efsevi Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Γιατί η δημοτική αστυνομία μου θυμίζει τη διαφήμηση της NOVA με τον σερίφη που έλεγε: πουλ οβερ δε γαιδάρ ??? Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Γιατι ολοι εκει μεσα ειναι το ιδιο μπουρτζοβλαχοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γιατί η δημοτική αστυνομία μου θυμίζει τη διαφήμηση της NOVA με τον σερίφη που έλεγε: πουλ οβερ δε γαιδάρ ??? :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 τι ειναι αυτοι οι καραγκιοζιδες ρε ****το.παρκαρα πεζοδρομο με σμαρτ κ μου πηραν πινακιδες κ 40 ευρω προστιμο.κ θελουν κ την αδεια οδηγησης για 10 μερες.αραγε τις πινακιδες τις δινουν πισω? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 τι ειναι αυτοι οι καραγκιοζιδες ρε ****το.παρκαρα πεζοδρομο με σμαρτ κ μου πηραν πινακιδες κ 40 ευρω προστιμο.κ θελουν κ την αδεια οδηγησης για 10 μερες.αραγε τις πινακιδες τις δινουν πισω? Γιατί ακριβώς είναι καραγκιόζιδες είπαμε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 τι ειναι αυτοι οι καραγκιοζιδες ρε ****το.παρκαρα πεζοδρομο με σμαρτ κ μου πηραν πινακιδες κ 40 ευρω προστιμο.κ θελουν κ την αδεια οδηγησης για 10 μερες.αραγε τις πινακιδες τις δινουν πισω? Ε, βεβαια καραγκιοζηδες.... Για αυτο αλλωστε ειναι οι πεζοδρομοι, για να παρκαρουν τα σμαρτ!! Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Καραγκίοζηδες είναι! Μην το συζητάτε.. Άκου εκεί πινακίδες και 40 ευρώ! Ρε τους γκιόζηδες... αντί να το σηκώσει κανένας γερανός..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εντάξει ρε παιδία, Smart έχει το παιδί και θεωρεί ότι είναι αόρατο και διαπερατό από πεζούς... :rolleyes: http://chocokuland.xavfun.com/images/smiles/icon_whatever.gif Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ακου εκεί τους καραγκιόζηδες!!! Δεν ντρεποντε να κάνουν ότι λέει ο νόμος... Απαπαπαπα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 τι ειναι αυτοι οι καραγκιοζιδες ρε ****το.παρκαρα πεζοδρομο με σμαρτ κ μου πηραν πινακιδες κ 40 ευρω προστιμο.κ θελουν κ την αδεια οδηγησης για 10 μερες.αραγε τις πινακιδες τις δινουν πισω? ΘΕΟΣ :lol::respect: Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Εντάξει ρε παιδία, Smart έχει το παιδί και θεωρεί ότι είναι αόρατο και διαπερατό από πεζούς... :rolleyes: http://chocokuland.xavfun.com/images/smiles/icon_whatever.gif Έτσι! Πόσες φορές έτυχε να περάσω μέσα από Smartάκι :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Έτσι! Πόσες φορές έτυχε να περάσω μέσα από Smartάκι :ninja::ninja::ninja: Να σας πώ. Δεν αφήνετε το δούλεμα?? Επειδή το παιδί ξέχασε να ενεργοποιήσει στο smart το STEALTH MODE, κάθεστε και το σχολιάζετε??:p:p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 χαρακτηριστικό παράδειγμα δημοτικής αστυνομίας μπροστά στα μάτια μου!!!ένας δυπλοπαρκάρει το αμάξι του μπροστά από το περίπτερο μπαίνει μέσα πέρνει την εφημερίδα του βγαίνει και του έχουν βγάλει τις πινακίδες του είχαν κόψει και κλήση τα αλάρμ ανοιχτά ομως. . . .:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Έχω να δηλώσω οτι η δημοτική αστυνομία θεσσαλονίκης έχει πολύ ενδιαφέροντα θυληκά!:baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Έχω να δηλώσω οτι η δημοτική αστυνομία θεσσαλονίκης έχει πολύ ενδιαφέροντα θυληκά!:baby: θα συμφωνησω απολυτα. χαιρεσαι να τα βλεπεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Έχω να δηλώσω οτι η δημοτική αστυνομία θεσσαλονίκης έχει πολύ ενδιαφέροντα θυληκά!:baby: Τα αρσενικα της ειναι το προβλημα.... Που το ειδαν ξαφνικα εξουσια! Εχουν ξεχασει μου φαινεται οτι πριν παρουν το μπλοκακι τους δουλευαν στην καθαριοτητα του δημου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leequid Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ας μιλάμε σύμφωνα με το νόμο (κάηκα και γω πρόσφατα...με έγραψε η Δημοτική στο κέντρο της Αθήνας, επειδή είχα παρκάρει σε "θέση μόνιμων κατοίκων". . . . . . Το ηλεκτρονικό (sic) χαρτί γράφει 80 ευρώ. Σύμφωνα με το νόμο όμως (ΚΟΚ - Άρθρο 104 - Επιβολή Προστίμων από αστυνομικά όργανα) αν πληρωθεί μέσα σε 10 μέρες, καταβάλλεται κατά το ήμισυ). Άρα μάλλον την έβγαλα καθαρή με μόνο 40 ευρώ. Γιαυτό που ρωτάει ο φίλος mak_27: ΚΟΚ άρθρο 103 παράγραφος 5: (Αντιγράφω): 5. H κατά τις παραγράφoυς 1 και 2 τoυ άρθρoυ αυτoύ αφαίρεση της άδειας oδήγησης και των κρατικών πινακίδων τoυ oχήματoς ενεργείται αμέ- σως και επί τόπoυ από τoν βεβαιoύντα ή τoυς βεβαιoύντες την παράβαση αστυνoμικoύς ή άλλα αρμόδια όργανα με τoυς όρoυς και τις πρoϋπoθέσεις, πoυ oρίζει κoινή απόφαση των Yπoυργών Mεταφoρών και Eπικoινωνιών και Δημόσιας Tάξης. (Δημοτική αστυνομία μάλλον εννοεί "άλλα αρμόδια όργανα") Και μενα με γραψανε στου Ψυρρη για τον ιδιο ακριβως λογο!Ας βγουνε ομως οι μορτες να το κανουνε Σαββατο βραδυ και οχι καθημερινη να δεις τι εχει να γινει.. Στην τροχαια στο Στ.Λαρισσης πληρωνονται,ή στον Δημο Αθηναιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Και μενα με γραψανε στου Ψυρρη για τον ιδιο ακριβως λογο!Ας βγουνε ομως οι μορτες να το κανουνε Σαββατο βραδυ και οχι καθημερινη να δεις τι εχει να γινει.. Στην τροχαια στο Στ.Λαρισσης πληρωνονται,ή στον Δημο Αθηναιων; Τι γράφει η κληση πάνω? Σε όποια τροχαία γράφει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ερώτηση: Με έγραψαν (Δημοτική αστυνομία) για παρκάρισμα σε θέση φορτωεκφόρτωσης (στην Πάτρα). Ο δρόμος έχει ελεγχόμενη στάθμευση με κάρτες αλλά την ώρα που άφησα την 147 ήταν ελεύθερο το παρκάρισμα. Απλώς πέτυχα (από αφηρημάδα) να παρκάρω στα 5 m τα οποία είναι μόνο για φορτωεκφόρτωση. Το ερώτημα είναι το εξής: Πάνω στην κλήση δεν αναφέρει κανένα τηλ. της δημοτικής αστυνομίας Πατρών. Λέει ότι αν πληρωθεί σε 10 μέρες αντί 40 θα πληρώσω 20 ευρώ. Δε λέει όμως πως θα τα πληρώσω στην περίπτωσή μου που ήμουν περαστικός από την Πάτρα και θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο για 15 μέρες αλλά και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα επιστροφή μέσω Πάτρας. Με υποχρεώνουν να ξαναπεράσω από Πάτρα για να πληρώσω την κλήση; Τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 http://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1+2610&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 http://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1+2610&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Κάτι άλλο μάλλον ήθελες να γράψεις ή εγώ δεν το καταλαβαίνω.. Ήρθε κ σε εμένα μια κλήση φρέσκια - φρέσκια πριν απο 4 μέρες. 80€ ή αν το πληρώσω σε μια εβδομάδα 40€...:( Είχα βέβαια παρκάρει 00.00 καθημερινή σε θέση για μόνιμους κατοίκους πίσω απο την Κλαυθμώνος στην Αθήνα, κέντρο. Τι να κάνω με το πρόστιμο? Το να πεί κανείς τπτ για αβάσιμο της κλήσης έχει αποφέρει σε κανέναν τπτ? Η να το πληρώσω γρήγορα κ να πώ ότι "κ φθηνά μου ήρθε"?Αν κ βέβαια με τους νόμους που έχει η Αθήνα, παράνομος είμαι, αλλά λέω.. Α, είναι κ η πρώτη μου κλήση ever, καλορίζικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Κάτι άλλο μάλλον ήθελες να γράψεις ή εγώ δεν το καταλαβαίνω.. Ήρθε κ σε εμένα μια κλήση φρέσκια - φρέσκια πριν απο 4 μέρες. 80€ ή αν το πληρώσω σε μια εβδομάδα 40€...:( Είχα βέβαια παρκάρει 00.00 καθημερινή σε θέση για μόνιμους κατοίκους πίσω απο την Κλαυθμώνος στην Αθήνα, κέντρο. Τι να κάνω με το πρόστιμο? Το να πεί κανείς τπτ για αβάσιμο της κλήσης έχει αποφέρει σε κανέναν τπτ? Η να το πληρώσω γρήγορα κ να πώ ότι "κ φθηνά μου ήρθε"?Αν κ βέβαια με τους νόμους που έχει η Αθήνα, παράνομος είμαι, αλλά λέω.. Α, είναι κ η πρώτη μου κλήση ever, καλορίζικη.. Πληρωσέ την άμεσα... Δεν υπάρχει εναλλακτική ότι και να σου λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Τα αρσενικα της ειναι το προβλημα.... Που το ειδαν ξαφνικα εξουσια! Εχουν ξεχασει μου φαινεται οτι πριν παρουν το μπλοκακι τους δουλευαν στην καθαριοτητα του δημου.... συμφωνω απολυτα μαζι σου,σωστοτατος.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Κάτι άλλο μάλλον ήθελες να γράψεις ή εγώ δεν το καταλαβαίνω.. Όχι αυτό ήθελα να γράψω. Το προηγούμενο post ήταν για μία απορία σχετική με την Δημοτική Αστυνομία Πάτρας και στο δικό μου post δείχνω τον τρόπο να βρεί ο φίλος τα τηλέφωνά της ώστε να λύσει την απορία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaravel Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 "....Πάντως εδώ πρέπει να τονισθεί ότι οι δήμοι δεν έχουν το δικαίωμα από το νόμο να εντάξουν τις κλήσεις τις Δημοτικής Αστυνομίας στο ίδιο καθεστώς με αυτό της Τροχαίας και να τις συνδέσουν άμεσα με την εφορία....." http://www.e-tipos.com/newsitem?id=21187 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts