Jump to content

NightMare-

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About NightMare-

  • Ημ. Γέννησης 15/12/1985

NightMare-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @Lixourios Αντιμετωπίζεις και εσύ το πρόβλημα με το σήμα? Έχω τη Circle Case και το πρόβλημα παραμένει. Από τι ξεκινάει το serial number σου;
  2. Το έχω δοκιμάσει και με θήκη, και χωρίς θήκη και χωρίς το κάλυμμα της μπαταρίας. Πάλι κάνει το ίδιο. Μπορεί να το δοκιμάσει κανένας άλλος και να μου πει αποτελέσματα;
  3. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κάτοχος 2 συσκευών LG G3 με serial number 406 και 407 αντίστοιχα. Στο ένα έχω κάρτα Wind και στο άλλο Cosmote. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Και στις 2 συσκευές, όταν πιάνω το κινητό από την πίσω-κάτω πλευρά (π.χ. για να σερφάρω, να παίξω κανένα παιχνίδι) το σήμα του πέφτει πάρα πολύ. Για παράδειγμα, χωρίς να το κρατάω το κινητό έχει 3 μπάρες σήμα (EDGE). Μόλις το πιάσω το σήμα πέφτει μεταξύ 0-1 μπάρες. Αν το πιάσω από το πάνω μέρος της οθόνης το σήμα επανέρχεται στα κανονικά του. Το ίδιο συμβαίνει και στο 3G σήμα και ελάχιστες φορές στο LTE. Επίσης να προσθέσω πως οι συσκευές έχουν την έκδοση V10l-EUR-XX.
  4. Καλησπέρα, ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το tablet? Πολύ φθηνό και καλό για να είναι αληθινό.
  5. Ακόμη ένας super διαγωνισμός από το myPhone! Συνεχίστε έτσι!
  6. Το πρόβλημα ομως ειναι οτι το 99% των site εχουν ορους χρησης στους οποιους υπαρχει το ιδιο κειμενο το οποιο λεει οτι απαγορευεται η αντιγραφη, διανομη, αναπαραγωγη κλπ. των εικονων, του κειμένου, των γραφικων κ.α με οποιοδηποτε τροπο. Οποτε τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? Η πληροφορια που θα εχει το site μου ειναι κατι κοινο το οποιο υπάρχει και σε αλλα 100αδες site (Ονομα επιχειρησης,Τηλεφωνο, Διευθυνση). Ολοι αυτοι πως εφτιαξαν τη βαση τους; Πηραν το χρυσο οδηγο και επαιρναν τηλεφωνα στις επιχειρησεις ενα προς ενα; :)
  7. Ναι αλλα αν παρω τα στοιχεια απο καποιο site και τα περασω χειροκίνητα σε μια δικια μου βαση παλι δεν ειναι σαν να τα πηρα απο τη βάση του αλλου site? Οποτε παλι τιθεται νομικο θεμα;
  8. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση sv2evs. Αν καποιος αλλος γνωριζει κατι ας απαντησει αν θελει. Ευχαριστω και παλι.
  9. Καλησπερα σε ολους, ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα site το οποιο θα ειναι κατι σαν μηχανη αναζήτησης για κάποιο συγκεκριμένο είδος καταστημάτων (π.χ. εστιατόρια ή φαρμακεία ή καφετέριες κλπ). Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να βρω μια λιστα με αυτα τα καταστήματα έτσι ώστε να τα περάσω στη βάση του site? Υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρείες για αυτή τη δουλεία ή θα πρέπει να τα βρώ όλα μόνος μου? Έπισης αν τα περάσω με copy paste απο αλλο site θεωρείται νόμιμο εφόσον προκειται για πληροφορία που μπορείς να την βρεις οπουδήποτε? Εαν κάποιος γνωριζει και μπορει να με διαφωτισει επι του θεματος ας απαντήσει. Ευχαριστω πολυ.
  10. Βασικα το δοκιμασα με 2 καρτες. Μια cosmote και μια wind. Με την wind κανω τις ρυθμισεις και με το που επιλεξω το apn εμφανιζεται το εικονιδιο με δυο βελακια πανω-κατω. Αλλα ετσι δεν σημαινει οτι θα χρεωθω αν κατεβασει δεδομενα? Με την cosmote ενω κανω τις ρυθμισεις δεν μου εμφανιζεται τιποτα. Μηπως θα πρεπει να ενεργοποιησω την υπηρεσια για mobile internet πρωτα? Και οι 2 καρτες ειναι καρτοκινητο.
  11. Οχι, δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα. Δηλαδη για να καταλαβω...σε εσας χωρις να εχετε καποιο APN στη λιστα σας εμφανιζει το εικονιδιο του GPRS?
  12. Καλησπερα παιδια, προσφατα απεκτησα και εγω ενα G1 απο Αμερικη. Του περασα την CyanogenMod 4.2.14.1 και ολα παιζουν μια χαρα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο στην status bar που να υποδεικνυει αν εχει σημα 3g η GPRS. Συμβαινει και σε άλλους; Ειναι φυσιολογικο;
  13. Καλησπέρα παιδία...είναι να αγοράσω το εν λογω κινητο και θέλω να κανω μια ερώτηση οσον αφορα την video-κληση. Υπαρχει δυνατότητα να βαλεις ως εικονα video καποια εικόνα που εχεις αποθηκευμένη στο κινητο όπως γίνετε στα sony erιcsson για να την δείξεις στο συνομιλητή σου?
×
×
  • Create New...