Jump to content

JinTheGod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    234
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JinTheGod

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

JinTheGod's Achievements

  1. Επειδή μου έβγαζε συνέχεια σφάλμα όταν πήγαινα να δω τον λογαριασμό γιαυτο και είχα φρικάρει..Δεν μπορούσα να ανοίξω το pdf διότι απλά δεν υπήρχε, τώρα μάλλον έφτιαξαν και μπόρεσα τελικά να τον δω. Τελικά όπως είπε ο συμφουριτης από πάνω, η έκδοση αφορά 2 λογαριασμούς ,τον πρώτο και τον επερχόμενο του Ιανουαρίου , επίσης είχα και μια χρέωση 3.32€ για μια κλήση που είχα κάνει σε πενταψήφιο, έτσι μάλιστα βγαίνουν τα νούμερα..😅 Ευχαριστω για τον χρόνο σας , καλή χρόνια να έχετε!!😁
  2. Ναι στον πρώτο αναφέρομαι..να καταλάβω αν είναι 3-4-5 ευρώ πιο πάνω λόγο στρογγυλοποίησης , αλλά 33 ευρώ πάνω χώρις μάλιστα καν να κλείσω μήνα μου φαίνεται πολύ παράξενο..
  3. Σε εμένα αναφέρεσαι φίλε μου ; Αν ναι και πάλι οι αριθμοι δεν κολλάνε εφόσον 26.90x2 μας κάνουν 53.80€. Ασε που ακόμα δεν έκλεισα ούτε τον πρώτο μήνα ακόμα (3-12-21 έγινε η ενεργοποίηση)
  4. Εμένα μου ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός του unlimited (προσφορά 29.9) και για καλή μου τύχη είδα το αστρονομικό ποσό των 59.28€!😂 Εντομεταξυ σε ποσά Τσατ μου επιβεβαίωσαν ότι το ποσό λόγο σταθερού θα είναι 26.90€, και όντως στο σταθερό πήρα την έκπτωση των -2€, εδώ φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά.. ελπίζω αύριο που θα έρθω σε επικοινωνία μαζί τους να βγει άκρη γρήγορα, κρίμα είναι να ξεκινήσει η χρόνια στραβά με στολισμούς 😋
  5. Συνηθως εχει να κανει με ρυθμισεις της σιμ..Πες μου εσυ και αν δεν δουλεψει δεν χαθηκε ο κοσμος😅
  6. Σοβαρα?? Σου ειναι ευκολο να μου πεις και εμενα να δοκιμασω? Σε ευχαριστω.
  7. Καταλαβαινω να μην σε αφηνει να κανεις κλησεις,μηνυματα γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος της και ετσι θα ηταν σαν να εχεις 2 σιμ,αλλα τουλαχιστον να αφηνει να παιζουν δεδομενα σε κινητο,να μπουρουμε να εχουμε πιο ανθρωπινο σημα και να μην χρειαζεται να δωσουμε αλλη μια περιουσια για ρουτερ μιας και αυτο που δινουν ειναι της σειρας..
  8. Μπα...μιλουσα και στο τσατ με εναν"ειδικο" αλλα τσαμπα τον χρονο μου εχασα..:P Μαλλον εχει να κανει με την ρυθμιση στην εγγραφη που κανουν στην σιμ που σου δινουν..Το μονο που καταφερα ειναι απο Edge που εδειχνε σαν σημα οταν το εβαζα στο κινητο,να παει σε H,αλλα ιντερνετ δεν καταφερα να εχω..
  9. Ουτε με τις αυτοματες ρυθμισεις που εχει αλλα ουτε με αλλες που δοκιμασα δεν δουλευει..
  10. Ετσι υπεθετα και εγω ,ομως για κακη μου τυχη βλεπω να μην δουλευει..Να θελει καποια ρυθμιση αραγε..?
  11. Η δευτερη σιμ internet4 sharing υπαρχει τροπος να χρησημοποιηθει σε τηλεφωνο για τα δεδομενα? Το mifi ειναι αθλιο σε σημα,ελεγα να εκανα ενα κινητο σαν hotspot,αλλα σε δοκιμη μου ειδα οτι δεν δουλευει σε συσκευη..
  12. Δεν θυμαμαι να μου το εκανε.. Αλλα και παλι ειναι φυσιολογικο αυτο?
  13. Να κανω αλλη μια ερωτηση..? Στο δικο μου βγαζωντας το απο την πριζα για να το μεταφερω σε αλλη τηλεοραση,μου βγαζει πρασινη οθονη..και δεν με αφηνει να μπω ουτε σε recovery mode..Το ερωτημα μου ειναι,καθε φορα που θα θελω να το βγαλω απο πριζα η αν πεσει το ρευμα,θα πρεπει να ξανα φλασαρω την ρομ απο την αρχη με οτι συνεπαγεται αυτο ξανα στησιμο συσκευη κτλ..? Η μπορει να φταιει κατι αλλο και μου το κανει? X96Max Plus.
  14. Δεν πειραζει,εξαλλου ειναι κατι καινουριο για εμενα δεν προλαβα να ξενερωσω:lol: Μια ερωτηση ακομα..το μαμα χειριστηριο δεν το διαβαζει,μονο οταν το γυρναω στην επιλογη να δουλευει σαν ποντικι δουλευει..θελει καποια ρυθμιση η να κατεβασω κατι για να το διαβασει κανονικα? Εχω φαει απειρες ωρες σε διαφορα κινητα,οποτε και οι 20 καλα ειναι για αρχη..μετα τις 2-3 μερες χωρις αποτελεσμα αρχιζουν τα νευρα να γινονται τσανταλια..:D
×
×
  • Create New...