takaros31 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Μήπως πρέπει να πας στις ρυθμίσεις εκεί που είναι οι εφαρμογές και να δώσεις άδεια στη κάμερα ? Στάλθηκε από το 1+3 Edited March 9, 2017 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μήπως πρέπει να πας στις ρυθμίσεις εκεί που είναι οι εφαρμογές και να δώσεις άδεια στη κάμερα ? Στάλθηκε από το 1+3 Είναι κανονικά τσεκαρισμένη η κάμερα στα δικαιώματα. Αλλά αν ήταν έτσι δεν θα είχα πρόβλημα και με την πίσω κάμερα; Η πίσω παίζει κανονικά μόνο στην μπροστά το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Είναι κανονικά τσεκαρισμένη η κάμερα στα δικαιώματα. Αλλά αν ήταν έτσι δεν θα είχα πρόβλημα και με την πίσω κάμερα; Η πίσω παίζει κανονικά μόνο στην μπροστά το κάνει. Υποθέτω επανεκκίνηση δοκίμασες να κάνεις? Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Υποθέτω επανεκκίνηση δοκίμασες να κάνεις? Στάλθηκε από το 1+3 Αυτό εννοείται. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Να ρωτήσω, εδω λεει ο άλλος για τραγική ποιότητα ήχου σε Nougat https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/help/audio-quality-bad-nougat-t3551970 Ισχύει γενικά ή δεν μπήκε καλά η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Αυτό εννοείται. :p Δοκίμασε και μία εκκαθάριση δεδομένων στην μνήμη της εφαρμογής της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δοκίμασε και μία εκκαθάριση δεδομένων στην μνήμη της εφαρμογής της κάμερας. Με αυτό δούλεψε για τώρα. Θα συνεχίσω να το δοκιμάζω να δω πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για μενα ειναι ενα ολοκληρωμενο smartphone απο ολες τις αποψεις. Εχω και ενα Xiaomi Mi5s παραλληλα το οποιο η αληθεια ειναι πως το θεωρω πιο ομορφο σχεδιαστικα για τις πιο ομορφες γραμμες του αλλα ποιοτικα το OP3T ειναι καποια επιπεδα πανω. Σε σχεση με το Χiaomi παντα εχει band 20 (που εμενα προσωπικα ποτε δεν με πειραξε με την vodafone αλλα στο μελλον ισως χρειαστει) και καλυτερο ακριβεστερο αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος, χορταστικη οθονη (αν και η οθονη του Mi5s δε με χαλαει καθολου), pure android με καποιες επιπλεον προσθηκες για παραμετροποιηση (οχι οσο στο MIUI φυσικα), εχει το βολικο αυτο κουμπακι των ειδοποιησεων στα πλαγια που σου λυνει τα χερια και φυσικα RAM με το κιλο για να κανεις οτι θες για οσο θες! Η καμερα του ειναι μεν κατωτερη του Mi5s αλλα οι διαφορες με γυμνο ματι ειναι ασημαντες. Επισης ενα βασικο ειναι οτι δε χρειαζεται να ασχοληθεις με rom οπως στα xiaomi για το αν θα εχεις ελληνικα η οχι, αν και αυτο ποτε δεν με πειραξε γιατι παντα ασχολουμουν με πειραγματα και αλλαγες στις συσκευες μου. Σε γενικες γραμμες ομως ειναι μια ολοκληρωμενη οπως ξαναειπα συσκευη που πλησιαζει πολυ περισσοτερο τις επωνυμες ναυαρχιδες απο ολες τις αποψεις , δεν του λειπει καποιο βασικο για εμενα χαρακτηριστικο και δεν εχει να ζηλεψει ουσιαστικα τιποτα απο αυτες με μιση τιμη. Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο, δινεις κατι παραπανω σε σχεση με καποια ναυαρχιδα της Xiaomi αλλα τουλαχιστον εισαι καλυμμενος και απο υποστηριξη αλλα και απο το service της OnePlus που απο οτι ακουγεται παιζει να ειναι καλυτερο και απο τα εγχωρια:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για μενα ειναι ενα ολοκληρωμενο smartphone απο ολες τις αποψεις. Εχω και ενα Xiaomi Mi5s παραλληλα το οποιο η αληθεια ειναι πως το θεωρω πιο ομορφο σχεδιαστικα για τις πιο ομορφες γραμμες του αλλα ποιοτικα το OP3T ειναι καποια επιπεδα πανω. Σε σχεση με το Χiaomi παντα εχει band 20 (που εμενα προσωπικα ποτε δεν με πειραξε με την vodafone αλλα στο μελλον ισως χρειαστει) και καλυτερο ακριβεστερο αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος, χορταστικη οθονη (αν και η οθονη του Mi5s δε με χαλαει καθολου), pure android με καποιες επιπλεον προσθηκες για παραμετροποιηση (οχι οσο στο MIUI φυσικα), εχει το βολικο αυτο κουμπακι των ειδοποιησεων στα πλαγια που σου λυνει τα χερια και φυσικα RAM με το κιλο για να κανεις οτι θες για οσο θες! Η καμερα του ειναι μεν κατωτερη του Mi5s αλλα οι διαφορες με γυμνο ματι ειναι ασημαντες. Επισης ενα βασικο ειναι οτι δε χρειαζεται να ασχοληθεις με rom οπως στα xiaomi για το αν θα εχεις ελληνικα η οχι, αν και αυτο ποτε δεν με πειραξε γιατι παντα ασχολουμουν με πειραγματα και αλλαγες στις συσκευες μου. Σε γενικες γραμμες ομως ειναι μια ολοκληρωμενη οπως ξαναειπα συσκευη που πλησιαζει πολυ περισσοτερο τις επωνυμες ναυαρχιδες απο ολες τις αποψεις , δεν του λειπει καποιο βασικο για εμενα χαρακτηριστικο και δεν εχει να ζηλεψει ουσιαστικα τιποτα απο αυτες με μιση τιμη. Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο, δινεις κατι παραπανω σε σχεση με καποια ναυαρχιδα της Xiaomi αλλα τουλαχιστον εισαι καλυμμενος και απο υποστηριξη αλλα και απο το service της OnePlus που απο οτι ακουγεται παιζει να ειναι καλυτερο και απο τα εγχωρια:lol: Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες αν και προερχόμενος από S7 edge δεν παρατήρησα ιδιαίτερες διαφορές στην κάμερα μόνο φυσικά κατά τις νυχτερινές λήψεις!Άσε που η selfie κάμερα του OnePlus 3t παίζει να είναι και καλύτερη από της Samsung!Επίσης σε σχέση με τα άλλα κινέζικα(Xiaomi κτλ) δεν σου δίνει την αίσθηση του κινέζου τόσο με το design και την ποιότητα κατασκευής όσο και με το interface του!Υπέροχο κινητό και το μόνο που μένει να φανεί είναι η αντοχή του στο χρόνο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες αν και προερχόμενος από S7 edge δεν παρατήρησα ιδιαίτερες διαφορές στην κάμερα μόνο φυσικά κατά τις νυχτερινές λήψεις!Άσε που η selfie κάμερα του OnePlus 3t παίζει να είναι και καλύτερη από της Samsung!Επίσης σε σχέση με τα άλλα κινέζικα(Xiaomi κτλ) δεν σου δίνει την αίσθηση του κινέζου τόσο με το design και την ποιότητα κατασκευής όσο και με το interface του!Υπέροχο κινητό και το μόνο που μένει να φανεί είναι η αντοχή του στο χρόνο! Οι καμερες προσωπικα για εμενα δεν ειναι προτεραιοτητα απλα θελω να κανουν ικανοποιητικη δουλεια η ανωθεν του μετριου. Τις καμερες τις ειχα ως προτεραιοτητα εποχες sony ericsson c905 και sony ericsson satio που ημουν και πιο πιτσιρικας και που οντως για την εποχη τους ηταν το κατι αλλο. Για τις βραδυνες φωτο εχουμε και τις χειροκινητες ρυθμισεις που αμα θελεις κανουν παπαδες. Σιγουρα δεν θα εχουν τα αποτελεσματα ενος galaxy s7/edge αλλα ειναι πολυ καλυτερες απο την αυτοματη ρυθμιση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ναι γίνεται αλλά δεν είναι και πολύ βολικό γτ εγώ θέλω να γίνεται σε κάθε selfie που βγάζω και όχι να τρέχω στο gallery!Άσε που χρησιμοποιώ την εφαρμογή φωτογραφίες!Γι αυτό λέω μήπως να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας που να το κάνει αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις της! Όταν είσαι στην μπροστινή κάμερα πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιεις την επιλογή "αντιστροφή χρωμάτων φωτογραφίας" (μάλλον χαθηκαμε στην μετάφραση εδώ). Έτσι είναι στο oneplus 3 τουλάχιστον. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Οι καμερες προσωπικα για εμενα δεν ειναι προτεραιοτητα απλα θελω να κανουν ικανοποιητικη δουλεια η ανωθεν του μετριου. Τις καμερες τις ειχα ως προτεραιοτητα εποχες sony ericsson c905 και sony ericsson satio που ημουν και πιο πιτσιρικας και που οντως για την εποχη τους ηταν το κατι αλλο. Για τις βραδυνες φωτο εχουμε και τις χειροκινητες ρυθμισεις που αμα θελεις κανουν παπαδες. Σιγουρα δεν θα εχουν τα αποτελεσματα ενος galaxy s7/edge αλλα ειναι πολυ καλυτερες απο την αυτοματη ρυθμιση. Ε οι χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και σπάνια θα κάτσω να ασχοληθώ!Μιλάω πάντα για catch and shoot συνθήκες ,αλλά όπως προειπες και εμένα δεν είναι προτεραιότητα οι φωτό!Το κινητό overall είναι εξαιρετικό! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ε οι χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και σπάνια θα κάτσω να ασχοληθώ!Μιλάω πάντα για catch and shoot συνθήκες ,αλλά όπως προειπες και εμένα δεν είναι προτεραιότητα οι φωτό!Το κινητό overall είναι εξαιρετικό! Και κατι που ξεχασα προηγουμενως, ειναι οι πολυ καλες αυτονομιες του. Εγω για παραδειγμα με ελαφρια χρηση ειχα τρεις μερες standby με σχεδον 5 ωρες οθονης και υπολοιπο μπαταριας γυρω στο 17%. Καποιοι αλλοι αγγιζουν και τα 8ωρα SOT αλλα τους βγαζει την μερα ανετα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Και κατι που ξεχασα προηγουμενως, ειναι οι πολυ καλες αυτονομιες του. Εγω για παραδειγμα με ελαφρια χρηση ειχα τρεις μερες standby με σχεδον 5 ωρες οθονης και υπολοιπο μπαταριας γυρω στο 17%. Καποιοι αλλοι αγγιζουν και τα 8ωρα SOT αλλα τους βγαζει την μερα ανετα. Όντως πολύ καλή αυτονομία!Γι αυτό λέω overall είναι φοβερό κινητό! ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν είσαι στην μπροστινή κάμερα πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιεις την επιλογή "αντιστροφή χρωμάτων φωτογραφίας" (μάλλον χαθηκαμε στην μετάφραση εδώ). Έτσι είναι στο oneplus 3 τουλάχιστον. Sent from my iPad using Tapatalk Δεν την βρίσκω αυτή τη λειτουργία που λες!!Αα το βρήκα οκ thanks το έψαχνα καιρό!! Edited March 9, 2017 by Alfie_86 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά το έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει καμία σχέση η κάμερα με το s7. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τα έχω και τα 2 και δεν υπάρχει σχέση ούτε στο auto focus ούτε στο shutter speed ούτε στη νυχτερινή λήψη ούτε στο video capture. Είναι απλά επαρκής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση με το s7 στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά το έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει καμία σχέση η κάμερα με το s7. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τα έχω και τα 2 και δεν υπάρχει σχέση ούτε στο auto focus ούτε στο shutter speed ούτε στη νυχτερινή λήψη ούτε στο video capture. Είναι απλά επαρκής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση με το s7 στην κάμερα. Στις πρωινές και με καλό φωτισμό δεν φαίνονται τόσο τεράστιες διαφορές! Ειδικά στις μικρές οθόνες των κινητών!Τώρα αν τις βάλεις τις φωτογραφίες στο pc ή στην τηλεόραση σίγουρα θα δεις διαφορές! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλησπέρα στην παρέα........εδώ και 2 μέρες έχω πάρει ένα 1+3τ φαίνετε πολύ καλό πραγματικά....έχω ένα θέμα.Πάω στην γκαλερί και δημιουργώ φακέλους,αφού έxω τραβήξει κάποιες φότο ήδη και βρίσκονται στο ΄¨σήμερα¨" γιατί όταν μετακινώ τη φότο μένει και στον αρχικό φάκελο γίνετε αντιγραφή δηλαδή και μετά τη σβήνω από τον ένα και σβήνετε και από τον άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλησπέρα στην παρέα........εδώ και 2 μέρες έχω πάρει ένα 1+3τ φαίνετε πολύ καλό πραγματικά....έχω ένα θέμα.Πάω στην γκαλερί και δημιουργώ φακέλους,αφού έxω τραβήξει κάποιες φότο ήδη και βρίσκονται στο ΄¨σήμερα¨" γιατί όταν μετακινώ τη φότο μένει και στον αρχικό φάκελο γίνετε αντιγραφή δηλαδή και μετά τη σβήνω από τον ένα και σβήνετε και από τον άλλο Φτιάξε folders μέσα στο pictures του internal storage για να τις μετακινείς όπως θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 δεν είναι πολύ χαζή παράλειψη αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Google assistant πρωί πρωί..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μπορεί να μας δώσει κάτι παρόμοιο ο carl pei? Αν το καταφέρει θα έχει βάλει τις βάσεις για μία μεγάλη πορεία της εταιρείας και εμάς όλους σίγουρους πελάτες :p. Νομίζω ότι η περίοδος είναι τέτοια που θα βγαίνουν συνέχεια προς τα έξω φήμες για το επόμενο oneplus. Αν το επιτρέπει, λόγο κόστους να μπει ένα τέτοιο panel και μία μικρή αναβάθμιση της κάμερας ...έχει πετύχει τους στόχους για το 2017... τί λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Όχι να μη μας δώσει κάτι τέτοιο σαν τα τηλεκοντρόλ των υπολοίπων επωνύμων καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλώς τα δέχτηκα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλώς τα δέχτηκα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε με γεια και πανω απ ολα καλοδουλευτο! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Παιδια Wifi Calling εχει το τηλεφωνο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts