Jump to content

Averof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Averof

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Averof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Averof

    LG G6

    Ακριβως, το dac γίνεται trigger και σε normal impendence ακουστικά (εχω vsonic vsd1s και ΚΖ ZST 32 Ohm & 16 Ohm αντίστοιχα). To γραφει και η συσκευή ότι εχει ενεργοποηθεί το dac σε normal mode ενώ φαντάζομαι για >50 Ohm θα γράφει high impedance mode. Μόλις μου ήρθε η 10h ρομ (lg 870ds).
  2. εκανα allow unknown resources και μετα download link (οχι απλο tap). ετσι κατεβηκε κανονικα.

    Εγκατασταθηκε χωρις root.

  3. Averof

    LG G6

    Οτι προτεραιότητες έχει ο καθένας. Απλα θεώρησα καλό να αναφερθεί για να μην τρεχουν ολοι για ροοτ νομίζοντας οτι δεν θυσιαζουν λειτουργίες. Για το magisk, ειναι η γατα με το ποντικι με το safetynet της google, οποτε τπτ σιγουρο και ευκολο.
  4. Averof

    LG G6

    Καλό να τονιστεί οτι με root δεν υπηστηρίζονται nfc payments, login μεσω fingerprint σε bank accounts και αύριο ισως eticket στο μετρο. Δεν χανεις μονο εγγυηση, χανεις λειτουργίες χρήσιμες τωρα και στο μελλον. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά απο όσο εχω διαβάσει, το BT ειναι άλλο προτόκολο και δεν εχει καμία σχέση με το dac. Η συσκευή υποστηρίζει aptx hd για συμβατές συσκευές.
  5. Στο σαιτ που εδωσες για το G6 γραφει οτι ειναι μονο για root.

    Το κατεβασα και οντος δεν μπορει να κανει paste στον φακελο app

    Υπαρχει αλλος τροπος ?

  6. Averof

    LG G6

    Οι κατοχοι θα ξέρουν ότι το κινητό έρχεται χωρίς equalizer. Με μικρή έρευνα βρήκα ότι μπορεί να μπει ο equalizer της snapdragon που τον βλέπει και το spotify. https://htc-one.gadgethacks.com/how-to/boost-your-htc-ones-audio-quality-with-snapdragon-audio-0155924/ Η εγκατάσταση έγινε χωρις root, σε quad dac version, απλά θελει και restart διοτι είδα ενα μπερδεμα μεταξυ on/off quad dac. Αποτέλεσμα: - γενικα λιγο πιο δυνατή ένταση - ωραια preset modes που δειχνουν τις δυνατότητες του quad dac. Υπαρχει αναφορά και στο xda
  7. Averof

    LG G6

    Στο ίδιο στάδιο είμαι με την ίδια ημερομηνία. Νομίζω απλά σημαίνει ότι δεν έχουν ακόμα επεξεργαστεί την παραγγελία (ή δεν έχει φτάσει σε αυτούς). Στο Landmark είναι σε Received at international processing center απο 27/7.
  8. Averof

    OnePlus 3T

    Με το s7 edge να εχει πέσει στα 490, παραμένει το 3T value for money?
  9. Averof

    OnePlus 3T

    Να ρωτήσω, εδω λεει ο άλλος για τραγική ποιότητα ήχου σε Nougat https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/help/audio-quality-bad-nougat-t3551970 Ισχύει γενικά ή δεν μπήκε καλά η αναβάθμιση;
  10. Averof

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα, επειδή το κοιτώ το κινητό με σημαντικό κριτήριο τον αν έχει καλό ήχο (οχι απο τα ηχεία του) όσοι έχετε ευρωπαϊκό και μπήκε η nougat, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν το θέμα που έχει αναφερθεί με την ένταση έχει διορθωθεί; Επίσης, η nougat εδωσε vr daydream compatability? Επίσης, ως προς την γενικότερη εμπειρία, πηγαίνουν όλα απροβλημάτιστα ή όλο και κάτι σκάει/εμφανίζεται ή δεν είναι εκεί; Ενδεικτικά: - Σήμα - trusted devices unlock - google assistant (η νέα υπηρεσία) - nfc payments - Notifications/ battery Θα το ξαναγοράζατε σήμερα σε σχέση πχ με ενα oneplus 3t ή samusng s7? Thanks.
  11. Ενημέρωση για κατάσταση με τελωνείο: Κινητό που μπήκε 20/1 βγήκε σήμερα και είναι ήδη στο κέντρο διαλογής.
  12. Απο 20/1 και ακόμα μεσα είναι. Ας μας πουν άτομα που μπήκαν νωρίτερα.
  13. Averof

    Meizu MX4 Pro

    Τα καλά του flyme.. - Trusted devices - δεν υποστηρίζεται - Payments με fingerprint- δεν υποστηρίζεται(χρειάζεται android 6) - sms/notifications - χρειάζεται αναζήτηση σε φορουμς για να δουλέψει..και αν. - σημα...αν το χάσει για καποιο λόγο, πχ μετά το μετρό, μετά μπορεί μην το ξαναβρεί ποτέ - θελει restart - συχνά κλειδώνει σε 3g ενώ υπάρχει 4g - με ρεσταρτ στρώνει πάλι. Τουλάχιστον φτιάξανε το exhange mail client... Καταπληκτικό κινητό αν ειχε pure android.
  14. Averof

    Meizu MX4 Pro

    Δηλαδή πας εδώ *#*#4636#*#* και στο network type βάζεις gsm auto prl και δεν εχεις 3G/4G ? Ούτε μετά απο reboot? Μήπως φταίει η sim σου; Πόσο παλιά είναι; Γενικά, η καλύτερη λύση αντί για sim να πάρεις κανα moto g - γιατι κοντεύουμε να πάρουμε phd απο την μελέτη προσπαθώντας να λύσουμε όλα τα προβλήματα που βγάζει.
  15. Averof

    Meizu MX4 Pro

    Σε σχέση με την κατανάλωση με κλειστό κινητό, κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι το ξυπνητήρι του δουλεψε και με σβηστό το κινητό, κατα συνέπεια φαίνεται να έχουν κάνει ένα διαφορετικό set up σε σχέση με άλλα android κινητά με διεργασίες να συντελούνται με φαινομενικά σβηστό κινητό. Αυτό βέβαια είναι κάπως ανησυχητικό αν δεν περιορίζεται στο ξυπνητήρι. Η κατανάλωσή σου ειναι πολύ υψηλή - έιχα 4.5.7Ι και τωρα 5.6.5.24Α (dirty install) και βγάζω άνετα μια μέρα και στα 2 (σε performance mode!) . Οπότε ..αν εχεις χρονο κλπ, κανε κανα clean install μπας και φταιει καμια app ή βαλε 5.6.5.24Α που λενε απο 5.6.5.19Α + βελτιώνεται η μπαταρία (κινεζικη, εγκατασταση google ξανα κλπ). Το σήμα εμενα διορθωθηκε με αυτό: Try disabling your sim card pin if you have sim pin. After that restart your device. Then go to phone and dial *#*#4636#*#* go to phone information and try wcdma preferred or gsm auto prl If any of this doesn’t help try changing your sim card,maybe your sim card is older generation uSIM.
×
×
  • Create New...