Jump to content

leequid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leequid

  1. Αυτή την έκδοση θα την βρώ Ελλάδα; Πως θα την αναζητησώ; Media Markt ας πουμε μπορώ να δω το κουτί..αλλά σε κάποιο μαγαζί απο σκρουτζ; Επίσης: Η εγγύηση infoquest θα ισχύει ;
  2. Σε ευχαριστώ πολύ! Πως μπορώ να βρώ αν έχει την 800αρα; Κατα τα άλλα, προτιμώ 5" αντι για 5.5" οπότε οθόνη και αναλυση δεν με ενδιαφέρουν, το θέμα είναι αν σε όλα τα υπόλοιπα είναι πανομοιότυπα.
  3. Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πεί τι διαφορά έχει το μοντέλο των 5.5 ιντσών με αυτό των 5 ιντσών; XIAOMI Redmi 4X 32GB DS Black Δεν μπορώ να βρώ πουθενά συγκριτικό με αυτό των 5"!
  4. Παιδιά καλησπέρα, συγχαρητήρια για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που δίνετε και τον χρόνο που βάζετε βοηθώντας και όλους εμάς που ψάχνουμε!:D Θέλω να αγοράσω και εγώ ένα 2DIN για το αυτοκίνητο μου και μετά από πολύ διάβασμα σκέφτομαι να πάω προς amazon και Joying με Android 5.X. Σκέφτομαι για αυτό το μοντέλο ή κάποιο ισοδύναμο έως 300 ευρώ αν έχει κάποιος άλλη πρόταση. Edit: Βρήκα και αυτό που έρχεται από Γερμανία, το οποίο δείχνει εκπληκτικά όμοιο με το Joying, σε πολύ χαμηλότερη τιμή και με καλά reviews. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν!! Παρόλαυτα έχω κάποιες απορίες αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.. 1) Με ενδιαφέρει βασικά η απόκριση. Δεν με νοιάζουν τόσο τα καλούδια όσο το να δουλεύει γρήγορα και αξιόπιστα. Με αυτή την λογική μήπως δεν πρέπει να πάω σε android και αγορά από το εξωτερικό; Μήπως να προτιμήσω ντόπιο με κανά πιο παλιό σύστημα στα ίδια λεφτά (πχ Win CE 6.0); 2) Η εγκατάσταση θα ήθελα να γίνει από επαγγελματία. Αν ξέρει κάποιος κάποιον στην Αθήνα (Βόρεια) θα ήταν ευπροσδεκτο. 3) GPS αναβαθμίσιμο και bluetooth με κινητό είναι απαραίτητα αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το Mic και τα χειριστήρια του αυτοκινήτου. GPS adapter δεν έχω. 4) Θα χρειαστώ ODB2 adapter. Αυτό είναι με BT έτσι; Συνδέεται παράλληλα με το τηλέφωνο; 5) Τι γίνετε με την ενσωματωμένη πίσω κάμερα που έχω; Από ότι διάβασα τα Joying δεν την αναγνωρίζουν, θέλουν την δική τους. 6) Που θα βρώ κατάλληλο frame για να κουμπώσει ακριβώς στο δικό μου; Θα το ζητήσω από τον πωλητή; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω σύντομα να στείλω και εγώ φωτό :)
  5. Τι κάνει αυτός ο αισθητήρας και πως ρυθμίζεται; :O :D
  6. Καλησπέρα! Το έχω περίπου 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ειναι το πρωτο μου Smartphone και θεωρω οτι για τα λεφτα του ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο! Αν πουμε οτι εχει καποια μειονεκτηματα ειναι η μπαταρια του που τελειωνει σχετικα γρηγορα με μεση χρηση wifi, 3g και εφαρμογων (δεν τηλεφωνω πολυ). Επισης κατι που λογικα ισχυει για ολα τα Android.. Οταν καλω και πατησω το back, τοτε για να ξαναβρεθω στην "κληση" πρεπει να συρω την μπαρα που βρισκεται πανω πανω, κατι που δεν ειναι καθολου πρακτικο imho.. Ερωτηση: Πως μπορω να αλλαξω τον χρονο που κλειδωνει η οθονη; Παρολο που το εβαλα στα 2 λεπτα, αυτο κλειδωνει πολυ γρηγοροτερα (επισης κλειδωνει σχεδον αμεσως κατα την ομιλια!) Ευχαριστω!
  7. Μετριότατο κινητό.. - Πλοηγηση στις επαφες πολυ αργη και δυσχρηστο φιλτρο - Δεν μπορεις να καλεσεις τηλεφωνητη ή αλλες υπηρεσιες του τυπου "πιεσατε 1" , γιατι η αλλη πλευρα δεν καταλαβαινει οταν παταω τα πληκτρα! - Απαραδεκτο Software : Δεν μπορεις να δεις τον παραλήπτη στα SMS και δεν μπορείς να τα σβήσεις! Το παραλήπτη δεν μπορεις να τον δεις ακομα και με αλλα προγραμματα οπως το Mobile Master ή το Mobiledit!. - Μικρός χώρος SMS : Μόνο 300 (σύνολο) στην συσκευή - Touchscreen μετριότατο και κάπως ασαφες (δεν εχω χοντρα δαχτυλα :P ) - Δεν έχεις ήχο κλήσης στο μεγάφωνο όταν βάζεις ακουστικά. - Το Shortcut του bluetooth στην ουσία δεν το απενεργοποιεί , οπότε είναι αχρηστο για μενα..
  8. Ε μα ολη την μερα θα το εχω στο αυτι;:)
  9. Καλημέρα :) Θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος..Υπαρχει καποιο φτηνο bluetooth που το πληκτρο του να ΜΗΝ κανει επανακληση ή αναζητηση επαφης (φωνητικα) οταν πατιεται; Ειναι πολυ εκνευριστικο να το εχω στην τσεπη και με το παραμικρο να καλει κοσμο.. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  10. Και μενα με γραψανε στου Ψυρρη για τον ιδιο ακριβως λογο!Ας βγουνε ομως οι μορτες να το κανουνε Σαββατο βραδυ και οχι καθημερινη να δεις τι εχει να γινει.. Στην τροχαια στο Στ.Λαρισσης πληρωνονται,ή στον Δημο Αθηναιων;
  11. Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συζήτηση! Θα ήθελα και γω με την σειρά μου να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει τρόπος να γραφτεί κάποιος απόφοιτος ΤΕΙ (μηχανικός) στο ΤΕΕ, κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό σε Ελληνικό ίδρυμα; Αν το μεταπτυχιακό είναι συνεργασία Αγγλικού Πανεπιστιμίου (Univ of Portsmouth) με Ελληνικό ΤΕΙ ,γίνεται κάποιου είδους ισοτιμία; Ευχαριστώ και συγχωρέστε με αν είναι άσχετη η ερωτησή μου.
  12. Γεια σας παιδια. Αγορασα το ΜΙΟ Ρ550 και προσπαθω να το συνδεσω με την wifi καρτα που εχω στο pc μου,αλλα δεν ξερω ακριβως την διαδικασια.Εχει να κανει με ad-hoc connection? Ευχαριστω πολυ.
  13. Χμ τελικα επελεξα αυτο εδω το μοντελο της JVC (KD-G632) http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=147250&cat=273&bestseller=Y που εχει οτι ζηταω..USB,AUX,καλη ποιοτητα και 4x50. Τα ηχεια της μαμας ομως δεν πανε πολυ καλα ομως και ειδικα το δεξιο,που μαλλον δεν θα κανει καμια καλη επαφη και θελει ψαξιμο. Μου προτεινετε καποια ηχεια που να ειναι αποδοτικα και να δωσω μεχρι το πολυ 100ε; Αυτα εδω http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6333 της Pioneer λενε κατι; Ευχαριστω
  14. Δεν πηρα τιποτα ακομα,γιατι ψαχνω να βρω κατι καλο..Εχετε να προτεινετε ενα καλο r/cd-mp3 μεχρι 200e?Kenwood,JVC,Clarion..
  15. Παιδια γεια σας. Πηγα στο media markt και μου ζητησαν περιπου 80ε για εγκατασταση ρ/cd με διαιρουμενα ηχεια.Τα ιδια λεφτα βγαινουνε και στον καλογεροπουλο.Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να εχει φθηνοτερα εργατικα;
  16. Παρατηρησα οτι τα Video ειναι μονο 5 δευτερολεπτα!Τι κανουμε για αυτο;
  17. Μολις αγορασα το 6131 και δυστυχως η συσκευασια της Cosmote δεν εχει microSD μεσα.Μηπως ξερετε που θα βρω φτηνες μνημες; Επισης ποσες ωρες περιπου χρειαζεται η πρωτη φορτιση; Ευχαριστω.
  18. Ευχαριστω Panayiotis,θα λαβω υποψην μου την αποψη σου.:)
  19. Με ενδιαφερει φυσικα διοτι παραδοσιακα τα κινητα που ειχα τα "σκαλιζα",απλα εαν ειναι να προτιμησω το 6681 σε βαρος του V-635 θα πρεπει να εχει σαφεστερα καλυτερη καμερα,λιγοτερα bugs και τετοια features γυρω απο την ευχρηστια.Γενικα δηλαδη να μου λειτουργει απροβληματιστα..Αξιζει?
  20. Ενδιαφερομαι να παρω το 6681 που κοστιζει περιπου 250ε στον Γερμανο. Στα ιδια λεφτα κοστιζει το Motorola V-635 που εξισου με ενδιαφερει. Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο κινητο συνολικα (γιατι απο features αν εξαιρεσουμε το λειτουργικο ειναι στα ιδια επιπεδα)? Ευχαριστω..
  21. Επειδη αυτο το μοντελο το εχει μονο ο Γερμανος,και για να το αποκτησω θα πρεπει να χασω επιδοτηση 100ε απο την Cosmote (μιας και δεν μπορω να την παρω απο τον Γερμανο),πιστευετε οτι αξιζει να δωσω 256ε για την συσκευη? Τελικα με τις αναβαθμησεις μειωνονται τα bugs? Το πακετο τι περιλαμβανει? Μηπως συμφερει να περασω με φορητοτητα στην Vodafone για να το παρω φτηνοτερα ή και με καποια extra στο πακετο? Τελος σε συγκριση με το 6681 της Νοκια που ειναι ακριβως στα ιδια λεφτα στον Γερμανο τι με συμφερει πιο καλα? Ευχαριστω..
  22. Επειδη δεν το εχω δει καλα απεξω δεν γνωριζω αν εχει καποιο φωτακι που αναβει οταν τραβας φωτο.Αυτο εννοω..
  23. Γεια σας! Υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης του ηχου και του "φωτακιου" οταν τραβαμε φωτογραφια; Ευχαριστω
×
×
  • Create New...