Jump to content

Redmi 4 Prime

adversus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγά σιγά και το δικό έρχεται και επειδή πλησιάζει ή ώρα , ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα σε custom recovery γιατί εκτός από κάπου που είδα ένα κινέζικο δεν έχω βρεί κάτι άλλο. (Redmi 4 Prada)

βάλε την πρόσφατη global stable να ηρεμήσεις λογικά δωσαν κ τα ελληνικά. Την δευτερα παραλαμβάνω, ξεκλειδωνω κ την φλασαρω.... θα ενημερώσω

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 752
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίος! Το παραγγέλνω και εγώ... Υποθέτω αν και είναι για το απλό 4άρι, κάνει και για το Prime έτσι;;;

Ωραίος! Το παραγγέλνω και εγώ... Υποθέτω αν και είναι για το απλό 4άρι, κάνει και για το Prime έτσι;;;

ναι είναι τα ίδια αποτι ξέρω φενεται κ στο επίσημο σαιτ που έχει ενα γυαλί κ το έχει στο redmi 4... μονο του redmi 4A είναι διαφορετικό που το τοποθέτησα πρόσφατα

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

ναι είναι τα ίδια αποτι ξέρω φενεται κ στο επίσημο σαιτ που έχει ενα γυαλί κ το έχει στο redmi 4... μονο του redmi 4A είναι διαφορετικό που το τοποθέτησα πρόσφατα

Ευχαριστώ πολύ φίλε... :)

Εν τω μεταξύ παιδιά, διάβαζα σε άλλο forum ότι σε πολλούς το τηλέφωνο κλείνει κάτι φορές και για να ξανανοίξει θέλει παρατεταμένα πολλήηηηηηη ώρα πατημένο το power... Είμαι με China stable και δε μου το χει πάθει, ωστόσο το έπαθε χθες φίλος μου με China stable και άρχισα να ανησυχώ... Ελπίζω να ναι θέμα rom σε κάθε περίπτωση και οχι κάτι hardware... Κατά τα άλλα το κινητάκι, πυροβολάει! :)

βάλε την πρόσφατη global stable να ηρεμήσεις λογικά δωσαν κ τα ελληνικά. Την δευτερα παραλαμβάνω, ξεκλειδωνω κ την φλασαρω.... θα ενημερώσω

στο θέμα του 2/26 ήθελα να ποστάρω αλλα δεν πειράζει γενικά δε θα με χάλαγε να βάλω την ελληνική rom όχι για τα ελληνικά αλλα έτσι για το παιχνίδι.

έχω πάρει και ένα τζαμάκι από ebay 2d λέει μαύρο που καλύπτει όλο μπροστά

http://www.ebay.com/itm/262769291064?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=561740540435&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

στο θέμα του 2/26 ήθελα να ποστάρω αλλα δεν πειράζει γενικά δε θα με χάλαγε να βάλω την ελληνική rom όχι για τα ελληνικά αλλα έτσι για το παιχνίδι.

http://www.ebay.com/itm/262769291064?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=561740540435&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Έχω πάρει το ίδιο (βασικά νομίζω ότι είναι το ίδιο) από Vickmall... Σε άσπρο γιατί πήρα άσπρο και το κινητό... Καλό είναι και δεν αφήνει ακάλυπτη την οθόνη, όπως άλλα tempered... Απλά το θέμα είναι ότι προσθέτει πλαίσια σε σημεία που η οθόνη δεν έχει... Στα πλάγια πχ και πάνω κάτω το πλαίσιό του είναι παρακάτω από της οθόνης... Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε αυτό που έχω εγώ...

Αφου εχεις china stable με μικροτερη εκδοση, νομιζω οτι ειναι απλο:

• την κατεβαζεις
  • την περνας στο κινητο στο φακελο ‘downloaded_rom’
  • απο την εφαρμογη updater επιλεγεις τις τελιτσες, πας ‘Choose update package’, βρισκεις το αρχειο στο φακελο ‘downloaded_rom’

Τα βηματα τα λεει εδω: http://en.miui.com/a-232.html

Το δοκίμασα από CN stable 8.0.6 που είμαι, ωστόσο όταν διαλέγω το αρχείο στον updater μου βγάζει μήνυμα "Couldn't verify update package"... Aπό λίγο googling είδα ότι είναι σχετικά σύνηθες, αλλά βαριόμουν να συνεχίσω το ψάξιμο...

Το δοκίμασα από CN stable 8.0.6 που είμαι, ωστόσο όταν διαλέγω το αρχείο στον updater μου βγάζει μήνυμα "Couldn't verify update package"... Aπό λίγο googling είδα ότι είναι σχετικά σύνηθες, αλλά βαριόμουν να συνεχίσω το ψάξιμο...

Τότε μάλλον ισχυει αυτό που είπε ο φίλος Viper

Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, απο China σε Global δεν μπορεις να πας μεσω του updater.

Οποτε απο China Stable 8.1.3.0 σε MIUI Global 8.1.2.0 (εχει και ελληνικα) ακολουθειτε αυτον τον οδηγο, τον δοκιμασα σημερα και δουλευει:

Σωστα. Το ειδα κ στις απαντησεις που υπαρχουν κατω απο το dowload link. Σε ευχαριστω! Βεβαα αν χρειαστει οπως λες να κανεις downgrade απο China Stable 8.1.3.0 σε MIUI Global 8.1.2.0 ακολουθεις αυτο τον οδηγο: http://en.miui.com/thread-472663-1-1.html

Παιδιά ας μας πει κάποιος για την ποιότητα ήχου στα βίντεο, είδα αυτό το βίντεο (https://www.angroid.gr/android/android-reviews/xiaomi-redmi-4-prime-review) και φαίνεται απογοητευτική.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το παραπάνω βίντεο στο αν ισχύει. Θα ήταν καλό να αναφερθεί και τη Rom που έγινε η λήψη.

Το λινκ που εβαλες ειναι απο το Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το παραπάνω βίντεο στο αν ισχύει. Θα ήταν καλό να αναφερθεί και τη Rom που έγινε η λήψη.

Μια χαρά είναι ο ήχος στο δικό μου, βέβαια φοράω την ελληνική XTRV rom.

Καλημέρα σας, έχω κι εγώ αυτό το τέλειο κινητό. Περιμένω να κωδικό για να ξεκλειδώσω το bootloader. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι από τα δύο ηχεία κάτω λειτουργεί μόνο το ένα. Το έχουν προσέξει κι άλλοι.; επίσης δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω.

Καλημέρα σας, έχω κι εγώ αυτό το τέλειο κινητό. Περιμένω να κωδικό για να ξεκλειδώσω το bootloader. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι από τα δύο ηχεία κάτω λειτουργεί μόνο το ένα. Το έχουν προσέξει κι άλλοι.; επίσης δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω.

Μόλις παρατήρησα και εγώ, ότι μάλλον δεν βγαίνει ήχος από το ένα ηχείο (το αριστερό)... Μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει κάτι, γιατί ο ήχος είναι αρκετά δυνατός... Σε κλήσεις δε μου έχουν αναφέρει προβλήματα μέχρι στιγμής....

Τότε μάλλον ισχυει αυτό που είπε ο φίλος Viper

Οποτε απο China Stable 8.1.3.0 σε MIUI Global 8.1.2.0 (εχει και ελληνικα) ακολουθειτε αυτον τον οδηγο, τον δοκιμασα σημερα και δουλευει:

Μάλλον ναι, ισχύει αυτό που είπε ο Viper... Γιατί δοκίμασα από 8.0.6 να πάω σε CN stable 8.1.3 και δούλεψε μια χαρά ο updater... Λογικά δεν παίζει από CN σε Global...

Από τις δύο εξόδους στο κάτω μέρος μόνο το ένα είναι ηχείο. Το άλλο νομίζω είναι το μικρόφωνο.

Νομίζω το είχα δει σε κάποιο από τα reviews που υπάρχουν στο youtube.

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Από τις δύο εξόδους στο κάτω μέρος μόνο το ένα είναι ηχείο. Το άλλο νομίζω είναι το μικρόφωνο.

Νομίζω το είχα δει σε κάποιο από τα reviews που υπάρχουν στο youtube.

Eυχαριστούμε για την άμεση απάντηση... Βασικά υπέθεσα και εγώ ότι δεν παίζει να είναι πρόβλημα μιας και βρεθήκαμε ήδη 2 που να το δούμε και να μην έχει αναφερθεί ήδη κάπου... Γιατί έψαξα google και δε βρήκα τίποτα... Eπίσης μπήκα από Κερνελ σε Engineering mode και στα tests που έχει λέει, speaker και στο τεστ του κλασικα παίζει μόνο το δεξί ηχείο... Οπότε πιθανότατα ισχύει αυτό που λες, απλά αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει και άλλος κάτοχος...

To λεει και σε βιντεο και σε mi4s και άλλα ετσι ειναι.. (το redmi 4 δεν το εχω)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω πάρει και στην κουνιάδα μου και είναι το ίδιο. Επίσης το γράφει και εδώ. Τώρα το βρήκα https://www.google.gr/amp/s/www.angroid.gr/android/android-reviews/xiaomi-redmi-4-prime-review/amp[/url]

Παιδιά αυτό που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, ότι έχω διαβάσει για random κλεισίματα, το έπαθα πριν λίγο με CN stable... Έσβησε το κινητό και για να ξανανοίξει κρατούσα πατημένο το power για κάνα λεπτό... Πρώτη φορά που το παθαίνω στις 2 εβδομάδες που έχω το κινητό... Ελπίζω να ναι θέμα rom και να φιξαριστεί σύντομα...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Παιδια παιζει να μαθουμε καπως το σαρ της συσκευης; Εστειλα εμαιλ αλλα η απαντηση ηταν κουκουρουκου, miui forum καμια απαντηση, και google παλι τιποτα, με τρομαζει καπως αυτη η σιωπη ενω ειμαι ενα τσακ απ τονα το αγορασω..
Xiaomi Redmi 4 Pro

Παιδια παιζει να μαθουμε καπως το σαρ της συσκευης; Εστειλα εμαιλ αλλα η απαντηση ηταν κουκουρουκου, miui forum καμια απαντηση, και google παλι τιποτα, με τρομαζει καπως αυτη η σιωπη ενω ειμαι ενα τσακ απ τονα το αγορασω..

Σωστά, πάρε κανά επώνυμο iphone που είναι προσεγμένο και από ακτινοβολία μηδέν.

Παιδιά λέω να πάρω την συσκευή από το aliexpress επειδή το vickmall είναι λίγο ακριβό συγκριτικά.Το μαγαζί είναι αυτό

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Redmi-4-Cell-Phones-5-0-2-5D-Screen-4100mAh-13MP-Fingerprint/32763856850.html

Τι λέτε; Θα έχω κάποιο θέμα; Το έχει πάρει κάποιος από ali;

Παιδιά λέω να πάρω την συσκευή από το aliexpress επειδή το vickmall είναι λίγο ακριβό συγκριτικά.Το μαγαζί είναι αυτό

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Redmi-4-Cell-Phones-5-0-2-5D-Screen-4100mAh-13MP-Fingerprint/32763856850.html

Τι λέτε; Θα έχω κάποιο θέμα; Το έχει πάρει κάποιος από ali;

το χρυσό θες φίλε?

IPhone 15 Pro 

Μετα τις αναφορες για random blackouts ακυρωσα την παραγγελια...Θα περιμενω να δω αν θα φτιαξει

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Σωστά, πάρε κανά επώνυμο iphone που είναι προσεγμένο και από ακτινοβολία μηδέν.

Χρησιμη απαντηση, δεν.

Πού κολλαει αυτο που ειπες με αυτο που ρωτησα;

Δεν ειπα κατι για το SAR επειδη η Xiaomi δεν ειναι και τοσο γνωστη/επωνυμη.

Επισης νομιζω καταλαβαινεις(?) οτι στην μια περιπτωση βρισκεις το SAR της συσκευης (παροτι υψηλο) με μια απλη αναζητηση στο google, ενω στην αλλη περιπτωση ψαχνεις με ο,τι τροπο μπορεις και δε μαθαινεις απολυτως τιποτα, υπαρχει μια μικρη διαφορα..

Xiaomi Redmi 4 Pro