maximos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 priority ήταν η αποστολή ? Καλορίζικο :) Κανονική απλή αποστολή όχι priority. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κανονική απλή αποστολή όχι priority. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι, τώρα είδα ότι είσαι Γερμανία ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πουθενά αλλού παίδες. Απο Βουδαπέστη θα το δείτε κατευθείαν Αθήνα Πέμπτη βράδυ η Παρασκευή πρωί που θα βγει για παράδοση (για τους Αθηναίους) .Δεν υπάρχει αλλο tracking point.......... Τώρα μόλις μου έβγαλε ότι έφυγε από Βουδαπέστη στις 13:02 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nextnet Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Και το δικό μου ξεκίνησε το ταξίδι από Βουδαπέστη ελπίζω για Αθήνα.... Αν και λόγω Κρήτης μάλλον για Δευτέρα με βλέπω... Αλήθεια με ποια κούριερ παραλαμβάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Και το δικό μου ξεκίνησε το ταξίδι από Βουδαπέστη ελπίζω για Αθήνα.... Αν και λόγω Κρήτης μάλλον για Δευτέρα με βλέπω... Αλήθεια με ποια κούριερ παραλαμβάνουμε; DHL κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ξεκλειδωσα bootloader, φλασαρα twrp και έγινε root. Λίγο δεν μου άρεσε που γράφει κάτι κατά την εκκίνηση ότι έχεις ξεκλειδώσει bootloader αλλά το ξεπερναμε. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ποσο καμμενος ειμαι που μου λεει Estimated dispatch 22 δεκεμβριου κι εγω μπαινω απο τωρα να δω μπας και προχωρησε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ξεκλειδωσα bootloader, φλασαρα twrp και έγινε root. Λίγο δεν μου άρεσε που γράφει κάτι κατά την εκκίνηση ότι έχεις ξεκλειδώσει bootloader αλλά το ξεπερναμε. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ποιο ωραίο είναι αυτό..Εκει πατάς το βελακι και μπαίνει recovery,bootloader οπου θες..Βολευει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μόλις παρέλαβα το χρώμα είναι λίγο περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μόλις παρέλαβα το χρώμα είναι λίγο περίεργο Καλό δουλευτο. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα και το έχω μόνο 12 ώρες που το έχω η μπαταρία πολύ καλή και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 To gunmetal ειναι 128gb?απο καμερα πως ειναι?σε βραδινες ληψεις κυριως. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ίδια με το απλό είναι δεν άλλαξε Sent from my ONEPLUS last week edition Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nextnet Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μόλις παρέλαβα το χρώμα είναι λίγο περίεργο Καλοδουλευτο άντε να παίρνουμε σειρά και μεις ... Μένεις επαρχία; Ποια κούριερ σου το φέρε αλήθεια; Ρωτάω γιατι εδώ Κρήτη με ενα ψάξιμο που εκανα σήμερα δεν παραδίδει απευθείας η DHL ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 λογικά με speedex Sent from my ONEPLUS last week edition Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παρέλαβα με dhl σε 2 μέρες Επειδή ειχα και το προηγούμενο μοντέλο μπορώ να κάνω κάποιες γρήγορες συγκρίσεις Πρώτη αισθητή διαφορά είναι το μεγάφωνο του είναι πολύ πιο δυνατό από το oneplus 3 εννοώ το μεγάφωνο στο αυτί Δεύτερη μεγάλη διαφορά το gps κλειδώνει υπερβολικά γρήγορα μέσα σε χώρο Εγώ βλέπω ότι έχει και καλύτερο σήμα Και μεγάλη διαφορά στο φόρτωμα μεγάλων εφαρμογών και παιχνιδιών Αυτά από μία πρώτη γρήγορη ματιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 εχουμε πληροφοριες ποτε θα ειναι σε stock ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nextnet Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 εχουμε πληροφοριες ποτε θα ειναι σε stock ξανα? Λογικά μέσα στο Γενάρη του 2017 με τέτοιο χαμό που γίνεται παντού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Λογικά μέσα στο Γενάρη του 2017 με τέτοιο χαμό που γίνεται παντού... Που σημαινει μεσα φλεβαρη θα παραλαβει καποιος...που τον μαρτη βγαινουν οι καινουργιες ναυαρχιδες με τον snapdrgaon 835.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Λογικά μέσα στο Γενάρη του 2017 με τέτοιο χαμό που γίνεται παντού... τραγικοι για ακομη μια φορα,χιλιες φορες να κρατουσαν τα invite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Θα μάθουν και θα γίνουν καλύτεροι θέλω να πιστεύω πάντως για το 16 έχουν βγάλει τρομερές συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pirate Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Από φωτογραφική πως είναι; Έχει καμία διαφορά; Παράθεση Τι κινητό έχω; Ένα που παίρνει και τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Όχι, είναι το ίδιο με το παλιό, μόνο την σελφι αλλάξανε Sent from my ONEPLUS last week edition Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 το εχει στο site διαθεσιμο! 4 βδομαδες. μολις το παραγγειλα! estimated dispatch date 30.12.2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Μόλις έριξα και εγώ την παραγγελία μου,επιτελους το 64αρι διαθέσιμο,5 εβδομάδες αναμονή,καλή χρονιά μου :lol: Edited December 1, 2016 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 θα μας το φερει ο αι βασιλης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μόλις έριξα και εγώ την παραγγελία μου,επιτελους το 64αρι διαθέσιμο,5 εβδομάδες αναμονή,καλη χρόνια μου :lol: τιμή?είναι το ευρωπαικό με μπαντα και στα 800? ποια η ιστοσελίδα παραγγελίας? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts