stelik1989 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) Το περίεργο είναι ότι χρησιμοποιώ μόνο μία κάρτα SIΜ, ποτέ το bluetooth και data για 1-2 ώρες το πολύ μέσα στη μέρα.. https://i.imgur.com/H6Vhhvh.jpg https://i.imgur.com/EEAPZC3.jpg Edited November 25, 2017 by stelik1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το περίεργο είναι ότι χρησιμοποιώ μόνο μία κάρτα SIΜ, ποτέ το bluetooth και data για 1-2 ώρες το πολύ μέσα στη μέρα.. https://i.imgur.com/H6Vhhvh.jpg https://i.imgur.com/EEAPZC3.jpgΜε μια sim έχω ακούσει και 9 ώρες SOT. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Με μια sim έχω ακούσει και 9 ώρες SOT. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αυτός είναι κ ο λόγος που προβληματίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 πάει μπάλα η έχει θέματα ? δεν έχω πρόβλημα και να μείνω σε nougatΕίναι τέρμα σμουθ εννοείται. Για Μπαταρια δεν μπορώ να κρίνω ακόμα είναι νωρις πάντως φαίνεται μια χαρά εκ πρώτης όψεως. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εμένα δεν μου αρέσουν τα notifications πλέον που είναι μπλε. Μου θυμίζουν Huawei. Πριν ήταν πιο minimal και όμορφα. Επίσης βγάλανε από τα notifications την μπαταρία? Δεν έχει shortcut να πηγαίνεις να βλέπεις την κατανάλωση σου πλέον? Πρέπει να πηγαίνω μέσα από το menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 oreo το έβαλα σε πτήση το βράδυ και κοιμήθηκα 8 ώρες ,ήταν 74% και ξύπνησα με 74% πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εμένα δεν μου αρέσουν τα notifications πλέον που είναι μπλε. Μου θυμίζουν Huawei. Πριν ήταν πιο minimal και όμορφα. Επίσης βγάλανε από τα notifications την μπαταρία? Δεν έχει shortcut να πηγαίνεις να βλέπεις την κατανάλωση σου πλέον? Πρέπει να πηγαίνω μέσα από το menu?Ισχύει. Σπαστικό αυτό με την μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εμένα δεν μου αρέσουν τα notifications πλέον που είναι μπλε. Μου θυμίζουν Huawei. Πριν ήταν πιο minimal και όμορφα. Επίσης βγάλανε από τα notifications την μπαταρία? Δεν έχει shortcut να πηγαίνεις να βλέπεις την κατανάλωση σου πλέον? Πρέπει να πηγαίνω μέσα από το menu?Δεν βγάλανε από τα notification την μπαταρία έτσι λειτουργεί σε Oreo με απλό touch μπαίνει σε εξοικονόμηση και με παρατεταμένο μπαίνει στα στατιστικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 είναι οκ η μπαταρία με την oreo ? η έχουμε drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 είναι οκ η μπαταρία με την oreo ? η έχουμε drain?Έχουν γραφτεί τόσα ποστ φίλε σχετικά με αυτό. Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις μόνο σου; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 είναι οκ η μπαταρία με την oreo ? η έχουμε drain? Δεν έχω δει καμία διάφορα,εξαιρετική όπως ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 ευχαριστώ. θα κάνω το update και εγώ τότε περισσότερο η μπαταρία με ενδιέφερε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ub3r Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) μετά το update εχω battery drain απο την ετοιμότητα κυψέλης ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/a/wY2nM Edited November 27, 2017 by ub3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 μετά το update εχω battery drain απο την ετοιμότητα κυψέλης ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/a/wY2nMΔουλεύεις LTE; Τότε αυτό φταίει. Γύρνα το σε 3G. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δεν βγάλανε από τα notification την μπαταρία έτσι λειτουργεί σε Oreo με απλό touch μπαίνει σε εξοικονόμηση και με παρατεταμένο μπαίνει στα στατιστικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος. Δεν το είχα προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Μετα την αναβαθμιση δε μου λειτουργει το led για τα mail μου (εφαρμογη gmail μαμα). Σε ολες τις αλλες ειδοποιήσεις ολα λειτουργουν μια χαρα. Το εχει και καποιος αλλος το προβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δουλεύεις LTE; Τότε αυτό φταίει. Γύρνα το σε 3G. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk αποτι είδα και έμενα είναι στο 13% η ετοιμότητα κυψέλης και το έχω στο 2G/3G/4G αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνονται πιο ωραία τα χρώματα στην οθόνη με το Ο. Το έχω σε sRGB απ την πρώτη μέρα. Τώρα μου φαίνονται λίγο πιο ζεστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 αποτι είδα και έμενα είναι στο 13% η ετοιμότητα κυψέλης και το έχω στο 2G/3G/4G αυτόματο Το ίδιο πρόβλημα και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Εγώ σήμερα θα κάνω την αναβάθμιση σε Oreo,μιας και τώρα βρήκα χρόνο... Το θέμα είναι αν χρειάζεται να κάνουμε hard reset και πριν και μετά την αναβάθμιση, τουλάχιστον αυτό έκανα σε όλες τις συσκευές που είχα στο πάρελθον...Το μόνο που βαριέμαι είναι το στήσιμο από την αρχή,γιατί πάντα το κάνω σαν νέα συσκευή...Η μπαταρία πως συμπεριφέρεται μετά την αναβάθμιση;;;; Edited December 1, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ σήμερα θα κάνω την αναβάθμιση σε Oreo,μιας και τώρα βρήκα χρόνο... Το θέμα είναι αν χρειάζεται να κάνουμε hard reset και πριν και μετά την αναβάθμιση, τουλάχιστον αυτό έκανα σε όλες τις συσκευές που είχα στο πάρελθον...Το μόνο που βαριέμαι είναι το στήσιμο από την αρχή,γιατί πάντα το κάνω σαν νέα συσκευή...Η μπαταρία πως συμπεριφέρεται μετά την αναβάθμιση;;;;Για την μπαταρία έχουμε γράψει ήδη. Για το αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι, κανείς δεν θα σου πει. Αλλά αν θες το κινητό να πετάει και να αποδίδει 100%, τότε το factory reset είναι η καλύτερη πρόταση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Έκανα και εγω αναβάθμιση σε ορεο με επαναφορά συστήματος και διαγραφή εσωτερικής μνήμης. Το κινητό πάει σφαίρα και η μπαταρία το ίδιο με πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για την μπαταρία έχουμε γράψει ήδη. Για το αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι, κανείς δεν θα σου πει. Αλλά αν θες το κινητό να πετάει και να αποδίδει 100%, τότε το factory reset είναι η καλύτερη πρόταση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εαν κάνεις factory reset μετά με το Gmail δεν επαναφέρει και τις ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση σε OREO αντιμετωπίζω τα εξής 2 προβλήματα σχετικά με τις ειδοποιήσεις των email. 1) Στο yahoo για κάθε email που λαμβάνω ο ήχος ειδοποίησης είναι διπλός. 2) Στο gmail, παρόλο που το doze mode το έχω απενεργοποιημένο, δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις, σχεδόν ποτέ, παρα μόνο εαν χειροκίνητα μπώ στο email, και παρόλο που έχω τις ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες. YΓ Στο gmail λαμβάνω email όταν συγχρονίζει το gmail. Πώς μπορώ να το κάνω να μη συμβαίνει αυτό ή έστω να κάνει refresh πχ ανα 1 λεπτό η κάτι τέτοιο?? Edited December 1, 2017 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εαν κάνεις factory reset μετά με το Gmail δεν επαναφέρει και τις ρυθμίσεις ?Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Όλες τις εφαρμογές τις πέρασα από την αρχή . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts