Jump to content

SOADNICK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SOADNICK

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SOADNICK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Λοιπον τελικα εχω κλειδωμενο bootloader, αν ζητησω unlock, το rootαρω για να σβησω το bloat, μετα θα παιρνω OTA updates ή πρεπει να κανω unroot και να ξανακλειδωσω τον bootloader?
  2. Δεν ειχες δεδομενα μετα την 8.2.1.0; Εγω παντως (και αλλοι απ οτι ειδα) ειχαμε αυτο το θεμα. Φτιαχνεται με διαγραφη του internet APN και manual επανεισαγωγη του και reboot. Δουλεψε για μενα, αλλα ακομα εχω θεμα στον firefox και το app του reddit, ενω messenger και facebook δουλευουν κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως οχι, ενα androidmtk ηταν το ενα και ενα techοbuzz το αλλο.
  3. Καλησπερα παιδια, εχω και εγω το κινητο εδω και μια εβδομαδα, αλλα θελω να το ρουταρω για να διωξω το bloat, για να γινει αυτο, θελω πρωτα να δω αν εχω ξεκλειδωτο bootloader. Δυστυχως ομως στο adb δεν εμφανιζεται το κινητο για το ελεγξω. Εχω ενεργοποιησει το usb debugging αλλα προφανως χρειαζομαι και drivers για το PC, τους οποιους δε μπορω να βρω καπου επισημα, παρα μονο σε διαφορα ακυρα μπλογκ, που δε ψηνομαι πολυ. Δοκιμασα και MiPCSuite αλλα δε δουλευει με Android 6.
  4. Καλησπέρα επιτέλους μάθαμε το SAR της συσκευής από έγκυρη πηγή. Κεφάλι: 0.77 W/kg Σώμα: 0.83 W/kg Πηγή: http://i.imgur.com/UQEiiWB.png
  5. Εστειλα εμαιλ και ρωτησα για το SAR, και μου ειπαν οτι επειδη δε πωλειται επισημα στην περιοχη μου, δε μπορουν να μου πουν... Η φαση ειναι οτι ρωτησα στο US email τους, και ολα τα αλλα ηταν Κινεζο/Αραβικα και δεν ηξερα αν μιλανε αγγλικα. Φυσικα δε τους ειπα οτι ειμαι απο Ελλαδα, απλα ρωτησα το SAR και εξισου απλα δε μου ειπαν τιποτα..
  6. Χρησιμη απαντηση, δεν. Πού κολλαει αυτο που ειπες με αυτο που ρωτησα; Δεν ειπα κατι για το SAR επειδη η Xiaomi δεν ειναι και τοσο γνωστη/επωνυμη. Επισης νομιζω καταλαβαινεις(?) οτι στην μια περιπτωση βρισκεις το SAR της συσκευης (παροτι υψηλο) με μια απλη αναζητηση στο google, ενω στην αλλη περιπτωση ψαχνεις με ο,τι τροπο μπορεις και δε μαθαινεις απολυτως τιποτα, υπαρχει μια μικρη διαφορα..
  7. Παιδια παιζει να μαθουμε καπως το σαρ της συσκευης; Εστειλα εμαιλ αλλα η απαντηση ηταν κουκουρουκου, miui forum καμια απαντηση, και google παλι τιποτα, με τρομαζει καπως αυτη η σιωπη ενω ειμαι ενα τσακ απ τονα το αγορασω..
  8. Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι και γω για την αγορα του συγκεκριμενου κινητου. Εχω ομως δυο ερωτησεις. 1)Ποσο SAR εχει 2)Παιζει πουθενα στην ΕΕ πιο φθηνα απ το vickmall (190$);
  9. Καλησπερα, εχω φτιαξει εδω και καιρο ενα bootanimation για το κινητο μου (ace 3 lte, cm12) αλλα για καποιο λογο δε δουλευει. Το εχω βαλει στο system/media, οι αδειες ειναι rw-r--r-- και επισης εχω αλλαξει το ονομα του προηγουμενου animation για να μη μπλεκονται. Το Desc ειναι αυτο: Ενω στα "themes" του cm12 εμφανιζεται κανονικα, http://i.imgur.com/i44dB9k.png στο boot βλεπω απλα μια μαυρη εικονα μεχρι να φτασει στο ξεκλειδωμα της sim. Αυτες ειναι οι εικονες που πρεπει να παιξουν: http://i.imgur.com/QkDOe4H.png Για την συμπιεση ειχα διαβασει οτι πρεπει να γινει μεσω winrar, ως store, store δηλαδη "απλη αποθηκευση"? Παραθετω και το zip, μηπως βοηθησει. https://mega.co.nz/#!MFskgTYI!KsLZs95xjhjQnn5ra6EasWAlPfgx--ZIVV0j3Cd2S4Y
  10. Οκ, θα το κοιτάξω, επίσης, τι διαλέγω, Touched ή Non-Touch recovery? Ποια η διαφορά τους?
  11. Καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορία της απάντησης, το έχω δει αυτό το site, αλλά με παραξενεύει αυτό: http://img801.imageshack.us/img801/590/kgvk.png Ότι δηλαδή, ενώ είναι .gr ο poster είναι απ' την Αίγυπτο...
  12. Δυστυχως δεν πετυχε ουτε η μεθοδος "Gandalf" ουτε η μεθοδος "Aragorn"
  13. Καλησπερα στο forum, ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω, γι αυτο αν ειμαι σε λαθος ενοτητα ας μεταφερθει το thread απ τους mods. Λοιπον, στο θεμα μου τωρα, εχω εδω και μερικες μερες το Ace 3 (s7275) και ψαχνω τροπο ωστε να το κανω root, αλλα οσες προσπαθειες εκανα googlαροντας Ace 3 root, μου εβγαζαν αποτελεσματα για S3 root, και στο xda βρισκω οδηγους για το Ace 2... Υπαρχει εδω στο forum, ή ξερει καποιος καποιον οδηγο ωστε να κανω root τη συσκευη μου? (Δοκιμασμενος οδηγος). Ευχαριστω εκ των προτερων! :)
×
×
  • Create New...