yyyy Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 OTA 8.5.10.0 global stable (android 7.1) Γιατί έχει την ένδειξη "Nightly" όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Γιατί έχει την ένδειξη "Nightly" όμως; για αλλοθι :shifty: :p αμα την εγκαταστησεις δε γραφει nightly Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Αυτά που έχουν σε προσφορά 99 € που θα καταλάβω εάν είναι global; δεν θέλω να το πάρω από το skroutz.gr, το θέλω ελληνικής αντιπροσωπείας για να έχω 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Ότι αγοράσετε από τις μεγάλες αλυσίδες είναι Global edition. Μου ήρθε και εμένα η νέα έκδοση λογισμικού, δεν είδα καμιά πρακτική αλλαγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Ότι αγοράσετε από τις μεγάλες αλυσίδες είναι Global edition. Μου ήρθε και εμένα η νέα έκδοση λογισμικού, δεν είδα καμιά πρακτική αλλαγή Ευχαριστω φίλε μου..... Τώρα για την κάμερα δεν ξέρω αν αξίζει γιατί κάποιοι κάνανε παράπονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παιδια η νεα OTA ειναι MIUI 9 και Android 7.1? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μπήκα από το σπίτι για να κάνω την αναβάθμιση και τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς αν σε global hardware version η κινέζικη developer rom δουλεύει με Β20 LTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μπήκα από το σπίτι για να κάνω την αναβάθμιση και τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη!!! :confused: Τα ιδια και εγω! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpns Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η 8.5.10 είναι η τελευταία έκδοση με Miui8. Δόθηκε σε τυχαίους χρήστες δοκιμαστικά. Είναι Android 7.1.2 Ωστόσο μέσα στον Δεκέμβριο περιμένουμε την Global stable με Android 7.1.2 και Miui9. Έχει ήδη κυκλοφορήσει η Global beta οπότε είναι θέμα ημερών. Sent from my Redmi 4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παιδια η νεα OTA ειναι MIUI 9 και Android 7.1? Ευχαριστω Εφόσον ξεκινάει από 8. προφανώς είναι miui 8. Η miui 9 θα ξεκινάει από 9. Μπήκα από το σπίτι για να κάνω την αναβάθμιση και τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη!!! :confused: Τα ιδια και εγω! :( Αναμενόμενο. Τις nightly εκδόσεις έχεις μια μόνο ευκαιρία να τις εγκαταστήσεις. Αν την απορρίψεις δεν σου την ξαναδίνει. Περιμένετε να δοθεί επίσημα τώρα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μα το δικό μας δεν είναι στην λίστα που θα αναβαθμιστεί σε mui9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Γνωρίζει κάποιος πως τελικά λειτουργεί ο περιορισμός δεδομένων?? Ενώ τον έχω ρυθμίσει στα 400mb που είναι το οριο του προγράμματος μου, κάθε πότε ανανεώνει κτλ, αυτό κάνει το χαβά του, κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει ξεπεράσατε το ημερήσιο όριο και δεν έχω φάει ούτε 100kb και σήμερα ξεπέρασα κατά λάθος το όριο Και αυτό συνέχισε να γράφει, και η vodafone με χρέωσε με έξτρα 200mb για 5.04. Κάθε οδήγηση δεκτή!!!! :D :) Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Αναμενόμενο. Τις nightly εκδόσεις έχεις μια μόνο ευκαιρία να τις εγκαταστήσεις. Αν την απορρίψεις δεν σου την ξαναδίνει. Περιμένετε να δοθεί επίσημα τώρα σε όλους. Κριμα!!! Θα ειχα Android 7.1 χωρις να χρειαστει να κανω format για να παρω MIUI9....αγκρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpns Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Όποιος ενδιαφέρεται έχει βγάλει η Vodafone το 32gb 109,90€. Global με εγγύηση infoquest. Μόλις το πήρε ένας φίλος. Sent from my Redmi 4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Μολις εδωσα παραγγελεια ατο τοκινητο.γρ στην τιμη 104 με τα 32 gb flash.Πρωτη αγορα σε xiaomi. Μολις ειδα οτι δεν λεει πουθενα global στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Λετε να εχω κανα προβλημα με την wind? Αν ναι να ακυρωσω την παραγγελεια. Edited November 24, 2017 by pols Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Από που το παρήγγειλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Όποιος ενδιαφέρεται έχει βγάλει η Vodafone το 32gb 109,90€. Global με εγγύηση infoquest. Μόλις το πήρε ένας φίλος. Sent from my Redmi 4AΕυχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, μόλις πήγα και το πήρα κι εγώ. Στάλθηκε από το S168 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλησπέρα σας Σήμερα πήρα για την κόρη μου το 16gb απο Wind , αν ξέρετε πως μπορούμε να μεταφέρουμε επαφές , μουσική κλπ απο το παλιό τηλέφωνο ( lumia 535 ) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μα το δικό μας δεν είναι στην λίστα που θα αναβαθμιστεί σε mui9 Μια χαρά θα πάρει miui 9 και το δικό σας. Αφού έχει δοθεί ήδη σαν DEV η miui 9 εννοείται ότι θα γίνει και stable κάποια στιγμή. Απλά το 4Α είναι στην επόμενη φουρνιά αναβαθμίσεων. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κριμα!!! Θα ειχα Android 7.1 χωρις να χρειαστει να κανω format για να παρω MIUI9....αγκρρρρ Θα σου την ξαναβγάλει ΟΤΑ αδερφέ όταν δοθεί σαν stable πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Όποιος ενδιαφέρεται έχει βγάλει η Vodafone το 32gb 109,90€. Global με εγγύηση infoquest. Μόλις το πήρε ένας φίλος. Sent from my Redmi 4A Thanks! Αγοράστηκε για λογαριασμό άλλου, αλλά βλέπω να το κρατάω.. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλημέρα, μετά την αναβάθμιση όταν ανοίγω τις περισσότερες εφαρμογές δεν φορτώνει το περιεχόμενο τους με τη μια, αλλα πρώτα εμφανίζει ένα στρόγγυλο βελάκι τύπου refresh για 1-2 δευτερόλεπτα. το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή μόνο το δικό μου έφαγε σκάλωμα; Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) Καλησπέρα σας Σήμερα πήρα για την κόρη μου το 16gb απο Wind , αν ξέρετε πως μπορούμε να μεταφέρουμε επαφές , μουσική κλπ απο το παλιό τηλέφωνο ( lumia 535 ) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο Βαζεις το Lumia 535 στο pc με καλωδιο usb. Ανοιγεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας και τραβας τα εξης αρχεια απο την SD και την εσωτερικη μνημη DCIM(Φωτογραφιες καμερας) Bluetooth και Downloads για κατεβασμενες φωτογραφιες και μουσικη. Επαφες μεσω outlook/hotmail ή μεσα απο την καρτα sim. Αν εχει sd με ολα μεσα,την βγαζεις απο το lumia και την βαζεις στο xiaomi. Και για ιους,καθαρισμο μνημης κλπ μην βαλετε clean master και τετοια. Το security app ή ασφαλεια στα ελληνικα του MIUI κανει καλη δουλεια. Και τις επαφες back up στο gmail αυτοματα.Μαζι και τις φωτογραφιες αν θελει στο Google Photos/φωτογραφιες Google. Edited November 25, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Βαζεις το Lumia 535 στο pc με καλωδιο usb. Ανοιγεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας και τραβας τα εξης αρχεια απο την SD και την εσωτερικη μνημη DCIM(Φωτογραφιες καμερας) Bluetooth και Downloads για κατεβασμενες φωτογραφιες και μουσικη. Επαφες μεσω outlook/hotmail ή μεσα απο την καρτα sim. Αν εχει sd με ολα μεσα,την βγαζεις απο το lumia και την βαζεις στο xiaomi. Και για ιους,καθαρισμο μνημης κλπ μην βαλετε clean master και τετοια. Το security app ή ασφαλεια στα ελληνικα του MIUI κανει καλη δουλεια. Και τις επαφες back up στο gmail αυτοματα.Μαζι και τις φωτογραφιες αν θελει στο Google Photos/φωτογραφιες Google. Ευχαριστώ πολύ και καλό Σαββατοκύριακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Πέρασα χειροκίνητα την v8.5.7. Περίμενα 10 μέρες και δεν έλεγε να εμφανιστεί ΟΤΑ. http://en.miui.com/download-319.html#467 Έβαλα την stable. Αν θελήσω να περάσω την dev v7.1 γίνεται μέσα απο το update; Και αν γίνεται μετά θέλει factory reset; Γράφει μέσα οτι χρειάζεται να γίνει φορματ αλλα μπας και δεν είναι απαραίτητο; Και οταν έρθει δλδ η σταθερή 7.1 θα πρέπει να κάνουμε υποχρεωτικά επαναφορά εργοστασιακών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts