Jump to content

pols

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pols's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. pols

    Redmi 4A

    Απο το "τοκινητο".Τελικα παρελαβα σημερα και επανω στο κουτι εγραφε global edition σε ενα κοκκινο αυτοκολητο. Ολα καλα.Με το που εκανα τα σεταρισματα πηρε και μια αναβαθμηση που ειχε διαθεσιμη.Πολυ καλο το κινητο. Πολυ καλυτερο απο το lenovo k3 που εχω εγω.
  2. pols

    Redmi 4A

    Μολις εδωσα παραγγελεια ατο τοκινητο.γρ στην τιμη 104 με τα 32 gb flash.Πρωτη αγορα σε xiaomi. Μολις ειδα οτι δεν λεει πουθενα global στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Λετε να εχω κανα προβλημα με την wind? Αν ναι να ακυρωσω την παραγγελεια.
  3. pols

    Lenovo K3 Note

    Γεια σας. Εδω και λιγο καιρο εχω παραλαβει το τηλεφωνο και ειμαι με την ρομ που ειχε προεγκατεστηεμενη το vichmail. Ηθελα να ρωτησω τι χαρακτηριστικο σημα σας βγαζει στο σημα της κεραιας οταν ειστε συνδεδεμενοι με 4G? Σε εμενα δειχνει E,H και H+ Σε φιλους σε αλλες συσκευες δειχνει LTE αλλα με τον ιδιο παροχο (wind). Ευχαριστω
  4. pols

    Lenovo K3 Note

    Δηλαδη θα καταλαβω οτι πηρα αλλο κινητο?:) Παντος μια φορα που δουλεψα για λιγο το iphone ενος φιλου ειχα παθει πλακα.Ανταποκρηση αψογη. Αλλα και το thl βγηκε πολυ καλο για τα λεφτα που ειχα δωσει.Μακαρι να μου βγει και το ΝΟΤΕ ετσι. Θα δουμε.
  5. pols

    Lenovo K3 Note

    Μολις προχωρησα στην αγορα του ΝΟΤΕ. Ηταν η πιο γρηγορη αποφαση για αγορα κινητου που εχω κανει μεχρι τωρα.Τις αλλες φορες διαβαζα για μερες τα ποστ απο διαφορα κινητα και στο τελος κατέληγα καπου.Στο ΝΟΤΕ διαβασα καμια 30 σελιδες απο την αρχη και κανα 5 απο το τελος. Ευχομαι να ειναι καλη αγορα. Το σιγουρο ειναι οτι θα εχει διαφορά με το THL t6 που εχω τωρα. Με το καλο να μας ερθει.:):)
  6. pols

    Lenovo K3 Note

    Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Πολυ κατατοπιστικη. Σε ενδεχόμενη αγορα μου πρεπει να τους γραψω να μου βαλουν την προτεινόμενη ρομ η ερχεται με συμβατη ρομ για ευρωπη?
  7. pols

    Lenovo K3 Note

    Σε τι διαφερουν το K3 Note K50-t3s 5.5 με το K3 Note/K50-T5 5.5 για να εχουν τετοια διαφορα στην τιμη τους? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...