Jump to content

giannis074

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis074

  1. Παίδες καλησπέρα Ψάχνω συσκευή με αγορά άνευ ΦΠΑ με τιμή περίπου στα 200 ευρώ. Να πληρώσω εννοώ. Με μια πρόχειρη ματιά είδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/41513957/OnePlus-Nord-CE-3-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Chromatic-Gray.html Παίρνω κάτι καλύτερο σε αυτό το επίπεδο τιμών? Με ενδιαφέρει χωρητικοτητα, γρήγορα φόρτιση, NFC.
  2. Παιδιά την βοηθειά σας.Το κουμπί απο τα πλάγια on/off ζεστενεται τόσο πολύ που ζήτημα να μπορώ να το ακουμπάω για περισσότερο απο 5 δευτερόλεπτα συνεχόμενα. Δεν ξέρω εαν έχει βραχυκυκλώσει κάτι ή έχει ξανατύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο αλλά ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί απροβλημάτιστα μια χαρά τελευταία εντόπισμα το εν λόγο πρόβλημα.Ισως και να το χτύπησα κάπου αθελα μου.
  3. παίδες γνωρίζετε τι παίζει από επιτόκια για στεγαστικά δάνεια? ενδιαφερόμαστε για ένα στεγαστικό δάνειο απλά δεν έχουμε ιδέα από επιτόκια . αξίζει το σταθερό ή το κυμαινόμενο ας πούμε.
  4. Καλησπέρα στους φίλους. Έχω το samsung A22 4G και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τις τελευταίες όμως 2 μέρες παρατηρώ πως ενώ με τα δεδομένα το ίντερνετ τρέχει σφαίρα όταν ανοίγω wifi και κλείνω δεδομένα το ίντερνετ αργεί χαρακτηριστικά. Έχω καλή ταχύτητα στο σπίτι 50αρα και με το καινούργιο μόντεμ της cosmote . Τι μπορεί να ευθύνεται γι αυτό? Πρόβλημα στο κινητό σε ότι αφορά σύνδεση με wife ή κάποια θέμα που πιθανόν να έχει από την πρόσφατη αναβάθμιση?
  5. Παιδιά πείτε μου λίγο πως απενεργοποιώ τον ήχο όταν μου έρχεται μήνυμα στο messenger?δεν θέλω ήχο πάρα μονο την ένδειξη στην οθόνη. Αυτή τη στιγμή έχει και ήχο και δόνηση. Επίσης όταν έρχεται μήνυμα στο messenger θέλω να φαίνεται στην οθόνη.το στρόγγυλο εικονίδιο εννοώ. Τώρα το μόνο που βλέπω είναι μια ειδοποίηση πάνω αριστερά. Έχω το Samsung A22
  6. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει όταν κάνει διακοπές το κινητό και ενώ μιλάω με κάποιον? Εγώ τον ακούω μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά ο συνομιλητής μου λέει πως κάνει διακοπές το τηλέφωνο σου. Δηλαδή κόβεται για 2/3 δευτερόλεπτα η επαφή και επανέρχεται και ενώ εγώ τον ακούω που με ρωτά αν το έκλεισα κτλ. Δεν μου το χει πει μόνο ένας αλλά αρκετοί τελευταία.
  7. Παίδες μια ερώτηση. Πως αλλάζω τον χρωματισμό στα εικονιδια διότι η κλασική όψη των εικονιδίων (Gmail, χάρτες, Facebook κτλ) δεν είναι. Δεν ξέρω τι πάτησα αλλά ενώ στην αρχή ήταν οκ έπειτα άλλαξαν.
  8. Παιδια καλησπερα.κατοχος του κινητου απο σημερα.το σεταρισα αλλα δεν ξερω τι πατησα και τα εικονιδια δεν ειναι με την κλασικη εικονα(χαρτες,gmail κτλ).εχει μεν τις εφαρμογες αλλα με αλλους χρωματισμους εννοω ως εικονιδιο.πως αλλαζω την οψη απ τις εφαρμογες?
  9. Παιδια ψαχνω ενα κινητο με τιμη περιπου 150-200 ευρο να εχει γρηγορη φορτιση. Να μην ξεπερνα τις 5,5 ιντσες και να ειναι τουλαχιστον 32GB.
  10. Έχεις δίκιο... τώρα το είδα. Γενικότερα πιστεύω πως scop μεταξύ 4+ έως 5 στη μέση ζώνη είναι τιμή άριστη.
  11. Το συγκεκριμένο Haier σε 18αρι βγαίνει ή το scop είναι τόσο υψηλό μόνο στα λιγότερα BTU απόδοσης? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Panoszvarna... Το Haier έχει scop 5,1 στη μέση ζώνη,νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό. Στη θερμή 6+. Μήπως εσύ μπερδεύεσαι?
  12. Φίλε εγώ κοιτάζω προς toshiba μεριά διοτι είδα ότι το shorai φτάνει τα 5,8 scoop. Θα το δουλεύω ώρες οπότε θελω να καίει οικονομικά. Να σημειώσω επίσης πως έχει πιστοποίηση από Eurovent όπου είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μιλάω για το παρακάτω μηχάνημα.. https://www.skroutz.gr/s/12068812/Toshiba-Shorai-R32-RAS-18PAVSG-E-RAS-18PKVSG-E.html
  13. Ποια είναι η διαφορά και κατά πόσο είναι αισθητή εαν ένα κλιματιστικό έχει 6 scoop με ένα που έχει 5. Επίσης εμείς ως χώρα που ανήκουμε...σε θερμή ή ψυχρή ζώνη?
  14. Καίνε πολύ περισσότερο αυτά τα παλιά μηχανήματα on/of??
  15. Αυτό ακριβώς που είπες στο τέλος. Συγκρίνω τον αέρα και μόνο. Οχι δεν νιώθω ότι δεν με καλύπτει στο υπνοδωμάτιο. Απεναντίας ότι θερμοκρασία του δίνω αυτή πιάνει ταχύτατα. Εντελώς συμπτωματικά πέρασα μπροστά κ από τα 2 σήμερα το πρωί και το διαπίστωσα απλά δεν γνώριζα τον λόγο. Μου έλυσες την απορία
  16. Invertor έχω σε υπνοδωμάτιο, το omnia Eco 9αρι,οκ μια χαρά στην ψύξη αλλά σε θέρμανση έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο αποδοτικό όσο ένα Fujitsu που έχω 15ετιας ίσως κ παραπάνω. Κάτω απ το Fujitsu νιώθεις ζεστό... αρκετά ζεστό τον αέρα ενώ κάτω απτό omnia σε καμία περίπτωση το ίδιο. Ζεστός προς χλιαρός ο άερας θα έλεγα. Γι αυτό το λόγο ψάχνομαι για καλό κλιματιστικό σε αποδοση θέρμανσης. Απλά δεν γνωρίζω ποια τωρινά μοντέλα έχουν αυτή τη ποιότητα(ζεστού) αέρα. Φωτο απ το Fujitsu
  17. Ωραία λοιπόν, είμαι για 18αρι οπωσδήποτε. Πες μου και ένα δύο μοντέλα με καλή απόδοση σε θέρμανση να το προχωρήσω. Από μια γρήγορη ματιά είδα πως daikin, toshiba, Fujitsu έχουν πολύ καλο scoop. Τι θα παίρνες εσύ έχοντας Budget max το 1000ρικο? Σκέφτομαι από Κωτσο λογο δόσεων οπότε οι επιλογές από κει περιοριζονται.Ειναι σχεδον ολα με δωρεαν εγκατασταση. https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu?v=0&10939=53983&flt=100&order=1
  18. Ποιες ειναι οι ιδανικες συνθηκες/θερμοκρασιες για να πιασουν τετοιες αποδοσεις ? Ας που με 0-5 βαθμους πιανουν αυτα τα BTU ?
  19. Ερώτηση... Τα κλιματιστικά που φτάνουν τα 17/18Κ BTU θερμανσης καλύπτουν χώρο 30τμ? ΟΚ.. Μπορει να χρειάζεται 18αρι αλλά μήπως και ένα μικρότερο αλλά καλύτερο να κάνει δουλειά? Η Σειρά toshiba shorai φτάνει τα 18Κ BTU σε θέρμανση με scoop 5.4 το 13αρι μοντέλο. Αξίζει ή είναι προτιμότερο ένα 18αρι πιθανόν invertor ή GE?
  20. Υπαρχουν διαφορές σε αξιοπιστία ή ποιότητα μεταξύ Gree Bora και General Electric? Για ένα 18αρι ψάχνομαι τελικά Max στα 800-900 ευρό. Κυρίως για θέρμανση.
  21. Που αναγραφεται η παροχη αερα?
  22. Λαρισα...και τον χωρο ναι το βλεπει ο ηλιος. Παιρνω κατι καλυτερο σ αυτο το ευρος τιμων? καπως μπακαλιστικα το σχεδιο σπιτιου.Υπαρχει κλιματιστικο ηδη στη θεση 1 κ 2.
  23. Κοιτάω αυτό το invertor https://www.skroutz.gr/s/11863878/Inventor-Life-Pro-L4VI32-16-L4VO32-16.html?from=favorites_popup Το θελω για θέρμανση... σπίτι παλιό χωρίς μόνωση κ χωρίς επίσης διπλά τζάμια.
  24. 30τμ ενιαίος είναι όπου σε διπλανό χώρο θα υπάρχει κ άλλο ένα κλιματιστικό. Ο ψυκτικός μου είπε ότι θα με καλύψει το 12αρι γιατί βγάζουν πολλά BTU σε θέρμανση αλλά για να ειμαι καλυμμένος λέω να πάω σε κάτι πιο πάνω.
  25. Παιδιά τι λέτε γι αυτό? https://www.skroutz.gr/s/12577024/Hitachi-RAS-X14EAG-RAC-X14EAG.html?from=favorites_popup Βγάζει πολλά BTU σε θέρμανση κ είναι ότι πρέπει για το χώρο που το θέλω. Το 18αρι είναι πολύ και το 12αρι οριακό. Το συγκεκριμενο κάπου στα 14btu είναι όπως μαζί με ένα invertor.
×
×
  • Create New...