Jump to content

sokins

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

sokins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διάβασε εδώ. https://www.huffingtonpost.gr/nikos-aggelidakis/5-smartphone_b_7583288.html 4. Διαχειριστείτε σωστά το Wi-fi και όχι μόνο Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να μένουν τα σήματα ανοιχτά. Τι εννοούμε; Ότι GPS-Wifi-4g-Bluetooth απορροφούν τρομερά ποσά ενέργειας! Και όταν μιλάμε και για κινητά προσθέστε και το σήμα της κινητής που όταν είναι αδύναμο έχει ως επίπτωση το τηλέφωνο να αφιερώνει ένα επιπλέον ποσοστό ενέργειας στην ανίχνευση και διατήρησή του. Θεωρούμε δεδομένο ότι τουλάχιστον GPS και Bluetooth τα ενεργοποιείτε μόνο όταν τα χρειάζεστε και ότι παραμένουν απενεργοποιημένα την υπόλοιπη ώρα. Μια καλή λύση για τους χρήστες τάμπλετ κυρίως είναι η λειτουργία πτήσης. Ειδικά όταν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή μετά από ώρες και δε θέλετε να την απενεργοποιήσετε. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η κατανάλωση γίνεται από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αυτές. Δηλαδή οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μπορούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS), διαδίκτυο για την ενημέρωση-ανανέωσή τους (Wi-fi-3g/4g) ή αναζήτηση κοντινών συσκευών (Bluetooth). Διάβασε και αυτό που είναι από το επίσημο site της sony https://support.sonymobile.com/gr/xperiaxa/dm/battery/#gref Καλό Απόγευμα.
  2. Παιδιά η τοποθεσία είναι το GPS. Έχετε διαπιστώσει αν το κλείσετε και το ανοίξετε ειδικά το βράδυ, πόση ώρα κάνει να βρει δορυφόρο. Ο πλοηγός γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία με κατεβασμένους τους χάρτες ??? Γιατί αργεί να συνδεθεί ???
  3. Η Τοποθεσία καταναλώνει πολύ μπαταρία. Επίσης το 4G καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από το 3G. Δες το στα χαρακτηριστικά των κινητών.
  4. Κοίτα και εμένα μου κατεβαίνει η μπαταρία γρήγορα. Αλλά αυτό το είχα και με την 7.1.2. Είναι και παλιά η μπαταρία και δεν δίνω σημασία. Είναι και αυτούς ένας λόγος που θέλω να πάρω το Α3.
  5. Κατέβασε τέρμα κάτω την κουρτίνα και θα σου βγάλει το μολύβι . Από εκεί επιλέγεις τα εικονίδια της κουρτίνας.
  6. Καλημέρα. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση. Έχεις απενεργοποιήσει το GPS και NFC που είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα ????? Έχεις βάλει το κινητό σου να δουλεύει 4G ?????
  7. Καλημέρα. Αν πας Αποθηκευτικός Χώρος και πατήσεις επάνω στην κάρτα σου και μπεις μέσα, μετά πάτα τις τελίτσες πάνω δεξιά και σου έχει επιλογή Διαμόρφωση ως εσωτερική . Πρώτα όμως πάρε BACKUP τα αρχεία σου και μετά ξανά πέρνα τα. Η διαφορά στην U1 και U3 είναι μόνο η ταχύτητα. Και είναι αρκετή. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωσε. Έχεις απενεργοποιήσει το GPS και NFC που είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένα ????? Έχεις βάλει το κινητό σου να δουλεύει 4G ?????
  8. Δες τις τελευταίες σελίδες γράφω αναλυτικά το πως γίνετε. Αν κολλήσεις πουθενά πες μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408404&page=10 Έτσι κάνεις την κάρτα μνήμης εσωτερική και χωράει όσα προγράμματα θέλεις. Γιατί την βλέπει μια μνήμη. Βάλε όμως μια γρήγορη κάρτα. π.χ U3 Ενώ οι ORIGINAL ROMS της SAMSUNG το έχουν κλειδωμένο αυτό. Κρίμα . Ή μάλλον ντροπή τους.
  9. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με τέτοια νέα, ας περιμένω λίγο ακόμα. Έχω το S4 MINI με Lineage Android 8.1 oreo και πάει μια χαρά. Ας περιμένω. Δεν γυρνάω στην 6
  10. Καλησπέρα. Έχω ευχάριστα νέα. Έχω κάνει εγκατάσταση στο κινητό μου S4 MINI 9195 LTE την Android 8.1 εδώ και μια βδομάδα και πάει πολύ καλά. Και κάποια μικρό προβληματάκια που είχα με την 7,1,2 τώρα δεν τα έχω. Οδηγείς για την εγκατάσταση. Από εδώ κατέβασε την τελευταία ROM https://www.mediafire.com/folder/rpgoccwooz2du/serranoltexx#dbqxvbdb53os3 Από εδώ το Gapp. Επέλεξε ARM - 8.1 - pico http://opengapps.org/ Μόνο αυτά τα δύο αρχεία θέλετε. Το ROOT το ενεργοποιείτε από Σύστημα-->Επιλογές για προγραμματιστές --> Root access --> Apps olny. Τα κάνετε εγκατάσταση από το TWRP όπως κάνατε και την 7,1,2. Και μην ξεχάσετε μέσα από το TWRP να κάνετε --> Wipe, Swipe to Factory Reset (θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, εκτός από internal/external sdcard) - απαραίτητο!!!
  11. Εγώ το έχω κατεβάσει. Εμένα δεν με άκουγαν όταν άνοιγα την ανοιχτή ακρόαση. Ήταν από το πρόγραμμα εγγραφείς
  12. Η ROM αυτή δουλεύει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Απλά μερικά προγράμματα δεν είναι ακόμα συμβατά με την 7.1.2. Έχεις πρόγραμμα ηχογράφησεις κλήσεων ???? Σίγουρα κάποιο πρόγραμμα σου την κάνει. Και εγώ το είχα αυτό. Και ήταν από το πρόγραμμα ηχογράφησεις . Βάλε την τελευταία ROM Κάθε Παρασκευή βγαίνει καινούρια. Η ώρα την βάζει https://download.lineageos.org/serranoltexx Αν θές άλλη ROM δες εδώ. https://androidfilehost.com/?w=search&s=serranoltexx&type=files Την RR . αλλά είναι ποιο βαριά και όλοι επάνω στην LINEAGE στηρίζονται. Δεν αξίζει να γυρίσεις πίσω. Το τηλέφωνο έχει διαφορά μέρα με την νύχτα. Πάλεψε το.
  13. Πας Επιλογές για προγραμματιστές --> ενεργοποίησε και το πρώτο Προηγμένη επανεκκίνηση Μετά πας Πρόσβαση root βάζεις Μόνο εφαρμογές Και μετά Ενεργοποίησε και το Εντοπισμός σφαλμάτων Android
  14. Μην ξεχάσεις να κάνεις και αυτές τις ρυθμίσεις στην Lineage. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21753434389
  15. ΟΧΙ Δέν είναι τίποτα βγαλμένο. Αν το έκανες μόνο root χωρείς να περάσεις την rom του lineage, τότε μπορείς με ένα πρόγραμμα όπως το system app remover (ROOT) να αφαιρέσεις οτι δεν θες. Αν τώρα έχεις περάσει και την lineage rom, δεν έχει τίποτα περιττό και θα σου έλεγα να μην πειράξεις τίποτα.
×
×
  • Create New...