ch_makis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 θα ψαξω να βρω spigen ζελατινες που για μενα οπου και αν τις δοκιμασα καθοντουσαν τελεια και χωρις φουσκαλες. Ρίξε μία ματιά στο θέμα με τα αξεσουάρ όμως, πριν κάνεις αγορά. Μπορεί να έχει γράψει κάποιος την εμπειρία του για τη ζελατίνα που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 θα ψαξω να βρω spigen ζελατινες που για μενα οπου και αν τις δοκιμασα καθοντουσαν τελεια και χωρις φουσκαλες. δώσε ενημέρωση όταν και αν βρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 θα ψαξω να βρω spigen ζελατινες που για μενα οπου και αν τις δοκιμασα καθοντουσαν τελεια και χωρις φουσκαλες. Η spigen δεν βγάζει Screen protector για το κινητό μας. Το καλύτερο είναι όπως διάβασες να αφήσεις την εργοστασιακή μεμβράνη. Η αν δεν βάζεις θήκη να βάλεις το Original Tempered glass curved της oneplus. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η spigen δεν βγάζει Screen protector για το κινητό μας. Το καλύτερο είναι όπως διάβασες να αφήσεις την εργοστασιακή μεμβράνη. Η αν δεν βάζεις θήκη να βάλεις το Original Tempered glass curved της oneplus. τι κουλο και αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 τι κουλο και αυτο. Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα 100% καλά Tempered glass που ξέραμε. Σήμερα πήρα ένα Nexus 5x για τον αδερφό μου, με φορεμένο nillkin tempered glass. Αυτή την υπέροχη εφαρμογή δεν θα την δούμε ξανά σε νέες συσκευές νομίζω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ρε παιδιά σε γειτονικό φόρουμ όλα τα 3t πωλούνται πάνω από 450 ευρώ. Όταν καινούργιο έχει λιγότερο. Και τα μαύρα από 500 και πάνω. Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνεται... Δεν κατάλαβα την απορία σου, που υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε τόσο, η κάποιοι που αγοράζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ;)Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα 100% καλά Tempered glass που ξέραμε. Σήμερα πήρα ένα Nexus 5x για τον αδερφό μου, με φορεμένο nillkin tempered glass. Αυτή την υπέροχη εφαρμογή δεν θα την δούμε ξανά σε νέες συσκευές νομίζω. παντως η μαμα ζελατινη πανω και κατω ειναι στον αερα σα να εχει βγει κατα ενα χιλιοστο μεγαλυτερη απ οσο πρεπει.παντως επειδη διαβασα ολο το θεμα με τα αξεσουαρ δε τη βγαζω.ισως αυριο ανεβασω φωτο να το δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και στο δικό μου έτσι είναι. Στις άκρες είναι στον αέρα. Έχω αγοράσει και το official curved, αλλά φοβάμαι ότι δε θα μπαίνει καμία θήκη αν το βάλω. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ;) παντως η μαμα ζελατινη πανω και κατω ειναι στον αερα σα να εχει βγει κατα ενα χιλιοστο μεγαλυτερη απ οσο πρεπει.παντως επειδη διαβασα ολο το θεμα με τα αξεσουαρ δε τη βγαζω.ισως αυριο ανεβασω φωτο να το δεις. Το ξέρω αφού και στο δικό μου έτσι είναι.. Για να κάτσει μεμβράνη καλά πρέπει να είναι αρκετά μικρότερη. Όπως η 3mk παράδειγμα. Αλλά εκεί αντί να την βλέπεις στον αέρα θα βλέπεις τα κενά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όπως αναφέρθηκε. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Όσοι είναι στη beta 4 δείτε λίγο στις ρυθμίσεις της μπαταρίας το Facebook και το messenger τα έχει εκτός βελτιστοποίησης, εγώ τα έχω όλα να γίνονται βελτιστοποίηση και το viber και έχω κανονικά ειδοποιήσεις χωρίς battery drain στο background Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ρε παιδιά σε γειτονικό φόρουμ όλα τα 3t πωλούνται πάνω από 450 ευρώ. Όταν καινούργιο έχει λιγότερο. Και τα μαύρα από 500 και πάνω. Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνεται... Η τιμή του είναι στα €383 αυτήν την στιγμή με κουπόνι στο GearBest. Το αναφέρω ενδεικτικά .,. Νομίζω πολύ καλή για όσο διάστημα κρατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Έχει ξανά αναφερθεί όμως ότι δεν έχεις εγγύηση απο oneplus που έχει εξαιρετικό service αλλά μόνο απο gearbest. Για περίπου 50€ δεν αξίζει πιστεύω Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα παιδιά. Δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις την επιλογή που θέτει ανενεργή μία εφαρμογή μετά από 3 μέρες που δεν έχει δουλέψει καθόλου. Θέλω να επιλέξω μία εφαρμογή μου (birthday reminder) να είναι πάντα ενεργή. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ποιον browser χρησιμοποιείται;Είμαι ακόμα με τον stock chrome ο οποίος είναι πολύ βολικός αλλά και αρκετά ενεργοβορος! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ποιον browser χρησιμοποιείται;Είμαι ακόμα με τον stock chrome ο οποίος είναι πολύ βολικός αλλά και αρκετά ενεργοβορος! Κι εγώ έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κι εγώ έτσι Απλά βλέπω στα στατιστικά της μπαταρίας ότι είναι πρώτος σε κατανάλωση και λέω μήπως τον αλλάξω αλλά από την άλλη είναι πολύ βολικός και εύχρηστος! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά βλέπω στα στατιστικά της μπαταρίας ότι είναι πρώτος σε κατανάλωση και λέω μήπως τον αλλάξω αλλά από την άλλη είναι πολύ βολικός και εύχρηστος! Αν τον χρησιμοποιείς λογικό κιόλας να είναι πρώτος Όποιον και να βάλεις αν είσαι συνέχεια με browser θα είναι πρώτος Απλά ο chrome είναι κάπως βαρύς και έχει και παραπάνω κατανάλωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αν τον χρησιμοποιείς λογικό κιόλας να είναι πρώτος Όποιον και να βάλεις αν είσαι συνέχεια με browser θα είναι πρώτος Απλά ο chrome είναι κάπως βαρύς και έχει και παραπάνω κατανάλωση Ναι δίκιο έχεις!Αλλά με βολεύει αρκετά στη χρήση που κανω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το βαρύς είναι σχετικό. Εγώ σχεδόν πάντα Chrome χρησιμοποιούσα και πότε δεν είχα πρόβλημα σε απόκριση, πόσο μάλλον σε αυτό το τηλέφωνο. Πιο ενεργοβόρος από άλλους μπορεί να είναι αλλά είναι ψηλά στην κατανάλωση μόνο όταν τον χρησιμοποιείς. Τουλάχιστον σε μένα. Άρα αν σε βόλευει κιόλας όπως λες, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Sent from me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το βαρύς είναι σχετικό. Εγώ σχεδόν πάντα Chrome χρησιμοποιούσα και πότε δεν είχα πρόβλημα σε απόκριση, πόσο μάλλον σε αυτό το τηλέφωνο. Πιο ενεργοβόρος από άλλους μπορεί να είναι αλλά είναι ψηλά στην κατανάλωση μόνο όταν τον χρησιμοποιείς. Τουλάχιστον σε μένα. Άρα αν σε βόλευει κιόλας όπως λες, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Sent from me Γι αυτό τον χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι επειδή βολεύει Η σχεδόν βολεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εάν κάποιος πάρει συσκευή με αυτή την μνήμη σαν το δικό μας και σκέφτεται ότι θα του πέσει βαριά κάποια εφαρμογή , τότε ζήτω που καήκαμε !!!:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εάν κάποιος πάρει συσκευή με αυτή την μνήμη σαν το δικό μας και σκέφτεται ότι θα του πέσει βαριά κάποια εφαρμογή , τότε ζήτω που καήκαμε !!!:) Βαριά δεν είναι μόνο μια εφαρμογή από θέμα μνήμης Συνήθως τρέχουν στο παρασκήνιο πολλές υπηρεσίες όπως στον chrome που σημαίνει έχουμε κατανάλωση πόρων από τον επεξεργαστή και όλα αυτά έχουν και φυσικό επακόλουθο την κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Βαριά δεν είναι μόνο μια εφαρμογή από θέμα μνήμης Συνήθως τρέχουν στο παρασκήνιο πολλές υπηρεσίες όπως στον chrome που σημαίνει έχουμε κατανάλωση πόρων από τον επεξεργαστή και όλα αυτά έχουν και φυσικό επακόλουθο την κατανάλωση μπαταρίας για το ενεργοβόρο της ιστορίας δεν αντιλέγω, αν και εγώ που τον chrome τον χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια συνεχώς, σπάνια βλέπω μεγάλη κατανάλωση στα στατιστικά της μπαταρίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά βλέπω στα στατιστικά της μπαταρίας ότι είναι πρώτος σε κατανάλωση και λέω μήπως τον αλλάξω αλλά από την άλλη είναι πολύ βολικός και εύχρηστος! Δοκίμασε τον brave. Είναι ίδιος αισθητικά και χρηστικά με τον chrome και είναι πιο ελαφρύς και έχει πολύ καλό ad blocking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το βαρύς είναι σχετικό. Εγώ σχεδόν πάντα Chrome χρησιμοποιούσα και πότε δεν είχα πρόβλημα σε απόκριση, πόσο μάλλον σε αυτό το τηλέφωνο. Πιο ενεργοβόρος από άλλους μπορεί να είναι αλλά είναι ψηλά στην κατανάλωση μόνο όταν τον χρησιμοποιείς. Τουλάχιστον σε μένα. Άρα αν σε βόλευει κιόλας όπως λες, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Sent from me Μα εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα απόκρισης!Όλα σφαίρα πάνε!Θα μείνω με αυτόν οπότε μία χαρά είναι! ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν κάποιος πάρει συσκευή με αυτή την μνήμη σαν το δικό μας και σκέφτεται ότι θα του πέσει βαριά κάποια εφαρμογή , τότε ζήτω που καήκαμε !!!:) Για θέμα μπαταρίας αναφερθηκα!Δεν τίθεται θέμα σε αυτό το smartphone για βαριά εφαρμογή! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε τον brave. Είναι ίδιος αισθητικά και χρηστικά με τον chrome και είναι πιο ελαφρύς και έχει πολύ καλό ad blocking Θα τον τσεκαρω thanks ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts