Tasos19s Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Γιατι ρε παιδια τέτοια κατανάλωση οι φωτογραφίες?? Was send from ONEPLUS A3003® rooted Έκανε συγχρονισμό προφανώς για να περάσει κάποια πράγματα στο άλμπουμ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Λογικά κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, γιατί και στο S8+ μου έβγαλε μήνυμα το κινητό ότι το google photos καταναλώνει την μπαταρία. Και δε χρησιμοποιώ Google Photos, αλλά Dropbox. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Λογικά κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, γιατί και στο S8+ μου έβγαλε μήνυμα το κινητό ότι το google photos καταναλώνει την μπαταρία. Και δε χρησιμοποιώ Google Photos, αλλά Dropbox. Κόλλημα της εφαρμογής τότε γενικότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 μέχρι να πουληθεί και το δικό μου :p ερώτηση: δουλέυει κανείς magisk? Παίζει καλά με AdAway και titanium backup? Είμαι παραδοσιακός με SU , αλλά χρειάζομαι το Hide root για κανά 2 εφαρμογές και λέω να κάνω την μετάβαση...λογικά φλασάρισμα την rom πάλι και καπάκι πριν το boot το magisk.zip...14.3 και πάνω παίζει μια χαρά με OREO. Έχω δοκιμάσει και την 14.5 επίσης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 14.3 και πάνω παίζει μια χαρά με OREO. Έχω δοκιμάσει και την 14.5 επίσης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Α έχω μείνει πίσω τότε! Εγώ χρησιμοποιώ SU και suhide, τα οποία λειτουργούν επίσης άψογα σε oreo. Αλλά θα δοκιμάσω και magisk κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 έγινε η αλλαγή με magisk 14.5 και όλα δείχνουν ρολόι...συν το hide και τώρα το my wallet παιζει μια χαρά :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Έχω μεγάλο drain από την εφαρμογή της Google photos στην oreo.Πιστευω η επαναφορά εργοστασιακων να είναι μονόδρομος. Τι λέτε κι εσείς??Θυμηστε μου λιγο. Μπαίνω recovery και επιλέγω wipe- μετά?? Was send from ONEPLUS A3003® rooted Edited December 9, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Έχω μεγάλο drain από την εφαρμογή της Google photos στην oreo.Πιστευω η επαναφορά εργοστασιακων να είναι μονόδρομος. Τι λέτε κι εσείς??Θυμηστε μου λιγο. Μπαίνω recovery και επιλέγω wipe- μετά?? Was send from ONEPLUS A3003® rootedΓιατί δεν το κάνεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής; Settings/backup&reset Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του καιρού δείχνει άλλες περιοχές από αυτή που είμαι, έχεις κάνεις τι ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του καιρού δείχνει άλλες περιοχές από αυτή που είμαι, έχεις κάνεις τι ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λύση? Και σε μένα το ίδιο... Stock Android 8.0 κάτι καθαρή εγκατάσταση. Μόνο όταν έχω ενεργοποιημένο το gps φτιάχνει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του καιρού δείχνει άλλες περιοχές από αυτή που είμαι, έχεις κάνεις τι ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λύση? Καλημέρα και εμένα αν και είμαι στο κέντρο της πόλης, μου εμφανίζει μια περιοχή εκτός πόλεως... λογικά εκεί θα είναι η κυψέλη της εταιρείας, στο σπίτι με WiFi είναι σωστό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μολις τωρα μου εκανε ενα αλλο κουλο.Εχω κανει απο χθες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και μεχρι στιγμη δουλευε καλα ωσπου πριν 5 λεπτα και ενω μιλαω στο τηλεφωνο στα 10 δευτερολεπτα κανει επανεκκινηση με ξανα παιρνουν τηλ παλι το ιδιο το εκανε 3 φορες συνεχομενα ωσπου το εκλεισα...Ξερετε τι μπορει να ειναι??Το εχει κανει σε κανεναν αλλον εδω μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μολις τωρα μου εκανε ενα αλλο κουλο.Εχω κανει απο χθες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και μεχρι στιγμη δουλευε καλα ωσπου πριν 5 λεπτα και ενω μιλαω στο τηλεφωνο στα 10 δευτερολεπτα κανει επανεκκινηση με ξανα παιρνουν τηλ παλι το ιδιο το εκανε 3 φορες συνεχομενα ωσπου το εκλεισα...Ξερετε τι μπορει να ειναι??Το εχει κανει σε κανεναν αλλον εδω μεσα? Έχεις κάνει ρουτ με magisk? Το ίδιο μου έκανε και μένα με freedom os και έκανα wipe στα πάντα και πέρασα την τελευταία beta, από τότε δεν το έχει ξανακάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Έχεις κάνει ρουτ με magisk? Το ίδιο μου έκανε και μένα με freedom os και έκανα wipe στα πάντα και πέρασα την τελευταία beta, από τότε δεν το έχει ξανακάνει ναι με magisk ειμαι.Τωρα κατεβαζω κι εγω την beta.Υπαρχει νεοτερη εκδοση του magisk απο την 14,3.Να δοκιμασω να κατεβασω νεοτερη εκδοση? Edited December 10, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ναι με magisk ειμαι.Τωρα κατεβαζω κι εγω την beta.Υπαρχει νεοτερη εκδοση του magisk απο την 14,3.Να δοκιμασω να κατεβασω νεοτερη εκδοση? Εγώ είμαι με 14.5, δοκίμασε και με su, κάποιοι που είχαν θέμα με magisk λύθηκε με su Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Εν το μεταξύ κατανάλωση από το Google photos επιμένει να μου τρωει την μπαταρία και μετά την επαναφορά χωρίς να το χρησιμοποιώ Was send from ONEPLUS A3003® rooted Edited December 10, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ναι με magisk ειμαι.Τωρα κατεβαζω κι εγω την beta.Υπαρχει νεοτερη εκδοση του magisk απο την 14,3.Να δοκιμασω να κατεβασω νεοτερη εκδοση?Κανένα τέτοιο θέμα με 14.3 και 14.5 Κανονικά μετά από factory reset δεν πρέπει να παίζουν τέτοια θέματα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά απογοήτευση μέχρι τώρα η 8.0 στο θέμα μπαταρίας. Πρώτη φορά από τότε που το πήρα, πριν κάνα χρόνο δηλαδή, που το ρουταρα και του πέρασα custom rom 7.1.1. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Δοκιμασα να κανω Wipe απο twrp και μου εκανε fail.Ανοιγω το κινητο και μπαινει σε λειτουργια πτησης και μου βγαζει ενα μηνυμα Gboard has stopped και απο πισω σε μαυρο φοντο Encryption unsuccessful και με λιγα λογια δεν μπορω να κανω τιποτα.Τα φωτα σας παρακαλω Edited December 11, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εν το μεταξύ κατανάλωση από το Google photos επιμένει να μου τρωει την μπαταρία και μετά την επαναφορά χωρίς να το χρησιμοποιώ Was send from ONEPLUS A3003® rooted Δοκίμασε να περάσεις την 8 καθαρη τώρα που είσαι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δοκιμασα να κανω Wipe απο twrp και μου εκανε fail.Ανοιγω το κινητο και μπαινει σε λειτουργια πτησης και μου βγαζει ενα μηνυμα Gboard has stopped και απο πισω σε μαυρο φοντο Encryption unsuccessful και με λιγα λογια δεν μπορω να κανω τιποτα.Τα φωτα σας παρακαλω Σύνδεσε το σε pc και πάρε τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν από την εσωτερική μνήμη, μετά από fastboot δίνεις την εντολή fastboot erase userdata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δοκιμασα να κανω Wipe απο twrp και μου εκανε fail.Ανοιγω το κινητο και μπαινει σε λειτουργια πτησης και μου βγαζει ενα μηνυμα Gboard has stopped και απο πισω σε μαυρο φοντο Encryption unsuccessful και με λιγα λογια δεν μπορω να κανω τιποτα.Τα φωτα σας παρακαλωΤι wipe έκανες; User, cache, data; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Λοιπον καταφερα με εναν μαγικο τροπο και μπρικαρα το κινητο.Ακουλουθησα τον οδηγο απο xda και το ξεκολλησα.Το κινητο ανοιξε με την 3.5.1 και τωρα κατεβαζω ξανα την τελευταια twrp για να περασω παλι την 5,0.Θα περασω και το SuperSU μετα την εγκατασταση.Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Λοιπον καταφερα με εναν μαγικο τροπο και μπρικαρα το κινητο.Ακουλουθησα τον οδηγο απο xda και το ξεκολλησα.Το κινητο ανοιξε με την 3.5.1 και τωρα κατεβαζω ξανα την τελευταια twrp για να περασω παλι την 5,0.Θα περασω και το SuperSU μετα την εγκατασταση.Χρειαζεται να κανω κατι αλλο μετα? Δεν χρειαζόταν να περάσεις παλιότερη έκδοση, μόνο wipe userdata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Παιδιά απογοήτευση μέχρι τώρα η 8.0 στο θέμα μπαταρίας. Πρώτη φορά από τότε που το πήρα, πριν κάνα χρόνο δηλαδή, που το ρουταρα και του πέρασα custom rom 7.1.1. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα αντίθετα, είναι καλύτερα, ποτέ δεν είχα οθόνη πάνω από 3.5 ώρες με την χρήση που κάνω, ενώ τώρα έχω δει και 4.5 ώρες..... Τι να πω! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts