Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να μην το πιστευεις

τοσα χρονια τους μιλαμε στα live chat και μας λενε give it some time,patience,the nougat is on its way και αλλα πολλα,

πολλα γραφονται και τιποτα δεν γινεται,μ αρεσει πολυ η εταιρεια γι αυτο και εχω g4 g5 g6 αλλα δεν παραβλεπω οτι δεν δινει ποτε updates

τελος

υ.γ που ειναι η 8αρα για το g5 οεο????

οπως μας ειχαν υποσχεθει.........

εχω προσωπικα τους εχω τελειωσει

Λύσε μου μια απορία, την πάρει δεν την πάρει μια έκδοση, τι διαφορά θα καταλάβεις ? Οι συσκευές πλέον παίζουν άψογα, το android από την έκδοση 7 και έπειτα είναι υπέρ πλήρες..δε νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε τόσο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λύσε μου μια απορία, την πάρει δεν την πάρει μια έκδοση, τι διαφορά θα καταλάβεις ? Οι συσκευές πλέον παίζουν άψογα, το android από την έκδοση 7 και έπειτα είναι υπέρ πλήρες..δε νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε τόσο

αξιζει να ασχολουμαστε γιατι οταν παιρνω ενα κινητο 500 ευρω και μου υποσχεται 2 χρονια updates τοτε θελω 2 χρονια updates.

θυμαμαι ειχα το g5 και ελεγα εγω flagship(με 7αρα) και ενας φιλος πηρε huawei με 150 ευρω και ειχε 8.1

ελεος

φιλε μη χρυσωνεις το χαπι

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

αξιζει να ασχολουμαστε γιατι οταν παιρνω ενα κινητο 500 ευρω και μου υποσχεται 2 χρονια updates τοτε θελω 2 χρονια updates.

θυμαμαι ειχα το g5 και ελεγα εγω flagship(με 7αρα) και ενας φιλος πηρε huawei με 150 ευρω και ειχε 8.1

ελεος

φιλε μη χρυσωνεις το χαπι

Δεν το χρυσωνω απλά δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθώ με updates.. Ειδικά σε νέες εκδόσεις οι συνήθως σκίζουν μπαταρία και σπάνια βλέπουμε βελτίωση ενώ οπτικά είναι ίδιες.

Όσο για το τι υπόσχονται...υπόσχονται αυτονομίες..κάμερες τρελές κλπ και στην πράξη δεν έχουν καμία σχέση με τα χαρτιά.. Άμα εσύ πληρώνεις για τα updates πάρε pixel.. Τι να πω, μερικά πράγματα είναι ολοφανερα, τα ξέρουμε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ πριν το G6 είχα το G2 για περισσότερα απο τέσσερα χρόνια, είχα μείνει (εντέχνως) στην 4.4.2 και έτρεχε άψογα. Δεν δυσκολεύτηκα πουθενά στης εφαρμογές. Επαναλαμβάνω, εγώ, με τα δικά μου δεδομένα. Τωρα για το G6 αν μείνει ως έχει, δεν θα με πειράξει, μιας που η σησκευη τρέχει και ανταποκρίνεται μια χαρά. Τώρα, αν πάρει 9 καλός έρθει...! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

τι να παρει ρε φιλε?τι να παρει?

στο g4 δωσανε την 7 ανεπισημα....

το g5 εχει ακομα την 7....και κολλησε εκει.....

και το g6 θα παραμεινει για ΠΑΝΤΑ στην 8,0

παιζει να ειναι η μονη εταιρεια που δεν δινει 2 χρονια updates

απλα σε παει απο 6 σε 7 η απο 7 σε 8

αυτα,

κατοχος g4 g5 g6

τους εχω ομως τελειωσει και δεν ξανασχολουμαι

τουλαχιστον οταν ειχα το g5 ελεγα οτι εχω και την καλυτερη καμερα(μετα το pixel)

τωρα με το lg g7 τι εχεις?

πας σε λυση mi 8 1+6 η pixel 2

Οκ...Αν θιχτηκες,ξερεις εσυ..Ξυδακι,αντε νουμερα εδω μεσα...Λες και ειμαστε επενδυτες της Lg και μας τη λες κιολας....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Οκ...Αν θιχτηκες,ξερεις εσυ..Ξυδακι,αντε νουμερα εδω μεσα...Λες και ειμαστε επενδυτες της Lg και μας τη λες κιολας....

τα παραπανω ειναι εκφραση αγανακτησης προς την εταιρεια και οχι τον φιλο του φορουμ,

περαστικα!

παιδια καλημερα!

για να καθαρισω τον αερα ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και να ανταλασουμε αποψεις,

εγω προσωπικα εχω δει μεγαλη βοηθεια απο φιλους του φορουμ,γνωστες δυνατους και παντα προθυμους να βοηθησουν!

υ.γ η nikaki71 μου εστειλε p.m και με εβρισε διχος λογω,ελεος!

καλη συνεχεια σε ολους μας!

την καλημερα μου

Δεν το χρυσωνω απλά δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθώ με updates.. Ειδικά σε νέες εκδόσεις οι συνήθως σκίζουν μπαταρία και σπάνια βλέπουμε βελτίωση ενώ οπτικά είναι ίδιες.

Όσο για το τι υπόσχονται...υπόσχονται αυτονομίες..κάμερες τρελές κλπ και στην πράξη δεν έχουν καμία σχέση με τα χαρτιά.. Άμα εσύ πληρώνεις για τα updates πάρε pixel.. Τι να πω, μερικά πράγματα είναι ολοφανερα, τα ξέρουμε..

Θελω να κανω μια παρενθεση! Ολοι ξερουμε οτι η LG στο θεμα update υστερει! Αλλα οταν μας πεταξε την 8αρα υπηρξε σημαντικη βελτιωση στην native camera του τηλεφωνου! Βεβαια εχουμε και τις GCam αλλα ενταξει αλλο πραγμα να παιζεις με την native εφαρμογη με τα μπλιμπλικια του! :D:D

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Θελω να κανω μια παρενθεση! Ολοι ξερουμε οτι η LG στο θεμα update υστερει! Αλλα οταν μας πεταξε την 8αρα υπηρξε σημαντικη βελτιωση στην native camera του τηλεφωνου! Βεβαια εχουμε και τις GCam αλλα ενταξει αλλο πραγμα να παιζεις με την native εφαρμογη με τα μπλιμπλικια του! :D:D

σιγουρα αλλα δε νομιζω να ηταν θεμα 8αρας η βελτιωση. ΘΕωρω οτι και στην 7 να εμενε, ηταν απλα διορθωση του app Που θα το εδινε.

Κανένα καλό powerbank για την συσκευή μας, έχετε να προτείνετε; Επίσης η αλλαγή μπαταρίας ξέρει κανείς πόσο κοστίζει;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανένα καλό powerbank για την συσκευή μας, έχετε να προτείνετε; Επίσης η αλλαγή μπαταρίας ξέρει κανείς πόσο κοστίζει;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με quick chargee6f10cc221fb5b84ecdf61f3f24f7021.jpg91d5b450486161f158e0f5e812a337e0.jpg

παιδια καλημερα!

για να καθαρισω τον αερα ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και να ανταλασουμε αποψεις,

εγω προσωπικα εχω δει μεγαλη βοηθεια απο φιλους του φορουμ,γνωστες δυνατους και παντα προθυμους να βοηθησουν!

υ.γ η nikaki71 μου εστειλε p.m και με εβρισε διχος λογω,ελεος!

καλη συνεχεια σε ολους μας!

την καλημερα μου

Απλα κοιταζεις προς αλλη εταιρεια(οπως καναμε οι περισσοτεροι γιαυτο και εχει πεσει και η κινηση στο θεμα τους τελευταιους μηνες) ή αν τυχει αγοραζεις κοψο χρονιας την τελευταια ναυαρχιδα πχ g7 στα 340ευρω used ή το g6 στα 200ευρω που εχουν και εγγυηση και εδω service.

Το ξερει και η ιδια η LG ποσο απαξιωνονται οι συσκευες της γιαυτο και πλεον τις Oled οθονες ή στην ακριβοτερη σειρα V βαζει ή σε αλλες εταιρειες.

Και για τα updates γνωστη η ιστορια.Εδω μεχρι και το τιμιο V30 που κυκλοφορησε Δεκεμβριο και το εβγαλε με Android 7.1 αντι για 8 σε αρχικη τιμη κοντα 900-950ευρω τι να λεμε τωρα.Η μονη εταιρεια που το κανει αυτο σε ναυαρχιδες της.

Οταν ξυπνησουν οι Κορεατες και βαλουν stock android στις συσκευες τους αλα nokia να τελειωνει αυτο το θεμα,τοτε τα ξαναλεμε.

https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html

Και εγώ χρήστης του power-bank και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. USB-C δυστυχώς δεν έχει αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό μειονέκτημα δεδομένης της τιμής, της χωρητικότητας και της υποστήρηξης Quick-Charge 3 :)

LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro 

Παίδες, αξίζει να αγοραστεί το κινητό τη σήμερον ημέρα?

Δεδομένου τα θεματάκια του κ ότι άρχισε να παλιώνει .

Είμαι μεταξύ αυτού σαν πιο φθηνό κ του πεσμένου τιμολογιακά (σχετκά) S8.

Σοβαρό κριτίριο είναι η ποιότητα φωτογραφιών κ η δυνατότητα για raw format.

(οκ , το G6 έχει κ ράδιο που για μένα είναι σημαντικό προσόν )

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Τα χω δουλέψει και τα δύο. Για μένα δεν υπάρχει επαφή σε όλα τα επίπεδα. Αν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο και η wide angle camera (χωρίς όμως την ανάλογη ποιότητα εικόνας ) τότε αξίζει να στραφείς και στο g6.

* Τί αρχεία raw να δουλέψει κανείς από έναν τόσο μικρό αισθητήρα όπου και στα "βασικά " ΙSO υπάρχει αισθητή παρουσία θορύβου? Απλά η γνώμη μου...

Konakis.

• Administrators

Αν και δεν είναι συζήτηση του παρόντος θέματος... το S8 είναι καλύτερη επιλογή σήμερα.

Modpic.gif

Τα χω δουλέψει και τα δύο. Για μένα δεν υπάρχει επαφή σε όλα τα επίπεδα. Αν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο και η wide angle camera (χωρίς όμως την ανάλογη ποιότητα εικόνας ) τότε αξίζει να στραφείς και στο g6.

* Τί αρχεία raw να δουλέψει κανείς από έναν τόσο μικρό αισθητήρα όπου και στα "βασικά " ΙSO υπάρχει αισθητή παρουσία θορύβου? Απλά η γνώμη μου...

Η αλήθεια είναι ότι το ράδιο το δουλεύω. Κ η Wide camera, φαντάζομαι θα τη χαίρομαι ...

Οτι μπορώ να δουλέψω, αλλα τουλάχιστον θα μπορώ. Με τα jpeg τι δουλειά να κάνω? ( κ φυσικά ο θόρυβος υπάρχει).

Αλήθεια, τα σκρουτζομαγαζα μας πουλάνε εκδόσεις με το quad dac πως λέγετε αυτό?

Αν και δεν είναι συζήτηση του παρόντος θέματος... το S8 είναι καλύτερη επιλογή σήμερα.

Αν είχες την όρεξη κ το χρόνο θα μπορούσες να μου στείλεις 2 κουβέντες για την αποψή σου?

Κ τώρα HTC U24pro

Υπάρχει και αρκετή οικονομικη διαφορά....!!!:X βάλε άλλα 40€ και πάρε το g7 αν σκέφτεσαι το S8 ;)

171.png170.png

172.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ότι υπάρχει, υπάρχει, αλλα θα έκανα την θυσία αν ήμουν σίγουρος ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Το G7 δεν έχω ασχοληθεί με τα spec του, δεν είχα ιδεα ότι βγήκε............... αν κ τα 400βάλε είναι κάπως.

υ.γ. κ τώρα που μπήκα να το δω, είδα γεμάτο αναφορές για bootloops............(αν κ δεν έχω cosmote αλλα wind)

Το G6 έχει πάρει android 8?

Edited by VaL_Phoenix

Κ τώρα HTC U24pro

Αυτά που γράφεις υπήρχαν στο G6 με το android 7..από όταν πήρε την οχτάρα η κάμερα του έχει γίνει αντάξια ναυαρχίδας ...στις βραδινές ξεπερνάει ακόμα και το g4 αφού διαχειρίζεται πάρα πολύ καλύτερα τον θόρυβο.. και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η gcam.. σε αυτά τα χρήματα για μένα το κινητό είναι μονόδρομος

Πιθανόν δεν διαφωνώ μιας και το κινητό δεν το έχω πια , όμως να ξέρεις ότι εξαιρετική απόδοση έχει και του s8 η κάμερα από πάρα πολύ καλή έγινε εξαιρετική με την oreo, ιδιαίτερα μετά το update του περασμένου Σεπτέμβρη. Με μερικά ευρώ παραπάνω παίρνει σε όλα καλύτερη συσκευή (από χαρακτηριστικά και μόνο σε κάμερα και φυσικά 10nm επεξεργαστή) με μείον όπως προανέφερα την μη ύπαρξη ράδιο και του έξτρα φακού (wide angle) βασικά ατού του g6.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To Nokia 8 με 199 τις προάλλες ήταν το best value στην κατηγορία...

Konakis.

Πιθανόν δεν διαφωνώ μιας και το κινητό δεν το έχω πια , όμως να ξέρεις ότι εξαιρετική απόδοση έχει και του s8 η κάμερα από πάρα πολύ καλή έγινε εξαιρετική με την oreo, ιδιαίτερα μετά το update του περασμένου Σεπτέμβρη. Με μερικά ευρώ παραπάνω παίρνει σε όλα καλύτερη συσκευή (από χαρακτηριστικά και μόνο σε κάμερα και φυσικά 10nm επεξεργαστή) με μείον όπως προανέφερα την μη ύπαρξη ράδιο και του έξτρα φακού (wide angle) βασικά ατού του g6.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To Nokia 8 με 199 τις προάλλες ήταν το best value στην κατηγορία...

Τότε πάει σε LG V30 με αυτά τα λεφτά που έχει καλύτερη wide, μπαταριαρα Quad dac Ραδιόφωνο κλπ και με gcam βγάζει σούπερ φωτο και είναι και όμορφο και καλύτερη αναλογία οθόνης όχι σαν τηλεκοντρόλ
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

ότι υπάρχει, υπάρχει, αλλα θα έκανα την θυσία αν ήμουν σίγουρος ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Το G7 δεν έχω ασχοληθεί με τα spec του, δεν είχα ιδεα ότι βγήκε............... αν κ τα 400βάλε είναι κάπως.

υ.γ. κ τώρα που μπήκα να το δω, είδα γεμάτο αναφορές για bootloops............(αν κ δεν έχω cosmote αλλα wind)

Το G6 έχει πάρει android 8?

φιλε μου επειδη ειχα G6,s8,V30, για μενα η επιλογη ειναι μεταξυ v30 και s8. Το s8 ειναι γενικα πληρες και πιο γρηγορο απο G6 το οποιο ειναι σημαντικα πιο αργο απο τα κινητα της γενιας του, και στην καμερα εχει shutter lag που ωρες ωρες εκνευριζει (πχ σε πιο σκοτεινες φωτο κλπ).

Γενικα το G6 για τα λεφτα του καλο ειναι, και η wide καλη ειναι, αλλα μετα απο 6 μηνες ισως εχεις αρχισει να ξενερωνεις πχ με το μπουκωμα που θα εχει.

Αυτα προσωπικη μου αποψη και τις 2 φορες που το πηρα, τη 2η το πηρα να το κρατησω καβα αλλα το εδωσα στον πατερα μου.

Τωρα το v30 ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο G6 σε χρηση και καμερα, εχει πιο φωτεινους φακους και γενικα αρκετα καλυτερη καμερα, κυρια και wide, μπαταρια τρομερη παρολο τα 3300Mah και γενικα για μενα στα λεφτα του ειναι υπερπληρες.

Προσωπικα αυτο θα επαιρνα και για οικονομια χρηματων και για πιο πληρες συνολο.

Το G7 με επεξεργαστη πιο ενεργοβορο, και μπαταρια 3000 και με wide κουρεμενη στις 100 μοιρες ευρος, δεν εχει καν λογο υπαρξης, εκτος αν παει 300 ευρω.

Η LG κανει 1 βημα μπροστα (V30) 2 βηματα πισω (G7, V40).

Τελος, μεγεθος αισθητηρα εχουν 1/3.1 που ειναι αρκετα πιομικρος απο 1.2,5" που εχουν περιπου τα samsung.

Αυτα απο εμενα, δες το μεταξυ v30 και s8 αν μπορεις να δωσεις τα λεφτα.

Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, δυστυχώς ή ευτυχώς πήρα απο ένα παλικάρι το G6 μιας κ με κάνατε πολύ επιφυλακτικό κ δεν ήθελα να ρισκάρω να πάρω καινούργιο κ τελικά να το μετανειώσω.......

Οπότε καλός σας βρήκα στην εδώ ενότητα κ για όσο έχω το κινητό, ελπίζω να με βολέψει, θα με ακούτε να σας ρωτάω πράγματα, που δε κατέχω μετα απο πολλά χρόνια στη Samsung

Κ τώρα HTC U24pro