greekmm Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το τσίμπησα και εγώ από Public. Πολύ καλό Value for money ειδικά με δώρο την 32GB κάρτα μνήμης. Καμμία καλη θήκη από ελληνικό μαγαζί ή διαδικτυακό έχει να προτείνει κάποιος; Tempered glass? Κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/case-smart-look-for-xiaomi-redmi-4a-black-p-TEL.033710 είχα στο μυαλό μου αλλά εξαντλήθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Το τσίμπησα και εγώ από Public. Πολύ καλό Value for money ειδικά με δώρο την 32GB κάρτα μνήμης. Καμμία καλη θήκη από ελληνικό μαγαζί ή διαδικτυακό έχει να προτείνει κάποιος; Tempered glass? Κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/case-smart-look-for-xiaomi-redmi-4a-black-p-TEL.033710 είχα στο μυαλό μου αλλά εξαντλήθηκε αν είσαι από Θεσσαλονίκη έχω να σου δώσω μια σιλικόνης διαφανής δώρο ! αν θέλεις κάτι ποιο ποιοτικό εγώ αγόρασα αυτήν και είναι τρομερή ότι καλύτερο έχω βάλει σε κινητό http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar/XIAOMI-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/theke-silikones-tpu-carbon-fibre-brushed-yia-xiaomi-redmi-4a-ma-ro.html?filter=295 άλλα αν ψάχνεις book εχει και αυτη http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar/XIAOMI-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/thermatine-theke-vivlio-smart-cover-me-vase-sterixes-yia-xiaomi-redmi-4a-ma-ro.html?filter=295 Tempered glass http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar/XIAOMI-peripherals-mobile-tablet-en/XIAOMI-screen-protectors-en/skleremeno-yeali-tempered-glass-prostasias-othones-yia-xiaomi-redmi-4a.html?filter=295 http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-xiaomi/8025-tempered-glass-03mm-xiaomi-redmi-4a Edited May 11, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το τσίμπησα και εγώ από Public. Πολύ καλό Value for money ειδικά με δώρο την 32GB κάρτα μνήμης. Καμμία καλη θήκη από ελληνικό μαγαζί ή διαδικτυακό έχει να προτείνει κάποιος; Tempered glass? Κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/case-smart-look-for-xiaomi-redmi-4a-black-p-TEL.033710 είχα στο μυαλό μου αλλά εξαντλήθηκε Εγώ πήρα την super frosted nillkin. Κλασσικά ποιοτική και όμορφη,γυαλί το amazing H της nillkin. Ευχαριστημένος και από τα 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εγώ πήρα την super frosted nillkin. Κλασσικά ποιοτική και όμορφη,γυαλί το amazing H της nillkin. Ευχαριστημένος και από τα 2! Στείλε ρε Μαν κανα λίνκ να δούμε κι εμείς που την ψάχνουμε για θήκη και προστατευτικό γυαλί !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Πώς γράφω 160 χαρακτήρες στα sms με τη stock εφαρμογή ?. Το κίνητο είναι από public έχει stable 8.2.1.0. Δοκίμασα μόνο με κεφαλαία όπως στο παλιο μου hongmi αλλά φτάνει μέχρι 66 περίπου. Χρειάζεται να κάνω install κάποιο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-frosted-shield-xiaomi-redmi-4-θηκη-golden-5263-5264-proion?lang=el https://www.e-smartbuy.gr/screen-protector/ενισχυμένο-γυαλί-προστασίας/nillkin-γυαλί-προστασιας-για-xiaomi-redmi-4a-amazing-h-proion?lang=el Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 εννοείς δεν σε ειδοποιεί? αν ναι κάνε αυτά που λέει εδώ Έκανα τις ρυθμίσεις και λειτούργησαν τα notifications . Super ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Έκανα τις ρυθμίσεις και λειτούργησαν τα notifications . Super ! εγώ προσπάθησα να τα κάνω αλλά κάποια από αυτά που αναφέρει το άρθρο δεν υπάρχουν στο κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς γράφω 160 χαρακτήρες στα sms με τη stock εφαρμογή ?. Το κίνητο είναι από public έχει stable 8.2.1.0. Δοκίμασα μόνο με κεφαλαία όπως στο παλιο μου hongmi αλλά φτάνει μέχρι 66 περίπου. Χρειάζεται να κάνω install κάποιο update ? με την στοκ δεν νομίζω να μπορείς να γράψεις σε 1 μήνυμα 160 ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει να βάλεις άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 εγώ προσπάθησα να τα κάνω αλλά κάποια από αυτά που αναφέρει το άρθρο δεν υπάρχουν στο κινητό υπάρχουν όλα, ποια ρομ έχεις? ενεργοποίησες τα dev options? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 το ξαναδοκίμασα θα δω πως θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Στο what's app ενώ αρχικά έπαιζε τα βίντεο native, μέσα στην εφαρμογή δηλαδή, ξαφνικά τα παίζει μόνο από τον video player της συσκευής... Διάβασα ότι είναι bug, γνωρίζει κανείς τρόπο διόρθωσης; Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Θα ήθελα να προμηθευτώ το κινητάκι μιας και φένεται πολύ καλύτερο απο το lg magna και μάλιστα στα 110 ευρώ περίπου θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορά του θα ήθελα γενικά να μην έχω πρόβλημα με τα δεδομένα (whatsap έχω) πρέπει να κυκλοφορούν δύο χιάομι με διαφορετική ρομ απο το gaarbest αν ναι ποιο να πάρω και γιατί; η μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παρτο απο δω στα 129 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johdik81 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το κινητό προχθές, ακόμα είμαι σε φάση ψαξίματος, αλλά έχω ένα θέμα.. Οπότε προσπαθώ μια φωτογραφία να την κάνω ταπετσαρία, μου βγάζει το μνμ. <σφάλμα, πήγαινε στην αρχική οθόνη και ξαναπροσπαθησε>. Έχει κανείς κάτι κατά νου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπερα . αγορασε ο αδερφος μου το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω μια ερωτηση αν γνωριζετε. ειναι και οι 2 sims ενεργες για 4g ή μονο η πρωτη sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 έχει το κινητό η κοπέλα μου και ξαφνικά ο ήχος όταν βάζεις τα ακουστικά δεν βγαίνει από τα ακουστικά αλλά μόνο από το εξωτερικό ηχείο ξέρετε τι παίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλησπερα . αγορασε ο αδερφος μου το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω μια ερωτηση αν γνωριζετε. ειναι και οι 2 sims ενεργες για 4g ή μονο η πρωτη sim ?μόνο η 1η το γράφει και στις οδηγείες αν θυμάμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 καλησπέρα. ψήνομαι για το κινητό, αλλά έχω ακούσει τόσα και έχω μπερδευτεί για το τι παίζει με τα dual και κυρίως με wind. έχω cosmote και wind. θα παίζουν και οι 2 συνδέσεις ή κάποια έχει θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Όλα παίζουν Οκ 4g και στις 2 κάρτες , διαλέγεις από πια θες να τραβά δεδομένα. Με το κολπακι με τον αναπτήρα έβαλα 2sim και sd ! Μηνύματα και κλήσεις από όποια sim θες . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η στοκ εφαρμογή sms δεν στέλνει 160 χαρακτήρες , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπέρα. Το 4A απο την infoquest υποστηρίζει b20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπέρα. Το 4A απο την infoquest υποστηρίζει b20; Έχει απαντηθεί πολλάκις..... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ναι υποστηρίζει 4g me b20. Τεσταρισμενο σε πλοίο όπου ταξιδεψα χθες και είχε 4g σε όλη τη διαδρομή, με το mi4 ήταν σε h+ , και εdge και ας Έχει 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Έχει απαντηθεί πολλάκις..... Η global version που πωλείται στα καταστήματα (public , πλαίσιο κτλ ) που προμηθεύονται από infoquest έχει την B20. Επιβεβαιώνω και ως κάτοχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 από την 8.2.1.0 έκανε κανείς dowgrade στην 8.1.4.0 ? και αν ναι την έκανε μέσω του updater ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 downgrade γιατί; γλιτώνουμε bug; Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts