Jump to content

thePrince

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thePrince

  1. thePrince

    LG G6

    Το + έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο, Hi-Fi Quad DAC που σημαίνει πως αν υποστηρίζεται από τα ακουστικά ο ήχος είναι καλύτερος, και περιλαμβάνει in-ear ακουστικά hands free της B&O. Τέλος, δεν βγαίνει σε Ice Platinum χρώμα αλλά σε ένα θαλασσί, αρκετά διαφορετικό.
  2. thePrince

    LG G6

    Είναι το πρώτο μου Android, κατά συνέπεια δεν έχω με κάτι να το συγκρίνω — τα κινητά της γυναίκας δεν είναι στην ίδια κλάση. Έχω το G6+ εδώ κι ένα μήνα περίπου. Θετικά και αρνητικά έχουν ήδη γραφτεί, γι’ αυτό θα σταθώ μόνο σε ό,τι μου αρέσει και ό,τι με ενοχλεί. Ο φορτιστής είναι μεγάλος και άσχημος… …αλλά μπορώ να χρησιμοποιώ τον φορτιστή της Microsoft, και φορτίζει με την ίδια ταχύτητα. Η συσκευή συμπληρώνει δύο (τυπικά) 24ωρα στα χέρια μου, με 2 SIM — Q και What’s up με ομιλία και data εναλλάξ, με Wi-Fi ή Data μονίμως ανοιχτά εναλλάξ, και Bluetooth πότε-πότε για επικοινωνία με το Mi Band 2. Τις μέρες που έχω τρέξιμο ίσως να μην συμπληρώσει 48ωρο, αν έχω κάνει κάποια τηλέφωνα. Δεν κολλάει πουθενά. Βέβαια, δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά χρησιμοποιώ instant messengers, Facebook, Chrome και FireFox Focus, ακούω μουσική από το Spotfiy (premium) και έχω το Pulsar για τα mp3 μου. Ταυτόχρονα. Όπως π.χ.… …χθες που είχα Data, Location ανοιχτά και Bluetooth ζευγαρωμένο με το Band, και 3 προγράμματα “activity tracking”, Mi Fit, LG Health και Sporttractive (για σύγκριση, πριν καταλήξω σε κάποιο…) να καταγράφουν τη διαδρομή ενώ άκουγα downloaded άμπουμ στο Spotify. Κανένα πρόβλημα. Έχω την «κακή» ευρυγώνια φωτογραφική. Σε εσωτερικούς χώρους με λιγοστό φως είναι άθλια. Δεν με νοιάζει γιατί δεν τραβάω φωτογραφίες με το κινητό, αλλά είναι άθλια, για οτιδήποτε πέρα από Instagram. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Έχω την Nillkin Silicone nature TPU (που παρεπιπτόντως μαζεύει τα χνούδια και τα ψίχουλα μέσα της σαν μαγνήτης) και (την μία μόνο φορά που) μου έπεσε με δύναμη σε γυάλινο πάτωμα, το κινητό δεν έπαθε τίποτα. Δεν ξέρω αν αξίζει τα 585€ που βλέπω σήμερα στο Skroutz αλλά εγώ το πήρα 472€ και σήμερα έχει 396€ (χωρίς τα μεταφορικά) στο eglobalcentral.eu, και σε αυτά τα χρήματα θα το αγόραζα ξανά.
  3. thePrince

    LG G6

    Πήρα το δίκαρτο G6+ από eGlobal Central, δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο, αφού ήρθε από Αγγλία — με αγγλικό φορτιστή και μετατροπέα.
  4. thePrince

    LG G6

    Ευχαριστώ!
  5. thePrince

    LG G6

    …προσπάθησα να διαβάσω όλα τα μηνύματα του θέματος αλλά δεν την πάλεψα δυστυχώς, λόγω «θορύβου» μάλλον και φλυαρίας. Με ενδιαφέρει το G6 (Dual SIM) σαν συσκευή, και πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω για τηλέφωνα (!), email, instant messaging, μουσική στο δρόμο από και προς τη δουλειά και (σπάνια) GPS. Η κάμερα με αφήνει παγερά αδιάφορο, το/τα ηχεία επίσης. Αντίθετα, με απασχολεί ιδιαίτερα η ποιότητα κατασκευής (αντοχή στον χρόνο) και η αυτονομία (να δουλεύει όταν το χρειαστώ). Έχω λίγα ερωτήματα στα οποία δεν βρήκα απάντηση στις 181 περασμένες σελίδες: Αν το αγοράσω online (από eglobalcenter π.χ.) θα παραλάβω «international» συσκευή η οποία ναι μεν θα δουλεύει στα Ελληνικά δίκτυα αλλά δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις OTA? Θα πρέπει να «rootάρω» τη συσκευή για να αναβαθμίσω σε νεώτερη έκδοση Andoid? Η εγγύηση θα είναι 1 έτος από το εκάστοτε μαγαζί; Ευχαριστώ!
  6. Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί με MultiLoader ή έχουν περαστεί τα ελληνικά εκ των υστέρων. Επίσης, antivirus και firewalls συχνά-πυκνά εμποδίζουν το κατέβασμα ή την αναβάθμιση. Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν το Kies για τις αναβαθμίσεις και γνωρίζουν να σετάρουν το software τους, συνήθως δεν έχουν πρόβλημα. Οπότε, μάλλον δεν φταίει η Samsung...
  7. Συμφωνώ, οι σύγχρονες μπαταρίες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα πρέπει απλώς να τη χρησιμοποιείς! Θα φορτίζεις όταν πέσει κάτω από το 20% και μέχρι να σου πει η συσκευή πως είναι φουλ. Έτσι έκανα στο X-820 και 4 χρόνια αργότερα έχει ακόμα την ίδια μπαταρία, και κρατάει και 2 μέρες!
  8. Απ' όσο έχω δει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πουθενά κάποια πληροφόρηση σχετικά με τις αλλαγές / βελτιώσεις. Τα XP τι σχέση έχουν;
  9. Οποιαδήποτε εφαρμογή είναι Free μπορεί άνετα να κατέβει και να εγκατασταθεί από το UK app store.
  10. Η συσκευή του pixmania έχει 9 γλώσσες με προεπιλεγμένα τα γαλλικά σε «γαλλικό» πακέτο, δηλαδή, το manual. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω τα αγγλικά και είμαι OK.
  11. Τι να το κάνει το IP? Είναι κινητό τηλέφωνο, με SIM κάποιου παροχέα, συνδεδεμένο σε δίκτυο κάποιου παροχέα - έχει σημασία νομίζετε σε ποιά χώρα θα δηλώσετε πως είστε; Άλλωστε, το Samsung Apps είναι προσβάσιμο και από την ίδια την συσκευή, αν επιλέξει κανείς να δει τις επί πληρωμή εφαρμογές βλέπει ένα μήνυμα (στα αγγλικά) πως αυτή η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και τέλος! Απλά πράγματα! Αποτανθείτε για διαμαρτυρία στην αντιπροσωπεία...:p
  12. Yeap! Η ευρωπαϊκή (γαλλική για την ακρίβεια) συσκευή που πήρα από pixmania ΔΕΝ έχει ελληνικό T9 και ΔΕΝ δέχεται ελληνικά στην αναζήτηση επαφών, ούτε στο Smart search.
  13. Βασικά, έτσι μπορούν να αλλαχθούν και οι 3 συντομεύσεις του launcher, πράγμα που δεν αναφέρεται (ή δεν το είδα τέλος πάντων) στο αγγλικό βιβλίο οδηγιών που κατέβασα! Λες να άλλαξε κάτι με την αναβάθμιση που κατέβασα το απόγευμα; Ή απλώς δεν το είχα πάρει είδηση; One down! :clap:
  14. Βασικά εννοούσα πως μέχρι τώρα είχα «απλά» τηλέφωνα (dumb) της Samsung που δεν κολλάνε - το συγκεκριμένο είναι (προφανώς) smart phone και είναι το πρώτο μου και δεν έχω εμπειρία από άλλα smart και θα πρέπει να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με δαύτο πριν παρουσιάσει κολλήματα. Λέω να κατεβάσω μερικά τσάμπα παιχνιδάκια να δω πως πάει, «σοβαρές» free εφαρμογές δεν πήρε το μάτι μου... Επίσης, δεν είναι όλα τα apps στο store διαθέσιμα στην Ελλάδα (τι πρωτότυπο). Για την αυτονομία, θα περάσουν μέρες για να βγάλουμε συμπέρασμα :p Εγκατάσταση Android σε αυτό το hardware... χμμμ... ενδιαφέρον αλλά όχι για τη χρήση που κάνω εγώ! Διασκεδαστικό το Live wallpaper αλλά, κακά τα ψέματα, εγώ προτιμώ το γρήγορο σβέλτο interface που έχει το κινητό και το κέρδος που θα έχω σε χρόνο ομιλίας έναντι των εντυπωσιακών ομολογουμένως εφέ. That's just me φυσικά αλλά θα ρίξω μια ματιά στο SDK να δω τι δυνατότητες προσφέρει η πλατφόρμα. Πολύ καλό το παρεπιπτόντως! :lol:
  15. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ένα Live wallpaper... Video? Φωτογραφίες σε σειρά; Το βλέπω λίγο δύσκολο πάντως γιατί το wallpaper δεν είναι σταθερό - ανάλογα με το πόσα «panels» επιλέξεις να έχεις, βλέπεις ένα διαφορετικό κομμάτι του wallpaper. Εφαρμογές, τα βασικά, notes, memos, tasks, calendars, whatever, πρόσβαση σε YouTube, Facebook, Twitter - δεν χρησιμοποιώ τίποτα απ' όλα αυτά! Πρόσβαση στο Gmail μου μέσω (Wi-Fi) πότε-πότε και είμαι OK! Το ουσιαστικό πρόβλημα με τα ελληνικά είναι στον κατάλογο με τις επαφές που δεν εμφανίζεται το κάθετο στα δεξιά της οθόνης αλφάβητο. Κόλλημα; Γιατί; :p Pixmania. Τι κόλλημα έχετε φάει με το κόλλημα; :lol: Είναι Samsung! Εντάξει, δεν είμαι ο ειδήμων των smart phones αλλά τα dumb phones της Samsung, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ! Spread the word!
  16. Δυστυχώς όχι, δεν γίνεται αυτό... Η οθόνη δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη οθόνη κινητής συσκευής.- Για τις δαχτυλιές, τι να σου πω, όταν είναι σβηστό φαίνονται, όταν είναι αναμμένο δεν φαίνεται τίποτα, ωστόσο, ένα πανάκι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα είναι μάλλον απαραίτητο :lol: Έτσι είναι το μέλλον, βρώμικο! Κάμερα, μέρα, αύριο! Αλλά το πρωί, όλα τα καμεροκινητά τα πάνε σχετικά καλά, αρκεί να μην τρέμουν πολύ τα χέρια. Το φλας είναι πολύ δυνατό αλλά δεν ξέρω πόσο μακριά φτάνει. Υπάρχει Autofocus, Face detection, Auto contrast, ρύθμιση ISO και έκθεσης, Anti-shake και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από ένα τηλέφωνο - εγώ θα συνεχίσω να τραβάω φωτογραφίες με την dSLR πάντως!
×
×
  • Create New...