Jump to content

Samsung Galaxy A3 (2017)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το προβλημα δεν ειναι η τοποθεσια αλλα το 4g,εχω παντα την τοποθεσια ανοικτη απο τοτε που το αγορασα.

διάφορα στην μπαταριά βλέπω μόνο όταν έχω το δίκτυο σε 4g και ας έχω κλειστά δεδομένα.

Η Τοποθεσία καταναλώνει πολύ μπαταρία. Επίσης το 4G καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από το 3G.

Δες το στα χαρακτηριστικά των κινητών.

• Απαντήσεις 625
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταναλώνει πολύ το ιστορικό τοποθεσίας αν είναι ενεργοποιημένο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Καταναλώνει πολύ το ιστορικό τοποθεσίας αν είναι ενεργοποιημένο

Παιδιά η τοποθεσία είναι το GPS.

Έχετε διαπιστώσει αν το κλείσετε και το ανοίξετε ειδικά το βράδυ, πόση ώρα κάνει να βρει δορυφόρο.

Ο πλοηγός γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία με κατεβασμένους τους χάρτες ???

Γιατί αργεί να συνδεθεί ???

Edited by sokins

Σε 2 δευτερόλεπτα αν το έχεις στην υψηλή ακρίβεια στο S7. Η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι ημίμετρο για μένα, η επιλογή "μόνο GPS" είναι η πιο battery friendly, αλλά το χρησιμοποιείς μόνο εκτός και κάνει 6-7 δεύτερα να λοκάρει αλλά είναι εξίσου ακριβές. Επαναλαμβάνω, όταν έχεις ανοικτή την τοποθεσία μόνιμα, αυτό που καταναλώνει είναι το Ιστορικό τοποθεσίας εφόσον το έχετε ενεργοποιημένο

Σε 2 δευτερόλεπτα αν το έχεις στην υψηλή ακρίβεια στο S7. Η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι ημίμετρο για μένα, η επιλογή "μόνο GPS" είναι η πιο battery friendly, αλλά χρησιμοποιείς μόνο εκτός και κάνει 6-7 δεύτερα να λοκάρει αλλά είναι εξίσου ακριβές. Επαναλαμβάνω, όταν έχεις ανοικτή τοποθεσία μόνιμα, αυτό που καταναλώνει είναι το Ιστορικό τοποθεσίας.

Διάβασε εδώ.

https://www.huffingtonpost.gr/nikos-aggelidakis/5-smartphone_b_7583288.html

4. Διαχειριστείτε σωστά το Wi-fi και όχι μόνο

Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να μένουν τα σήματα ανοιχτά. Τι εννοούμε; Ότι GPS-Wifi-4g-Bluetooth απορροφούν τρομερά ποσά ενέργειας! Και όταν μιλάμε και για κινητά προσθέστε και το σήμα της κινητής που όταν είναι αδύναμο έχει ως επίπτωση το τηλέφωνο να αφιερώνει ένα επιπλέον ποσοστό ενέργειας στην ανίχνευση και διατήρησή του. Θεωρούμε δεδομένο ότι τουλάχιστον GPS και Bluetooth τα ενεργοποιείτε μόνο όταν τα χρειάζεστε και ότι παραμένουν απενεργοποιημένα την υπόλοιπη ώρα. Μια καλή λύση για τους χρήστες τάμπλετ κυρίως είναι η λειτουργία πτήσης. Ειδικά όταν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή μετά από ώρες και δε θέλετε να την απενεργοποιήσετε. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η κατανάλωση γίνεται από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αυτές. Δηλαδή οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μπορούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS), διαδίκτυο για την ενημέρωση-ανανέωσή τους (Wi-fi-3g/4g) ή αναζήτηση κοντινών συσκευών (Bluetooth).

Διάβασε και αυτό που είναι από το επίσημο site της sony

https://support.sonymobile.com/gr/xperiaxa/dm/battery/#gref

Καλό Απόγευμα.

Edited by sokins

Αυτά είναι ημίμετρα για μένα, έχω τα πάντα ανοικτά εκτός από AOD. Βαριέμαι πολύ τα toggles. Για κάποιους ημίμετρο είναι ακόμα και το κλείσιμο της AOD. Απλά προσπαθώ να καταλάβω κάθε επιλογη όπως ανέφερα παραπάνω για το gps ή του wifi policy, με ποιο τρόπο επηρεάζουν τη μπαταρία μέχρι να καταλήξω σε κάποιο "προφίλ χρήσης" την πρώτη βδομάδα που έχω κάθε κινητό στα χερια μου

Edited by dgeorge4

Η Τοποθεσία καταναλώνει πολύ μπαταρία. Επίσης το 4G καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από το 3G.

Δες το στα χαρακτηριστικά των κινητών.

εγω δεν ειπα αντι για 4g να βαλει 3g,αλλα 2g μονιμα.εγω εχω wifi,bluetooth,gps,aod μονιμα ανοιχτα,ιστορικο τοποθεσιας απενεργοποιημενο,δικτυο σε 2g και με ολα αυτα βγαζω τουλαχιστον 5 ωρες οθονη μετα απο 24+ ωρες αναμονη και τη μπαταρια στο 30% οπου παντα το βαζω για φορτιση.προσπαθω γενικα να μην μου πεφτει κατω απο 30%.

ολα αυτα αλλαζουν αν ξεχαστω με το δικτυο σε 4g.τοτε φτανω στο 30% με 16-17 ωρες αναμονη το πολυ.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Έχεις δίκιο σε αυτό. Στης γυναίκας μου το Α3 βλέπει άνετα τις 5 ώρες Sot. Θεωρώ πολύ καλή μπαταρία για τα δεδομένα του και τον προορισμό του κινητού. Είναι ένα mid-range που ενδείκνυται για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις υπερβολικές. Αν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις πας σε κάτι με μεγαλύτερη μπαταρία.

Γενικά κι εγώ θέλω να έχω όρο μπορώ ανοιχτό και να μην αγχώνομαι για την μπαταρία. Επειδή κι εγώ στο S7 κάνω απλή χρήση, μου βγάζει την ημέρα άνετα με aod+χρώμα, τοποθεσία ανοιχτή και BT (λόγω του ότι Μπαίνω στο αυτοκίνητο και δε θέλω να είμαι συνέχεια στο on-off διότι όταν το ξεχνάω και είμαι με το κινητό στην τσέπη μου σπάνε τα νεύρα).

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξαφνικά σήμερα το πληκτρολόγιο μου βγάζει όλα τα φωνήεντα με τόνους... Στο κείμενο που γράφω εδώ, στα sms κλπ δεν βάζει τόνους... Στην αναζήτηση όμως στον Samsung internet μου εμφανίζει μόνο με τόνους... στις ρυθμησεις δεν βρηκα κατι...ξέρετε τι παιζει?
the show must go on...

Παιδια σας εχει βγαλει κανα update 517 MB?Εμενα μολις μου εβγαλε και το κανω...Ασφαλειας ειναι Μαρτιου?

Samsung Galaxy A54 8/128

Πάντως σε εμενα δεν έχει έρθει κάτι να κοιτάτε συχνά την υπο γραφή μου για να βλέπετε τα updates

Εμενα μου εβγαλε BILLY..δεν αλλαξε κατι αλλα απο τι ειδα ουτε ενημερωση ασφαλειας ειναι ακομα Φεβρουαριου εχω..

Samsung Galaxy A54 8/128

Εμενα μου εβγαλε BILLY..δεν αλλαξε κατι αλλα απο τι ειδα ουτε ενημερωση ασφαλειας ειναι ακομα Φεβρουαριου εχω..

εγώ Ιανουαρίου έχω επίπεδο σφαλμάτων

Εμενα ειναι TPH χωρας και μου εβγαλε την 1η οπως θα δειτε και στο λινκ παιδια..

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a3/SM-A320FL/TPH/

Samsung Galaxy A54 8/128

εγω δεν ειδα κατι βασικα..τωρα τι αναβαθμησε ενας Θεος ξερει..εκτος και αν το κανουν σαν βαση για να πατησει η Oreo..

Samsung Galaxy A54 8/128

Ήρθε και στο δικό μου 517ΜΒ

Edit: Security patch Φεβρουάριο τελικά

Edited by sakissalonika

Υπαρχει τροπος να δηλωσω στο κινητο οτι οτιδηποτε αποθηκευει ειτε απο το google play, ειτε απο οπουδηποτε να το βαζει στην καρτα μνημης και οχι στο κινητο που εχει σχεδον γεμισει η μνημη του.

ποσο ελευθερο χωρο εχεις αδερφε στο κινητο σου τωρα και τι εχεις περασει?Τραβας βιντεο-φωτο πολλες?

Samsung Galaxy A54 8/128

Το κινητο ειναι της μητερας μου στην ουσια και ναι εχει περασει ολα τα βιντεο-φωτος στην εσωτερικη μνημη του κινητου.

Τα μετεφερα ολα στη καρτα μνημης και δηλωσα και στο camera app να τα αποθηκευει ολα στην καρτα μνημης αλλα δεν ρωταω αυτο.

Ρωταω πως μπορω να δηλωσει οτιδηποτε ειναι να αποθηκευτει να αποθηκευτει στην εξωτερικη καρτα μνημης π.χ. οτιδηποτε κατεβαζω απο το google play.

• The title was changed to Samsung Galaxy A3 (2017)