Sniaf Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 καμία θήκη που έχετε και αξίζει ? ρίξτε καμία πρόταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Πηρα 32gb globalversion (B20) στα 104 με θηκη και προστασια οθονης Τα παρέλαβα χτες από τα Ελτα, χωρίς τελωνείο όλα καλά, μια χαρά τα ελληνικά, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ, νομίζω φοράνε την 8.1.4 Miui, θα το τσεκάρω ξανά. Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Eγω τσιμπισα για τον πατερστο 32αρι απο κωτσο/ινφοκουεστ. Αξιολογο .ομορφο,γρηγορο και το miui δινει πολλεεεες επιλογες.(λιγο με χαλασε η πλαστικουρα αλλα μην τα θελουμε και ολα) Συνολικα καλυτερο απο το α3 μου και θεωρω οτι μεχρι τα 200ε τα χιαομι δεν εχουν αντιπαλο. Απο θηκη περιμενω την mofi vintage,θα ενημερωσω μολις ερθει. Την καλησπερα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Τo παρέλαβα κι εγώ χτες από τα Ελτα, χωρίς απρόοπτα:)! Ειναι το international edition και φοράει την Miui global 8.1.4.0.0, δηλαδή την κινεζορομ με ελληνικά. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά ακριβώς rom να κατεβάσω; Αυτή εδώ είναι για το κινητό μας; http://en.miui.com/download-319.html Την κατεβάζω, την περνάω στην microsd κάρτα και μετά με Update ή κινδυνεύω να το μπρικάρω; Ευχαριστώ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Τo παρέλαβα κι εγώ χτες από τα Ελτα, χωρίς απρόοπτα:)! Ειναι το international edition και φοράει την Miui global 8.1.4.0.0, δηλαδή την κινεζορομ με ελληνικά. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά ακριβώς rom να κατεβάσω; Αυτή εδώ είναι για το κινητό μας; http://en.miui.com/download-319.html Την κατεβάζω, την περνάω στην microsd κάρτα και μετά με Update ή κινδυνεύω να το μπρικάρω; Ευχαριστώ η συσκευή σου έχει πειραγμένη έκδοση για αυτό και δεν μπορείς να περάσεις κάτι ! τρόπος και οδηγίες βήμα βήμα υπάρχουν αν περάσεις μια βόλτα από την ελληνική κοινότητα της miui ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ γλυκό κοιτάζω να πάρω μια θήκη "Carbon Fiber Brushed TPU Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτή η έκδοση της ROM είναι ντάξει; http://i.imgur.com/7VPXwSS.jpg http://i.imgur.com/inFsSU7.jpg Το κινητό είναι αγορασμένο πριν ένα μήνα από το Public και γενικά τα Xiaomi δεν τα κατέχω. Είναι πειραγμένη η ROM; Αν ναι, υπάρχει σοβαρός λόγος να την αλλάξω ή να παραμείνει ως έχει; Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Νομίζω ότι οι κινεζομαγειρεμένες rom έχουν 2 μηδενικά στο τέλος, όπως η δική μου (8.1.4.0.0). Αυτή που έχεις εσύ είναι προφανώς η σωστή (σε συνδυασμό με την αγορά από το public). Ας απαντήσει πάντως και κάποιος πιο ειδικός. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτή η έκδοση της ROM είναι ντάξει; http://i.imgur.com/7VPXwSS.jpg http://i.imgur.com/inFsSU7.jpg Το κινητό είναι αγορασμένο πριν ένα μήνα από το Public και γενικά τα Xiaomi δεν τα κατέχω. Είναι πειραγμένη η ROM; Αν ναι, υπάρχει σοβαρός λόγος να την αλλάξω ή να παραμείνει ως έχει; η έκδοση που φοράς είναι η global official τώρα την 8.2.6.0 την αφαίρεσαν για κάποια bug αλλά μην ανησυχείς θα πάρεις κανονικά αναβαθμίσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 @xetasa & @Sniaf σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Έχει κάποιος να προτείνει δοκιμασμένο tempered glass; Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Έψαξα στο public αλλά ήταν στα 8 ευρώ οπότε το άφησα και τελικά παρήγγειλα από το AliExpress 1.53 ευρώ 2 μαζί. Είναι μια χαρά απλά γυαλιστερές οπότε σε έντονο φως κάνουν αντανάκλαση. Αργότερα θα παραγγείλω και 2 mat να τις δοκιμάσω. Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Περιμένω γυαλί nillkin amazing H. Θα ενημερώσω μόλις το τοποθετήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letherman Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 δεν καταλαβαινω γιατι ακριβως το ζητημα του lte ειναι τοσο σοβαρο υπαρχει περιπτωση δηλαδη να μην μας φτανει η ταχυτητα του 4g+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μπόρει να επιβεβαιώσει κάποιος εκτός απο Media Markt ότι το 4Α που πωλείται σε ελληνικά μαγαζιά είναι το global version με την B20; Επίσης μπορείς να το διαπιστώσεις από το κουτί αν πρόκειται για global version; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μπόρει να επιβεβαιώσει κάποιος εκτός απο Media Markt ότι το 4Α που πωλείται σε ελληνικά μαγαζιά είναι το global version με την B20; Επίσης μπορείς να το διαπιστώσεις από το κουτί αν πρόκειται για global version; Από κωτσοβολο που το είχα πάρει πριν δύο βδομάδες ήταν το global. Έχει πάνω στο κουτί ένα κόκκινο τετράγωνο, κάνει μπαμ, που λέει global version. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Μπόρει να επιβεβαιώσει κάποιος εκτός απο Media Markt ότι το 4Α που πωλείται σε ελληνικά μαγαζιά είναι το global version με την B20; Επίσης μπορείς να το διαπιστώσεις από το κουτί αν πρόκειται για global version; Από κωτσοβολο που το είχα πάρει πριν δύο βδομάδες ήταν το global. Έχει πάνω στο κουτί ένα κόκκινο τετράγωνο, κάνει μπαμ, που λέει global version. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk μόνο σε αυτά τα καταστήματα το παίρνεις με global version και την εγγύηση της infoquest http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points *να συμπληρώσω σήμερα παρέλαβα και την θήκη Carbon Fiber Brushed TPU εντάξει όλα τα λεφτά είναι Edited May 3, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Το ίδιο ακριβώς κουτί πήρε και ο αδερφός μου από το Public Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Εγω παρελαβα nillkin super frosted black Κλασσικα εγγυηση η συγκεκριμενη. Κριμα που δεν μας κανει την χαρη η spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Eφτασε και το amazing H. Κουμπωσε μια χαρα. Το προτεινω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 λοιπόν το πήρα κι γω, 32γβ γρι από public με μία sbs θήκη + δωρο μία 32γβ κάρτα, για σχεδόν 2ο μιας και μου έσπασε το πίσω καπάκι του Mi5 και περιμένω ανταλακτικό. Το κιν για τα λεφτά του είναι super ακόμα και για 1ο το κρατάει κάποιος αν δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Ένα μεγάλο + για μένα ήταν ότι με το mi account μου, πέρασε τα πάντα από το mi5 σχεδόν άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Και πως πήρες δώρο την κάρτα μνήμης ; δώρο με την θήκη η το κινητό ; είναι η global version το κινητό που πήρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Και πως πήρες δώρο την κάρτα μνήμης ; δώρο με την θήκη η το κινητό ; είναι η global version το κινητό που πήρες ; όχι είναι κινέζικο με κινεζικές εφαρμογές δίχως ελληνικά ! αλλά θα σε πέσει ο ***** αν πας 5 ποστ πάνω και ανοίξεις τα μάτια σου να διαβάσεις αν μπεις στην σελίδα του public γράφει : Σου διπλασιάζουμε την μνήμη του κινητού σου! Απόκτησε αυτό το smartphone και πάρε δώρο στο καλάθι σου μια κάρτα μνήμης ίδιας χωρητικότητας ! Edited May 7, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Και πως πήρες δώρο την κάρτα μνήμης ; δώρο με την θήκη η το κινητό ; είναι η global version το κινητό που πήρες ;έχει προσφορά το public με όλα τα κιν σου δίνει μία καρτα ίση με το μέγεθος που έχει το κιν που παίρνεις, η καρτούλα έκανε κανονικα 23ε οπότε μια χαρά. Global προφανώς της infoquest δες πιο πάνω το ποστ με τα καταστήματα που συνεργάζονται, όχι την θήκη την πλήρωσα edit και 2 φώτο απο την κάμερα. http://i.imgur.com/SVnPjky.jpg http://i.imgur.com/BtB65mv.jpg Edited May 7, 2017 by dimx2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) όχι είναι κινέζικο με κινεζικές εφαρμογές δίχως ελληνικά ! αλλά θα σε πέσει ο ***** αν πας 5 ποστ πάνω και ανοίξεις τα μάτια σου να διαβάσεις αν μπεις στην σελίδα του public γράφει : Σου διπλασιάζουμε την μνήμη του κινητού σου! Απόκτησε αυτό το smartphone και πάρε δώρο στο καλάθι σου μια κάρτα μνήμης ίδιας χωρητικότητας ! Sniaf αυτο το ότι πετάγεσαι από το πουθενά και επιτίθεσαι σε κάποιον μέσα απο το πληκτρολόγιο γράφοντας προσβλητικά σχόλια να το προσέξεις. Δεικνύει άλλα προβλήματα τα οποία ξεσπάς αλλού. Αν εισαι κάτω απο 20 δικαιολογείσαι...πάνω απο 20 ψάξτο. Γεμίσαμε ξερόλες και δηκτικούς παρατηρητές.Ουσία καμμία στα ποστς... Τι να διαβάσω 5 ποστ πάνω; Ρώτησα συγκεκριμένο χρήστη αν πήρε από το public την global version με την B20 band για επιβεβαίωση. Υπάρχει και version με ελληνικα ΧΩΡΙΣ Β20 . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει προσφορά το public με όλα τα κιν σου δίνει μία καρτα ίση με το μέγεθος που έχει το κιν που παίρνεις, η καρτούλα έκανε κανονικα 23ε οπότε μια χαρά. Global προφανώς της infoquest δες πιο πάνω το ποστ με τα καταστήματα που συνεργάζονται, όχι την θήκη την πλήρωσα Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Ρωταω γιατι σε πολλά καταστήματα που συνεργάζονται με infoquest παλιά και ακόμα κάποια είχαν την ιnternational version που δεν υποστήριζε την B20. Ωραία προσφορά από public ;-) Γενικές πρώτες εντυπώσεις από το κινητό; Edited May 7, 2017 by greekmm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Θα συμφωνήσω με τον φίλο dmx2. Το αγόρασα για τον πατέρα μου και εν τέλη το αγόρασα ξανά και για εμένα. Μεγάλο + τα 32gb για την τιμή του. Προσωπικά με καλύπτει άνετα και για πρώτο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts