητο. Βάζω ενα επεισόδιο να παίξει από μια σειρα πχ και πάνω στο λεπτό μου βγάζει ενα σφαλμα και σταματάει το βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Παιδιά καλησπέρα.. Μπορείτε να μου πείτε κάνα δυο μάρκες για tempered glass; Μέχρι πρότινος είχα μια nillkin αλλά σήμερα ήταν η τελευταία της μέρα. Και μπορώ να πω ότι αντεξε όσα καιρό έχω το κινητό, 2μιση χρόνια περίπου. Ψάχνω στο ίντερνετ για την ίδια μάρκα αλλά μου βγάζει ότι δεν διαθέσιμη. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Παιδιά καλησπέρα.. Μπορείτε να μου πείτε κάνα δυο μάρκες για tempered glass; Μέχρι πρότινος είχα μια nillkin αλλά σήμερα ήταν η τελευταία της μέρα. Και μπορώ να πω ότι αντεξε όσα καιρό έχω το κινητό, 2μιση χρόνια περίπου. Ψάχνω στο ίντερνετ για την ίδια μάρκα αλλά μου βγάζει ότι δεν διαθέσιμη. Ευχαριστώ πολύ. Δοκιμασε το παρακατω. https://www.amazon.co.uk/NEARPOW-Protector-compatible-Bubble-Free-Installation-Clear/dp/B06XGCXJHM?pd_rd_w=oH7AV&pf_rd_p=6f9d48ce-23d6-4c00-897e-82423184bbc0&pf_rd_r=R3P4QHZXACDXGWE3HTKK&pd_rd_r=c39d4236-7ed7-4f98-bdf4-c7e89ab2dddd&pd_rd_wg=dChbD&pd_rd_i=B06XGCXJHM&ref_=pd_bap_m_rp_1_1_dc Το ειχα χρησιμοποιησει εγω οταν ειχα το G6,και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Αριστη εφαρμογη,παρομοια με το Nillkin που ειχα πριν απο αυτο,και φυσικα εχεις κι εφεδρειες αφου εχει 3 στη συσκευασια. Οσον αφορα στις εικονες που δειχνει το λινκ,για το κενο που αφηνει το τζαμι στο επανω μερος της συσκευης,δεν ξερω αν οντως ειναι αληθης,γιατι στα δικα μου,το μονο κενο που αφηνε ηταν γυρω απο το ακουστικο,οπως και το Nillkin. Ολη η υπολοιπη πανω πλευρα ηταν καλυμενη. Καποιο αλλο δεν γνωριζω να σου προτεινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Καλησπερα....... μου στραβοσαν τα ''δοντάκια'' απο card reader και δεν διαβάζει την καρτα Vodafone. Ξέρει καείς το κόστος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλησπερα....... μου στραβοσαν τα ''δοντάκια'' απο card reader και δεν διαβάζει την καρτα Vodafone. Ξέρει καείς το κόστος ! O.k. το έφτιαξα ήταν μεσα στην εγγύηση (τελευταία εβδομάδα εκλεισε 2 χρονια) 5 εβδομάδες στο service, περίμεναν ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Χαίρεται, παίδες. Λοιπόν, έχω εδώ και κάνα χρόνο ένα LG V20 που είχα αγοράσει για το στρατό αλλά παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι το σήμα του έχει εξασθενίσει πάρα πολύ και στο ίδιο σημείο που έχω πχ 4G κανονικά με το iPhone 11, με το LG έχω EDGE ακόμα και "εκτός δικτύου". Σκέφτομαι, λοιπόν, να πάρω από φίλο το G6 σε καλή τιμή (100 €). Αξίζει γι'αυτό το λόγο ή έχει ακριβώς την ίδια κεραία? Με μία αναζητήση βλέπω ότι το G6 έχει μόνο τον 821 και τίποτε άλλο διαφορετικό. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Νομίζω πως δεν αξίζει ούτε τα 100 ευρώ πια... καθαρά προσωπική μου άποψη έτσι... Συμπληρώνεις ένα σχετικά μικρό ποσό και παίρνεις συσκευή 2019,2020 Xiaomi,Realme κ.α. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Νομίζω πως δεν αξίζει ούτε τα 100 ευρώ πια... καθαρά προσωπική μου άποψη έτσι... Συμπληρώνεις ένα σχετικά μικρό ποσό και παίρνεις συσκευή 2019,2020 Xiaomi,Realme κ.α. Σ'ευχαριστώ για την απαντηση. :up: Το θέμα είναι ότι θέλω ένα δεύτερο κυρίως να το λιώσω τώρα στην καραντίνα ως hotspot γιατί μόνο το ρούτερ δεν την παλεύει και με τα data έχω μεγαλύτερη ταχύτητα σε ώρες αιχμής. Θα το είχα αγοράσει χθες, αλλά με προβλημάτισε η τεράστια απώλεια σήματος του V20 και το γεγονός ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια κινητά. Αν το V20 ήταν του 2015 πχ και το G6 πιο καινούργιο, θα το είχα αγοράσει, αλλά τώρα.... Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ανέκαθεν τα lg δεν φημίζονταν για το σήμα τους ( έχω περάσει κι εγώ από g2,g3,g4,g6 το τελευταίο μου) ... πιστεύω ότι με έναν σύγχρονο Κινέζο θα κάνεις δουλειά έχουν δυνατούς πομπό δέκτες και φυσικά σύγχρονα λογισμικά ( το βλέπω καθημερινά στα κινητά των παιδιών μου realme 6s, Xiaomi 9 Pro). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Χρονια πολλά ! ας μου θημησει καποιος πως απο το volume + & - κάνουμε zoom στην φωτογραφική ! γιατί τώρα οτι και αν πατήσω (+ η -) μου τραβά φωτογραφεία. Ευχαριστω ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Κάμερα, υπάρχουν δύο τρόποι μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης. Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης έντασης. Δεύτερον, μπορείτε να τσιμπήσετε τα δάχτυλά σας στην οθόνη για μεγέθυνση και σμίκρυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Κάμερα, υπάρχουν δύο τρόποι μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης. Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης έντασης. Δεύτερον, μπορείτε να τσιμπήσετε τα δάχτυλά σας στην οθόνη για μεγέθυνση και σμίκρυνση. Το γνωρίζω αυτό φιλε μου, αλλά θέλω απο το + & - να κανει zoom, και αυτό με το (+&-) ανοιγοκλείει την ένταση ! γιαυτο ρωτάω, έψαξα και δεν ....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Καλημέρα! Το G6 μου έχει σταματήσει να φορτίζει γρήγορα και αν μου "μείνει" από μπαταρία μου βγάζει την ειδοποίηση της υγρασίας. Επίσης, δεν μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστή μέσω usb, απλά φορτίζει μόνο. Ξέρετε πόσο κοστίζει η επισκευή της θύρας φόρτισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Καλημέρα! Το G6 μου έχει σταματήσει να φορτίζει γρήγορα και αν μου "μείνει" από μπαταρία μου βγάζει την ειδοποίηση της υγρασίας. Επίσης, δεν μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστή μέσω usb, απλά φορτίζει μόνο. Ξέρετε πόσο κοστίζει η επισκευή της θύρας φόρτισης; https://www.skroutz.gr/s/24797332/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%A6%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-LG-G6.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Καλησπέρα ομάδα. Είχα γράψει παλιότερα για το πρόβλημα της υγρασίας. Τελικά το έστειλα σε σέρβις (όχι επίσημο) και όλα καλά ευτυχώς. Εκεί ρώτησα και για αλλαγή μπαταρίας αλλά μου είπαν πως δεν θα βρουν για αυτό το μοντέλο γνήσια (κουλό μου φάνηκε). Έχετε κάτι υπόψιν; Το κινητό πλέον δεν το χρησιμοποιώ ως βασικό, αλλά, έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του 😅 και θέλω να το ανανεώσω όσο μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 8 minutes ago, ditsokas said: Καλησπέρα ομάδα. Είχα γράψει παλιότερα για το πρόβλημα της υγρασίας. Τελικά το έστειλα σε σέρβις (όχι επίσημο) και όλα καλά ευτυχώς. Εκεί ρώτησα και για αλλαγή μπαταρίας αλλά μου είπαν πως δεν θα βρουν για αυτό το μοντέλο γνήσια (κουλό μου φάνηκε). Έχετε κάτι υπόψιν; Το κινητό πλέον δεν το χρησιμοποιώ ως βασικό, αλλά, έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του 😅 και θέλω να το ανανεώσω όσο μπορώ. Στο eBay πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές για γνήσια μπαταρία. Τουλάχιστον έτσι λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imarg Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Δε ξέρω αν θα το δει κανείς αυτό. Μετά από 4 χρόνια με το LG G6, ήρθε η ώρα για καινούριο κινητό. Τα 2 τελευταία μου κινητά ήταν LG (G3 και G6) και αν και είχαν τα μικροπροβληματάκια τους θα έλεγα ότι ήμουν ευχαριστημένος. Όμως η LG δε βγάζει πλέον κινητά οπότε θα πρέπει να πάω σε άλλη μάρκα. Έχετε κάποια πρόταση στα ~400 ευρώ; Κοιτάω συνήθως για κινητά που θα με βγάλουν ~4 χρόνια. Σκοπεύω να κάνω κάποια στιγμή μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση στο θέμα αγοράς κινητού, αλλά σκέφτηκα ότι αν υπάρχουν χρήστες G6 ίσως να έχουν να προτείνουν κάτι που να αρέσει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts