Jump to content

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και άτμισμα.

Baator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να αγοράσω αντιστάσεις από το fasrtech και στο checkout λέει ότι η πληρωμή μέσω PayPal είναι unavailable λόγω της περιγραφής του προϊόντος και έχει επιλογή για πληρωμή μόνο με bitcoin. Στο chat μου είπαν ότι τα aspire μπορώ να τα πληρώσω μόνο με bitcoin. WTF?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Πάντα έτσι ήτανε.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια αγορά κάτι άλλο εκτός Aspire, να την ακυρώσεις μετά από λίγο και να πάρεις τα λεφτά επιστροφή σε Gift Certificate στον λογαριασμό σου. Έτσι μετά θα μπορέσεις να πληρώσεις και να αγοράσεις τις αντιστάσεις.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 469
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως πήρα την Κυριακή 2 κουτια της aspire μάλιστα και πλήρωσα κανονικά μέσω paypal, τις έχουν στείλει ήδη

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάντα έτσι ήτανε.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια αγορά κάτι άλλο εκτός Aspire, να την ακυρώσεις μετά από λίγο και να πάρεις τα λεφτά επιστροφή σε Gift Certificate στον λογαριασμό σου. Έτσι μετά θα μπορέσεις να πληρώσεις και να αγοράσεις τις αντιστάσεις.

Οκ. Να υποθέσω ότι μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα έχει επιλογή αν θέλω refund στο PayPal ή ως gift? Επίσης θα γίνει άμεσα το refund ή θα πάρει ημέρες? Βέβαια, έτσι χάνουμε την προστασία του PayPal...

The day is my enemy, the night my friend

Μπορείς να αγοράσεις gift certificates χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία αγοράς άλλου προιόντος και ακύρωσης του.

Απο την mobile σελίδα της fasttech https://m.fasttech.com/ συνδέσου στον λογαριασμό σου και δεξιά πάνω στην σελίδα όπου γράφει το όνομα σου, πάτησε το βελάκι και θα σου βγάλει την επιλογή gift certificate. Το επιλέγεις και μετά πατάς στο Purchase και αγοράζεις το ποσό που θέλεις πληρώνοντας με paypal.

Οκ. Να υποθέσω ότι μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα έχει επιλογή αν θέλω refund στο PayPal ή ως gift? Επίσης θα γίνει άμεσα το refund ή θα πάρει ημέρες? Βέβαια, έτσι χάνουμε την προστασία του PayPal...

Σαν gift certificate γίνεται άμεσα, χάνεις την προστασία του paypal σαφώς αλλά πάλι καλά δεν τα πάει άσχημα στο after-sale των ατμιστικών προιόντων το fasttech.

Άλλος τρόπος είναι κι αυτός που είπε ο trust αλλά αν θες να βάλεις μόνο το ποσό ακριβώς που κοστίζουν οι αντιστάσεις είναι καλύτερο το να πάρεις ένα ισάξιο προιόν και να το κάνεις cancel και refund ως gift certificate.

Πάντα έτσι ήτανε.

Μπορείς να αγοράσεις gift certificates χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία αγοράς άλλου προιόντος και ακύρωσης του.

Απο την mobile σελίδα της fasttech https://m.fasttech.com/ .

Σαν gift certificate γίνεται άμεσα, χάνεις την προστασία του paypal σαφώς αλλά πάλι καλά δεν τα πάει άσχημα στο after-sale των ατμιστικών προιόντων το fasttech..

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά έκανα το κόλπο με την ακύρωση παραγγελίας. Τα χρειάστηκα λίγο στην αρχή γιατί πήγαινα από τo προφίλ να κάνω claim το gift και έβγαζε μήνυμα για email does not match κλπ αλλά έκανα το claim κατά το check out και όλα κομπλέ.

• 2 weeks later...
Καλημερες στο φορουμ,στο ψητο κατευθειαν ,εχει δοκιμασει κανεις υγρα hexacol?ειδα 100ml μπουκαλακι σε αρκετη τιμη αλλα δεν ξερω τι γινετε απο πιστοποιηση και γευσεις ,γευσεις ειδα αρκετες αλλα ειναι οκ;ευχαριστω εκτων προτερων ,περιμενω απαντησεις,επισης αν ξερετετε καποιες αλλες προτασεις οικονομικες πολυ ευχαριστως να τις ακουσω

Εμένα μου φέρνει φίλος αυτό από Κροατία, τα 100μλ στα 13.50 ευρώ. Έχει άρωμα ταμπακο και είναι πάρα πολύ ωραίο. Εδώ στο ελλαντα μας κλέβουν όλοι, από το κράτος μέχρι και οι μαγαζατορες 8bcd7a1c19e913e549df1960500e3da4.jpg

@popc3 , Hexacol υγρά δεν υπάρχουν. Μήπως εννοείς hexocell ; Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς απο αυτά τα υγρά, αρκεί να βρεις κάποιο που θα σου αρέσει. 100 ml πάντως δεν κυκλοφορουν, που τα είδες εσύ; Σιγουρέψου ότι θα σου τα στείλουν αν παραγγείλεις, γιατί με τον νέο νόμο, όλα τα υγρά αναπλήρωσης πωλούνται μόνο σε μπουκαλάκια των 10ml.

Αρκετές εταιρίες, έχουν βγάλει υγρά τύπου shake & vape σε 30ml συσκευασία, όπου είναι άρωμα με μηδενική νικοτίνη και εσύ του προσθέτεις την νικοτινούχα βάση ( κι αυτή σε μπουκάλια των 10 ml ) ανακινείς και αφου του δώσεις χρόνο 2-3 μέρες για να δέσει, το ατμίζεις.

Η Hexocel έχει βγάλει εδώ και λίγο καιρό τέτοια υγρά http://www.montecristo-shop.gr/elektroniko_tsigaro_ugra/aromata_baseis_mix/natura_mix_shake_vape. Ψάξε και σε καταστήματα της περιοχής σου.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Εδώ και ένα μήνα που έχω αρχίσει το ηλεκτρονικό, ο ατμοποιητης που έχω είναι ο nautilus x. Γενικά ικανοποιημένος όσον αφορά την προσομοίωση που προσφέρει, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά εφόσον δεν έχω κάνει ακόμα κανονικό τσιγάρο, νομίζω την κάνει καλά τη δουλειά του. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι μετά από κάθε γέμισμα μέχρι να στρώσει έχει διαρροές για λίγα λεπτά, οπότε χρειάζεται τιναγμα κλπ μετα το γέμισμα για να μην γίνεται αυτό, λίγο σπαστικό. Πρέπει να έχω ρουφήξει πολλά ml μέχρι να καταλάβω τι παίζει :p :p

Θέλω να πάρω και ένα δεύτερο ατμοποιητη για δοκιμή, αλλά και να αλλάζω γεύσεις στη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χρησιμοποιώ το ίδιο τανκ, οπότε θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ατμοποιητη στο ίδιο στυλ, δηλαδή τσιγαρισιο με σφιχτή τζούρα και φυσικά χωρίς διαρροές. Λίγο που διάβασα είδα όλοι μιλάνε για τον nautilus mini, αν και παλιός. Συμφωνείτε ή έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

Edited by zananiro

θελω να παρω τρια ηλεκρονικα τσιγαρα απο κινα ,θα εχω θεμα; κατι διαβασα ακομη και για δικαστηριο ,ισχυει κατι τετοιο;

θελω να παρω τρια ηλεκρονικα τσιγαρα απο κινα ,θα εχω θεμα; κατι διαβασα ακομη και για δικαστηριο ,ισχυει κατι τετοιο;

μην αναμεταδίδεις ότι διαβάζεις στο τόπικ του 1+3Τ :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ε, ειπα να ρωτησω φιλε, ειναι δυνατον; :cry:

εγώ πιστεύω ότι είναι ράδιο αρβύλα, δεν έχει αναφερθεί τίποτα και πουθενά,ακόμα και σε φόρα που ασχολούνται αμιγώς με το η.τ, βέβαια κατά τις αγορές μας καλό είναι να είμαστε συνετοί, δεν υπάρχει λόγος πχ να αγοράσεις στο ίδιο πακέτο 3 ατμούς, 4 mod και 8 πακέτα αντιστάσεις , σπας τις παραγγελίες και προχωράς, αν πέσει κάτι σε τελωνειακό έλεγχο το θεωρώ βέβαιο ότι δεν θα είσαι στο ίδιο κελί με τους υπόδικους για την υπόθεση Noor 1 :lol:

Για αρχή σταμάτα να τα λες ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Κατα δεύτερον εννοείτε εαν δούλευαν όλα ρολόι και ακολουθούσαν κατα γράμμα τον νόμο θα μπορούσαν να σε πάνε μέσα μιας και απαγορεύονται οι διασυνοριακές αγορές. Εδώ το πολύ πολύ να περάσει τελωνείο και να πληρώσεις το κοστούμι ή στη χειρότερη στο κατάσχουν

Καλά ντε, μη βαράς, ποια είναι η σωστή ορολογία;

ONEPLUS 3T

Δε βαράω καλέ :p

Με το όνομα τους θα ήταν προτιμότερο. Μοντάκι+ατμο+kit

Απλά όταν εμείς οι ίδιοι το λέμε τσιγάρο έστω και ηλεκτρονικό είναι σαν να συμφωνούμε με τον κ@λονόμο που το εξισώνει με το συμβατικό τσιγάρο.

Βέβαια τώρα κάποιοι λένε ακόμα το υγρό αναπλήρωσης, ως λάδι οπότε τι να λέμε :p

μην αναμεταδίδεις ότι διαβάζεις στο τόπικ του 1+3Τ :lol:

χεχεχεχεχε μην τον πιστευεις τον κακο που αναμεταδιδει κακα πραγματα για το ΗΛ.ΤΣΙΓΑΡΟ....ΝΑΙ ΗΛ. ΤΣΙΓΑΡΟ.

για διαβασε μια εδω http://www.opengov.gr/yyka/?p=1458

βρες αν θες το σημειο που λεει : 6. Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης στους καταναλωτές. Τα κράτη μέλη συνεργάζονται για την πρόληψη των πωλήσεων αυτών. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης που πραγματοποιούν διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης δεν προμηθεύουν τους καταναλωτές με αυτά τα προϊόντα στα κράτη μέλη όπου έχουν απαγορευθεί οι εν λόγω πωλήσεις.

υστερα επειδη ο κακος αυτος τρομοκρατης δηλαδη εγω θελει να κανει κακο στο ηλ.τσιγαρο και λεει ψευδη πραγματα για το ηλ.τσιγαρο , ενημερωθειτε παρακαλω γιατι σταματησε ο aresmares τα review που εκανε , οπως και επισης κλεισανε αρκετα γκρουπακια στο facebook που μιλουσανε για ηλ.τσιγαρο..... μηπως εγινε για την οδηγια 4δ ???

ας βαλω και την οδηγια γιατι υπαρχουν πολλοι δυσπιστοι....

δ) απαγορεύεται κάθε μορφή δημόσιας ή ιδιωτικής συνεισφοράς σε οιαδήποτε εκδήλωση, δραστηριότητα ή πρόσωπο με σκοπό ή άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα την προώθηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης, η οποία πραγματοποιείται σε περισσότερα του ενός κράτη μέλη ή στην οποία συμμετέχουν περισσότερα του ενός κράτη μέλη ή έχει κατ’ άλλο τρόπο διασυνοριακές επιπτώσεις,

και για να μην σε τρομαξω φιλε μου που θες να κανεις αγορες απο εξωτερικο εχω φερει στο τελευταιο 6μηνο 4 κινητα - 5 mod,θηκες κινητων ουτε που θυμαμαι ποσους ατμοποιητες θηκες και αντιστασεις.....και δεν ειχα προβλημα ουτε με τελωνειο ουτε με νομοθεσια. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω στο μελλον εγω η καποιος αλλος που κανει αγορες απο το εξωτερικο. η καλοσυνη και η βαρεμαρα των τελωνειακων ειναι υπερ μας :lol::lol::lol::lol: !!!!

ισχυει αυτο που λεει ο χιουμοριστας :D:D:D:D taliban να σπας τις παραγγελιες σου σε μικρα πακετα.

καλου κακου ξαναδες την σειρα prison Break :p:p:p:p:p

χεχεχεχεχε μην τον πιστευεις τον κακο που αναμεταδιδει κακα πραγματα για το ΗΛ.ΤΣΙΓΑΡΟ....ΝΑΙ ΗΛ. ΤΣΙΓΑΡΟ.

για διαβασε μια εδω http://www.opengov.gr/yyka/?p=1458

βρες αν θες το σημειο που λεει : 6. Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης στους καταναλωτές. Τα κράτη μέλη συνεργάζονται για την πρόληψη των πωλήσεων αυτών. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης που πραγματοποιούν διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης δεν προμηθεύουν τους καταναλωτές με αυτά τα προϊόντα στα κράτη μέλη όπου έχουν απαγορευθεί οι εν λόγω πωλήσεις.

υστερα επειδη ο κακος αυτος τρομοκρατης δηλαδη εγω θελει να κανει κακο στο ηλ.τσιγαρο και λεει ψευδη πραγματα για το ηλ.τσιγαρο , ενημερωθειτε παρακαλω γιατι σταματησε ο aresmares τα review που εκανε , οπως και επισης κλεισανε αρκετα γκρουπακια στο facebook που μιλουσανε για ηλ.τσιγαρο..... μηπως εγινε για την οδηγια 4δ ???

ας βαλω και την οδηγια γιατι υπαρχουν πολλοι δυσπιστοι....

δ) απαγορεύεται κάθε μορφή δημόσιας ή ιδιωτικής συνεισφοράς σε οιαδήποτε εκδήλωση, δραστηριότητα ή πρόσωπο με σκοπό ή άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα την προώθηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης, η οποία πραγματοποιείται σε περισσότερα του ενός κράτη μέλη ή στην οποία συμμετέχουν περισσότερα του ενός κράτη μέλη ή έχει κατ’ άλλο τρόπο διασυνοριακές επιπτώσεις,

και για να μην σε τρομαξω φιλε μου που θες να κανεις αγορες απο εξωτερικο εχω φερει στο τελευταιο 6μηνο 4 κινητα - 5 mod,θηκες κινητων ουτε που θυμαμαι ποσους ατμοποιητες θηκες και αντιστασεις.....και δεν ειχα προβλημα ουτε με τελωνειο ουτε με νομοθεσια. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω στο μελλον εγω η καποιος αλλος που κανει αγορες απο το εξωτερικο. η καλοσυνη και η βαρεμαρα των τελωνειακων ειναι υπερ μας :lol::lol::lol::lol: !!!!

ισχυει αυτο που λεει ο χιουμοριστας :D:D:D:D taliban να σπας τις παραγγελιες σου σε μικρα πακετα.

καλου κακου ξαναδες την σειρα prison Break :p:p:p:p:p

δεν αντιλέγω, σαφώς και υπάρχουν νόμοι με κυρώσεις για τους παραβάτες, αυτό όμως μέχρι να φτάσει κάποιος σε δίκαστήριο και καταδίκη έχει κάποια απόσταση και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί περιστατικό .

ενημερωθειτε παρακαλω γιατι σταματησε ο aresmares τα review που εκανε

Για να πλέκει σεμεδάκια και άσε τα περι νόμου γιατί μια χαρά συνεχίζουν οι reviewers νόμιμα και σε σοβαρότερες χώρες με tpd

Όσο για το ηλ. τσιγάρο... έχεις κανα τσιγάρο με ρεύμα ; επέμενε εσύ να το λες με όρο που δε στέκει στις ημέρες μας.

Edited by adversus

Για να πλέκει σεμεδάκια και άσε τα περι νόμου γιατί μια χαρά συνεχίζουν οι reviewers νόμιμα και σε σοβαρότερες χώρες με tpd

Όσο για το ηλ. τσιγάρο... έχεις κανα τσιγάρο με ρεύμα ; επέμενε εσύ να το λες με όρο που δε στέκει στις ημέρες μας.

δεν ξερω αν πλεκει σεμεδακια η καλτσουλες , οντως σταματησε για τον νομο, αν θες στειλτου ενα μηνυμα στο facebook.

η tpd ειναι ευρωπαικη νομοθεσια, η νομοθεσια που εβαλα σε προηγουμενο post ειναι ελληνικη νομοθεσια. η μια δεν ακυρωνει την αλλη ομως.

το ηλ.τσιγαρο που κανουμε εχει ρευμα και το παιρνει μεσω μπαταριας. θα μπορουσες να μου πεις οτι θα το λεγανε ηλεκτρικο τσιγαρο και οχι ηλεκτρονικο, ειναι μια γνωμη και αυτη.

ηλ.τσιγαρο το ονομασανε επειδη οι μπαταριοθηκες εχουν ηλεκτρονικα μερη μεσα, τωρα παλι θα μπορουσες να μου πεις , "και αυτοι που κανουν μηχανικο ???"

ετσι το μαθαμε ετσι το λεμε θα σου απαντησω, δεν καθομαι να σταθω στις ονομασιες ομως φιλε γιατι εμενα με εσωσε εκανα 3 πακετα prince σκληρο και σε μια μικρη ανηφορα λαχανιαζα λες και ετρεχα μαραθωνιο.

δεν ξερω αν πλεκει σεμεδακια η καλτσουλες , οντως σταματησε για τον νομο, αν θες στειλτου ενα μηνυμα στο facebook.

η tpd ειναι ευρωπαικη νομοθεσια, η νομοθεσια που εβαλα σε προηγουμενο post ειναι ελληνικη νομοθεσια. η μια δεν ακυρωνει την αλλη ομως.

το ηλ.τσιγαρο που κανουμε εχει ρευμα και το παιρνει μεσω μπαταριας. θα μπορουσες να μου πεις οτι θα το λεγανε ηλεκτρικο τσιγαρο και οχι ηλεκτρονικο, ειναι μια γνωμη και αυτη.

ηλ.τσιγαρο το ονομασανε επειδη οι μπαταριοθηκες εχουν ηλεκτρονικα μερη μεσα, τωρα παλι θα μπορουσες να μου πεις , "και αυτοι που κανουν μηχανικο ???"

ετσι το μαθαμε ετσι το λεμε θα σου απαντησω, δεν καθομαι να σταθω στις ονομασιες ομως φιλε γιατι εμενα με εσωσε εκανα 3 πακετα prince σκληρο και σε μια μικρη ανηφορα λαχανιαζα λες και ετρεχα μαραθωνιο.

Συζήτηση κάνουμε βρε απλά ο απρόσωπος γραπτός λόγος μπορεί να φέρνει παρεξήγηση πολλές φορές.

Οι παλιοί λένε ακόμα καπνίζω αντί για ατμίζω και καπνός αντί για ατμός.

Στην ουσία το σημερινό ατμιστικό προιόν δεν έχει καμία σχεσή με το τσιγάρο για να το λες ηλεκτρονικό τσιγάρο γι'αυτό και βγήκε η λέξη άτμισμα(vaping) μιας και δεν κολλάει να λέμε ότι καπνίζουμε ατμό.

Όσο για την tpd γνωρίζω πολύ καλά δυστυχώς :( υπάρχουν όμως μια χαρά τρόποι να συνεχίζεις να κάνεις reviews. Όπως ακόμα και στην Ελλάδα αντί να κλείσουν, άνοιξαν περισσότερα πλέον.

Το γιατί το έκανε ο Ρένος, το ξέρει μόνο ο ίδιος όσο και να τον ρωτήσω εγώ κι ο κάθε εγώ... εγώ αυτό που βλέπω μπορώ να σχολιάζω κι αυτό είναι μια απουσία ενός ατόμου από σοβαρά ατμιστικά συμβάντα οπότε δεν μου βγάζει το ''έφυγε μόνο για τον νόμο''