taliban Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/5b7b6cdedf3a10c9cac5e711d306e314.jpg 4G+ έξω από το ΟΑΚΑ με VODAFONE Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/5b7b6cdedf3a10c9cac5e711d306e314.jpg 4G+ έξω από το ΟΑΚΑ με VODAFONE Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk speedtest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 speedtest? 100 mb έφαγα, χαλάλι σου :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/c3b6c683c92f279f43761d9bf204ce62.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μόνο μέ speedtest ή πραγματική ταχύτητα. Πρέπει να δούμε πάνω από 150Mbps για πραγματική plus. Όταν πλησιάζει κοντά στα 100 πολύ συχνά εμφανίζεται λάθος το σήμα 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Λοιπόν έχω εντοπίσει κάποια bug όταν πάω να συνδεσω με hot spot το laptop απλός δεν γίνεται τίποτα και οταν με καλούν και μου βγάζει τήν κλήση στο πάνω μέρος της οθόνης η μπλε μπάρα τρέμει Έχει κάποιος άλλος τα ίδια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ή αλήθεια είναι πως δεν το είχα δοκιμάσει πριν το ροοταρω. Πάντως με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έφτιαξε. Εσάς σας παίζει κανονικά? Δουλεύω με δυο ακουστικά bleutooth , και δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με ξεκλειδωτο bootloader είμαι. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 100 mb έφαγα, χαλάλι σου :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/c3b6c683c92f279f43761d9bf204ce62.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χεχε θενκς. Πάντως με 4G (σκέτο) εδώ που είμαι πιάνω 73. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σε περίπτωση που δεν το είδατε......κάποιος που μπορεί να απαντήσει ? Ερώτηση...... Πάω στις ρυθμίσεις των sim , στην μία στην θέση του αριθμού εμφανίζει ΄΄αγνωστο΄΄ ενώ στην άλλη εμφανίζει κανονικά το νούμερο. Πως μπορώ να σβήσω ή να συμπληρώσω το νούμερο σε κάθε θέση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πατώντας πάνω στο νούμερο δεν υπάρχει επιλογή για επεξεργασία? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πατώντας πάνω στο νούμερο δεν υπάρχει επιλογή για επεξεργασία? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk που εννοείς ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Εκεί που εμφανίζει το νούμερο που είπες. Αν μπορείς δώσε ένα σκρινσοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 [ATTACH]66334[/ATTACH][ATTACH]66335[/ATTACH] Δεν με αφήνει στα πεδία κάτω να επέμβω, μόνο στο επάνω να αλλάξω το όνομα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ακριβώς αυτό εννοούσα. Αλλα δε γίνεται όπως λες :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 καλησπερα απο ελληνικο καταστημα ποτε θα μπορουμε να το αγορασουμε?? Ξερει καποιος?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 καλησπερα απο ελληνικο καταστημα ποτε θα μπορουμε να το αγορασουμε?? Ξερει καποιος?? Η εταιρία έχει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό κατάστημα: https://oneplus.net/gr/oneplus-3t Απ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού, είναι παρα-εισαγωγή (ή το Κινέζικο μοντέλο), μ' ότι αυτό συνεπάγεται (αλλές "μπάντες" λήψης, εγγύηση ενός ετους, κλπ) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σχεδόν μία εβδομάδα τώρα με Orzly V2 tempered glass και δεν μπορώ ότι έχω μείνει ικανοποιημένος. Οι δαχτυλιές μένουν και φαίνονται ιδίως την ημέρα με ήλιο είναι θέμα. Επίσης ανάλογα το φωτισμό και τη γωνία φαίνονται και οι κουκίδες που έχει πάνω το τζάμι. Στην οθόνη εφαρμόζει αρκετά καλά. Δεν ταιριάζει όμως απόλυτα με τη θήκη της spigen neo hybrid. Με πολύ δυσκολία και αρκετές δοκιμές βάλε-βγάλε κατάφερα κάπως να το εφαρμόσω το τζάμι και να μην ξεκολλάει σε κάποια από τις γωνίες που πιέζεται από τη θήκη. Η θήκη είναι αρκετά καλή δίνει απόλυτη προστασία στο κινητό μπροστά και πίσω και σε πιθανή πτώση στις γωνίες. Τα κουμπιά είναι άνετα και με καλή αίσθηση με εξαίρεση το πάνω κουμπί με τις τρεις επιλογές. Δύσκολα μετακινείται με το δάχτυλο, με τη θήκη είναι αρκετά βαθιά μέσα και μόνο με το νύχι και όχι με το ένα χέρι τα καταφέρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Η εταιρία έχει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό κατάστημα: https://oneplus.net/gr/oneplus-3t Απ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού, είναι παρα-εισαγωγή (ή το Κινέζικο μοντέλο), μ' ότι αυτό συνεπάγεται (αλλές "μπάντες" λήψης, εγγύηση ενός ετους, κλπ) Σε ελληνικό, όπως mediamarkt, public κλπ, υπάρχει περίπτωση να έρθει; Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σχεδόν μία εβδομάδα τώρα με Orzly V2 tempered glass και δεν μπορώ ότι έχω μείνει ικανοποιημένος. Οι δαχτυλιές μένουν και φαίνονται ιδίως την ημέρα με ήλιο είναι θέμα. Επίσης ανάλογα το φωτισμό και τη γωνία φαίνονται και οι κουκίδες που έχει πάνω το τζάμι. Στην οθόνη εφαρμόζει αρκετά καλά. Δεν ταιριάζει όμως απόλυτα με τη θήκη της spigen neo hybrid. Με πολύ δυσκολία και αρκετές δοκιμές βάλε-βγάλε κατάφερα κάπως να το εφαρμόσω το τζάμι και να μην ξεκολλάει σε κάποια από τις γωνίες που πιέζεται από τη θήκη. Η θήκη είναι αρκετά καλή δίνει απόλυτη προστασία στο κινητό μπροστά και πίσω και σε πιθανή πτώση στις γωνίες. Τα κουμπιά είναι άνετα και με καλή αίσθηση με εξαίρεση το πάνω κουμπί με τις τρεις επιλογές. Δύσκολα μετακινείται με το δάχτυλο, με τη θήκη είναι αρκετά βαθιά μέσα και μόνο με το νύχι και όχι με το ένα χέρι τα καταφέρνω. τι απογοήτευση..........να μην υπάρχει ένα σωστό tempered glass.......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 τι απογοήτευση..........να μην υπάρχει ένα σωστό tempered glass.......... Δυστυχώς κι εγώ έχω να προσθέσω ότι εκτός των οποίων είπε το παλικάρι ότι χάνει και αίσθηση το touch της συσκευής. Προσωπικά παράγγειλα ζελατίνα προστασίας να δοκιμάσω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σε ελληνικό, όπως mediamarkt, public κλπ, υπάρχει περίπτωση να έρθει; Απο τα 5 μοντέλα της OnePlus (1, 2, 3, 3T, X) μονο το Χ ήρθε στα Public, σε ακριβότερη τιμή, αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Μπορεί αργότερα να το φέρουν. Τιμή όμως πολύ υψηλότερη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 μια βοηθεια θα χρειστω κι εγω. το συνδεω με τον υπολογιστη και δεν μου το αναγνωριζει καν σαν συσκευη. μονο φορτιση κανει. τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 μια βοηθεια θα χρειστω κι εγω. το συνδεω με τον υπολογιστη και δεν μου το αναγνωριζει καν σαν συσκευη. μονο φορτιση κανει. τι πρεπει να κανω? Κατεβάζεις την κουρτίνα και του δίνεις σύνδεση ως μεταφορά πολυμέσων Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Κατεβάζεις την κουρτίνα και του δίνεις σύνδεση ως μεταφορά πολυμέσων Στ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από ποιο εικονίδιο δίνω την εντολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Στ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από ποιο εικονίδιο δίνω την εντολή? Δεν κατάλαβα την ερώτηση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts