lek88 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Δύο φωτογραφίες με το Samsung Galaxy A5 2016 μου. Είναι τραβηγμένες με την στοκ κάμερα, με φλας και επιλεκτικη εστίαση. Η επεξεργασία είναι με pixlr και snapseed Φουλ ανάλυση https://postimg.org/image/b8jsgdlfp/ https://postimg.org/image/9i0rew3wl/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- P10 plus, wide aperture mode, με επεξεργασία στο κινητό και στο snapseed. She Wanted A Portrait by alex-mand, on FlickrΠολύ ωραία!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Πολύ ωραίες vasoula, lek88 και abdalis. Ορίστε και μια δική μου παλι με 2 διαφορετικές επεξεργασίες p9, μονόχρωμος αισθητήρας και επεξεργασία μέσω snapseed (η πρώτη έχει απλά λίγο sharpening) IMG_20170924_014133_1-01 by Andreas L., on Flickr IMG_20170924_014133_1-02 by Andreas L., on Flickr Edited September 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Πολύ ωραία!!! Το μαύρο background πως το έκανες; Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Λεπον... Μιας κ όταν μου ήρθε η όρεξη για πειράματα ήταν μεσάνυχτα, έβγαλα μια φωτογραφία πίσσα σκοτάδι στο δωμάτιο. Και μετά έκανα στο snapseed double exposure που το έχει ως επιλογή. Το κροπαρισμα το κάνα στην εφαρμογή του κινητού μου. Εύκολο είναι! Αντρέα πολύ ωραίες. Η 2η νομίζω μ αρέσει περισσότερο ως επεξεργασία Edited September 24, 2017 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 σας ευχαριστώ πολύ.. ακόμα και σενα βαγκ:p πολύ καλές.. στην πρώτη ίσως θα ήθελα να απουσίαζε η μηχανή:) Ευχαριστώ πολύ!και εγω θα ήθελα να απουσιαζε η μηχανή :) ισως σε αλλη βόλτα :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Huawei P10 δεν ανήκει σε μενα η μπαλίτσα ούτε με εκφράζει το περιεχόμενο της :p Ωραία φωτογραφία, ωραία πινελιά, αλλά αν ήταν κι η μπάλα ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Street Art Samsung S7 HDR on Photomatix & Crop με Photoshop Εξαιρετική και με περιεχόμενο street art, εξαιρετική όμως και η αποτύπωσή της ;) Συγχαρητήρια στην φωτογράφο :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα τη φωτογραφία ετοιμάστηκα να γράψω ότι μου αρέσει και μετά είδα την αναφορά που έκανες :lol::lol::lol:. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :) Η αλήθεια είναι με το μεράκι και το στυλ φωτογραφίας με μοτίβα και κυρίως στις ασπρόμαυρες αποτέλεσες έμπνευση για πολλούς συμφορουμίτες ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραία φωτογραφία, ωραία πινελιά, αλλά αν ήταν κι η μπάλα ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερα ;) Εγώ δεν είπα μπράβο γιατί υπήρξε τοποθέτηση "προϊόντος" :lol: Όντως εξαιρετική φωτογραφία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και μια ακόμη ασπρόμαυρη από μένα με Nokia 808. 2017-08-14-1017 by Mivas Collections, on Flickr Επεξεργασία στη συλλογή φωτογραφιών των Windows. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Απίθανη του 808! Τα λευκά Όρη επεξεργασία με Snapseed Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) U11, edited on instagram Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 24, 2017 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καιρό είχα να ανεβάσω... Samsung galaxy s7 edge 2017-09-24_11-10-28 by dionisis_ste, on Flickr 2017-09-24_11-09-46 by dionisis_ste, on Flickr Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και μια ακόμη ασπρόμαυρη από μένα με Nokia 808. 2017-08-14-1017 by Mivas Collections, on Flickr πολύ καλή και με έντονο ρετρό στοιχείο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καιρό είχα να ανεβάσω... Samsung galaxy s7 edge 2017-09-24_11-10-28 by dionisis_ste, on Flickr 2017-09-24_11-09-46 by dionisis_ste, on Flickr Sent from my SM-G935F using Tapatalk Φοβερές φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 7floorsdown... Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 iPhone 8 plus iPhone 8 plus Aiolou building by Joch Vaalan, on Flickr iPhone 8 plus Acropolis by Joch Vaalan, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί βγαίνουν έτσι εδώ μέσα, στο Flickr είναι μια χαρά.... Τεσπα Auto και τα δυο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 time lapse s8+https://flic.kr/p/XRd844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Φοβερες οι τελευταίες παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Samsung S7 Άλλο ένα graffiti στην οδό Μεθώνης στα Εξάρχεια. Το αρχικό graffiti είναι με το μαυρο χρώμα. Το δεύτερο έχει γίνει στο Photoshop κάνοντας Invert την αρχική εικόνα. Graffiti Artist Mora Mora Kolaz by Vasiliki Pantazi, on Flickr Edited September 26, 2017 by vasoula78 Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αλλο ενα ταξιδακι... riding on the highway by GEORGE, on Flickr highway 1 by GEORGE, on Flickr In the city 2 by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πάνω που πήγα να σε μαλώσω με τον ορίζοντα στην πρώτη, την κοιτάω και την ξανακοιτάω και είναι λες και παθαίνω ίλιγγο! Δεν ξέρω τι φάση το μάτι μου, αλλά η φόρμα στην συγκεκριμένη φωτογραφία το έχει τρελάνει (το μάτι μου). Όπως μια φωτο (όχι δική σου) αρκετές σελίδες πίσω που ήταν οι κυλιόμενες σκάλες και σε έπιανε ζαλάδα από την καταλληλότητα της γωνίας λήψης. Πολλά είπα. Μπράβο Γιώργο! Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πάνω που πήγα να σε μαλώσω με τον ορίζοντα στην πρώτη, την κοιτάω και την ξανακοιτάω και είναι λες και παθαίνω ίλιγγο! Δεν ξέρω τι φάση το μάτι μου, αλλά η φόρμα στην συγκεκριμένη φωτογραφία το έχει τρελάνει (το μάτι μου). Όπως μια φωτο (όχι δική σου) αρκετές σελίδες πίσω που ήταν οι κυλιόμενες σκάλες και σε έπιανε ζαλάδα από την καταλληλότητα της γωνίας λήψης. Πολλά είπα. Μπράβο Γιώργο! Βασικά όπως έχει κάτσει ο ορίζοντας κάνει V με τα βουνά και σε συνδιασμό με τη μηχανή μιάζει σαν στόχος ενώ οι γραμές από το κάγκελο και την διαγράμμιση το κάνουν ακόμα πιο έντονο. Εκπληκτική φωτογραφία. Οι κανόνες είναι για να σπάνε και εδώ ο Γιώργος το έκανε με εξαίρετο τρόπο. Μπράβο. Κρίμα που δεν έχει κάτι περισσότερο απο favorites στο flickr. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 S8+, snapseed 20170922_185210-01 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σας ευχαριστω παιδια! παρτε και 1 ακομα city lights 2 by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πανέμορφες ολωνω!! S7+Snapseed Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Εκατσα λιγο να χαζεψω τις φωτο των προηγουμενων ποστ μια που ειχα μερες να μπω... πολυ ωραια πραγματα. Ιδιαιτερα μου αρεσαν ο σκυλακος του @Abdalis, πετυχημενο πορτραιτο, πολυ ωραιες οι φωτο με τα graffiti της @vasoula, καταπληκτικο το σοκακι του @panas (στημενη η τυχαια?), πολυ καλη η αποτυπωση του @marios στην τελευταια, @Atretng ωραια ποζα την πετυχες την γατα, αλλα σαν να σου φυγε πολυ το sharpening keep posting! Edit: εχω πολυ πραμα σημερα nikis by GEORGE, on Flickr Edited September 26, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts