Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι δυτικα στη Θεσσαλονικη...Δεν θα ηθελα να αποκαλυψω τη συνηκια μου....Ποτε δεν επιανα...και ειναι τρομερο δεν μπορει να με πιασει κανεις στο σπιτι μου....

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειμαι δυτικα στη Θεσσαλονικη...Δεν θα ηθελα να αποκαλυψω τη συνηκια μου....Ποτε δεν επιανα...και ειναι τρομερο δεν μπορει να με πιασει κανεις στο σπιτι μου....

Kαμια εταιρια δεν εχει σημα στο σπιτι σου?

Δε σου είπαμε να αποκαλύψεις τη συνοικία :p Το δήμο που μένεις έστω!Επειδή στην δυτική Θεσσαλονίκη οι δήμοι Πολίχνης(κυρίως)και Συκεών απαρτίζονται από άτομα με κάλο στον εγκέφαλο που εξαπολύουν κυνήγι εναντίων κεραιών.

Αφού πιάνει η Wind πήγαινε εκεί με φορητότητα,προκειμένου να μην έχεις προβλήματα,είναι δυστυχώς η μόνη λύση που μπορείς να καταφύγεις.

Τέτοια προβλήματα μην περιμένεις να λυθουν από στιγμή σε στιγμή(αν ποτέ λυθούν...)

Mόλις παίχτηκε καταπληκτική διαφήμιση της Cosmote για το σήμα, με σαφείς υπαινιγμούς προς την Q (για το σήμα "καμπάνα" και τον κομμάντο). Δείτε το και θα λυθείτε στα γέλια...

Πολύ καλή διαφήμιση!!!

Πηγαίνετε εδώ να την απολαύσετε : http://www.youtube.com/user/CosmoteNetwork

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Mόλις παίχτηκε καταπληκτική διαφήμιση της Cosmote για το σήμα, με σαφείς υπαινιγμούς προς την Q (για το σήμα "καμπάνα" και τον κομμάντο). Δείτε το και θα λυθείτε στα γέλια...

Off:

Συμφώνω.. Η διαφήμιση είναι όλα τα λεφτά. Η παρωδία του τραγουδιού Copacabana Sing-Along από τους στρατιώτες είναι όλα τα λεφτά.. :respect: στο δημιουργό...!!

-Τι έχει η Cosmote;

-Σήμα καμπάνα!! :lol:

Σήμα έχεις,κλήση μπορείς να κάνεις όμως; Αν είναι να έχω επικοινωνία ποιότητας αναλογικού τηλεφώνου καλύτερα λιγότερα 10dBm... Cosmote ΕΛΕΟΣ!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι που έλεγε για 99.6% πληθυσμιακή κάλυψη.Δεν την παρακολούθησα απ'την αρχή. Πολύ αυτοπεποίθηση έχει πάντως η Κοσμοτέ,ενώ υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που δεν έχει κάλυψη ή αυτή είναι εικονική..

Μόνο σε μένα φάνηκε γελοία η διαφήμιση?

Νομίζω πως το έχει κουράσει πολύ η Cosmote με τις διαφημίσεις με το σήμα, τη στιγμή που σε εμπορικό επίπεδο ο ανταγωνισμός κινείται πολύ περισσότερο. Οι άλλες βγάζουν unlimited με internet (στα οποία δεν απάντησε), unlimited επαγγελματικά,συμβόλαιο Q, προσφορές στα καρτοκινητά (απεριόσριστα sms και 200ΜΒ το CU, δωρεάν 5 ευρώ το f2g) κ.τ.λ και η Cosmote διαφημίζει το σήμα... Aς κάνει τουλάχιστον μια προσπάθεια να βελτιώσει τη λειτουργία του δικτύου της.

Πάντως το τελευταίο τρίμηνο η διαφορά της Cosmote με τη Vodafone σε νέες συνδέσεις μειώθηκε πολύ. Και προφανώς δεν φταίει το σήμα. Εγώ στη θέση τους θα ανησυχούσα.

μα ο σκοπός της είναι , όπως και κάθε διαφήμισης, η προπαγάνδα... Φυσικά δεν ισχύουν όσα λέγονται 100%, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα... Γιατί από ποιότητα δικτύου μαθαίνουν όταν τους πάρουν τηλέφωνο από Wind ή Voda...

Μόνο σε μένα φάνηκε γελοία η διαφήμιση?

Δεν είσαι κι ο μόνος...Καρακιτσάτη είναι:p

Προσωπικά,θα προτιμούσα να ήταν σε στυλ:Βλέπουμε τον κόσμο όπως εσύ

Ρίχνει νομίζω πολύ το επίπεδο. Καθόλου έξυπνη και κατά την άποψη μου όχι αστεία αλλά γελοία όπως ανέφερε παραπάνω ο bored. Αλλά νομίζω τα όποια σχόλια για την διαφήμιση είναι ελαφρως off topic.

Wind και Cosmote βγαζουν διαφημιση με το ιδιο θεμα με διαφορα λιγων ημερων...

Η παραγωγη της διαφημισης της Wind περνει σαφως λιγοτερο χρονο.

Μαλλον καποιος απο την Cosmote σφυριξε στην wind το τι ετοιμαζοταν να βγαλει η Cosmote και εφτιαξαν γρηγορα τη σφηνα αυτη.

:ninja:

Είμαστε μια παρέα με μηχανές που ταξιδεύουμε, πολύ απλά, μόνο, όποιος έχει cosmote μιλάει, στα δύσκολα σημεία.

Οποιος έχει άλλο δίκτυο μιλάει ... με τα δικά μας κινητά......μμμ....ρε τούς πονηρούς :)

Η διαφήμιση δεν κάνει, ίσως σε επίπεδο παρέας καλή είναι, έριξα βέβαια γέλιο, αλλά δεν......

Τώρα μέσα στίς πόλεις απο τη μία οι εταιρίες τρώνε κυνήγι με τίς κεραίες, απο την άλλη θέλουμε σήμα 5 στα 5, δύσκολο να ικανοποιηθούμε όλοι.

www.dimcmoraitis.blogspot.com :happy:

Κυνήγι τρωνε ολες αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι πιο ευελικτη σε τετοια θεματα να σηκωσει μια νεα κεραια σε αλλο σημειο και να μην αφησει το σημειο στην τυχη του...

Πολύ καλή η cosmote, μόνο που έχει προβλήματα με το δίκτυο. Την μία δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο λόγω φορτώματος του δικτύου, την άλλη δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα ( όπως εμένα σήμερα από το πρωί δεν μπορώ να στείλω μήνυμα, μόνο τηλέφωνα παίρνω). Το σήμα καμπάνα που το είδαν ;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

To σήμα μπορεί κατά τόπους να είναι καμπάνα-κάτι που ισχύει και για τις άλλες-αλλά σαφώς δε συνεπάγεται απροβλημάτιστη λειτουργία δικτύου.. Να υποθέσω πως έχεις καρτοκινητό,ε;Ακόμη δε διορθώθηκαν αυτα τα προβλήματα στα καρτοκινητά;Έλεος δηλαδή..

Παιδιά έχω πολλά νεύρα με την cosmote, πραγματικά το 1000μετάνιωσα που έκανα 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω το iphone 3GS και όχι για το κινητό αλλά για την cosmote. Σήμερα ήμουνα εξοχικό ήθελα internet έπεσε το δίκτυο εκεί και μπαίνω με το κινητό. Εκεί που είχε τέρμα σήμα με 3G, με το που μπήκα όσο το είδα εγώ το είδατε και εσείς! έκανε φτερά!!! και όχι μόνο αυτό αλλά και το σήμα την μια είχε και την μια όχι! για να μιλήσω έβγαινα έξω και κόντευα να ανέβω επάνω σε δέντρα! τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Αυτά για τον Μαραθώνα. Στην Αθήνα στην Κυψέλη τα ίδια! για να μιλήσω με το what's up πρέπει να κάνω τάμα σε καμιά εκκλησία, όλο δίκτυο κατελλημένο, με το πάγιο μια από τα ίδια, πέφτει το ρεύμα δεν έχω κινητά! το σήμα πάει και έρχετε όποτε γουστάρει. Η κατάσταση είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, υπάρχει κανείς υπεύθυνος να μας πει τι WTF γίνεται?????? πρέπει να βγαίνω έξω στο κρύο για να μιλήσω! τι να κάνω να στήσω κεραίες στην ταράτσα ???? όσες φορές δοκιμασα να πάρω τηλέφωνο περίμενα στην αναμονή και το έκλεισα. Ρίχνω τουλάχιστον 10 καντήλια την μέρα. ΕΛΕΟΣ δλδ! όχι άλλο κάρβουνο!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Δεν πειράζει,αρκεί που έχει σήμα καμπάνα!Χαχα!Πέρα απ'την πλάκα,στείλε e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών-υπάρχει φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα τους.Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις!Συνήθως,εντός 3 ημερών απαντάνε!Για τον Μαραθώνα τώρα,εννοείς ότι υπήρχε καλό σήμα μέχρι πρότεινως και ότι στα ξαφνικά κόπηκε;Αν δεν υπήρξε κάποια βλάβη σε κεραία τότε πιθανότατα απενεργοποιήθηκε η κεραία που σε κάλυπτε.Για την Κυψέλη το πρόβλημα έχει να κάνει με χαμηλή στάθμη σήματος ή έχεις καλό σήμα αλλά δε λειτουργεί σωστά το δίκτυο;Στην Κυψέλη πάντως να ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις κεραιών.Σα συμπέρασμα πάντως,καταλήγουμε στο ότι αντί να κοιτάει να διορθώσει την ποιότητα του δικτύου της αλλά και την κάλυψη σε αρκετές περιοχές κάθεται και κοκορεύεται με κάτω του μετρίου διαφημίσεις για το...σήμα καμπάνα,λες και της το έθιξαν...

Και στα 2 μέρη ανέκαθεν έκανε τα ίδια! δλδ έχεις σήμα τέρμα σχεδόν ή και εντελώς τέρμα όταν ΔΕΝ μιλάς και δεν κάνεις τίποτα στο δίκτυο. Οταν σε πάρουν τηλ το σήμα εξαφανίζεται όπως ο Χουντίνι και δεν σε ακούει ο άλλος και στο κλείνει!!! ή πρέπει να τρέξω έξω για να μιλήσω και αν προλάβω! στην Κυψέλη όταν δεν εχω ΔΕΗ δεν έχω και κινητό! :lol::lol: πάντως από Κάλυψη καλά πάμε! όπου έχω πάει πιάνει και 3G!!! όπως στην Ελαφόνησο, στα ορεινά χωρια της Τρίπολης κτλ, μόνο που έχουμε ένα μικρό πρόβλημα! δεν μένω εγώ εκεί!!!! :lol::lol::lol: το σκέφτομαι όμως να μετακομίσω για να έχω 3G! :p:p:p

Για την Κυψέλη, έχω να αναφέρω κι εγώ ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα... Συγκεκριμένα εγώ μιλάω για την Άνω Κυψέλη, όπου η κάλυψη 3G είναι ανύπαρκτη, αλλά η 2G είναι υποδειγματική σε θέμα στάθμης σήματος. Αλλά τι να το κάνεις?? Όλο δίκτυο απασχολημένο βγάζει, και επίσεις όταν μιλάς υπάρχουν σφυρίγματα, κοψίματα, τριξίματα και γενικά ότι τελειώνει σε "ίματα..." Έχω ενημερώσει την cosmote για τα παραπάνω προβλήματα δίνοντας τους μάλιστα και τους αριθμούς των cells, αλλά καμία λύση μέχρι στιγμής...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει