Jump to content

Επιλογή συσκευής ~250 ευρώ

Spod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ένα redmi note 3 pro. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω θέμα με το σήμα στην περιοχή μου. Ίσως λόγω έλλειψης της 800άρας μπάντας. Anyway, θέλω και μια αλλαγή, οπότε ψάχνω νέο κινητό.

Δίνω μέχρι 250+-30 ευρώ ευρώ

Με ενδιαφέρει να έχει τα εξής:

Καλή αυτονομία - μπαταρία >= 3000mAh

Οθόνη από 5-5,5" (μικρότερη από 5.5 ίσως με βολέψει για να το κρατάω με 1 χέρι)

Να ρουτάρετε για να περάσω Adaway

Να έχει Snapdragon, διότι το MTK GPS chip στο παρελθόν μου είχε δημιουργήσει θέματα, ειδικά στο εξωτερικό, και χρησιμοποιώ συνέχεια GPS.

Να είναι όμορφο, με μεταλλικό φινίρισμα και κατά προτίμηση black / grey χρώματα.

Σχετικά καλή κάμερα γιατί το χρησιμοποιώ ως φωτογραφική σε δουλειά και ταξίδια

Νομιζω το a5 2016 ειναι αυτο που ζητας :)

Δε λέω πανέμορφο το Α5, αλλά προσωπικά με τίποτα δε θα άφηνα το note 3 για να πάω στο ... Α5... Το μοναδικό που μάλλον έχει καλύτερο, είναι η κάμερα... Κατά τα άλλα νομίζω κατώτερο σε επιδόσεις...

Καλημέρα!

Αν εξαιρέσω την προϋπόθεση "Να ρουτάρετε για να περάσω Adaway" που δεν ξέρω αν την καλύπτει,με μια σχετικά μικρή οικονομική υπέρβαση θα διάλεγα το ZTE AXON 7.

Φιλικά πάντα.

Sorry αλλά το note 3 pro υποτίθεται ότι είναι με snapdragon 650 και επομένως υποστηρίζει την 800αρα.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις, το Kenzo δεν έχει την 800αρα το Kate (special edition) την έχει.

Αν θες ρίξε μια ματιά στο huawei p9 lite.

5.2, 3αρα μπαταρία, 4g με wind στην Αθήνα μόνιμα, μπορεί να μην έχει Snapdragon αλλά δεν έχω θέμα με το gps, για το αν ρουταρεται θα σε γελάσω.

Καλησπέρα, έχω ένα redmi note 3 pro. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω θέμα με το σήμα στην περιοχή μου. Ίσως λόγω έλλειψης της 800άρας μπάντας. Anyway, θέλω και μια αλλαγή, οπότε ψάχνω νέο κινητό.

Να έχει Snapdragon, διότι το MTK GPS chip στο παρελθόν μου είχε δημιουργήσει θέματα, ειδικά στο εξωτερικό, και χρησιμοποιώ συνέχεια GPS.

Να είναι όμορφο, με μεταλλικό φινίρισμα και κατά προτίμηση black / grey χρώματα.

νομιζω το lenovo vibe P1 σε καλυπτει στα παντα.

(2καρτες σιμ,ξεχωριστη θεση καρτας μνημης, 5000μπαταριάρα, μεταλλικο πανεμορφο unibody, led notification, δαχτ.αποτυπωμα, snapdragon 615)

χρυσαφι χρώμα ολοκληρο, ή γκρι πισω/μαυρο εμπρός.

το βρισκεις απο 135 δολλαρια από Κινα(2/16 μνημες), ή 170δολλαρια από Κίνα παλι (3/16 μνημες), ή καπως ακριβοτερο από Ελλάδα (skroutZ).

rootάρεται πανευκολα, και ενεργοποιείται ευκολα και η Β20 μπαντα στα Κινεζακια (δες το επισημο τηρεαδ της συσκευης στο παρων φορουμ).

και σου περισσευουν και μερικα χρηματα.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Γιατί όχι το Mi5s 3/64 στα 270 με πολύ καλή κάμερα για Xiaomi? Το μόνο πρόβλημα ότι δεν υπάρχει σε black/grey σε αυτά τα λεφτά..

Άκυρο, έχει 295 usd και δεν έχει 800ρα μπάντα.

Edited by harrispas

Ρε παιδες, διαβαζετε τι ζηταει ο ανθρωπος η ο καθενας του προτεινει οτι του καπνισει?

Αλλος προτεινει κινητο με MT, αλλος χωρις την 800αρα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ως προς το σήμα, δεν ξέρω αν η 800αρα είναι το πρόβλημά σου, πάντως στα χρήματα αυτά το πιο αξιόλογο είναι το xiaomi mi5. Ό,τι άλλο έχει προταθεί μέχρι στιγμής είναι απλά υποδεέστερο. Τώρα το vibe P1 πραγματικά ασχολίαστο... :X

Κοιταξε να παρεις την kate(international εκδοση) του νοτε 3.Αλλιως πανε σε Huawei P9 Lite.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ρε παιδες, διαβαζετε τι ζηταει ο ανθρωπος η ο καθενας του προτεινει οτι του καπνισει?

Αλλος προτεινει κινητο με MT, αλλος χωρις την 800αρα

Ναι σωστά, δεν του προτείναμε το Α5... Τρελό upgrade από το Νote 3 Pro σου λέω...

Σε ενδιαφέρει τελικά η 800αρα μπάντα ή όχι? Αν δεν σε διαφέρει κοίτα και το Nubia z11 mini S. Τουμπανακι. Όπως ισχύει για τα περισσότερα Nubia, θα πρεπει να το ρουταρεις, περνάς custom recovery και gapps και είσαι κομπλέ. Αν θες 800αρα μπάντα πάρε το Huawei p9 lite απο Ελλάδα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν χρειάζεσαι ρουτ μόνο για AdAway, δεν είναι πρόβλημα αυτό, υπάρχουν πλεον free εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά και καλύτερη και χωρίς ρουτ.

Sent from my Onda v975m using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ναι σωστά, δεν του προτείναμε το Α5... Τρελό upgrade από το Νote 3 Pro σου λέω...

Ρε μαστορα διαβαζεις τι λεει ο ts?

Η τα γραφει σε αλλη γλωσσα και δεν καταλαβαινετε?

Λεει ξεκαθαρα οτι δε θελει MΤ και γενικοτερα εισαγομενα που δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα

Επισης λεει οτι για τον ενα η τον αλλο λογο θελει να αλλαξει κινητο

Εσυ του λες να μεινει με αυτο που εχει, οτι σου καπνισει δηλαδη

Και επισης οσον αφορα τη καμερα την οθονη τη ποιοτητα κατασκευής και το ui ναι ειναι καλύτερο, εχεις αντίρρηση?

Και επισης περα απο το soc και το 1GB extra Ram ειναι καπου αλλου καλυτερο?

Καλο χρυσο το note3 αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Edited by suspect21

Ρε μαστορα διαβαζεις τι λεει ο ts?

Η τα γραφει σε αλλη γλωσσα και δεν καταλαβαινετε?

Λεει ξεκαθαρα οτι δε θελει MΤ και γενικοτερα εισαγομενα που δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα

Επισης λεει οτι για τον ενα η τον αλλο λογο θελει να αλλαξει κινητο

Εσυ του λες να μεινει με αυτο που εχει, οτι σου καπνισει δηλαδη

Και επισης οσον αφορα τη καμερα την οθονη τη ποιοτητα κατασκευής και το ui ναι ειναι καλύτερο, εχεις αντίρρηση?

Και επισης περα απο το soc και το 1GB extra Ram ειναι καπου αλλου καλυτερο?

Καλο χρυσο το note3 αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Ναι προφανώς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να αφήσει το Note 3 για το ... Α5, γιατί είναι downgrade... Είθισται όταν αλλάζουμε κάτι, να πηγαίνουμε σε κάτι ανώτερο, οχι σε κάτι χειρότερο...

Και ναι προφανώς επίσης, στον κόσμο της τεχνολογίας των κινητών SOC και Ram (ειδικά όταν μιλάμε για Android), είναι σημαντικότατα...

Ναι προφανώς δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να αφήσει το Note 3 για το ... Α5, γιατί είναι downgrade... Είθισται όταν αλλάζουμε κάτι, να πηγαίνουμε σε κάτι ανώτερο, οχι σε κάτι χειρότερο...

Και ναι προφανώς επίσης, στον κόσμο της τεχνολογίας των κινητών SOC και Ram (ειδικά όταν μιλάμε για Android), είναι σημαντικότατα...

Απο s6 πηγα σε s7

+1 GB ram και αρκετα δυνατοτερο social

Στη πραξη τι ειδα? Καμια απολυτως διαφορα

Σε αυτη τη κατηγορια πλεον περισσοτερη σημασια εχει η βελτιστοποιηση του sw παρα η ωμη επεξεργαστικη δυναμη, κατι που στο a5 δε προκειται να του λειψει ποτε, οπως και στο note3 φυσικα

Εγω του προτεινα κατι σε αυτο που ζηταει, τωρα αν για σενα ειναι downgrade η καλυτετη καμερα, οθονη, κατασκευη και sw παω πασο

.-