Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1 και από μένα...αλλά πες μας και κανένα μοντέλο να βοηθήσουμε ;)

Υπολογιστης για αρχαριο αλλα με δυνατοτητες πολυ καλες και σε καλη τιμη ;)

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48831

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον εχω καταληξει σε 2 μηχανηματα:

HP Compaq nx6110: 1.73 GHz pENTIUM m Centrino 2MB L2 Cache 80gb skliro 128mb VGA 15" BLUETOOTH wireless

Τοσηιβα Σατελιτε Μ70-131 : 1.8 Ghz Pentium M Centrino 2 MB L2 Cache 60 gb skliro 128mb VGA 15,4" wireless

Θελω γνωμες....

O Toshiba έχει μεγαλύτερο επεξεργαστή από τον ΗΡ, ενώ ο ΗΡ μεγαλύτερο σκληρό από τον Tsoshiba.. Ο σκληρός είναι κάτι που αλλάζει ανά πάσα στιγμή σε αντίθεση με τον επεξεργαστή

Toshiba - HP : 1-0

Και αν λάβουμε υπ' όψην μας και την αξιοπιστία-ποιότητα-service του Toshiba,

Toshiba - HP : 2-0 ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

HP Compaq nx6110: 1.73 GHz pENTIUM m Centrino 2MB L2 Cache 80gb skliro 128mb VGA 15" BLUETOOTH wireless

Τοσηιβα Σατελιτε Μ70-131 : 1.8 Ghz Pentium M Centrino 2 MB L2 Cache 60 gb skliro 128mb VGA 15,4" wireless

Θελω γνωμες....

Απο αυτα τα 2 θα επελεγα το Toshiba.

Αλλα σε αυτα τα χρηματα( κοντα στα 800 ευρω) κοιταξε κι αυτο:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24_74&products_id=3951

Εχει παραπανω:

1024MB DDR2 PC2-3200 400MHz

Σκληρός Δίσκος: 120GB SATA 5400rpm

Όλους τους πήρε στο λαιμό της η Sony... :lol:

Apple, Dell, Panasonic και τώρα Toshiba.

Όλους....????

Μάλλον τη γλυτώνει μια εταιρεία της οποίας το όνομα ξεκινά από AC και τελειώνει σε ER...

(...βήχας....)

:X :X :X

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Έτσι είπε και η Lenovo η κακομοίρα και παφ, ανατινάχτηκε ένα ThinkPad στο LAX και τώρα ψάχνονται!

Σε ποιό μοντέλο της σειράς FE έχει η Vaio, Core 2 Duo??? :confused: :confused:

Mήπως μπερδεύτηκες; ;)

Πάντως, η SONY έχει ήδη βγάλει ΙΝΤΕL Core 2 Duo σε σειρά FE και ΑR με πολύ καλά χαρακτηριστικά.Μπορεί να έρθουν σύντομα και Ευρώπη (άρα και Ελλάδα) μιας και είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ προς το παρόν (http://www.sony.com)

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....Τελικα με βλεπω να πηγαινω για Toshiba.Ξερει κανεις αν υπαρχει service για τα Tοshiba στην Ελλαδα?Ειναι πιο αξιοπιστα απο τα HP?

v@gelis: Δεν λεω καλο ειναι και το laptop που προτεινες αλλα δεν τα εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα Fujitsu.

Όλους....????

Μάλλον τη γλυτώνει μια εταιρεία της οποίας το όνομα ξεκινά από AC και τελειώνει σε ER...

(...βήχας....)

:X :X :X

Μήπως η συγκεκριμένη και να είχε πρόβλημα δε θα ενδιαφερόταν καν να αρχίσει ανακλήσεις κλπ.; :X :devil: :whistle:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....Τελικα με βλεπω να πηγαινω για Toshiba.Ξερει κανεις αν υπαρχει service για τα Tοshiba στην Ελλαδα?Ειναι πιο αξιοπιστα απο τα HP?

v@gelis: Δεν λεω καλο ειναι και το laptop που προτεινες αλλα δεν τα εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα Fujitsu.

Ναι και ναι! ;) :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τι Toshiba και Acer και HP και Sony και ότι άλλο ακούγεται στο forum..

Απλά AlienWare.

Αυτοί είναι υπολογιστές..! :cool:

Τι Toshiba και Acer και HP και Sony και ότι άλλο ακούγεται στο forum..

Απλά AlienWare.

Αυτοί είναι υπολογιστές..! :cool:

Μπορεί να είναι δυνατοί κλπ κλπ αλλά εγώ τους βρίσκω πάρα (μα πάρα) πολύ άσχημους...

ΑΣΧΗΜΟΥΣ??? :blink:

Γιατι? :p Νομίζω ότι έχουν τρρομερό desing!

Έχουν βγάλει και ένα με τον SuperMan τώρα. :happy:

http://www.alienware.com/special_edition/superman/main.aspx

Το μόνο προϊόν του SuperMan που έχει δώρο μπέρτα (και αδιάβροχη μάλιστα) πρέπει να είναι μια σχολική τσάντα (Paxos ή κάτι παρόμοιο.. :p ) :lol:

Θελω γνωμες....

για τον toshiba μπορώ να σου πω ότι θα έχεις πρόβλημα με τα παιχνίδια αφού δεν διαθέτει κάρτα γραφικών. Ένας φίλος μου τον πήρε από το Γερμανό που τον έχει προσφορά 899 Ε και δώρο θήκη. Οπότε με τα 200 Ε που γλιτώνεις (νομίζω 1099 έχει κανονικά) κάνε καμιά αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών

Έχω ένα toshiba L10-193 στο οποίο κάηκε η motherboard(κόστος αλλάγης στην αντιπροσωπία 185Ε) και σκέφτηκα μιας και το έχω στείλει στην αντιπροσωπία να του βάλω άλλα 512MB RAM(κόστος 150E).Τη motherboard θα την φτιάξω αναγκαστικά αλλά για τη μνήμη δεν πρόκειται... Υπάρχει κάνα μαγαζί που να μπορώ να βρώ συμβατή μνήμη με λιγότερα χρήματα(και αν ναι για πόση διαφορά στη τιμή μιλάμε)?Θα μπορώ να τη βάλω μόνος μου?
ALFA ROMEO rulezzzzz

Υπάρχει κάνα μαγαζί που να μπορώ να βρώ συμβατή μνήμη με λιγότερα χρήματα(και αν ναι για πόση διαφορά στη τιμή μιλάμε?

http://www.crucial.com/eu

Θα μπορώ να τη βάλω μόνος μου?

Ναι, είναι πολύ απλό.

Από ότι λέει η Crucial, το μοντέλο σου (που μάλλον λέγεται Satellite) παίρνει 200-pin DDR PC2700 • CL=2.5 • UNBUFFERED • NON-ECC • DDR333 • 2.5V • 64Meg x 64

Ένα τέτοιο module θα σου κοστίσει € 86 από την crucial (συμπ. μεταφορικών).

H crucial δίνει εγγύηση συμβατότητας εαν πας μέσω του memory advisor (δηλ. να δηλώσεις κατασκευαστή και μοντέλο και να σου βγάλει τα συμβατά).

Ωστόσο κατά 99% είναι συμβατό και το παρακάτω:

Kingston KVR333X64SC25 που μπορείς να το βρείς με € 51 (συμπ. μεταφορικών).

Για το Kingston δες:

€ 51

€ 58.

Σε περίπτωση που πάρεις το Kingston, συμφώνησε με το κατάστημα τη δυνατότητα να δοκιμάσεις ότι δουλεύει πριν το πληρώσεις (ή να μπορείς να το επιστρέψεις αν δε δουλεύει).

To συγκεκριμένο Kingston έτυχε να το αγοράσει φίλος που η Crucial του έδινε το ίδιο που αναφέρω παραπάνω, και δούλεψε απροβλημάτιστα.

Εχω εναν Acer Aspire 2023WLMi 2 χρονων!

Μπορω να του κανω καμια αναβαθμιση;

εχει: Pentium M 725 (1.6GHz, 400MHz FSB,2MB L2 cache)

512MB DDR SDRAM

ATi Mobility Radeon 9700 128MB

Βασικα θελω να τον κανω πιο γρηγορο!Τι απ αυτα μπορω να αλλαξω,σε τι θα βοηθησει και ποσο περιπου θα κοστισει;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

512MB DDR SDRAM

Βασικα θελω να τον κανω πιο γρηγορο!Τι απ αυτα μπορω να αλλαξω,σε τι θα βοηθησει και ποσο περιπου θα κοστισει;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Μπορείς να αναβαθμίσεις την μνήμη, για να μάθεις πόσο θα στοιχίσει πρέπει πρώτα να μάθεις αν τα 512MB που έχει ήδη είναι σε 1 κάρτα ή 2. Επίσης μπορείς να αναβαθμίσεις τον σκληρό δίσκο, οποιοσδήποτε σκληρός δίσκος IDE 2.5" κάνει, υπάρχουν αρκετά μοντέλα στις 7200rpm.

512MB DDR SDRAM

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

εάν έχεις δίσκο στις 4200rpm τότε σίγουρα ένας καινούριος στις 7200rpm θα δώσει φτερά στο laptop σου. Kαι η μεγαλύτερη μνήμη ευπρόσδεκτη είναι αλλά εγώ πηγαίνοντας απο τα 256 στα 512ΜΒ δεν είδα μεγάλη διαφορά.

τα άλλα δεν μπορείς να τα αναβαθμίσεις, ένα κακό των laptop.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Kαι η μεγαλύτερη μνήμη ευπρόσδεκτη είναι αλλά εγώ πηγαίνοντας απο τα 256 στα 512ΜΒ δεν είδα μεγάλη διαφορά.

Όντως, στα Windows XP δεν υπάρχει βελτίωση αλλά η διαφορά από τα 512MB στο 1GB (και στα 2GB αν γίνεται, ακόμα καλύτερα) είναι σημαντική.

τα άλλα δεν μπορείς να τα αναβαθμίσεις, ένα κακό των laptop.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είτε τα αλλάζουμε συχνά είτε αγοράζουμε το λίγο ακριβότερο μοντέλο...

Θα μπορούσε ΙΣΩΣ να αλλάξει και τον επεξεργαστή αλλά είναι μάλλον δύσκολο...

Πως μπορω να δω αυτα που μου λετε;Πχ τις στροφες του σκληρου! Ή αν η μνημη ειναι 512 ή 2χ256;

Επειδη ηξερα οτι η αναβαθμιση ειναι δυσκολη τον ειχα πληρωσει ακριβα τοτε! 2000 ειχα σκασει!! Και τωρα βρισκω κατι αναλογο στα 800-1000Ε!

E ρε φίλε μου μιλάς για 2(!) ετών laptop...λογικότατο.

Tην μνήμη ....θα μπορέσεις να την δεις στο κάτω μέρος. Είναι κάτω από κάποιο μικρό καπάκι που στερεώνεται με μία βίδα. (έτσι γίνεται στο toshiba μου)

Τον δίσκο...ρώτα την Acer ή googlάρισε το.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πως μπορω να δω αυτα που μου λετε;Πχ τις στροφες του σκληρου! Ή αν η μνημη ειναι 512 ή 2χ256;

Για τον δίσκο:

Ανοίγεις το Device Manager, βλέπεις το μοντέλο του δίσκου και το γράφεις στο Google. Acer διετίας, 99% έχει στις 4200 στροφές.

Για τη μνήμη:

Κατέβασε το CPU-z για να δεις αν έχει 2x256 ή 1x512.

Μήπως η συγκεκριμένη και να είχε πρόβλημα δε θα ενδιαφερόταν καν να αρχίσει ανακλήσεις κλπ.; :X :devil: :whistle:

"ΑΝ ΕΙΧΕ.....".....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...